Upravo tako,sada je teže,ajde molim te pročitaj cijeli post pa onda vidi,tako uvjeren nije bio ni dok je nakon 6 utrka imao 5 pobjeda prošle sezone,ja ga iskreno nikad nisam vidio takvog,niti u zlatno doba Ferrarija nije bio toliko siguran u uspijeh,a sam ti kaže da ne vidi razliku u telemetriji,ne vidi pogoršanja i da ćemo vidjeti pravog MS-a dogodine,kada mu daju bolji bolid (meni to sugestira dobri stari Brawn ima opet dobar auto,dobrog vozača,najveći je taktičar i očito,barem meni,Nico je br2 sljedeće sezone,po tonu izjave). Ali živi bili pa vidjeli,Mansell je došao da nije bio prvak i vratio se a Schumi je bio 7 puta,ako on ne može takav comeback napraviti nitko nemože višesenamozart je napisao/la:schuey@
LoL a Mansell i povratak,i to je povijest hahahhahah koje izjave hahhahahah
živi bili pa vidjeli glede schumija i za njegov povratak.jedno vrijeme je bilo kada je mansell vozio a ovo je sasvim nešto drugo.end story.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Re: Michael Schumacher
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Dogodine će se vidjeti pravo stanje stvari. Dali je još i Schumiju ostalo čarolije. Osobno mislim da je samo treba posložiti bolid onako kako mu odgovara da bi mogao pokazati ono što može. Biti će zanimljivo sljedeće sezone gledati dvoboj Rosberg-Schumacher jer će (nadam se) obojca imati bolid posložen po svom ukusu i što je još važnije da će imati brz i konkurentan bolid s kojim će biti u stanju svaku utrku borit se za najviše pozicije.
Uostalom, Schumi je izjavio da je ovu sezonu odavno prekrižio i da je maximalno koncentriran i da je već započeo pripreme za sljedeću sezonu.
Sretno mu bilo ovih par utrka do kraja a onda se nadam pravom izdanju Mercedesa i Schumachera u sljedećoj sezoni.
Još kad bi se i Kimi uspio ugurati u neku ekipu
Uostalom, Schumi je izjavio da je ovu sezonu odavno prekrižio i da je maximalno koncentriran i da je već započeo pripreme za sljedeću sezonu.
Sretno mu bilo ovih par utrka do kraja a onda se nadam pravom izdanju Mercedesa i Schumachera u sljedećoj sezoni.
Još kad bi se i Kimi uspio ugurati u neku ekipu

Michael is faster than you!!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ne znam, ali ako si ti očekivao da će Michael nakon 4 godine apstiniranja vožnje f1 bolida uzeti naslov, onda OK. Pogotovo u ovakvom Mercedesu.senamozart je napisao/la: nema tu nikakvih frustracija.ja poštivam sve njegove naslove,titule i propuštene pobjedeali za sada ostaju činjenice da je schumi povijest i da tamo pripada.a to što ti misliš da će se isti vratiti u velikom stilu je lažna nada.i da kada vidim tvoj nick meni je ponoć
Ja sam od njega očekivao više, ali ne u smislu više da se bori za naslov, već da pokaže zube u borbi s Nicom. Nico ga je pobijedio ovu sezonu, ali nemoj zaboraviti da se Miha relativno kasno priključio u momčad, da nije vozio jako dugo i da mu možda treba neko razdoblje na privikavanje. Čak je i Brawn rekao da Michael ima velikih problema sa gumama na svom autu i da zbog toga ne može voziti kako on zna.
Ako on bude sudjelovao u razvoju Mercedesa za iduću sezonu i ako taj auto bude konkuretan za borbu za najviša mjesta, nije nemoguće da Schumacher pobijedi Rosberga, a ja vjerujem da bi se tad možda čak i mogao uključiti u borbu za naslov. Gume se mijenjaju.
Sad sve ovisi o autu i sudjelovanju Michaela u njegovom razvoju.

P.S. Pročitaj malo moje komentare pa onda prosuđuj moj nick i moju (ne)objektivnost..

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma samo pročitaj moj post sa Brawnom,sve ti je jasnoSchumy.d je napisao/la:Ne znam, ali ako si ti očekivao da će Michael nakon 4 godine apstiniranja vožnje f1 bolida uzeti naslov, onda OK. Pogotovo u ovakvom Mercedesu.senamozart je napisao/la: nema tu nikakvih frustracija.ja poštivam sve njegove naslove,titule i propuštene pobjedeali za sada ostaju činjenice da je schumi povijest i da tamo pripada.a to što ti misliš da će se isti vratiti u velikom stilu je lažna nada.i da kada vidim tvoj nick meni je ponoć
Ja sam od njega očekivao više, ali ne u smislu više da se bori za naslov, već da pokaže zube u borbi s Nicom. Nico ga je pobijedio ovu sezonu, ali nemoj zaboraviti da se Miha relativno kasno priključio u momčad, da nije vozio jako dugo i da mu možda treba neko razdoblje na privikavanje. Čak je i Brawn rekao da Michael ima velikih problema sa gumama na svom autu i da zbog toga ne može voziti kako on zna.
Ako on bude sudjelovao u razvoju Mercedesa za iduću sezonu i ako taj auto bude konkuretan za borbu za najviša mjesta, nije nemoguće da Schumacher pobijedi Rosberga, a ja vjerujem da bi se tad možda čak i mogao uključiti u borbu za naslov. Gume se mijenjaju.
Sad sve ovisi o autu i sudjelovanju Michaela u njegovom razvoju.![]()
P.S. Pročitaj malo moje komentare pa onda prosuđuj moj nick i moju (ne)objektivnost..
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Nekima će ovo možda zvučat smiješno, ali zašto jedan bogati Mercedes nebi kupio Neweya iz Rb što bi im sigurno zagarantiralo uspjeh?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
zato što jedan bogati Mercedes ima BRAWNAMorgan Freeman je napisao/la:Nekima će ovo možda zvučat smiješno, ali zašto jedan bogati Mercedes nebi kupio Neweya iz Rb što bi im sigurno zagarantiralo uspjeh?
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?Schumy.d je napisao/la:Čim vidim za koga navijaš, podne mi je...senamozart je napisao/la: michael je dobar koliko i bolid bude dobar.a i kad bude dobar opet će ga nico derati.treba biti svima jasno da je njegovo vrijeme prošlo i da je postao povijest.ovim se je samo osramotio.
Zato i shvaćam ove tvrdnje. Neke frustracije se ne daju izliječiti. Osramotio se on sa svojih 7 naslova koje nitko nikad neće dostići.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ne da ga dere nego ga je poderao i razbacao kao đubre po njivi.mladi lav je uvijek bio bolji negoli tamo neki olinjali,stari mačor.King iCool je napisao/la:Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?Schumy.d je napisao/la:Čim vidim za koga navijaš, podne mi je...senamozart je napisao/la: michael je dobar koliko i bolid bude dobar.a i kad bude dobar opet će ga nico derati.treba biti svima jasno da je njegovo vrijeme prošlo i da je postao povijest.ovim se je samo osramotio.
Zato i shvaćam ove tvrdnje. Neke frustracije se ne daju izliječiti. Osramotio se on sa svojih 7 naslova koje nitko nikad neće dostići.

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Sto vi McLarenovci upadate ovdje bezveze i lupetate u prazno kao da znate sta je F1 tako pricate. Ja udjem u rubriku McLaren ili Hamilton i sve lijepo napisem posteno nikad nista lose, a vi izgleda nemate sta drugo da radite pa se šrpdate na sve strane
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Nemoj generalizirati i prozivati McLarenovce kad je u pitanju jedna usijana glava kojoj je cilj nekoga dići da se zapjeni ... ima McLarenovaca (i drugih) koji misle da Schumacher više nije šta je bio no bar to svoje mišljenje ili utisak nekako obrazlože što je OK no mladi kolega (po broju postova) nije osoba po kojoj bi trebao etiketirati ostale ... samo me zanima zašto ima Sennu u nicku ako tako misli o staroj gardi!?FerrariF1 je napisao/la:Sto vi McLarenovci upadate ovdje bezveze i lupetate u prazno kao da znate sta je F1 tako pricate. Ja udjem u rubriku McLaren ili Hamilton i sve lijepo napisem posteno nikad nista lose, a vi izgleda nemate sta drugo da radite pa se šrpdate na sve strane
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Dobro, pa šta ti misliš da je Michael nakon 4 godine mirovanja trebao pobijediti odmah jednog od "talenata" formule 1?King iCool je napisao/la:Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?

Nagutao se Nico prašine Schumacherove 2006. Gdje je tad bio?

Mene bi bilo sramota da me pobijedi čovjek koji nije vozio auta 4 godine.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Dobro, usporedba sa 2006. ti nije baš neka jer je te godine Williams bio kanta, a Ferrari --> Ferrari. Ali evo danas Šumi pokazao zube. Biti će nešto od njega ovaj vikend.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
Drži se stari majstor
Nek stisne tu Suzuku pa uz malo sreće (i koji sudar vodećih) da ostvari dobar plasman, da malo utiša kritičare koji su već i dosadni cijelu sezonu isto piče-star je, zaboravio je vozit, odlazi na kraju sezone itd..
U svakom slučaju ohrabrujuća 2 treninga. Čak ni zaostatak za RB nije prevelik, 1.3 sekunde je bitno manje nego šta sam očekivao da bi mogao biti.
Schumacher encouraged by Friday form

U svakom slučaju ohrabrujuća 2 treninga. Čak ni zaostatak za RB nije prevelik, 1.3 sekunde je bitno manje nego šta sam očekivao da bi mogao biti.
Schumacher encouraged by Friday form
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Schumi današnjom formom uz pomoć kladionice koja je digla koef na njega za pole position me natjero da ubacim 10 kn na njegov pole 
EDIT: koef je inače 200

- Igor18
- Veteran
Hahamajstor iz maranella je napisao/la:Schumi današnjom formom uz pomoć kladionice koja je digla koef na njega za pole position me natjero da ubacim 10 kn na njegov pole

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
King iCool je napisao/la:Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?Schumy.d je napisao/la:Čim vidim za koga navijaš, podne mi je...senamozart je napisao/la: michael je dobar koliko i bolid bude dobar.a i kad bude dobar opet će ga nico derati.treba biti svima jasno da je njegovo vrijeme prošlo i da je postao povijest.ovim se je samo osramotio.
i opet ja ko mutav mutavome,porčitaj post na strani prije,interview sa Brawnom

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
I nije tako lose ispalo.
Sesto mjesto, startao je kao deseti.
Malo me bilo strah kada sam vidio Rosbergov Mercedes vani, mislio sam da je to njegov.
Malo me bilo strah kada sam vidio Rosbergov Mercedes vani, mislio sam da je to njegov.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Da nisu Kubica i Rosberg odustali bio bi osmi!Scuderia je napisao/la:I nije tako lose ispalo.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Da je ostao u Ferrariju bio bi prvakdeda je napisao/la:Da nisu Kubica i Rosberg odustali bio bi osmi!Scuderia je napisao/la:I nije tako lose ispalo.

Mene smeta komentatori kako su shvatili poruku danas jer ja sam shvatio više kao-nema timskih odredbi ali ako napadneš Rosberg bi mogao biti "osjetljiv" na to (u stilu da neće ga samo tako pustiti i što se kasnije pokazalo iako brži nije nijednom pokušao,no što očekivat od čovjeka koji mrzi MS-a )
- Igor18
- Veteran
Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.
Na kraju ona kamera zadnjeg krila kad sam vidio srce mi je stalo

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Mene samo zanima, sta je Rubens pricao preko team radia, kada je vidio da ga je Michael obisao.Igor18 je napisao/la:Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.

- kowalski
- Rezervni vozač
Sigurno nije htio riskirati. Ionako je pod povećalom zbog "bezobzirne" vožnje. Zamisli samo da je došlo do kontakta, i odustajanja obojice. Nema sumnje tko bi bio kriv u očima javnosti.
Što se tiče same trke, imam dojam da su morali ostavit MS-a još krug dva na stazi, tako bi izašao ispred Rosberga i nebi onoliko vremena izgubio.
Misim da je danas barem jedan McLaren bio dohvatljiv.
Što se tiče same trke, imam dojam da su morali ostavit MS-a još krug dva na stazi, tako bi izašao ispred Rosberga i nebi onoliko vremena izgubio.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Igor18
- Veteran
Jel ima di snimka pretjecanja? Nisam vidio na telki cijeli potez, samo jedan dio na posljednjoj šikani.Scuderia je napisao/la:Mene samo zanima, sta je Rubens pricao preko team radia, kada je vidio da ga je Michael obisao.Igor18 je napisao/la:Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.
Na kraju ona kamera zadnjeg krila kad sam vidio srce mi je stalo![]()
A ne znam kakva je vremena tada vozio u odnosu na Rosberga, bilo je blizu možda bi i krug dva duže bilo dovoljno za prolaz. A onda ko zna, uz probleme Hamiltona možda bi ga uspio uhvatit.kowalski je napisao/la:Sigurno nije htio riskirati. Ionako je pod povećalom zbog "bezobzirne" vožnje. Zamisli samo da je došlo do kontakta, i odustajanja obojice. Nema sumnje tko bi bio kriv u očima javnosti.
No i ovako je dobar rezultat. Šteta za probleme sa F-ductom, no pokazao je da ima u njemu još i vatre i kvalitete. I vožnja daje nadu da će uz bolji bolid, sljedeće sezone biti gore uz bok RB-u, Ferrariju i McLarenu