Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la sunseeker »

McLewis je napisao/la: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8e87FQtd ... re=related[/youtube] odstupio??? hmmmm bas mi i ne izgleda tako.....
upravo o tome ja govorim.......button je napravio nešto što nije smio, ogriješio se o timsku naredbu....koja je razlika dal moraš nekg propustiti ili nesmiješ preteći?

timska naredba je timska naredba.......
ivanfece
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivanfece »

sunseeker je napisao/la:
dady16 je napisao/la:
Meni se čini da je danas p******c ispao neko drugi,ali ti uvijek ne propušataš priliku da vrijeđaš Massu pa se i ne čudim takvim riječima.
ajde nađi neki moj stariji post (dakle onaj koji ne uključuje današnji datum) gdje sam ja išta loše napisao o massi, dapače, kad su mu se svi smijali ja sam pisao pozitivno...

ali danas je pokazao da je ispodprosječno inteligentan......nažalost....ili jednosatvno ima preveliki ego....ali onda bi trebao uzeti svoj ugovor za 2011. i malo se skoncentrirati.....
Masa vozi super samo kad je iza njega drugi Ferrari,inace ga svi prolaze ko papir gu.icu,ja ne vidim sta njemu daje takvu snagu kad vidi crcenu boju u retrovizoru.Ima volovski instikt.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

sunseeker je napisao/la:
dady16 je napisao/la:
Meni se čini da je danas p******c ispao neko drugi,ali ti uvijek ne propušataš priliku da vrijeđaš Massu pa se i ne čudim takvim riječima.
ajde nađi neki moj stariji post (dakle onaj koji ne uključuje današnji datum) gdje sam ja išta loše napisao o massi, dapače, kad su mu se svi smijali ja sam pisao pozitivno...

ali danas je pokazao da je ispodprosječno inteligentan......nažalost....ili jednosatvno ima preveliki ego....ali onda bi trebao uzeti svoj ugovor za 2011. i malo se skoncentrirati.....
daj takvi kometar ti niso potrebni...
slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

sunseeker je napisao/la:
McLewis je napisao/la: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8e87FQtd ... re=related[/youtube] odstupio??? hmmmm bas mi i ne izgleda tako.....
upravo o tome ja govorim.......button je napravio nešto što nije smio, ogriješio se o timsku naredbu....koja je razlika dal moraš nekg propustiti ili nesmiješ preteći?

timska naredba je timska naredba.......
Ajde daj... Vidiš i sam da je ovdje bilo direktne borbe za poziciju! Jeli toga bilo i danas među ferarijima? NE! Lijepo se reklo pusti ga da prođe i time prekršilo pravilo.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Forza je napisao/la:
a što ja mogu kad je to evidentno pokazao.......imao je fenomenalnu priliku to napraviti da NITKO ali AMA BAŠ NITKO nigdje u svijetu nebi sada ulazio u ovu diskusiju (pogotovo jer je znao da će to MORATI napraviti) ali nije......

sad ti meni reci da je to inteligentno, pogotovo kad ti u ugovoru sve jasno piše........a da ne govorim o slovima između redaka......
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

sunseeker je napisao/la:
Forza je napisao/la:
a što ja mogu kad je to evidentno pokazao.......imao je fenomenalnu priliku to napraviti da NITKO ali AMA BAŠ NITKO nigdje u svijetu nebi sada ulazio u ovu diskusiju (pogotovo jer je znao da će to MORATI napraviti) ali nije......

sad ti meni reci da je to inteligentno, pogotovo kad ti u ugovoru sve jasno piše........a da ne govorim o slovima između redaka......
gdje je taj ugovor,to je negdje objavljeno?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

King iCool je napisao/la:

Ajde daj... Vidiš i sam da je ovdje bilo direktne borbe za poziciju! Jeli toga bilo i danas među ferarijima? NE! Lijepo se reklo pusti ga da prođe i time prekršilo pravilo.
pa da, bila je borba za poziciju jer lewisu nije bilo na kraju pameti da će se button usuditi izigrati odredbe....

button se usudio i onda je lewis pokazao tko je jači....jer je mogao....
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

vidc je napisao/la:
gdje je taj ugovor,to je negdje objavljeno?
da, ali ti ja nažalost (jer sam također pod ugovorom) o tome detaljnije ne smijem pričati
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 25 srp 2010, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

Vuksa_KC je napisao/la:
bravof je napisao/la:daj ba navijaci Ferrarija budi te bar malo iskvareni kao navijaci McM i brani te svoje kao sto rade i oni,da li bili u pravu ili ne oni su uvjek u pravu...dosta je pljuvanja po njima.....nije posteno to sto se desilo ali se desilo i tako je trebalo...vazna je cinjenica da su crveni zavrsili kao 1 i 2...
A mora netko biti kriv za +20, na kakav god način.

a i to sto kazes...valjda im nece uzet... :doubt:
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Neznam kaj ste sad digli takvu buku oko toga?
To se radilo uvijek (pogotovo u vrijeme Schumachera), sjetite se samo kad ga je Barichello pustio til ispred cilja!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

deda je napisao/la:Neznam kaj ste sad digli takvu buku oko toga?
To se radilo uvijek (pogotovo u vrijeme Schumachera), sjetite se samo kad ga je Barichello pustio til ispred cilja!
ali tada je to bilo službeno dozvoljeno a sada je zabranjeno (barem na papiru)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

sunseeker je napisao/la:
Forza je napisao/la:

pogotovo kad ti u ugovoru sve jasno piše
da u ugovoru pise to na sto aludiras, alonso bi imao makar jos 10tak bodova vise, onih bodova koje je gubio u par utrka gdje ga je massa ocigledno kocio...

ovo je razumna odluka sa stanovista tima. svaki gazda bi uradio isto. Massa i Smedley su iz "protesta prema timu" napravili od ovoga citavu scenu. razlog: pa jbg, ljudima krivo... i ljudski je da im bude krivo... No massa treba da bude svjestan situacije da se alonsa nije guralo od prve utrke i da je imao postenu priliku, no sada je situacija takva da moraju ganjati veliki zaostatak za prvima i da se ne mogu medjusobno klati, vec se opredijeliti za jednoga... valjda je i ovcama jasno da je taj covjek i prije utrke bio alonso... no opet kazem, koliko god da mi je krivo i koliko god da mi je sramota, scena je lagano mogla biti izbjegnuta no ocigledno to massa odnosno njegov tim nisu zeljeli, vec upravo obratno...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Felipe Massa je napisao/la:Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
Naravno da sam ponosan,Alonso je vozio cijeli vikend fantastično,i nije prvi put da neko nekog pušta,koliko se sjećam i Kimi se sklanjao Massi 2008(a i obratno Massa Kimiu 2007) pa ne vjerujem da si se tada bunio

Istina da su u Ferrariu ovo mogli elegantnije izvesti,a također vjerujem da ga Massa nije pustio da bi Massi bilo teško zadržati poziciju jer je Alonso bio brži
...put u raj nije posut ružama...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

_dreamer_ je napisao/la:
da u ugovoru pise to na sto aludiras, alonso bi imao makar jos 10tak bodova vise, onih bodova koje je gubio u par utrka gdje ga je massa ocigledno kocio...

ovo je razumna odluka sa stanovista tima. svaki gazda bi uradio isto. Massa i Smedley su iz "protesta prema timu" napravili od ovoga citavu scenu. razlog: pa jbg, ljudima krivo... i ljudski je da im bude krivo... No massa treba da bude svjestan situacije da se alonsa nije guralo od prve utrke i da je imao postenu priliku, no sada je situacija takva da moraju ganjati veliki zaostatak za prvima i da se ne mogu medjusobno klati, vec se opredijeliti za jednoga... valjda je i ovcama jasno da je taj covjek i prije utrke bio alonso... no opet kazem, koliko god da mi je krivo i koliko god da mi je sramota, scena je lagano mogla biti izbjegnuta no ocigledno to massa odnosno njegov tim nisu zeljeli, vec upravo obratno...
nope, massa tada još nije imao ugovor....
rooky
Navijam za: Mclaren mercedes

Post Postao/la rooky »

alonso nije zasluzio pobjedu. masa je bio bolji . ali staces on zaplace a boks odma reaguje, cudime da se nije zalio sudcima da kazu masi da se skloni.
:...::: // Hamilton United \\...:::
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

rooky je napisao/la:alonso nije zasluzio pobjedu. masa je bio bolji . ali staces on zaplace a boks odma reaguje, cudime da se nije zalio sudcima da kazu masi da se skloni.
bolji?

argumentiraj:
rooky

Post Postao/la rooky »

sunseeker je napisao/la:
rooky je napisao/la:alonso nije zasluzio pobjedu. masa je bio bolji . ali staces on zaplace a boks odma reaguje, cudime da se nije zalio sudcima da kazu masi da se skloni.
bolji?

argumentiraj:
pa kao nije nemoj zezati alonso tokm trke jednom samo napao i masa se odbrani, sto ga nije pretekao normalno nego timskom odredbom i po cemu masa nije bio bolji....
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Da li ja to vidim kod navijaca McLarena da se sad pribojavaju Alonsa ili sam lud? :D
Da je obratna situacija bila uopce se ne bi digla takva galama.
Ipak,cestitke Alonsu na pobjedi ma kakva bila =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
rooky

Post Postao/la rooky »

Bibi je napisao/la:Da li ja to vidim kod navijaca McLarena da se sad pribojavaju Alonsa ili sam lud? :D
Da je obratna situacija bila uopce se ne bi digla takva galama.
Ipak,cestitke Alonsu na pobjedi ma kakva bila =D>
ma sarali smo se od alonsa, ipak neznam ko vodi u ukupnom poretku....
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

rooky je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
bolji?

argumentiraj:
pa kao nije nemoj zezati alonso tokm trke jednom samo napao i masa se odbrani, sto ga nije pretekao normalno nego timskom odredbom i po cemu masa nije bio bolji....
Pa bio je ispred sam zato jer je Vettel na startu zatvorio Alonsa
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

deda je napisao/la:
i još je izletio na prvom zavoju....
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sunseeker je napisao/la:
deda je napisao/la:
izletilo je poola vozaca pa sta???
McLaren u <3
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

McLewis je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
deda je napisao/la:
izletilo je poola vozaca pa sta???
pa da....to je vama mclarenovcima normalana procedura na startu.......
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

@sunseeker aj malo ohladi.Ja znam da si ti sad isfrustran time sto Alonso nije mogao cisto proci Massu ,nego mu je ovaj poklonio pobjedu.Mozes ti pricati sta hoces,ali cijeli svijet je vidio da je Massi nacinjena nepravda...

Al neka mu ta pobjeda,bolje biti i 2. ali kao covjek ,nego prvi kao su*ak.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Felipe Massa je napisao/la:@sunseeker aj malo ohladi.Ja znam da si ti sad isfrustran time sto Alonso nije mogao cisto proci Massu ,nego mu je ovaj poklonio pobjedu.Mozes ti pricati sta hoces,ali cijeli svijet je vidio da je Massi nacinjena nepravda...

Al neka mu ta pobjeda,bolje biti i 2. ali kao covjek ,nego prvi kao su*ak.
misliš ovako?

Odgovori