deda je napisao/la:Danas se vise cijeni voznja s mozgom nego s mudima!
Što je naravno loše za zanimljivost formule 1 za koga god navijali!Vettla i Hamilton bi ja nazvo vozacima s mudima a Alonsa, Webbera i Buttona s mozgom.
Po cemu bi doso so zakjucka da ovi mlađi voze ko ludi a ovi stariji ipak malo razmisle prvo sta ce napravit!

Eto to je bio smisao mog posta. A kaj se tice ''mladji'', pa Hamilton vise nije tolko mlad. Mislim, je, al nije to onaj klinac kaj je 2007. doso u F-1. Kaj hocu rec, hocu rec da on ima sad vec skoro 4 pune sezone iza sebe, a to je dosta iskustva, a on i dalje vozi jednakom agresivnoscu kao na pocetku, uz, naravno puno manje gresaka. A sad, to kaj Schumy kaze, jeli to vrlina ili ne ovisi o stajalistu. Po meni je i po meni bi svi trebali vozaci bit takvi jer bi bilo puno uzbudljivije. Po nekom drugom nije, jer, istina da je puno izgubio zbog toga, al' ja vjerujem ak tako nastavi da ce mu se kad-tad vratit, nece bas svaki put imat peh. Ova Monza i Singapur jedno za drugim nije nista drugo nego peh - pogotovo sto je u oba slucaja nije bio neki VAU sudar, milijun puta je bilo takvih dodira bez posljedica, a sad dva puta za redom, u oba slucaja on izvlaci deblji kraj. Da, i ono sto ne bih htio da se dogodi, da i on postane od ovih ''s mozgom'', jer kak je reko i Whitmarsh: ''Lewis is a racing driver and we wouldn't want him anz other way''.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.