Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Felipe Massa

Post Postao/la sunseeker »

fanF1 je napisao/la:ma koliko sam uspjela shvatit tu rečenicu meni izgleda da je rekao da su sad svi vidjeli da može pobjedit i bit konkurentan. iz toga nisam vidjela neki njegov toliki manjak samopouzdanja, nego je samo rekao da su drugi vidjeli da to još uvijek može.
personificirana projekcija u trećem licu....naravno da je rekao da su drugi vidjeli, ali prije svega je to bilo bitno njemu samom.

od sada pa na dalje očekujem boljeg massu

i pametnijeg
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

ko zna mozda ova situacija probudi Massu i sada bude onaj stari Massa...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

fanF1 je napisao/la:ma koliko sam uspjela shvatit tu rečenicu meni izgleda da je rekao da su sad svi vidjeli da može pobjedit i bit konkurentan. iz toga nisam vidjela neki njegov toliki manjak samopouzdanja, nego je samo rekao da su drugi vidjeli da to još uvijek može.
Naravno da može, ali pitanje koliko to konstantno može...
I recimo Fisichella je svojedobno u Renaultu pokazivao da može biti konkurentan i dobar, ali uvijek je ostao u sjeni drugih vozača jer nije imao konstantu. Isto to se događa i Massi. Tu i tamo poneki bljesak.
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

do prve kiše. (šala)
a ove sezone ne znam baš koliko može, ne verujem da ce mu u Ferrariu dat da bude bolji od alonsa, u utrci u kojoj alonso nema nikakve šanse za dobar plasman da, ali čim su tu negdje masa ce morat p(r)opustit. ali sve mi se čini da neće više u ferrariu ponovit istu grešku i takve situacije ili izbjegavat tako da massa bude dovoljno daleko ili sve to izvest na elegantniji način, ali ne sumnjam da će toga bit još ove sezone,ovako očito nevjerujem, ali sve ranije dogovoreno da, jer je alonsu svaki bod bitan. tako da cu sve massine vožnje uzimat s rezervom. ako su se odlučili već sad za takvu igru iskoristit ce svaku priliku da alonso osvoji šta više bodova.
'cause everything is possible for those who believe..
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Bez obzira na sve zadovoljna sam sa ovim vikendom , drago mi je čuti Massa is back ,a uvjerena sam da će se dalje on izboriti iako su ovo teški udarci na moral . Mene je čak pred kraj bila frka da ga Vettel ne pretekne jer moral je -100 nakon šta te onako nazovu i kao Alonso je brži ... nemogu vjerovat da to nemogu izvesti suptilnije... samo me zanima ako Massa bude brži po krugu oće biti ista politika . Sve u svemu pomak je velik i još malo da uhvati postavke za tvrđe gume i njihovo grijanje i neće Nandu bit lako . I definitivno sam protiv ovih poteza prestigni ga u utrci i onda si driver , a ovako Ekselencija je trebala zvat boks ( čovjek troši na telefonski poziv , to je skupo j bte ) ... Massa baby ajde se skloni molim te . Jedino morate priznat napravio je to sa stilom nije spustio okretaje , vrtija je motor normalno na 18 . Ja sam mojima rekla da je to prva lekcija koju uče kad dođu u Ferrarija , ti si driver broj dva i ovako ubrzavaš kad te pozovemo na red ... [-X Nezam ali Felipe nije za bacit , ne otpisujte ga ! =D>
... Forza Massa ...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Igrat ce veliku ulogu u osvajanju treceg naslova ;)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ferrari4ever je napisao/la:Bez obzira na sve zadovoljna sam sa ovim vikendom , drago mi je čuti Massa is back ,a uvjerena sam da će se dalje on izboriti iako su ovo teški udarci na moral . Mene je čak pred kraj bila frka da ga Vettel ne pretekne jer moral je -100 nakon šta te onako nazovu i kao Alonso je brži ... nemogu vjerovat da to nemogu izvesti suptilnije... samo me zanima ako Massa bude brži po krugu oće biti ista politika . Sve u svemu pomak je velik i još malo da uhvati postavke za tvrđe gume i njihovo grijanje i neće Nandu bit lako . I definitivno sam protiv ovih poteza prestigni ga u utrci i onda si driver , a ovako Ekselencija je trebala zvat boks ( čovjek troši na telefonski poziv , to je skupo j bte ) ... Massa baby ajde se skloni molim te . Jedino morate priznat napravio je to sa stilom nije spustio okretaje , vrtija je motor normalno na 18 . Ja sam mojima rekla da je to prva lekcija koju uče kad dođu u Ferrarija , ti si driver broj dva i ovako ubrzavaš kad te pozovemo na red ... [-X Nezam ali Felipe nije za bacit , ne otpisujte ga ! =D>
Ferrari je već imao dosta pehova i glupih odluka u ovoj sezoni i nije sebi mogao priuštiti još jedno gubljenje već osvojenih bodova. Alonso Massu u utrci nije mogao prestići, mislim da je to svima jasno, jednostavno isti bolidi, sličan top speed, nema šanse da bi Alonso prošao Massu iako je bio malo brži ali ipak nedovoljno da bi ga prestigao. Teško je pratiti bolid ispred sebe, da bi napao na onom pravcu mora se dobro odvesti S1, a neznam jesi ll primjetila da kada se Vettel približio na kraju Massi na 1 sekund pokušao je da prati Massu u S1 i izletio je u onom prvom zavoju, odnosno otišao preširoko, nije lako pratiti u tom prvom S1 brze bolide tipa Ferrari, a da bi napao na pravcu moraš biti blizu u S1 a to je teško uraditi protiv top bolida.
Ja podržavam odluku Ferrarija, bilo bi glupo da su ovo uradili na početku sezone, a nisu davali momčadske naredbe na početku sezone, primjer Austalija, jednostavno Alonso je u boljoj sitauciji, Ferrari je dosta prosuo bodova i sad se mora okrenuti skupljanju bodova za Alonsa svim sredstvima. Znam da ti nije lako jer navijaš za Massu ali tako je kako je. ;)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2397 ... ando-past/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Prožvakani članak koji povecava broj klikova na stranici te je sastavljen od razgovora s presice nakon utrke gdje massa nigdje ne kaže "I let Fernando past" :roll:
Nagledat cemo se ovakvih naslova u sljedecih par dana
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

[/quote]
Ferrari je već imao dosta pehova i glupih odluka u ovoj sezoni i nije sebi mogao priuštiti još jedno gubljenje već osvojenih bodova. Alonso Massu u utrci nije mogao prestići, mislim da je to svima jasno, jednostavno isti bolidi, sličan top speed, nema šanse da bi Alonso prošao Massu iako je bio malo brži ali ipak nedovoljno da bi ga prestigao. Teško je pratiti bolid ispred sebe, da bi napao na onom pravcu mora se dobro odvesti S1, a neznam jesi ll primjetila da kada se Vettel približio na kraju Massi na 1 sekund pokušao je da prati Massu u S1 i izletio je u onom prvom zavoju, odnosno otišao preširoko, nije lako pratiti u tom prvom S1 brze bolide tipa Ferrari, a da bi napao na pravcu moraš biti blizu u S1 a to je teško uraditi protiv top bolida.
Ja podržavam odluku Ferrarija, bilo bi glupo da su ovo uradili na početku sezone, a nisu davali momčadske naredbe na početku sezone, primjer Austalija, jednostavno Alonso je u boljoj sitauciji, Ferrari je dosta prosuo bodova i sad se mora okrenuti skupljanju bodova za Alonsa svim sredstvima. Znam da ti nije lako jer navijaš za Massu ali tako je kako je. ;)[/quote]

Čuj ipak navijam za Ferrari tako da nemogu na neki način ne navijat za Alonsa isto i da sam znala da pored njega neće bit lako Felipeu jesam , ali sve je to dio f1 , samo se bojim da sa ovim glupastim potezima ne izgube istinske zaljubljenike u ovaj sport jer sve miriše na dogovore. #-o Sad treba vidit Mađarsku jesu li stvarno išli naprid ili je ovo da ustvari Red Bull odmara krila .
... Forza Massa ...
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

Evo za sve ove navijače Masse nek se zapitaju jel to muško il je bezkarakterni mekušac. Ako nije želija propustit Alonsa što nije stiska muda i reka neću ili to napravija ko čovik a ne napravit sranje i glumi tu neko uplakano dite k kad mu neko uzme igračku. A nije ni Alonso puno bolji uglavnom Ferrari ko s dicon liga, popišan se diže
slika
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Massa je već odlučio prije mjesec dana kad je potpisao novi ugovor sa Ferrarijem za 2011. On se pomirio da je bolje biti DRUGI vozač u Ferrarija nego u DRUGORAZREDNOM timu prvi vozač. Možemo mi govorit što oćemo, ali 99 % nas bi to isto napravilo i čekalo iduću sezonu da dokažemo da u istom bolidu možemo nadmašiti momčadskog kolegu (kao što je Massa odvozio 2008).
Nediljko Matijaš
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post prebačen iz teme o Alonsu...
Felipe Massa je napisao/la: Koga bi Ferrari trebao dovesti umjesto Masse?(ovo te pitam cisto da znam tvoje misljenje,nemoj misliti da provociram)
Ja sam ili za Vettela ili za Kubicu. Ali mislim da će se nešto takvo dogoditi tek za 2 sezone jer su obojica pod ugovorom.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la: Ja sam ili za Vettela ili za Kubicu. Ali mislim da će se nešto takvo dogoditi tek za 2 sezone jer su obojica pod ugovorom.
Nakon ove utrke nije nemoguće da Massa odleprša na kraju sezone ako ovako nastavi.Pametnije mu je da šuti i podredi se timu a dogodine da pokuša pobjediti Alonsa
...put u raj nije posut ružama...
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Chuck slažem se. Massa ima 2011 da pokuša biti brži od Alonsa pa da se sredinom 2011 karte okrenu na njegovu stranu. Ferrari nema milosti za niti jednog vozača. Oni uvijek guraju nominalno prvog, a ako ne ide s njim lako se okreću drugom vozaču (slično je bilo i 2008). Kimi je imao podršku sve do Spa a nakon toga je sve išlo u korist Masse.
Nediljko Matijaš
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Nakon ove utrke nije nemoguće da Massa odleprša na kraju sezone ako ovako nastavi.Pametnije mu je da šuti i podredi se timu a dogodine da pokuša pobjediti Alonsa
Nije nemoguće, ali mislim da se Ferrari zanima isključivo za Vettela ili Kubicu, a oni će teško doći iduće sezone jer sumnjam da će ih Red Bull/Renault pustiti. ;)
Nije toliko problem u Massinom ugovoru, već u njihovom.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

slika slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

pilot19 je napisao/la:Evo za sve ove navijače Masse nek se zapitaju jel to muško il je bezkarakterni mekušac. Ako nije želija propustit Alonsa što nije stiska muda i reka neću ili to napravija ko čovik a ne napravit sranje i glumi tu neko uplakano dite k kad mu neko uzme igračku. A nije ni Alonso puno bolji uglavnom Ferrari ko s dicon liga, popišan se diže
Evo još jednog kojem je Massa mekušac , nikako mi nije jasno šta triba uzet bocu pive , opalit šakom o stol ... daj muški evoluirajte nije neko muško zato šta stišće mu.. ( ja san ti fina mala pa ne upotrebljavam tako proste izraze :biggrin: ) ali žalosno je da je sport doša na to moraš se složit sa mnom ( mislim moraš hm !? ) nije važno da li u Ferrariju ili u Red Bullu ili Renaultu ...i zato nikad s dicon ne ligaj ;)
... Forza Massa ...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

ajme šta si mi slikovit ... ali isto je Weber sutra dan ispričava se i sl , a ipak je to prgavi Australac . Mali OT , ali po postovima vidim da si tek stiga , ali brate jesi živopisan ...
... Forza Massa ...
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:Post prebačen iz teme o Alonsu...
Felipe Massa je napisao/la: Koga bi Ferrari trebao dovesti umjesto Masse?(ovo te pitam cisto da znam tvoje misljenje,nemoj misliti da provociram)
Ja sam ili za Vettela ili za Kubicu. Ali mislim da će se nešto takvo dogoditi tek za 2 sezone jer su obojica pod ugovorom.
Kad je u pitanju Vettel u pravu si što se tiče ugovora ali kad je u pitanju Kubica debelo griješiš [-X kad je u pitanju predhodni ugovor koji je imao sa Reno-om. Kubica je imao jednogodišnji ugovor sa Reno-om i mogao je doći u Ferrari na kraju ove sezone, potpisao je novi ugovor sa Reno-om tek kad je Ferrari produžio ugovor sa Massom, a razlog zašto Ferrari nije želio Kubicu zove se Fernando Alonso. Siguran sam da je Alonso dao svoje mišljenje poglavici LDM oko eventualnog dolaska Kubice u ekipu i da je Alonso više želio da ostane Massa. Dok je Alonso u Ferrari-ju teško da će Vettel i Kubica doći u Ferrari, ja ne podnosim Kubicu tako da se nadam da on nikad neće voziti za Ferrari.
Što se tiče Masse, kao što sam i ranije pisao, bolje mu je da šuti i da pomaže ekipi tj. Alonsu i da se nada da će sljedeće sezone imati konurentan bolid od početka sezone, sigurno da na početku sezone Ferrari neće favorizovati Alonsa, neke utrke će sigurno odvesti bolje od Alonsa, to je radio i kad je bio i sa Schumacherom i Kimi-jem, pritisak će biti na Alonsu, sve to može Felipe da iskoristi sljedeće sezone i da on možda bude imao u zadnjem dijelu sezone više bodova od Alonsa i možda njemu Alonso bude pomagao kao on sada njemu, a de ti to objasni temperamentnom brazilcu. ;)
pilot19

Post Postao/la pilot19 »

Ferrari4ever je napisao/la:ajme šta si mi slikovit ... ali isto je Weber sutra dan ispričava se i sl , a ipak je to prgavi Australac . Mali OT , ali po postovima vidim da si tek stiga , ali brate jesi živopisan ...
Ma lako za to što je posli bilo posli može pričat što oće al on je napravija pravu stvar kad je tribalo na onom sudaru je pokaza da ima muda i razbit momčadskog kolegu, nije se pomaka milimetra
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Post prebačen iz teme o Alonsu...
Kad je u pitanju Vettel u pravu si što se tiče ugovora ali kad je u pitanju Kubica debelo griješiš [-X kad je u pitanju predhodni ugovor koji je imao sa Reno-om. Kubica je imao jednogodišnji ugovor sa Reno-om i mogao je doći u Ferrari na kraju ove sezone, potpisao je novi ugovor sa Reno-om tek kad je Ferrari produžio ugovor sa Massom, a razlog zašto Ferrari nije želio Kubicu zove se Fernando Alonso. Siguran sam da je Alonso dao svoje mišljenje poglavici LDM oko eventualnog dolaska Kubice u ekipu i da je Alonso više želio da ostane Massa. Dok je Alonso u Ferrari-ju teško da će Vettel i Kubica doći u Ferrari, ja ne podnosim Kubicu tako da se nadam da on nikad neće voziti za Ferrari.
Mislim da se ti ovdje varaš. Ja vjerujem da Alonso nije bio protiv Kubice jer mu je on možda i najbolji prijatelj u formuli 1 i nisam siguran da bi se bunio da mu on bude timski kolega. Smatram da je Massi ugovor produžen "reda radi" zbog one ozlijede.
Uglavnom, ja vidim još istu postavu iduće sezone u Ferrariju jer ne znam koga bi Ferrari doveo umjesto Masse, a da to nije ili Kubica ili Vettel.
pilot19

Post Postao/la pilot19 »

Schumy.d je napisao/la: Mislim da se ti ovdje varaš. Ja vjerujem da Alonso nije bio protiv Kubice jer mu je on možda i najbolji prijatelj u formuli 1 i nisam siguran da bi se bunio da mu on bude timski kolega. Smatram da je Massi ugovor produžen "reda radi" zbog one ozlijede.
Uglavnom, ja vidim još istu postavu iduće sezone u Ferrariju jer ne znam koga bi Ferrari doveo umjesto Masse, a da to nije ili Kubica ili Vettel.
Nisu u braku ako su prijatelji i to puca a kamoli ne prijateljstvo Massa je idealana drugi vozač što je i demonstrira na zadnjoj utrci :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

pilot19 je napisao/la: Nisu u braku ako su prijatelji i to puca a kamoli ne prijateljstvo Massa je idealana drugi vozač što je i demonstrira na zadnjoj utrci :D
U svakom slučaju bi bila bolja situacija nego npr u Red Bullu ili sad s Massom.
Mislim da je problem kod Masse taj da je on očekivao da će biti broj 1 otkad je Michael otišao, ali najprije ga je Kimi pobijedio, pa sada Alonso u svojim prvim sezonama. Lagano gubi neki kredibilitet i to ga sigurno frustrira.
Ali, sam si je kriv.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la: Mislim da se ti ovdje varaš. Ja vjerujem da Alonso nije bio protiv Kubice jer mu je on možda i najbolji prijatelj u formuli 1 i nisam siguran da bi se bunio da mu on bude timski kolega. Smatram da je Massi ugovor produžen "reda radi" zbog one ozlijede.
Ferrari je velika ekipa da bi sebi priuštila da produži ugovor sa Massom "reda radi", sve ima svoje zašto. ;)
Odgovori