Dani je napisao/la:Da, ferrari je bio bolji. Ali komentar o kotačima je stvarno smiješan. Dobro se vidjelo da je Button dobio udarac u difuzor i nakon toga dio otpada. Ako to nisi vidio pogledaj još jednom.

Za Hamiltona ne znamo koliko bi bio brz jer u q3 nije imao ni jedan čisti krug, a u utrci je ispao u prvome krugu tako da ti ni ta tvrdnja ne stoji.
Ti uopce ne citas postove drugih clanova, vec samo kronoloski nizas razmisljanja iz svog uma.
Nisam rekao da Button nije pretrpio ostecenje, vec da ono nije bilo enormno da utice na performanse bolida.Isto tako je i Alonso imao ostecen nos bolida, tako ta je stvar slicna. Pricu o kotacima sam poceo, jer si ti naveo Buttonovo ostecenje bolida, kao da mu je kotac otpao, a ne povrsinski ( zastitni ) sloj difuzora, ako je difuzor bio u pitanju.
Po situaciji tokom utrke, Hamilton ne bi imao perspektivu ostvariti bolji rezultat od Button-a..Setup je bio promasen i to nikako nije islo.Ako se tokom kvala onoliko mucio sa bolidom u zavojima, kako bi to izgledalo kada je bolid tezak kao tenk ( pun goriva ). Pr. je Ascari, gdje bi Hamilton gubio, a onda bi na pravcu sustizao ispred sebe vozace, medjutim tu je vec Parabolica gdje bi opet gubio i onda bi opet sustizao do prve sikane i sve tako u krug.
Tvrdnje su na mjestu. Pocni malo realisticnije da gledas na stvari.
Toliko postova ovdje imas, i toliko se brukas svojom subjektivnoscu da je to strasno.
pr. Tvoji komentari poslije kvala su bili brutalni, gdje si Alonsov pole nazvao rezultatom srece i McLarenove krive procjene.Pole i kasnije pobjeda su rezultat brzine F10, htio ti to sebi priznati ili ne...
Nema vise svrhe komentirati.Ja mislim da je poanta izvucena, a ti samo nastavi tako piskarati bez cilja i sa ogromnom dozom subjektivnosti..
@SRV
Prvi sektor i treci bi bio jak.Ali ne bi mogao preteci njih 3, jer ipak u 2 sektoru poslije one 2 sikane bi poceo dosta gubiti kroz zavoje..tako da ne bi bio dovoljno blizu da u trecem sektoru ozbiljnije napadne..A i Ferrari-ji su bili samo 4-5 km/h sporiji od njega..