zato gleam,reko da nisu uspijeli samo prvi dio odvest pa da se sutra nastaviScuderia je napisao/la:@schuey
-Ne vozi se, zezno se covjek.
Mislio je na trening.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
zato gleam,reko da nisu uspijeli samo prvi dio odvest pa da se sutra nastaviScuderia je napisao/la:@schuey
-Ne vozi se, zezno se covjek.
Mislio je na trening.
Nadam se da je Mclaren ispucao svoja izlijetanja za ovaj vikend...ma za sezonuSlash je napisao/la:Kvragu, sad gad slupa bolid na kvalama neće ga stić složit do utrke.
gringo73 je napisao/la:Nadam se da je Mclaren ispucao svoja izlijetanja za ovaj vikend...ma za sezonuSlash je napisao/la:Kvragu, sad gad slupa bolid na kvalama neće ga stić složit do utrke.
Sutra će onakve greške biti kobne. Inače su na kvalifikacijama greške skupa stvar, ali sutra to može značiti i nesudjelovanje u trci...
Button izletio na istom mjestu ali savladao nekako da ne lupi nigdje,a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozitomidix je napisao/la:Njega ocito muce, posto Button nema problema s time... Barem se ne jada, niti radi takve greske... Btw nije preticao bas na onom mjestu za koje je rekao da je najgori zavoj u sezoni.. Nesto si pobrkao
ne vidim što je loše u tome?schuey je napisao/la:a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozi
loše je više desetaka milijona za momčad,loše je za njega i karizmu i loše je za navijače,a od Ferrarija definitivno nije imao sporiji bolid,to je sasvim sigurno,i da nije napravio te greške sada bi lijepo vidstvo imao,isto vrijedi za VettelaĆale od Lewisa je napisao/la:ne vidim što je loše u tome?schuey je napisao/la:a to je potvrda one moje neke teorije da nepromišljeno nekada daje previše od sebe Hami i preblizu maksimumu vozi
Ima sporiji bolid od RB-a i Ferr-a, ako nešto želi napraviti onda mora vozit na sve ili ništa. Iskoristit i najmanju grešku vodećih, čak se toliko zahuktalo da se nebi čudio i da vidim guranje sa staze (bez obzira na timskog kolegu ili ostale)
a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučioĆale od Lewisa je napisao/la:zanimljivo razmišljanje, po tvome je trebao vozit od prve utrke ziheraški i cijelo vrijeme biti negdje 3. u vodstvu jer auto je realno za tu poziciju.
McLaren se očito zeznuo u samom startu s razvojem auta za brže staze. Sada kad je bitno ne mogu ništa učiniti.
Dobro reko je čovjek dok je bio u McLarenuDani je napisao/la:Kimi je baš lijepo vozio prošle i pretprošle sezone ( Spa 2008., Singapur 2008., Monako 2007. itd. ). Stvarno objektivno svaka ti čast.
vidim da se brzo zaboravlja početak sezone i što je sve bilo do polovice sezone. Evo par primjera koje mi padaju trenutno. Malezija: Hamilton starta 20. a tvoj miljenik Button 17., na kraju Hamilton fantastičnom vožnjom završava 6. a Button 8.schuey je napisao/la: a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
Neznam, ko koga k*ra ovdje! Čak ti je i Domenicali sam izjavio da je Ferrari odmah uz, ako ne i bolji od McLarena od Valencije pa nadalje.schuey je napisao/la:a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučioĆale od Lewisa je napisao/la:zanimljivo razmišljanje, po tvome je trebao vozit od prve utrke ziheraški i cijelo vrijeme biti negdje 3. u vodstvu jer auto je realno za tu poziciju.
McLaren se očito zeznuo u samom startu s razvojem auta za brže staze. Sada kad je bitno ne mogu ništa učiniti.
Dresirana kujica? Mislim da se to zove lojalnost i poštovanje prema svome timu. Nešto što neki vozači nemaju i nikad neće imati. Pa komeIgor18 je napisao/la:Dobro reko je čovjek dok je bio u McLarenuDani je napisao/la:Kimi je baš lijepo vozio prošle i pretprošle sezone ( Spa 2008., Singapur 2008., Monako 2007. itd. ). Stvarno objektivno svaka ti čast.2007. i 2008. bio je u ferrariju
Ja sam mišljenja da Hamilton i nije baš kako bih to rekao a da ne ispadne da ga vrijeđamnije baš najbistriji vozač.
Nije vozać poput Buttona, Alonsa, Schumachera. Vozačka pamet nije mu baš jača strana. Imam dojam da ide, kako bi se to reklo glavom kroz zid.
Ne zna baš procijenit situaciju i shvatit da je u nekim situacijama najbolje prikočit i uzet ono što imaš u tom trenutku. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Nije vozač koji će sam donjet odluku, nego ko dresirana kujica vijerno sluša naredbe iz boxa. Da mu kažu baci se s mosta bit ćeš 1. on bi to i napravio.
Ima dosta primjera kojima bi to mogli potkrijepiti al mi se neda sad nabrajati, možda bi mogao spomenuti npr. onu iz Australije kad se žalio nešto tipa "čija je ideja bila da uđem u box? to je bila katastrofalna odluka" dok je u istoj utrci gumbić odlučio 1.otići po gume za suho i pogodio s tom odlukom..
I tu priče mlad je baš i ne stoje. Nije baš neki balonja, a utrke vozi skoro cijeli svoj život. I Vettel mi je nekako sličan ako ne i isti kao i Hami. Obojca ne znaju misliti svojom glavom. To valjda dolazi sa novom generacijom vozaća, izgleda da vozači "staroga kova" koji imaju svoje "ja" lagano izumiru
Sad se sjetih Schumacherovog povratnog razgovora sa inžinjerom u Turskoj kad mu je ovaj blebetao o tome kolko milimetara kiše će padat a Schumi mu odgovori "nemojte mi pričati takve stvari, recite mi što to konkretno znači za mene i moju utrku, koje gume bi trebali staviti"
Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma dajĆale od Lewisa je napisao/la:vidim da se brzo zaboravlja početak sezone i što je sve bilo do polovice sezone. Evo par primjera koje mi padaju trenutno. Malezija: Hamilton starta 20. a tvoj miljenik Button 17., na kraju Hamilton fantastičnom vožnjom završava 6. a Button 8.schuey je napisao/la: a Ferrari je mogao,ma daj me nemoj ratka hahhahahahahahah da,trebao bi ziheraški vozit,sa pameti u glavi,pa nije Prost osvajao prvenstva (jer znam da ne želiš ni čut za MS-a) na jednoj trci,Prost je osvajao na svim,bod po bod i eto prvenstvo,Kimi je imiđ izgradio u McLarenu 2.mjestima iza MS-a,svaku trku bodovi,a ne idiota radit od sebe i na glavu,napravio je to prije 3 godine,radi to od kad je tu,sramota da se još nije naučio
Ausrtalija: Hamilton starta 11. tvoj miljenik Button 4. Hamiltona još jednom pozivaju bespotrebno u boks i uzimaju mu čistu pobjedu (ostali voze dalje i dokazuju da gume mogu izdržat) gdje ga kasnije u borbi za 4. mjesto udara Webber i završava 6. a ponavljam mogla je to bit čista pobjeda i zaslužena što je najgore.
I sad ti reci da se agresivna vožnja i vožnja na nož ne isplati. Pa gdje bi trenutno bio da nije toliko forsirao? Sada zbog jedne greške u sezoni pojedinci ga pljuju.
Tko ne forsira taj i ne griješi.
Vidim da uspoređuješ s prošlim i davnim sezonama kad nisu bila 3 jednaka konstruktora za naslov kao sad. Sad ko se opusti i vozi ziheraški može do naslova samo ako netko drastično pogriješi. Ne vjerujem ni da bi 2003. MS bio prvak da je McLaren bio malo pouzdaniji bolid. Kimi je super vozio ali je imao više pehova nego pobjeda.
Nekad su više manje uvjek bile dve momčadi u borbi i po jedan vozač iz svake u borbi za naslov. Sad je stvar drugačija, 3 su momčadi i 5 vozača u igri a nitko od njih 5 ne želi završit 5. a netko mora.
Naravno da će vjerovati svom timu, ali nekad trebaju i sami povuć neki potez pa će profitirati takoArai je napisao/la: Dresirana kujica? Mislim da se to zove lojalnost i poštovanje prema svome timu. Nešto što neki vozači nemaju i nikad neće imati. Pa kome
će vjerovati ako ne svome vlastitome timu?
Moglo bi ga to skupo kostat?Scuderia je napisao/la:Problemi kod Hamiltona.
KLIK
Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.schuey je napisao/la: Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma daj
Samo ću se osvrnuti na ovaj boldani dio,nemoj o kaznama jer kad bi brojali koliko ih je dotični trebao dobitiĆale od Lewisa je napisao/la: Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.
Na kraju bi imali 2 kazne za Webbera i 1 za Hamiltona (pa tko sad više griješi?)
Ma Webber je konj sretni,to meni neide u glavu,odbilo mu se tek minimalno kad se onaj nije htio maknut na trci,no pazi,ja osobno mislim da je puno puno kvalitetniji Hami,ali pobogu nemogu vjerovat da ne napreduje,ja kod njega ne vidim napredak,s bolidom ili bez,dobro vozi kad vozi ali griješi gdje nebi smio (Alonso je imao u Renaultu u 2 sezone jednu jedinu grešku),da mlad je,da pod pritiskom je,da sve ja to kužim,ali malo mi je podbacio,simpa mi je i htio bih da više napreduje ne da ode u povijest kao Hill,kao JV i ostali koji su imali 2-3 dobre sezone izvukli kakvo takvo ime i bok. Čak jedan Mika koji je lošiji vozač bio je puno manje griješio ali je griješio,MS griješio je dost puta ali ne tako. Naravno,tu je i doza loše sreće,no njemu nije bila loša sreća svaki puta,preagresivan je kad ne treba,previše se pouzdava u momčad umjestu u sebe,zašto,iskreno ne znam,kod Vettela to bolje prolazi jer imaju genijalce za pit wallom ali McLAren nije baš na tom nivou,ne od kako je Newey otišao,čak i sa Dennisom su imali par katastrofalnih grešakaĆale od Lewisa je napisao/la:Webber forsira ali ima i puno sreće. Čak bi rekao da ima više pogrešaka Webber nego Hamilton ove sezone. Webber je Hamiltona udario u bok na Australiji na isti način kao u Singapuru. U Australiji su oba "dobro" prošla, dok je u Singapuru Hamilton izvukao deblji kraj. Istu takvu pogrešku je napravio Hamilton u Monzi kad je Massu udario bočno samo što i taj put je on izvukao deblji kraj. U tim kontaktima nema uopće sreće i puno su ga koštali ali to je utrkivanje i mislim da to nema smisla kažnjavat. Jer ako bi se kažnjavalo ono u Singapuru onda bi se trebalo kaznit i naguravanje Hamiltona u Monzi, isto tako Webbera u Australiji.schuey je napisao/la: Webber forsira,webber ne griješi,sam sebi si opisao da su kvalitetni,osim toga,gdje je Hami bio do prij 2 trke a di Ferrari,ma daj
Na kraju bi imali 2 kazne za Webbera i 1 za Hamiltona (pa tko sad više griješi?)