Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la schuey »

senamozart je napisao/la:schuey@
LoL a Mansell i povratak,i to je povijest hahahhahah koje izjave hahhahahah

živi bili pa vidjeli glede schumija i za njegov povratak.jedno vrijeme je bilo kada je mansell vozio a ovo je sasvim nešto drugo.end story.
Upravo tako,sada je teže,ajde molim te pročitaj cijeli post pa onda vidi,tako uvjeren nije bio ni dok je nakon 6 utrka imao 5 pobjeda prošle sezone,ja ga iskreno nikad nisam vidio takvog,niti u zlatno doba Ferrarija nije bio toliko siguran u uspijeh,a sam ti kaže da ne vidi razliku u telemetriji,ne vidi pogoršanja i da ćemo vidjeti pravog MS-a dogodine,kada mu daju bolji bolid (meni to sugestira dobri stari Brawn ima opet dobar auto,dobrog vozača,najveći je taktičar i očito,barem meni,Nico je br2 sljedeće sezone,po tonu izjave). Ali živi bili pa vidjeli,Mansell je došao da nije bio prvak i vratio se a Schumi je bio 7 puta,ako on ne može takav comeback napraviti nitko nemože više
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dogodine će se vidjeti pravo stanje stvari. Dali je još i Schumiju ostalo čarolije. Osobno mislim da je samo treba posložiti bolid onako kako mu odgovara da bi mogao pokazati ono što može. Biti će zanimljivo sljedeće sezone gledati dvoboj Rosberg-Schumacher jer će (nadam se) obojca imati bolid posložen po svom ukusu i što je još važnije da će imati brz i konkurentan bolid s kojim će biti u stanju svaku utrku borit se za najviše pozicije.

Uostalom, Schumi je izjavio da je ovu sezonu odavno prekrižio i da je maximalno koncentriran i da je već započeo pripreme za sljedeću sezonu.
Sretno mu bilo ovih par utrka do kraja a onda se nadam pravom izdanju Mercedesa i Schumachera u sljedećoj sezoni.
Još kad bi se i Kimi uspio ugurati u neku ekipu :D
Michael is faster than you!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

senamozart je napisao/la: nema tu nikakvih frustracija.ja poštivam sve njegove naslove,titule i propuštene pobjede :oops: ali za sada ostaju činjenice da je schumi povijest i da tamo pripada.a to što ti misliš da će se isti vratiti u velikom stilu je lažna nada.i da kada vidim tvoj nick meni je ponoć ;)
Ne znam, ali ako si ti očekivao da će Michael nakon 4 godine apstiniranja vožnje f1 bolida uzeti naslov, onda OK. Pogotovo u ovakvom Mercedesu.
Ja sam od njega očekivao više, ali ne u smislu više da se bori za naslov, već da pokaže zube u borbi s Nicom. Nico ga je pobijedio ovu sezonu, ali nemoj zaboraviti da se Miha relativno kasno priključio u momčad, da nije vozio jako dugo i da mu možda treba neko razdoblje na privikavanje. Čak je i Brawn rekao da Michael ima velikih problema sa gumama na svom autu i da zbog toga ne može voziti kako on zna.

Ako on bude sudjelovao u razvoju Mercedesa za iduću sezonu i ako taj auto bude konkuretan za borbu za najviša mjesta, nije nemoguće da Schumacher pobijedi Rosberga, a ja vjerujem da bi se tad možda čak i mogao uključiti u borbu za naslov. Gume se mijenjaju.
Sad sve ovisi o autu i sudjelovanju Michaela u njegovom razvoju. ;)

P.S. Pročitaj malo moje komentare pa onda prosuđuj moj nick i moju (ne)objektivnost.. ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:
senamozart je napisao/la: nema tu nikakvih frustracija.ja poštivam sve njegove naslove,titule i propuštene pobjede :oops: ali za sada ostaju činjenice da je schumi povijest i da tamo pripada.a to što ti misliš da će se isti vratiti u velikom stilu je lažna nada.i da kada vidim tvoj nick meni je ponoć ;)
Ne znam, ali ako si ti očekivao da će Michael nakon 4 godine apstiniranja vožnje f1 bolida uzeti naslov, onda OK. Pogotovo u ovakvom Mercedesu.
Ja sam od njega očekivao više, ali ne u smislu više da se bori za naslov, već da pokaže zube u borbi s Nicom. Nico ga je pobijedio ovu sezonu, ali nemoj zaboraviti da se Miha relativno kasno priključio u momčad, da nije vozio jako dugo i da mu možda treba neko razdoblje na privikavanje. Čak je i Brawn rekao da Michael ima velikih problema sa gumama na svom autu i da zbog toga ne može voziti kako on zna.

Ako on bude sudjelovao u razvoju Mercedesa za iduću sezonu i ako taj auto bude konkuretan za borbu za najviša mjesta, nije nemoguće da Schumacher pobijedi Rosberga, a ja vjerujem da bi se tad možda čak i mogao uključiti u borbu za naslov. Gume se mijenjaju.
Sad sve ovisi o autu i sudjelovanju Michaela u njegovom razvoju. ;)

P.S. Pročitaj malo moje komentare pa onda prosuđuj moj nick i moju (ne)objektivnost.. ;)
ma samo pročitaj moj post sa Brawnom,sve ti je jasno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Nekima će ovo možda zvučat smiješno, ali zašto jedan bogati Mercedes nebi kupio Neweya iz Rb što bi im sigurno zagarantiralo uspjeh?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Morgan Freeman je napisao/la:Nekima će ovo možda zvučat smiješno, ali zašto jedan bogati Mercedes nebi kupio Neweya iz Rb što bi im sigurno zagarantiralo uspjeh?
zato što jedan bogati Mercedes ima BRAWNA
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
senamozart je napisao/la: michael je dobar koliko i bolid bude dobar.a i kad bude dobar opet će ga nico derati.treba biti svima jasno da je njegovo vrijeme prošlo i da je postao povijest.ovim se je samo osramotio.
Čim vidim za koga navijaš, podne mi je... :roll:
Zato i shvaćam ove tvrdnje. Neke frustracije se ne daju izliječiti. Osramotio se on sa svojih 7 naslova koje nitko nikad neće dostići. ;)
Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

King iCool je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
senamozart je napisao/la: michael je dobar koliko i bolid bude dobar.a i kad bude dobar opet će ga nico derati.treba biti svima jasno da je njegovo vrijeme prošlo i da je postao povijest.ovim se je samo osramotio.
Zato i shvaćam ove tvrdnje. Neke frustracije se ne daju izliječiti. Osramotio se on sa svojih 7 naslova koje nitko nikad neće dostići. ;)
Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?
ne da ga dere nego ga je poderao i razbacao kao đubre po njivi.mladi lav je uvijek bio bolji negoli tamo neki olinjali,stari mačor. :D
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Sto vi McLarenovci upadate ovdje bezveze i lupetate u prazno kao da znate sta je F1 tako pricate. Ja udjem u rubriku McLaren ili Hamilton i sve lijepo napisem posteno nikad nista lose, a vi izgleda nemate sta drugo da radite pa se šrpdate na sve strane
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

FerrariF1 je napisao/la:Sto vi McLarenovci upadate ovdje bezveze i lupetate u prazno kao da znate sta je F1 tako pricate. Ja udjem u rubriku McLaren ili Hamilton i sve lijepo napisem posteno nikad nista lose, a vi izgleda nemate sta drugo da radite pa se šrpdate na sve strane
Nemoj generalizirati i prozivati McLarenovce kad je u pitanju jedna usijana glava kojoj je cilj nekoga dići da se zapjeni ... ima McLarenovaca (i drugih) koji misle da Schumacher više nije šta je bio no bar to svoje mišljenje ili utisak nekako obrazlože što je OK no mladi kolega (po broju postova) nije osoba po kojoj bi trebao etiketirati ostale ... samo me zanima zašto ima Sennu u nicku ako tako misli o staroj gardi!?
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

vjerovatno neki klinac :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:Govorilo se i za Fangiovih 5 naslova da su nedostižni pa je na kraju ispalo da nisu...a ako je Šumaher vrijedan svih tih svojih titula zašto ga onda jedan Rosberg redovito dere?
Dobro, pa šta ti misliš da je Michael nakon 4 godine mirovanja trebao pobijediti odmah jednog od "talenata" formule 1? :? To ti je isto kao da ne sjedneš u auto 4 godine i onda se ideš utrkivati sa svojim prijateljem koji je položio kad si ti prestao voziti auto. Baš me zanima kako bi u toj situaciji ti prošao. Ja se mogu kladiti da bi te frend "oderao". ;)
Nagutao se Nico prašine Schumacherove 2006. Gdje je tad bio? ;)

Mene bi bilo sramota da me pobijedi čovjek koji nije vozio auta 4 godine.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dobro, usporedba sa 2006. ti nije baš neka jer je te godine Williams bio kanta, a Ferrari --> Ferrari. Ali evo danas Šumi pokazao zube. Biti će nešto od njega ovaj vikend.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Drži se stari majstor :D Nek stisne tu Suzuku pa uz malo sreće (i koji sudar vodećih) da ostvari dobar plasman, da malo utiša kritičare koji su već i dosadni cijelu sezonu isto piče-star je, zaboravio je vozit, odlazi na kraju sezone itd..
U svakom slučaju ohrabrujuća 2 treninga. Čak ni zaostatak za RB nije prevelik, 1.3 sekunde je bitno manje nego šta sam očekivao da bi mogao biti.

Schumacher encouraged by Friday form
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Schumi današnjom formom uz pomoć kladionice koja je digla koef na njega za pole position me natjero da ubacim 10 kn na njegov pole :D

EDIT: koef je inače 200
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

majstor iz maranella je napisao/la:Schumi današnjom formom uz pomoć kladionice koja je digla koef na njega za pole position me natjero da ubacim 10 kn na njegov pole :D

EDIT: koef je inače 200
Haha :D Početkom sljedeće sezone moglo bi se zaradit novaca na Schumiju :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

King iCool je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

i opet ja ko mutav mutavome,porčitaj post na strani prije,interview sa Brawnom :P
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Odlicna utrka...... samo tako dalje :d
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

I nije tako lose ispalo.
Sesto mjesto, startao je kao deseti.

Malo me bilo strah kada sam vidio Rosbergov Mercedes vani, mislio sam da je to njegov. :)
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Scuderia je napisao/la:I nije tako lose ispalo.

Malo me bilo strah kada sam vidio Rosbergov Mercedes vani, mislio sam da je to njegov. :)
Da nisu Kubica i Rosberg odustali bio bi osmi!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

deda je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:I nije tako lose ispalo.

Da nisu Kubica i Rosberg odustali bio bi osmi!
Da je ostao u Ferrariju bio bi prvak :roll: daj ne melji pa svaku trku neko odustane :roll:

Mene smeta komentatori kako su shvatili poruku danas jer ja sam shvatio više kao-nema timskih odredbi ali ako napadneš Rosberg bi mogao biti "osjetljiv" na to (u stilu da neće ga samo tako pustiti i što se kasnije pokazalo iako brži nije nijednom pokušao,no što očekivat od čovjeka koji mrzi MS-a )
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.
Na kraju ona kamera zadnjeg krila kad sam vidio srce mi je stalo :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Igor18 je napisao/la:Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.
Mene samo zanima, sta je Rubens pricao preko team radia, kada je vidio da ga je Michael obisao. :D :D
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Sigurno nije htio riskirati. Ionako je pod povećalom zbog "bezobzirne" vožnje. Zamisli samo da je došlo do kontakta, i odustajanja obojice. Nema sumnje tko bi bio kriv u očima javnosti.

Što se tiče same trke, imam dojam da su morali ostavit MS-a još krug dva na stazi, tako bi izašao ispred Rosberga i nebi onoliko vremena izgubio.
Misim da je danas barem jedan McLaren bio dohvatljiv.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Scuderia je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Dobra utrka. Početkom utrke uspio je solidno pratiti ritam McLarena. Kasnije je lijepo stisnuo Rosberga, imam osjećaj da možda i nije htio ulazit u neki riskantniji potez budući da su momčadski kolege. Vjerujem da bi pokušao neki riskantniji potez da je ispred bio neki drugi vozač.
Mene samo zanima, sta je Rubens pricao preko team radia, kada je vidio da ga je Michael obisao. :D :D
Jel ima di snimka pretjecanja? Nisam vidio na telki cijeli potez, samo jedan dio na posljednjoj šikani.
kowalski je napisao/la:Sigurno nije htio riskirati. Ionako je pod povećalom zbog "bezobzirne" vožnje. Zamisli samo da je došlo do kontakta, i odustajanja obojice. Nema sumnje tko bi bio kriv u očima javnosti.

Što se tiče same trke, imam dojam da su morali ostavit MS-a još krug dva na stazi, tako bi izašao ispred Rosberga i nebi onoliko vremena izgubio.
Misim da je danas barem jedan McLaren bio dohvatljiv.
A ne znam kakva je vremena tada vozio u odnosu na Rosberga, bilo je blizu možda bi i krug dva duže bilo dovoljno za prolaz. A onda ko zna, uz probleme Hamiltona možda bi ga uspio uhvatit.
No i ovako je dobar rezultat. Šteta za probleme sa F-ductom, no pokazao je da ima u njemu još i vatre i kvalitete. I vožnja daje nadu da će uz bolji bolid, sljedeće sezone biti gore uz bok RB-u, Ferrariju i McLarenu
Odgovori