Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
47
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la 47 »

Dobro, ja ne bih baš rekao pola, ali da je Lewis veliki dio predstave, naravno da je.
Ove godine jedan od najaktivnijih i najzanimljivijh vozača u utrkama :)

Incident je po meni trkaći, Lewis je jednostavno izvukao deblji kraj. Ne znam kakve su izjave bile kasnije, ali prva mu je bila navodno da misli da nije ostavio Marku dovoljno mjesta.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Lewis Hamilton (DNF)
“I’m still not exactly sure what happened with Mark and me. But, telling it from my point of view, I saw that he’d made a mistake, and had got caught up with the backmarkers, so I was in position to slipstream him. I was on the outside going into Turn Seven, and he was in my blind-spot, just behind me. I thought I’d got sufficiently past him, though. I braked, turned in, and tried to leave enough room for him on the inside - and the next thing I knew I’d got clipped, my tyre was blown, and that was it. But, as the saying goes, I guess that’s motor racing. So, there are still four races to go. I’m 20 points behind Mark, and that’s a reasonable gap, but it’s not an insurmountable one. I guess I’ll just have to keep my head down and hope for the best. I’m not going to think specifically about the world championship right now, I’m just going to try to enjoy the rest of the season - and whatever happens happens. But I’ll keep fighting to the end, because it’s the only way I know.”

Link
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Kaj god... mislim da Lewis malo pili naopako. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi bilo nemoguće da npr. Alonso odustane u iduće dvije utrke a Lewis pobijedi. Uostalom, tako nekako pritiče cijela sezona.
Samo neka se trkaju.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

47 je napisao/la:Dobro, ja ne bih baš rekao pola, ali da je Lewis veliki dio predstave, naravno da je.
Da je al to bi isto mogo reć i za Vettla i za Alonsa!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

deda je napisao/la:
47 je napisao/la:Dobro, ja ne bih baš rekao pola, ali da je Lewis veliki dio predstave, naravno da je.
Da je al to bi isto mogo reć i za Vettla i za Alonsa!
...i Webbera... :biggrin: bez njega bi pola utrka bilo dosadno...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

deda je napisao/la:
Slash je napisao/la:Da nema Lewisa Hamiltona F-1 nebi bila UPOLA to sto je s njim. Samo cu se na tome zadrzat (kako bi reko Maminjo).
Neznam kaj si htio rec s tim?
Htio sam rec da je Hamilton jedini, jedini, vozac u F-1 koji ce se u ovako stisnutom prvenstvu kad je 5 vozaca unutar jedne pobjede i svaki bod je vazan, odvaziti na pretjecateljski manevar.
''He is agressive and probably the best overtaking driver in the world.'' Potpuno tocna tvrdnja. Da nema njega i da se ova cetvorica bore, sad bi se u singapuru cijelu trku vozikali tak kak su se vozikali kad je on izletio, niko nece nis riskirat. On je od ovih vozaca koji se bore za naslova skupio najvise pretjecanja u ovoj sezoni. Razmislja samo o pobjedi, riskira, neki mu to predbacuju jer vozi ''bez glave''. Ja bih reko da vozi s mudima. I da je vise vozaca takvo, gledali bi i vise zanimljivih utrka.
A Vettel, istina, agresivan je, samo kaj maltene svaki put kad nekog oce prec sjebe il sebe il njega.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Slash je napisao/la: Htio sam rec da je Hamilton jedini, jedini, vozac u F-1 koji ce se u ovako stisnutom prvenstvu kad je 5 vozaca unutar jedne pobjede i svaki bod je vazan, odvaziti na pretjecateljski manevar.
''He is agressive and probably the best overtaking driver in the world.'' Potpuno tocna tvrdnja. Da nema njega i da se ova cetvorica bore, sad bi se u singapuru cijelu trku vozikali tak kak su se vozikali kad je on izletio, niko nece nis riskirat. On je od ovih vozaca koji se bore za naslova skupio najvise pretjecanja u ovoj sezoni. Razmislja samo o pobjedi, riskira, neki mu to predbacuju jer vozi ''bez glave''. Ja bih reko da vozi s mudima. I da je vise vozaca takvo, gledali bi i vise zanimljivih utrka.
A Vettel, istina, agresivan je, samo kaj maltene svaki put kad nekog oce prec sjebe il sebe il njega.
Neka on vozi s mudima. Ta ista muda su ga koštala jednog naslova, skoro i drugog, a izgleda da bi moglo i trećeg. ;)
Boldano mu nije samo vrlina. ;)
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Danas se vise cijeni voznja s mozgom nego s mudima!
Što je naravno loše za zanimljivost formule 1 za koga god navijali!
Vettla i Hamilton bi ja nazvo vozacima s mudima a Alonsa, Webbera i Buttona s mozgom.
Po cemu bi doso so zakjucka da ovi mlađi voze ko ludi a ovi stariji ipak malo razmisle prvo sta ce napravit! ;)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

deda je napisao/la:Danas se vise cijeni voznja s mozgom nego s mudima!
Što je naravno loše za zanimljivost formule 1 za koga god navijali!Vettla i Hamilton bi ja nazvo vozacima s mudima a Alonsa, Webbera i Buttona s mozgom.
Po cemu bi doso so zakjucka da ovi mlađi voze ko ludi a ovi stariji ipak malo razmisle prvo sta ce napravit! ;)
Eto to je bio smisao mog posta. A kaj se tice ''mladji'', pa Hamilton vise nije tolko mlad. Mislim, je, al nije to onaj klinac kaj je 2007. doso u F-1. Kaj hocu rec, hocu rec da on ima sad vec skoro 4 pune sezone iza sebe, a to je dosta iskustva, a on i dalje vozi jednakom agresivnoscu kao na pocetku, uz, naravno puno manje gresaka. A sad, to kaj Schumy kaze, jeli to vrlina ili ne ovisi o stajalistu. Po meni je i po meni bi svi trebali vozaci bit takvi jer bi bilo puno uzbudljivije. Po nekom drugom nije, jer, istina da je puno izgubio zbog toga, al' ja vjerujem ak tako nastavi da ce mu se kad-tad vratit, nece bas svaki put imat peh. Ova Monza i Singapur jedno za drugim nije nista drugo nego peh - pogotovo sto je u oba slucaja nije bio neki VAU sudar, milijun puta je bilo takvih dodira bez posljedica, a sad dva puta za redom, u oba slucaja on izvlaci deblji kraj. Da, i ono sto ne bih htio da se dogodi, da i on postane od ovih ''s mozgom'', jer kak je reko i Whitmarsh: ''Lewis is a racing driver and we wouldn't want him anz other way''.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ma mislio sam mlađi u odnosu na Webbera, Buttona i Alonsa. A skupio je da i dost iskustva. Reko bi ipak puno vise od Vettla (on mi ipak jos ponekad dijeluje nezrelo makar je veliki talent).
A što se tiče ovog o vožnji s mozgom il mudima mislim da je prošlo vrijeme voznje s mudima (po meni je posljednji pravi takav vozac bio Senna)!
I dalje Lewisa jako cijenim i smatram jednim od najačih vozača današnjice!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

deda je napisao/la: Vettla i Hamilton bi ja nazvo vozacima s mudima a Alonsa, Webbera i Buttona s mozgom.
Mislim da Alonso spada i ovu prvu a i ovu drugu grupu ;)

A što se tiče Lewisa i njegovih šansi za osvajanje prvenstva ja bih rekao da on ima itekakve šanse i da je ona njegova izjava pila naopako tj zbacuje pritisak s leđa,jer znamo svi kako otočki mediji znaju stvoriti pritisak(to je najbolje osjetio,sjetit će se ljubitelji tenisa Tim Henman)
...put u raj nije posut ružama...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nisu u Red Bullu bez veze još na početku sezone govorili da se u prvenstvu boje samo Alonsa i Hamiltona, može se sad raspravljat koji od njih dvojce je bolji ali činjenica je da su oba 2 talentirani ali i da je Hamilton do sada svaki put na kraju sezone bio bolje plasiran od Alonsa.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

da koji auto je imo alonso a koji hamilton izuzev kad su bili oba u mclarenu ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

deda je napisao/la: A što se tiče ovog o vožnji s mozgom il mudima mislim da je prošlo vrijeme voznje s mudima (po meni je posljednji pravi takav vozac bio Senna)!
!
Nije badava Jergovic reko da je Hamilton najbolje kaj se F-1 dogodilo od Ayrtona Senne.
Da nebi bilo da ga samo hvalim, moram rec da je donedavno (mislim da se to ove sezone jos nije dogodilo) nekad i pretjerao sa agresivnoscu koja je bila bespotrebna. Prvi primjer koji mi pada na pamet je Monza prosle godine kad je bio na 3. mjestu i iso je ganjat gumba (mislim) a bilo je evidetno da mu treba oko 2 sekunde po krugu samo da bi ga dostigo, i na kraju je u toj jurnjavi izgubio odlicno trece mjesto jer se spizdio - jednostavno je htio previse. To je po meni bila nepotrebna agresivnost. A sve ova poteze kad ima realne sanse da prode nekog na stazi i kad napadne to pozdravljam i smatram da bi toga trebalo biti vise. I cini mi se da je upravo ove sezone Hamilton postao ''onaj pravi'' (barem po meni pravi) sto se tice kolicine agresivnosti i glupih gresaka. Ove sezone je napravio jednu jedinu gresku i to u Spa-u po uzasnim uvjetima, i srecom po njega tad nije bilo posljedica. (ovo u Monzi ne smatram klasicnom vozackom greskom, nego trkacim incidentom).
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

kimiraikkonen1 je napisao/la:da koji auto je imo alonso a koji hamilton izuzev kad su bili oba u mclarenu ..
Prošle godine je Renault bio u prvih 11 utrka brži od Mclarena,2008. je Mclaren bio brži ,a 07. su imali iste bolide...
ivanfece

Post Postao/la ivanfece »

Slash je napisao/la:
deda je napisao/la: A što se tiče ovog o vožnji s mozgom il mudima mislim da je prošlo vrijeme voznje s mudima (po meni je posljednji pravi takav vozac bio Senna)!
!
Nije badava Jergovic reko da je Hamilton najbolje kaj se F-1 dogodilo od Ayrtona Senne.
Da nebi bilo da ga samo hvalim, moram rec da je donedavno (mislim da se to ove sezone jos nije dogodilo) nekad i pretjerao sa agresivnoscu koja je bila bespotrebna. Prvi primjer koji mi pada na pamet je Monza prosle godine kad je bio na 3. mjestu i iso je ganjat gumba (mislim) a bilo je evidetno da mu treba oko 2 sekunde po krugu samo da bi ga dostigo, i na kraju je u toj jurnjavi izgubio odlicno trece mjesto jer se spizdio - jednostavno je htio previse. To je po meni bila nepotrebna agresivnost. A sve ova poteze kad ima realne sanse da prode nekog na stazi i kad napadne to pozdravljam i smatram da bi toga trebalo biti vise. I cini mi se da je upravo ove sezone Hamilton postao ''onaj pravi'' (barem po meni pravi) sto se tice kolicine agresivnosti i glupih gresaka. Ove sezone je napravio jednu jedinu gresku i to u Spa-u po uzasnim uvjetima, i srecom po njega tad nije bilo posljedica. (ovo u Monzi ne smatram klasicnom vozackom greskom, nego trkacim incidentom).
I ja se slazem sa tobom,sjajan vozac.I ja mu zelim samo da nastavi tako.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Nije badava Jergovic reko da je Hamilton najbolje kaj se F-1 dogodilo od Ayrtona Senne.
Stvarno izjava za anale... :roll: :doubt:
Stvarno mu objektivnost nije jača strana jer s ovom izjavom potpuno stavlja u drugi plan jednog Schumachera, Alonsa, Kimija i još mnogo dobrih vozača. Da li je taj čovjek gledao dvoboje Alonsa i Michaela? :|

Hamilton je sigurno dobitak za formulu 1, ali ovakvo veličanje mu nije potrebno, barem ne još jer osim dobrih vožnji ima on još štošta toga za naučiti. Senna je bio sasvim druga priča i ne vrijedi uopće uspoređivati njih dvojicu (barem ne još neko određeno vrijeme).
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

A da je to rekao za Šua ili Alonsa onda bi bio legenda...
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la:A da je to rekao za Šua ili Alonsa onda bi bio legenda...
Za Schumachera bi još to koliko-toliko vrijedilo, ali ni za Alonsa to ne vrijedi. ;)
Iako, po meni bi ova rečenica više vrijedila za Alonsa nego za Lewisa kad bih samo njih dvojicu uspoređivao.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nadam se da ce se Hamilton i Alonso ponovno naci u istom bolidu da ga Hamilton ponovno pobijedi kako bismo vam mogli ponovno to nabijati na nos.

Ponovno, haha.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Hamilton ima velike sanse da osvoji titulu prvaka i ove sezone samo ako bude imao srece i fokusira se na Japan
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

SRV je napisao/la:Nadam se da ce se Hamilton i Alonso ponovno naci u istom bolidu da ga Hamilton ponovno pobijedi kako bismo vam mogli ponovno to nabijati na nos.

Ponovno, haha.
da,ali da to ne bude McM,jer tu Alonso nema sansi, ni ti bilo koji drugi vozac...
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

onda je nemoguće očekivati da će se ikad nać u istom bolidu više, jer lewis i mclaren su ko prst i nokat
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Slash je napisao/la:
!
Ja sam htio rec da je doslo jedno drugo vrijeme u formuli 1 a ne da je Lewis prvi dobar vozac nakon Senne, što je glupost bilo ih je jos bar 5 u međuvremenu.
A što se tiće dvoboja Alonsa i Hamiltona 2007 je Mclaren definitivno bio naklonjen Lewisu a 2008 i 2009 je Alonso bio u puno lošijem Renaultu. Ove godine kad obojca imaju konkurentne bolide bi reko da je Alonso ipak malo vise pokazo! A o tom da ce ikad vise sjedit u istom bolidu nema govora jer si Alonso to nebi dopustio i jer ce Lewis vjerojatno cijelu svoju karijeru provest u Mclarenu!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Jedno je dobar vozac, a drugo ovo o cemu smo mi pricali. Naravno da su bili tu i Kimi i Alonso i Schumacher (iako kad sad pogledam Schumachera hmm :D ), ali mi smo pricali o agresivnosti i spremnosti na rizik, zeljom za pobjedama, bez obzira na situaciju u prvenstvu - u tom kontekstu sam spomenuo, a ne da tvrdim da su ovi svi losiji od Hamiltona, samo sta ja najvise kod voazaca cijenim te karakteristike voznje koje on ima, i koje je Senna imao.

EDIT: Q: Will these two recent collisions change your approach?
LH: No. I'm a racer. I always race my heart out, and nothing will ever change that.

:klanjanje:
Odgovori