One and only je napisao/la:Massa je do sada imao 3 momčadskih kolega u 5 sezona i u 4 sezone je imao lošiji plasman od momčadskog kolege, ako pretpostavimo da će Alonso ove sezone završiti ispred njega što je 99% ziher. Doduše jeste tu ona prošla nesretna sezona, ali šta je tu je. Vrijeme mu je ili da digne svoje vožnje na viši nivo ili da prihvati status vodonoše. Neka se ne ljute navijači Masse, ali da je Ferrari želio da on osvaja titule ne bi sigurno dovodili Alonsa.
Ako se uzme da je u trenutku nesrece prosle sezone bio najbolji plasiran vozac od "ostalih"(od vozaca ciji timovi nisu imali DDD) i da je ima prednost ispred Kimija ne moze se reci da ga je Kimi pobjedio,te dolazimo do zakljucka da je u 5 sezona ,3 puta izgubio i 2 puta pobjedio,sto priznacete nije lose za vozaca kojeg vecina smatra drugim.
Ja ne mogu tvrditi da ce Felipe sledece sezone biti bolji ,ali mogu reci da sam 100% siguran da ce dati sve od sebe da bude bolji i pokusati da se bori za titulu (naravno ako mu tim to dozvoli,a ne vidim razloga da nece ako bude pri vrhu).
Sjecam se kad je dosao Kimi u Ferrari da je prve sezone bio puno bolji od Felipea,dok je drugi bila obrnuta situacija,ne mogu govoriti da ce se to ponoviti,ali da bih volio da bude ravnopravan sa Alonsom to svakako da bih volio.
Felipe vjerovatno ne spada u sam vrh vozaca sa Hamiltonom i Alonsom,ali siguran sam da je tu negdje sa Buttonom,Webberom i Kubicom.