gringo73 je napisao/la:Inač se ne palim na ovakve stvari, ali ovo je super!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSs ... e=youtu.be[/youtube]
kako je zdrso po zidu napocetku

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
gringo73 je napisao/la:Inač se ne palim na ovakve stvari, ali ovo je super!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSs ... e=youtu.be[/youtube]
A gledaj, ako tebe ne peče savjest da si možda ubio ili teško ozlijedio čovjeka, onda vozi.Kenny je napisao/la:zbog čega da čovjek stane i sjebe si trku ako nemora i zna da tom čovjeku kojeg je zgazio on nemože nikako pomoć, nego će mu pomoć doktori, a sad je drugo da je to u gradu pa da je je pobjego i ponavljam ti on nije nikako bježo jer je svjestan toga da čovjek kojeg je zgazio zna koji ga je vozač zgazio.
I čemu onda završavati utrku jer ćeš i onako prije nego prvenstvo završi, otići koji put do suda propustiti utrku, a možda i malo svirati klavijaturu iza rešetaka. Bome ima smisla završavati utrku.Kenny je napisao/la:zbog čega da čovjek stane i sjebe si trku ako nemora i zna da tom čovjeku kojeg je zgazio on nemože nikako pomoć, nego će mu pomoć doktori, a sad je drugo da je to u gradu pa da je je pobjego i ponavljam ti on nije nikako bježo jer je svjestan toga da čovjek kojeg je zgazio zna koji ga je vozač zgazio.
Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio, ali tog čovjeka koji je to napravio potpuno razumijem i zweki baš nisam siguran da će vozač trka zbog toga u zatvor. pogledajte malo i blisku nam formulu i u njoj se dešavaju sranja neko pogine, nekog izvlače iz bolida par krugova, pa ja od kad pratim f1 nisam vidio da je i jedan vozač stao i pomogo onom koji se slupo, a i u povjesti f1 neznam jel ima i jedan primjer da je vozač stao na trci da bi pomogo nekom drugom vozaču (znam da je Senna to napravio, ali mislim da nije utrka bila) koliko je sudija u f1 poginilo pa nikom ništa nije se ni jednog vozača osuđivalo za to nije, pa zbog čega tog čovjeka osuđujete?
ma to sve ovisi od covjeka do covjekaKenny je napisao/la:Ok imaju neki primjeri, ali sam uvjeren da su jako rjetki
Kenny, ja bih volio razumjeti kakva to osoba moraš biti da nekome naudiš (nehotično) i zaboli te kara te odvezeš utrku do kraja?Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio, ali tog čovjeka koji je to napravio potpuno razumijem i zweki baš nisam siguran da će vozač trka zbog toga u zatvor. pogledajte malo i blisku nam formulu i u njoj se dešavaju sranja neko pogine, nekog izvlače iz bolida par krugova, pa ja od kad pratim f1 nisam vidio da je i jedan vozač stao i pomogo onom koji se slupo, a i u povjesti f1 neznam jel ima i jedan primjer da je vozač stao na trci da bi pomogo nekom drugom vozaču (znam da je Senna to napravio, ali mislim da nije utrka bila) koliko je sudija u f1 poginilo pa nikom ništa nije se ni jednog vozača osuđivalo za to nije, pa zbog čega tog čovjeka osuđujete?
Ja mislim da si ti već rekao kako bi postupio.Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio...
Kenny je napisao/la:...samo je dao gas dalje da završi rally što bi svako i napravio.