[/quote]
Ferrari je već imao dosta pehova i glupih odluka u ovoj sezoni i nije sebi mogao priuštiti još jedno gubljenje već osvojenih bodova. Alonso Massu u utrci nije mogao prestići, mislim da je to svima jasno, jednostavno isti bolidi, sličan top speed, nema šanse da bi Alonso prošao Massu iako je bio malo brži ali ipak nedovoljno da bi ga prestigao. Teško je pratiti bolid ispred sebe, da bi napao na onom pravcu mora se dobro odvesti S1, a neznam jesi ll primjetila da kada se Vettel približio na kraju Massi na 1 sekund pokušao je da prati Massu u S1 i izletio je u onom prvom zavoju, odnosno otišao preširoko, nije lako pratiti u tom prvom S1 brze bolide tipa Ferrari, a da bi napao na pravcu moraš biti blizu u S1 a to je teško uraditi protiv top bolida.
Ja podržavam odluku Ferrarija, bilo bi glupo da su ovo uradili na početku sezone, a nisu davali momčadske naredbe na početku sezone, primjer Austalija, jednostavno Alonso je u boljoj sitauciji, Ferrari je dosta prosuo bodova i sad se mora okrenuti skupljanju bodova za Alonsa svim sredstvima. Znam da ti nije lako jer navijaš za Massu ali tako je kako je.

[/quote]
Čuj ipak navijam za Ferrari tako da nemogu na neki način ne navijat za Alonsa isto i da sam znala da pored njega neće bit lako Felipeu jesam , ali sve je to dio f1 , samo se bojim da sa ovim glupastim potezima ne izgube istinske zaljubljenike u ovaj sport jer sve miriše na dogovore.

Sad treba vidit Mađarsku jesu li stvarno išli naprid ili je ovo da ustvari Red Bull odmara krila .