sunseeker je napisao/la:Forza je napisao/la:
daj takvi kometar ti niso potrebni...
a što ja mogu kad je to evidentno pokazao.......imao je fenomenalnu priliku to napraviti da NITKO ali AMA BAŠ NITKO nigdje u svijetu nebi sada ulazio u ovu diskusiju (pogotovo jer je znao da će to MORATI napraviti) ali nije......
pogotovo kad ti u ugovoru sve jasno piše
da u ugovoru pise to na sto aludiras, alonso bi imao makar jos 10tak bodova vise, onih bodova koje je gubio u par utrka gdje ga je massa ocigledno kocio...
ovo je razumna odluka sa stanovista tima. svaki gazda bi uradio isto. Massa i Smedley su iz "protesta prema timu" napravili od ovoga citavu scenu. razlog: pa jbg, ljudima krivo... i ljudski je da im bude krivo... No massa treba da bude svjestan situacije da se alonsa nije guralo od prve utrke i da je imao postenu priliku, no sada je situacija takva da moraju ganjati veliki zaostatak za prvima i da se ne mogu medjusobno klati, vec se opredijeliti za jednoga... valjda je i ovcama jasno da je taj covjek i prije utrke bio alonso... no opet kazem, koliko god da mi je krivo i koliko god da mi je sramota, scena je lagano mogla biti izbjegnuta no ocigledno to massa odnosno njegov tim nisu zeljeli, vec upravo obratno...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...