Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Felipe Massa
Čini se da sada kada je i službeno Alonsov vodonoša nema nimalo motivacije da vozi. Nije se iskazao ni u početku sezone, ali sada je njegova vožnja prava letargija. Po meni je to jako loše za njega u pogledu novog ugovora s Ferrarijem, jer i sada treba davati 100% za momčad, a ne daje.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
schuey je napisao/la: možeš možeš možeš i jesi
Ma ja sam uvjeren da Massi 20 udesa nebi pomoglo,on je dosegao svoj maksimum i njegov temperament mu ne dopušta da napreduje dalje,nema MS-a da ga savijetuje,nema Kimija da ga zaboli s kim vozi,sad vozi sa vozačem koji ima samo jedan cilj,pošto poto pobjeda i prvenstvi i to ga jako smeta,njihova mržnja međusobna odprije i taj prkos umjesto da usmjeri ka vožnjama ja imam osjećaj da je njemu cilj samo biti ispre Nanda ma kako god završilo,a i pokazao mu Je Alonso što misli o tome,kada ga je u boksu zaobišao
Zna se od kad je došao da je "loš" napredovao je izuzetno no sada više zaista ne znam što radi sam sa sobom
Eto, opomenuo sam te.

Ne znam, ja bi rekao, pricekajmo sa zakljuccima, neka prodje i iduca sezona, pa cemo vidjeti tko je bio u pravu.

Govorim u svoje imeChuck Norris je napisao/la:Kao što sam već pisao pametnije bi mu bilo da šuti i da vozi.Nek se ne naljutie njegovi navijači ali ovakav Massa je katastrofa i ničinm ne zaslužuje bolid Ferraria.Nadao sam se da može otkinuti koji bod Mclarenovcima ali ništa,loše loše

Nemam se sta ljutiti, jer to stoji. Ove sezone se nije pokazao, pricekajmo iducu. Iduca sezona mu je Dan D.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ma čekajte još nije jedan član došao postat on će vam objasnit da zapravo FM je nekom silom bio privučen da skkrivi sudar,bio je odličan iako je startao 12 i zapravo je najbolji i utjelovljenje Budhe samoga 
užas i gotovo,i neće bit sljedeće sezona ako ima Boga
p.s.hvala na opomeni,zaslužio sam ju,kaj da ja idem sad pisat kritike moderatorima

p.s.hvala na opomeni,zaslužio sam ju,kaj da ja idem sad pisat kritike moderatorima

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
---schuey je napisao/la:ma čekajte još nije jedan član došao postat on će vam objasnit da zapravo FM je nekom silom bio privučen da skkrivi sudar,bio je odličan iako je startao 12 i zapravo je najbolji i utjelovljenje Budhe samoga
Ima, moras vjerovati....

ps. haha, ne znam.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.
Jer Ferrari-ju ugovor sa vozačem ne znači puno, primjer je Kimi.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
E to je potez,vratit Kimija,jaoooo,ni jednog ni drugog nije briga za ikog samo za sebe,a i dobri su si međusobno,ako Kimi pristane na manju plaću naravnoF2004_the_best_ever je napisao/la:Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.
Koreja-nepoznanica-svasta se moze desiti
Brazil-domaca utrka-tu ce biti (nadam se) dobar, jbg. domaca staza+domaci navijaci+Ferrari je bio dosta dobar prethodnih godina na toj stazi.
Abu Dhabi-nikad nije vozio tamo-treba vidjeti kako ce to sve izgledati
Neznam, vidjet cemo sve. Kako bi ljudi rekli, u nadi je spas.

A i ako ode kojim slucajem, a Boze moj, sta sad. Ni prvi ni zadnji.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Brazil kao i Turska=0 bodovaScuderia je napisao/la:F2004_the_best_ever je napisao/la:Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.
Koreja-nepoznanica-svasta se moze desiti
Brazil-domaca utrka-tu ce biti (nadam se) dobar, jbg. domaca staza+domaci navijaci+Ferrari je bio dosta dobar prethodnih godina na toj stazi.
Abu Dhabi-nikad nije vozio tamo-treba vidjeti kako ce to sve izgledati
Neznam, vidjet cemo sve. Kako bi ljudi rekli, u nadi je spas.![]()
A i ako ode kojim slucajem, a Boze moj, sta sad. Ni prvi ni zadnji.
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF
eto ti moja prognoza
- Scuderia
- Moderator
Ajd dobro, kad vec prognoziramo, evo i mojeschuey je napisao/la: Brazil kao i Turska=0 bodova
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF
eto ti moja prognoza

-Brazil-nosen emocijama i domacom publikom - 2-4
Koreja- ~ 6
Abu Dhabi ~ 4

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
misliš bodova? to je realno daScuderia je napisao/la:Ajd dobro, kad vec prognoziramo, evo i mojeschuey je napisao/la: Brazil kao i Turska=0 bodova
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF
eto ti moja prognoza....
-Brazil-nosen emocijama i domacom publikom - 2-4
Koreja- ~ 6
Abu Dhabi ~ 4

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosberga
- Scuderia
- Moderator
Ne, ne.....schuey je napisao/la: misliš bodova? to je realno da

Mislim na plasman u utrci. Znam da ce mi mnogi reci da sam lud (

Go Felipe !!!

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
jedino ako Kubica bude bicikl vozio po stazi je to mogućededa je napisao/la:Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosberga
ovo je teški SF,kakav VoyagerScuderia je napisao/la:Ne, ne.....schuey je napisao/la: misliš bodova? to je realno da![]()
Mislim na plasman u utrci. Znam da ce mi mnogi reci da sam lud () ali eto, ne gubim nadu.
![]()
Go Felipe !!!

- Scuderia
- Moderator
Zamisli se u toj situaciji. Kako bi ti reagirao?F2004_the_best_ever je napisao/la:Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
Cekas dugo pobjedu, na startu sve super proslo, i onda dobijes takvu poruku.

Mogao je to bolje napraviti, ali u tom trenutku, jednostavno mu je takav moment dosao.

@schuey
samo ti gledaj, kasnije kada budemo komentirali voznju Felipea, reci ces mi, Scud, bio si u pravu.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Scuderia je napisao/la:Zamisli se u toj situaciji Kako bi ti reagirao?F2004_the_best_ever je napisao/la:Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
Cekas dugo pobjedu, na startu sve super proslo, i onda dobijes takvu poruku.![]()
Mogao je to bolje napraviti, ali u tom trenutku, jednostavno mu je takav moment dosao.
@schuey
samo ti gledaj, kasnije kada budemo komentirali voznju Felipea, reci ces mi, Scud, bio si u pravu.![]()

ako ostali proizvođači motora odustanu,ima šanse,pa on se nemože snaći doma u kući a kamoli na novoj stazi,a čekaju ga 2

ne vjerujem,zašto? iskreno jer mislim da neće niti u Q3 ući ako i uđe vozit će na hard gumama kako bi ostao duže i nekako ali samo nekako probao štopati ekipu za alonsa,ala button danas,to je jedini razlog
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Auuu Masssa 
Do ove utrke bio sam uvjeren da će ostat i sljedeće sezone. Da nema razloga da ga se odbaci, no...
Ove kvale bile su katastrofa, ne znam u čemu je problem da nije uspio ući u Q3. Bila je greška i bolid u 1.pokušaju ali onda imao još jedan krug. Odnosno znam kaj je bio problem, skinul ga je Miško
Izgleda nekako bezvoljno, umjesto da radi i pomaže timskom kolegi da osvoji naslov on kao da namjerno vozi što lošije i da moli Boga da ovaj ne osvoji naslov.
Ove izjave " ja hoću biti 1.vozač i bla bla" pa onda odgovor glavešina, kaj god oni izjavili nekako mi sve izgleda da bi Massa mogao letit na kraju sezone.
Te izjave mi nekako izgledaju kao prikrivanje onoga što će se dogoditi po isteku sezone. Pa na kraju krajeva možda i Massa ima neki osjećaj da ga se namjeravaju odreći pa je izgubio i volju i više ga voli ona stvar. Samo ne znam ko bi mogao doći na njegovo mjesto? Možda Sutil?
Za Kimija ne vjerujem da bi ga nakon šikaniranja vratili da vozi u paru sa Alonsom.

Do ove utrke bio sam uvjeren da će ostat i sljedeće sezone. Da nema razloga da ga se odbaci, no...
Ove kvale bile su katastrofa, ne znam u čemu je problem da nije uspio ući u Q3. Bila je greška i bolid u 1.pokušaju ali onda imao još jedan krug. Odnosno znam kaj je bio problem, skinul ga je Miško

Izgleda nekako bezvoljno, umjesto da radi i pomaže timskom kolegi da osvoji naslov on kao da namjerno vozi što lošije i da moli Boga da ovaj ne osvoji naslov.
Ove izjave " ja hoću biti 1.vozač i bla bla" pa onda odgovor glavešina, kaj god oni izjavili nekako mi sve izgleda da bi Massa mogao letit na kraju sezone.
Te izjave mi nekako izgledaju kao prikrivanje onoga što će se dogoditi po isteku sezone. Pa na kraju krajeva možda i Massa ima neki osjećaj da ga se namjeravaju odreći pa je izgubio i volju i više ga voli ona stvar. Samo ne znam ko bi mogao doći na njegovo mjesto? Možda Sutil?
Za Kimija ne vjerujem da bi ga nakon šikaniranja vratili da vozi u paru sa Alonsom.
Michael is faster than you!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kubica je u zadnje dvije utrke imao problema sa gumama i kotačima, tako da i bicikl nije siguranschuey je napisao/la:jedino ako Kubica bude bicikl vozio po stazi je to mogućededa je napisao/la:Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosbergaovo je teški SF,kakav VoyagerScuderia je napisao/la:Ne, ne.....schuey je napisao/la: misliš bodova? to je realno da![]()
Mislim na plasman u utrci. Znam da ce mi mnogi reci da sam lud () ali eto, ne gubim nadu.
![]()
Go Felipe !!!

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Igor18 je napisao/la:Auuu Masssa
Zašto misliš? Kimi je vozio,i odveza uvijek trku,taj tandem ima po meni najveće šanse najbolji bolid napraviti,a Kimi bi se vratio,sigurno. Kubica je danas jako ljut,jako jako i to Renaultu ne pomaže isto kako nije problem Ferrariju dovesti ga,danas se otvorilo više prilika nego u zadnjih 2 mjeseca
- Scuderia
- Moderator
A ne znam koliko bi mu se isplatila ta strategija s tvrdjim gumama, pogotovo kada se zna, da ima problema s istim, dok ih dovede do optimalne temperature, moze se svasta desiti.. Opet ne znam, kakva je staza u Sjevernoj, pardon Juznoj Koreji, da li ima mjesta za pretjecanje i slicno.... Za ostale dvije se zna, kakve su.schuey je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ostali proizvođači motora odustanu,ima šanse,pa on se nemože snaći doma u kući a kamoli na novoj stazi,a čekaju ga 2
ne vjerujem,zašto? iskreno jer mislim da neće niti u Q3 ući ako i uđe vozit će na hard gumama kako bi ostao duže i nekako ali samo nekako probao štopati ekipu za alonsa,ala button danas,to je jedini razlog
Neka se dogovori sa Smedley-jem i ostatkom ekipe oko taktike.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
looooooooooooool znaš koji će dogovor biti? ZAVRŠI TRKU!!!! hahahahahScuderia je napisao/la:A ne znam koliko bi mu se isplatila ta strategija s tvrdjim gumama, pogotovo kada se zna, da ima problema s istim, dok ih dovede do optimalne temperature, moze se svasta desiti.. Opet ne znam, kakva je staza u Sjevernoj, pardon Juznoj Koreji, da li ima mjesta za pretjecanje i slicno.... Za ostale dvije se zna, kakve su.schuey je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Scuderia
- Moderator
A jbg. sad, ako cemo gledati tako, Felipe je sve utrke do ove, zavrsavao. Sve. Nikakvo odustajanje, nikakav kvar, samo tu se onda postavlja pitanje, na kojim je to mjestima zavrsavao....schuey je napisao/la: looooooooooooool znaš koji će dogovor biti? ZAVRŠI TRKU!!!! hahahahah
Priznajem, nedovoljno dobrim.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Massa je u Njemačkoj trebao sam shvatiti da ne može završiti utrku ispred Alonsa ako je Alonso iza njega.Scuderia je napisao/la: Zamisli se u toj situaciji. Kako bi ti reagirao?
Cekas dugo pobjedu, na startu sve super proslo, i onda dobijes takvu poruku.![]()

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Njegov problem nije u brzini već u samopouzdanju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Igram F1 2010 i ima jedno odlično mjesto za pretjecanje, a možda čak i 2.Scuderia je napisao/la:A ne znam koliko bi mu se isplatila ta strategija s tvrdjim gumama, pogotovo kada se zna, da ima problema s istim, dok ih dovede do optimalne temperature, moze se svasta desiti.. Opet ne znam, kakva je staza u Sjevernoj, pardon Juznoj Koreji, da li ima mjesta za pretjecanje i slicno.... Za ostale dvije se zna, kakve su.schuey je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon 1.zavoja slijedi jedan jaako dugi pravac i poprilično širok nakon kojeg slijedi snažno kočenje i tamo će biti pravo mjesto za pretjecanje.
Top speed će biti jako važan što se utrke tiće baš zbog tog pravca jer u 2. i 3. sektoru nema nikakve prilike za pretjecanje jer je praktički zavoj na zavoj i tu će Red Bull imati veliku prednost tako da možemo baš zbog 2. i 3. sektora očekivati Red bull u sličnoj formi kao danas.
Drugo potencijalno mjesto za pretjecanje je 1.zavoj. Nakon startno/ciljne ravnine na koju se dolazi sa poprilično velikom brzinom iz 3.sektora jer je jedna kombinacija brzih zavoja i tu za potencijalno pretjecanje bitno kako se odvoze ti zavoji jer uz dobar izlazak na ciljnu ravninu na kočenju se može prestići bolid ispred.
Michael is faster than you!!