Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:@schuey
-Ne vozi se, zezno se covjek. :D

Mislio je na trening. :D
zato gleam,reko da nisu uspijeli samo prvi dio odvest pa da se sutra nastavi :)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Slash je napisao/la:Kvragu, sad gad slupa bolid na kvalama neće ga stić složit do utrke :cry: .
Nadam se da je Mclaren ispucao svoja izlijetanja za ovaj vikend...ma za sezonu ;)
Sutra će onakve greške biti kobne. Inače su na kvalifikacijama greške skupa stvar, ali sutra to može značiti i nesudjelovanje u trci...
slika
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Možda mala (i prilično bezbolna) osveta sudbine za Spa kad se provukao za dlaku?
Očito ili njega ili bolid muče ove pasice pored staze. I ovaj put su ga izbacile, a na prošloj utrci je išao pretjecati baš na onom mjestu koje ga je mučilo tokom cijelog vikenda - opet pasice u dvostrukoj šikani i nakon ne toliko snažnog dodira opet su ga izbacile.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Njega ocito muce, posto Button nema problema s time... Barem se ne jada, niti radi takve greske... Btw nije preticao bas na onom mjestu za koje je rekao da je najgori zavoj u sezoni.. Nesto si pobrkao
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la:
Slash je napisao/la:Kvragu, sad gad slupa bolid na kvalama neće ga stić složit do utrke :cry: .
Nadam se da je Mclaren ispucao svoja izlijetanja za ovaj vikend...ma za sezonu ;)
Sutra će onakve greške biti kobne. Inače su na kvalifikacijama greške skupa stvar, ali sutra to može značiti i nesudjelovanje u trci...

kad smo kod njega,jako malo očekujem sutra,razlog=> Prejaki intenzitet u jednom danu za vozači,jako rijetki su navikli na to,a tu definitivnu prednost po meni imaju i Alonso i čak MS prije nego on,pogotovo ako bude iziskujuće za vozače,al s druge strane,od Masse nemže gore nikako :D
tomidix je napisao/la:Njega ocito muce, posto Button nema problema s time... Barem se ne jada, niti radi takve greske... Btw nije preticao bas na onom mjestu za koje je rekao da je najgori zavoj u sezoni.. Nesto si pobrkao
Button izletio na istom mjestu ali savladao nekako da ne lupi nigdje,a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozi
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

schuey je napisao/la:a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozi
ne vidim što je loše u tome?
Ima sporiji bolid od RB-a i Ferr-a, ako nešto želi napraviti onda mora vozit na sve ili ništa. Iskoristit i najmanju grešku vodećih, čak se toliko zahuktalo da se nebi čudio i da vidim guranje sa staze (bez obzira na timskog kolegu ili ostale)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Vjerujue da moze do dobrog rezultata sutra.
KLIK
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
schuey je napisao/la:a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozi
ne vidim što je loše u tome?
Ima sporiji bolid od RB-a i Ferr-a, ako nešto želi napraviti onda mora vozit na sve ili ništa. Iskoristit i najmanju grešku vodećih, čak se toliko zahuktalo da se nebi čudio i da vidim guranje sa staze (bez obzira na timskog kolegu ili ostale)
loše je više desetaka milijona za momčad,loše je za njega i karizmu i loše je za navijače,a od Ferrarija definitivno nije imao sporiji bolid,to je sasvim sigurno,i da nije napravio te greške sada bi lijepo vidstvo imao,isto vrijedi za Vettela
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

zanimljivo razmišljanje, po tvome je trebao vozit od prve utrke ziheraški i cijelo vrijeme biti negdje 3. u vodstvu jer auto je realno za tu poziciju.
McLaren se očito zeznuo u samom startu s razvojem auta za brže staze. Sada kad je bitno ne mogu ništa učiniti.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ćale od Lewisa je napisao/la:zanimljivo razmišljanje, po tvome je trebao vozit od prve utrke ziheraški i cijelo vrijeme biti negdje 3. u vodstvu jer auto je realno za tu poziciju.
McLaren se očito zeznuo u samom startu s razvojem auta za brže staze. Sada kad je bitno ne mogu ništa učiniti.
a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kimi je baš lijepo vozio prošle i pretprošle sezone ( Spa 2008., Singapur 2008., Monako 2007. itd. ). Stvarno objektivno svaka ti čast.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Zasad nepotvrđena informacija govori da je Hamltonu promjenjen mjenjač, a to znači 5 mjesta kazne! Sve mi miriše na "pa-pa" tituli...

EDIT: i potvrđeno: " In P3 today, we noticed abnormal gearbox oil pressure on Lewis’s car, which we believed we had corrected ahead of this afternoon’s qualifying session.
This afternoon, as we fired up Lewis’s car several times in preparation for qualifying, we became aware that the symptoms were worse than we’d originally diagnosed, and a decision was later taken to change the gearbox ahead of tomorrow’s qualifying session and the grand prix.
As a result, Lewis will receive a five-place grid penalty for tomorrow’s race.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:Kimi je baš lijepo vozio prošle i pretprošle sezone ( Spa 2008., Singapur 2008., Monako 2007. itd. ). Stvarno objektivno svaka ti čast.
Dobro reko je čovjek dok je bio u McLarenu :D 2007. i 2008. bio je u ferrariju :D
Ja sam mišljenja da Hamilton i nije baš kako bih to rekao a da ne ispadne da ga vrijeđam :doubt: nije baš najbistriji vozač.
Nije vozać poput Buttona, Alonsa, Schumachera. Vozačka pamet nije mu baš jača strana. Imam dojam da ide, kako bi se to reklo glavom kroz zid.
Ne zna baš procijenit situaciju i shvatit da je u nekim situacijama najbolje prikočit i uzet ono što imaš u tom trenutku. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Nije vozač koji će sam donjet odluku, nego ko dresirana kujica vijerno sluša naredbe iz boxa. Da mu kažu baci se s mosta bit ćeš 1. on bi to i napravio.
Ima dosta primjera kojima bi to mogli potkrijepiti al mi se neda sad nabrajati, možda bi mogao spomenuti npr. onu iz Australije kad se žalio nešto tipa "čija je ideja bila da uđem u box? to je bila katastrofalna odluka" dok je u istoj utrci gumbić odlučio 1.otići po gume za suho i pogodio s tom odlukom..
I tu priče mlad je baš i ne stoje. Nije baš neki balonja, a utrke vozi skoro cijeli svoj život. I Vettel mi je nekako sličan ako ne i isti kao i Hami. Obojca ne znaju misliti svojom glavom. To valjda dolazi sa novom generacijom vozaća, izgleda da vozači "staroga kova" koji imaju svoje "ja" lagano izumiru :D

Sad se sjetih Schumacherovog povratnog razgovora sa inžinjerom u Turskoj kad mu je ovaj blebetao o tome kolko milimetara kiše će padat a Schumi mu odgovori "nemojte mi pričati takve stvari, recite mi što to konkretno znači za mene i moju utrku, koje gume bi trebali staviti"
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la: a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
vidim da se brzo zaboravlja početak sezone i što je sve bilo do polovice sezone. Evo par primjera koje mi padaju trenutno. Malezija: Hamilton starta 20. a tvoj miljenik Button 17., na kraju Hamilton fantastičnom vožnjom završava 6. a Button 8.
Ausrtalija: Hamilton starta 11. tvoj miljenik Button 4. Hamiltona još jednom pozivaju bespotrebno u boks i uzimaju mu čistu pobjedu (ostali voze dalje i dokazuju da gume mogu izdržat) gdje ga kasnije u borbi za 4. mjesto udara Webber i završava 6. a ponavljam mogla je to bit čista pobjeda i zaslužena što je najgore.
I sad ti reci da se agresivna vožnja i vožnja na nož ne isplati. Pa gdje bi trenutno bio da nije toliko forsirao? Sada zbog jedne greške u sezoni pojedinci ga pljuju.
Tko ne forsira taj i ne griješi.
Vidim da uspoređuješ s prošlim i davnim sezonama kad nisu bila 3 jednaka konstruktora za naslov kao sad. Sad ko se opusti i vozi ziheraški može do naslova samo ako netko drastično pogriješi. Ne vjerujem ni da bi 2003. MS bio prvak da je McLaren bio malo pouzdaniji bolid. Kimi je super vozio ali je imao više pehova nego pobjeda.
Nekad su više manje uvjek bile dve momčadi u borbi i po jedan vozač iz svake u borbi za naslov. Sad je stvar drugačija, 3 su momčadi i 5 vozača u igri a nitko od njih 5 ne želi završit 5. a netko mora.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

schuey je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:zanimljivo razmišljanje, po tvome je trebao vozit od prve utrke ziheraški i cijelo vrijeme biti negdje 3. u vodstvu jer auto je realno za tu poziciju.
a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
Neznam, ko koga k*ra ovdje! Čak ti je i Domenicali sam izjavio da je Ferrari odmah uz, ako ne i bolji od McLarena od Valencije pa nadalje.
Uzmimo u obzir Bahrein i Monaco i to je najmanje osam utrka u kojima je McLaren imao lošiji bolid. Bilo ih je još, ali vremenske prilike su
tu imale utjecaja.
Hvališ Alonsa, a po Hamiltonu pljuješ nakon dvije greške. Što je Alonso napravio u Kini, Monacu, Silverstoneu, Belgiji...???
Da ne spominjem kvarove u kojima je Hamilton izgubio 2. i 4. mjesto, a Alonso bod ili dva. U ovoj sezoni Alonso ima toliko grešaka,
a ti ga onda uspoređuješ s Hamiltonom.
Trebao bi ziheraški voziti, a? Dok netko vozi ziheraški onda je p*čk*, a dok netko napada onda je budala... Vi to uzimate kako vama paše. :roll:
Ako je tebi davati sve od sebe svaku utrku znajući da drugačije nemaš realnih šansi jednako pravljenju budale od sebe onda u redu. I ako je
cilj utrkivanja čuvati motor, kočnice, gume i gorivo onda super. Zaboravljate da je to utrkivanje! Svako malo se sere po Hamiltonu, a
greške drugih vozača se zanemaruju.
Igor18 je napisao/la:
Dani je napisao/la:Kimi je baš lijepo vozio prošle i pretprošle sezone ( Spa 2008., Singapur 2008., Monako 2007. itd. ). Stvarno objektivno svaka ti čast.
Dobro reko je čovjek dok je bio u McLarenu :D 2007. i 2008. bio je u ferrariju :D
Ja sam mišljenja da Hamilton i nije baš kako bih to rekao a da ne ispadne da ga vrijeđam :doubt: nije baš najbistriji vozač.
Nije vozać poput Buttona, Alonsa, Schumachera. Vozačka pamet nije mu baš jača strana. Imam dojam da ide, kako bi se to reklo glavom kroz zid.
Ne zna baš procijenit situaciju i shvatit da je u nekim situacijama najbolje prikočit i uzet ono što imaš u tom trenutku. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Nije vozač koji će sam donjet odluku, nego ko dresirana kujica vijerno sluša naredbe iz boxa. Da mu kažu baci se s mosta bit ćeš 1. on bi to i napravio.
Ima dosta primjera kojima bi to mogli potkrijepiti al mi se neda sad nabrajati, možda bi mogao spomenuti npr. onu iz Australije kad se žalio nešto tipa "čija je ideja bila da uđem u box? to je bila katastrofalna odluka" dok je u istoj utrci gumbić odlučio 1.otići po gume za suho i pogodio s tom odlukom..
I tu priče mlad je baš i ne stoje. Nije baš neki balonja, a utrke vozi skoro cijeli svoj život. I Vettel mi je nekako sličan ako ne i isti kao i Hami. Obojca ne znaju misliti svojom glavom. To valjda dolazi sa novom generacijom vozaća, izgleda da vozači "staroga kova" koji imaju svoje "ja" lagano izumiru :D

Sad se sjetih Schumacherovog povratnog razgovora sa inžinjerom u Turskoj kad mu je ovaj blebetao o tome kolko milimetara kiše će padat a Schumi mu odgovori "nemojte mi pričati takve stvari, recite mi što to konkretno znači za mene i moju utrku, koje gume bi trebali staviti"
Dresirana kujica? Mislim da se to zove lojalnost i poštovanje prema svome timu. Nešto što neki vozači nemaju i nikad neće imati. Pa kome
će vjerovati ako ne svome vlastitome timu?
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

PA normalno kad je vec 10 godina u Mclarenu isto vrijedi i za Vettla i Redbull!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Problemi kod Hamiltona.
KLIK
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la: a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
vidim da se brzo zaboravlja početak sezone i što je sve bilo do polovice sezone. Evo par primjera koje mi padaju trenutno. Malezija: Hamilton starta 20. a tvoj miljenik Button 17., na kraju Hamilton fantastičnom vožnjom završava 6. a Button 8.
Ausrtalija: Hamilton starta 11. tvoj miljenik Button 4. Hamiltona još jednom pozivaju bespotrebno u boks i uzimaju mu čistu pobjedu (ostali voze dalje i dokazuju da gume mogu izdržat) gdje ga kasnije u borbi za 4. mjesto udara Webber i završava 6. a ponavljam mogla je to bit čista pobjeda i zaslužena što je najgore.
I sad ti reci da se agresivna vožnja i vožnja na nož ne isplati. Pa gdje bi trenutno bio da nije toliko forsirao? Sada zbog jedne greške u sezoni pojedinci ga pljuju.
Tko ne forsira taj i ne griješi.
Vidim da uspoređuješ s prošlim i davnim sezonama kad nisu bila 3 jednaka konstruktora za naslov kao sad. Sad ko se opusti i vozi ziheraški može do naslova samo ako netko drastično pogriješi. Ne vjerujem ni da bi 2003. MS bio prvak da je McLaren bio malo pouzdaniji bolid. Kimi je super vozio ali je imao više pehova nego pobjeda.
Nekad su više manje uvjek bile dve momčadi u borbi i po jedan vozač iz svake u borbi za naslov. Sad je stvar drugačija, 3 su momčadi i 5 vozača u igri a nitko od njih 5 ne želi završit 5. a netko mora.
Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma daj :roll:

mali arai ne seri mi bezveze,ja sam rekao samo da sam očekivao da će puno manje griješit i da je odličan vozač,kada nisam ja popljuvao bilo koga tko je pogriješio??????????? pa i ako je u momčadi za koju navijam,sastavni dio igre,jedan je neznanja (Massa) a drugi je meni neshvatljiv velikih talenata Vettela i Hamija,ili su toliko razmaženi da uz svu potporu misle da su najbolji ili su toliko glupi da iz godine u godinu NE NAPREDUJU!!!!!!!

vozači koji napreduju ili drže konstantu su jedino i isključivo Alonso (on čak mislim da ni nema pomaka više) i Kubica. Tu bih čak dodao Buttona kojem je ipak napredak vidljiv,zasada,od nikakvig vozača do nekakvog,ali ne vrhunskog,dok Hamilton i Vettel od vrhunskog padaju ka nikakvom,takve bolide imati i takve šanse,to se ne propušta,a ako si dopusti da ispadne kao Hill,3 puta se boriti za naslov a 5 godina imati itekako konkurentan bolid onda nemamo što pričat a na jako jako dobrom putu je,od savršenog talenta do ničega,no nebi bio ni prvi ni zadnji,Kimi je treba biti najbolji na kraju je trvdoglavost finska prevladala i eto kaj si dobio.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Arai je napisao/la: Dresirana kujica? Mislim da se to zove lojalnost i poštovanje prema svome timu. Nešto što neki vozači nemaju i nikad neće imati. Pa kome
će vjerovati ako ne svome vlastitome timu?
Naravno da će vjerovati svom timu, ali nekad trebaju i sami povuć neki potez pa će profitirati tako
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Scuderia je napisao/la:Problemi kod Hamiltona.
KLIK
Moglo bi ga to skupo kostat?
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la: Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma daj :roll:
Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.
Na kraju bi imali 2 kazne za Webbera i 1 za Hamiltona (pa tko sad više griješi?)
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Vozači voze i napreduju, Hamilton samo vozi ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.
Na kraju bi imali 2 kazne za Webbera i 1 za Hamiltona (pa tko sad više griješi?)
Samo ću se osvrnuti na ovaj boldani dio,nemoj o kaznama jer kad bi brojali koliko ih je dotični trebao dobiti :roll:
...put u raj nije posut ružama...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la: Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma daj :roll:
Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.
Ma Webber je konj sretni,to meni neide u glavu,odbilo mu se tek minimalno kad se onaj nije htio maknut na trci,no pazi,ja osobno mislim da je puno puno kvalitetniji Hami,ali pobogu nemogu vjerovat da ne napreduje,ja kod njega ne vidim napredak,s bolidom ili bez,dobro vozi kad vozi ali griješi gdje nebi smio (Alonso je imao u Renaultu u 2 sezone jednu jedinu grešku),da mlad je,da pod pritiskom je,da sve ja to kužim,ali malo mi je podbacio,simpa mi je i htio bih da više napreduje ne da ode u povijest kao Hill,kao JV i ostali koji su imali 2-3 dobre sezone izvukli kakvo takvo ime i bok. Čak jedan Mika koji je lošiji vozač bio je puno manje griješio ali je griješio,MS griješio je dost puta ali ne tako. Naravno,tu je i doza loše sreće,no njemu nije bila loša sreća svaki puta,preagresivan je kad ne treba,previše se pouzdava u momčad umjestu u sebe,zašto,iskreno ne znam,kod Vettela to bolje prolazi jer imaju genijalce za pit wallom ali McLAren nije baš na tom nivou,ne od kako je Newey otišao,čak i sa Dennisom su imali par katastrofalnih grešaka ;)

p.s.da se razumijemo u startu,ne griješi samo on,griješi i momčad koja mu kaže kaj da radi
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

hajd bar će startat 5 mjesta iza,gdje god da bude.uz situaciju u prvenstvu,možemo očekivat utrku na nož od strane lewisa.bar nešto zanimljivo kad već moderni f1 vozači ne smiju voziti po mokroj stazi
Odgovori