Clipovi - razni

Forum za sve ono što nema veze s Formulom 1...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Clipovi - razni

Post Postao/la F1NAC »

gringo73 je napisao/la:Inač se ne palim na ovakve stvari, ali ovo je super! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSs ... e=youtu.be[/youtube]

kako je zdrso po zidu napocetku :D inače lik je teski car :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

zašto nikad ne gledat rally u zavoju. (nije za one slabog stomaka)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N4CmbbvB ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tuCRZWAh ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E3ju1tEE ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xOUHNmuO ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EteOZvGV ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E5LOuEH9 ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MDjom3UU ... re=related[/youtube]
neki od ovih neće više nikad gledat rally (sorry na puno filmića, nisam uspio nać kompilaciju u jednom)
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Dobro da si stavio više filmića. Svakako vrijedi pogledati i zapitati se da li ima smisla ići gledati rally tik uz cestu (makar ni dalje od ceste nije sigurno), ili još gore stajati u samom zavoju. Jadni ljudi, a najjadnije od svega mi je kad se ovaj zaleti u ljude i da petama vjetra.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ma ljudi kreteni!! samo nek ih lome.. ti "isti" ljudi su ukenjali grupu b..
sami su se stali tamo.. sve su to mamlazi..
rFactor F1 HR server Info
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ukenjali istrčavajući ispred aute, a ovo nije bilo istrčavanje ispred auta. A u ostalom koja pizda moraš biti da pobjegneš kad nekog pometeš sa autom?
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Zweki čovjek nije bježo jer je nekog pregazio, samo je dao gas dalje da završi rally što bi svako i napravio.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ne bih se složio s tobom, jer ja ne bi sigurno išao završiti rally a da sam nekog gledatelja pomeo autom. Ne znam koliki je vama moral, dostojanstvo i obraz, ali samo se nadam AKO vam se takvo što desi, da nećete morati tražiti onog koji vas je pomeo autom, ukoliko vam glava ostane na ramenima. Ali svaka čast na razmišljanju. =D>
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

zbog čega da čovjek stane i sjebe si trku ako nemora i zna da tom čovjeku kojeg je zgazio on nemože nikako pomoć, nego će mu pomoć doktori, a sad je drugo da je to u gradu pa da je je pobjego i ponavljam ti on nije nikako bježo jer je svjestan toga da čovjek kojeg je zgazio zna koji ga je vozač zgazio.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Kenny je napisao/la:zbog čega da čovjek stane i sjebe si trku ako nemora i zna da tom čovjeku kojeg je zgazio on nemože nikako pomoć, nego će mu pomoć doktori, a sad je drugo da je to u gradu pa da je je pobjego i ponavljam ti on nije nikako bježo jer je svjestan toga da čovjek kojeg je zgazio zna koji ga je vozač zgazio.
A gledaj, ako tebe ne peče savjest da si možda ubio ili teško ozlijedio čovjeka, onda vozi.
Ja bi sigurno prekinuo svoju utrku i stao bi i pomogao čovjeku ako je to moguće.
Fućkaš utrku...
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Kenny je napisao/la:zbog čega da čovjek stane i sjebe si trku ako nemora i zna da tom čovjeku kojeg je zgazio on nemože nikako pomoć, nego će mu pomoć doktori, a sad je drugo da je to u gradu pa da je je pobjego i ponavljam ti on nije nikako bježo jer je svjestan toga da čovjek kojeg je zgazio zna koji ga je vozač zgazio.
I čemu onda završavati utrku jer ćeš i onako prije nego prvenstvo završi, otići koji put do suda propustiti utrku, a možda i malo svirati klavijaturu iza rešetaka. Bome ima smisla završavati utrku.

Sva sreća (za tebe) pa savjesti nemaš.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

ja nemogu reć kako bi ja postupio, ali tog čovjeka koji je to napravio potpuno razumijem i zweki baš nisam siguran da će vozač trka zbog toga u zatvor. pogledajte malo i blisku nam formulu i u njoj se dešavaju sranja neko pogine, nekog izvlače iz bolida par krugova, pa ja od kad pratim f1 nisam vidio da je i jedan vozač stao i pomogo onom koji se slupo, a i u povjesti f1 neznam jel ima i jedan primjer da je vozač stao na trci da bi pomogo nekom drugom vozaču (znam da je Senna to napravio, ali mislim da nije utrka bila) koliko je sudija u f1 poginilo pa nikom ništa nije se ni jednog vozača osuđivalo za to nije, pa zbog čega tog čovjeka osuđujete?
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio, ali tog čovjeka koji je to napravio potpuno razumijem i zweki baš nisam siguran da će vozač trka zbog toga u zatvor. pogledajte malo i blisku nam formulu i u njoj se dešavaju sranja neko pogine, nekog izvlače iz bolida par krugova, pa ja od kad pratim f1 nisam vidio da je i jedan vozač stao i pomogo onom koji se slupo, a i u povjesti f1 neznam jel ima i jedan primjer da je vozač stao na trci da bi pomogo nekom drugom vozaču (znam da je Senna to napravio, ali mislim da nije utrka bila) koliko je sudija u f1 poginilo pa nikom ništa nije se ni jednog vozača osuđivalo za to nije, pa zbog čega tog čovjeka osuđujete?
;) ;)

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ok imaju neki primjeri, ali sam uvjeren da su jako rjetki
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Kenny je napisao/la:Ok imaju neki primjeri, ali sam uvjeren da su jako rjetki
ma to sve ovisi od covjeka do covjeka ;)
neki bi pomogli neki ne bi...
ja da tako nekog pogodim u rally-u i da ima dosta ljudi(ako je sam stao bi) oko njega zavrsio bi trku i kasnije te ljude posjetio u bolnici jer ako ne ne mogu nikako pomoci onda nema smisla stati ;)
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio, ali tog čovjeka koji je to napravio potpuno razumijem i zweki baš nisam siguran da će vozač trka zbog toga u zatvor. pogledajte malo i blisku nam formulu i u njoj se dešavaju sranja neko pogine, nekog izvlače iz bolida par krugova, pa ja od kad pratim f1 nisam vidio da je i jedan vozač stao i pomogo onom koji se slupo, a i u povjesti f1 neznam jel ima i jedan primjer da je vozač stao na trci da bi pomogo nekom drugom vozaču (znam da je Senna to napravio, ali mislim da nije utrka bila) koliko je sudija u f1 poginilo pa nikom ništa nije se ni jednog vozača osuđivalo za to nije, pa zbog čega tog čovjeka osuđujete?
Kenny, ja bih volio razumjeti kakva to osoba moraš biti da nekome naudiš (nehotično) i zaboli te kara te odvezeš utrku do kraja?
Nema veze oće ili neće, ali našao bi se sigurno netko koga bi jako bolilo jer je stradala njemu draga osoba i učinit će sve da krivac snosi odgovornost.

Kenny je napisao/la:ja nemogu reć kako bi ja postupio...
Ja mislim da si ti već rekao kako bi postupio.
Kenny je napisao/la:...samo je dao gas dalje da završi rally što bi svako i napravio.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Vjerovatno bi to napravio jer znam da mu nemogu nikako pomoć, a i pitanje je dali bi se sjetio toga na trci, a na ulici je druga priča
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Po tvome nije druga priča. Netko te pomete na ulici jer je žurio doma na ručak i produži dalje da mu se ne ohladi. Ili još bolje, sere mu se pa mora na WC i to pod hitno, jbg da stane jer je tebe pomeo u žurbi vjerojatno bi se usrao dok bi došao do WC-a.
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

sasvim je druga priča jer ovaj koji zgazi nekog u gradu mora stat jer nema ekipa lječnika pored ceste koja će ozljeđenoj osobi pomoć, a i taj koji nije stao kad nekog pregazi nije stao jer želi pobjeć da ga policija nenađe, dok na trkama imaju i lječnici, a i zna se ko je to napravio. Na trci ti možeš stat probat pomoć, ali najvjerovatnije nećeš uspjet jer neznaš kako da pomogneš toj osobi, a lječnici koji će doć jako brzo znaju kako da pomognu toj osobi, a do tada ako je potrebna pomoć pružit će ju neko od drugih ljudi koji su tamo.
slika
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Neznam jel bilo gdje na forumu, al... bwahahahaha :smijeh:

Antena Zagreb no1 :)
nije baš video clip, al valjda ćete mi oprostit :D
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

:biggrin:
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Evo gdje ja idem malo ćilati, baciti mozak (blesimetar) na pašu. :biggrin:
Frend snima, ja sam iza, ali pojavit ću se na pol staze. :D

slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Hahaha predobro....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c6L1511g ... r_embedded[/youtube]
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Gledajte šta Američki klinci rade za zabavu. I onda si na kraju čestitaju jedan drugome.
#-o #-o #-o
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iGdyFVve ... re=related[/youtube]

:oops:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2eZSKen1 ... re=related[/youtube]
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Indijska diplomatkinja se zove Sheila Dikshit i čita se pravilno Šila Diksit, no voditelj na Novom Zelandu... :smijeh: :smijeh: :smijeh: :smijeh: :smijeh:

47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

slika
Odgovori