Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Re: Felipe Massa

Post Postao/la One and only »

Čini se da sada kada je i službeno Alonsov vodonoša nema nimalo motivacije da vozi. Nije se iskazao ni u početku sezone, ali sada je njegova vožnja prava letargija. Po meni je to jako loše za njega u pogledu novog ugovora s Ferrarijem, jer i sada treba davati 100% za momčad, a ne daje.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

schuey je napisao/la: možeš možeš možeš i jesi :biggrin:

Ma ja sam uvjeren da Massi 20 udesa nebi pomoglo,on je dosegao svoj maksimum i njegov temperament mu ne dopušta da napreduje dalje,nema MS-a da ga savijetuje,nema Kimija da ga zaboli s kim vozi,sad vozi sa vozačem koji ima samo jedan cilj,pošto poto pobjeda i prvenstvi i to ga jako smeta,njihova mržnja međusobna odprije i taj prkos umjesto da usmjeri ka vožnjama ja imam osjećaj da je njemu cilj samo biti ispre Nanda ma kako god završilo,a i pokazao mu Je Alonso što misli o tome,kada ga je u boksu zaobišao ;)

Zna se od kad je došao da je "loš" napredovao je izuzetno no sada više zaista ne znam što radi sam sa sobom

Eto, opomenuo sam te. :D
Ne znam, ja bi rekao, pricekajmo sa zakljuccima, neka prodje i iduca sezona, pa cemo vidjeti tko je bio u pravu. ;) :D
Chuck Norris je napisao/la:Kao što sam već pisao pametnije bi mu bilo da šuti i da vozi.Nek se ne naljutie njegovi navijači ali ovakav Massa je katastrofa i ničinm ne zaslužuje bolid Ferraria.Nadao sam se da može otkinuti koji bod Mclarenovcima ali ništa,loše loše
Govorim u svoje ime ;)
Nemam se sta ljutiti, jer to stoji. Ove sezone se nije pokazao, pricekajmo iducu. Iduca sezona mu je Dan D. ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ma čekajte još nije jedan član došao postat on će vam objasnit da zapravo FM je nekom silom bio privučen da skkrivi sudar,bio je odličan iako je startao 12 i zapravo je najbolji i utjelovljenje Budhe samoga :roll:

užas i gotovo,i neće bit sljedeće sezona ako ima Boga

p.s.hvala na opomeni,zaslužio sam ju,kaj da ja idem sad pisat kritike moderatorima :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la:ma čekajte još nije jedan član došao postat on će vam objasnit da zapravo FM je nekom silom bio privučen da skkrivi sudar,bio je odličan iako je startao 12 i zapravo je najbolji i utjelovljenje Budhe samoga :roll:

užas i gotovo,i neće bit sljedeće sezona ako ima Boga

p.s.hvala na opomeni,zaslužio sam ju,kaj da ja idem sad pisat kritike moderatorima :biggrin:
---
Ima, moras vjerovati.... :D
ps. haha, ne znam. :biggrin: :biggrin:
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.
Jer Ferrari-ju ugovor sa vozačem ne znači puno, primjer je Kimi. ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.
E to je potez,vratit Kimija,jaoooo,ni jednog ni drugog nije briga za ikog samo za sebe,a i dobri su si međusobno,ako Kimi pristane na manju plaću naravno :D ja sam 99% siguran da leti,trebao je letjeti i ove godine ali gad gazda nekog voli taj se i MS-a odriče samo da vozi njegov miljenik,i tu je problem ogroman u Ferrariju,NESPOSOBNOST
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

F2004_the_best_ever je napisao/la:Ako bude Massa nastavio ovako da vozi i u naredne 3 utrke pitanje da li će on doživjeti Dan D tj. narednu sezonu u Ferrariju.

Koreja-nepoznanica-svasta se moze desiti
Brazil-domaca utrka-tu ce biti (nadam se) dobar, jbg. domaca staza+domaci navijaci+Ferrari je bio dosta dobar prethodnih godina na toj stazi.
Abu Dhabi-nikad nije vozio tamo-treba vidjeti kako ce to sve izgledati

Neznam, vidjet cemo sve. Kako bi ljudi rekli, u nadi je spas. :D
A i ako ode kojim slucajem, a Boze moj, sta sad. Ni prvi ni zadnji. ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:

Koreja-nepoznanica-svasta se moze desiti
Brazil-domaca utrka-tu ce biti (nadam se) dobar, jbg. domaca staza+domaci navijaci+Ferrari je bio dosta dobar prethodnih godina na toj stazi.
Abu Dhabi-nikad nije vozio tamo-treba vidjeti kako ce to sve izgledati

Neznam, vidjet cemo sve. Kako bi ljudi rekli, u nadi je spas. :D
A i ako ode kojim slucajem, a Boze moj, sta sad. Ni prvi ni zadnji. ;)
Brazil kao i Turska=0 bodova
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF

eto ti moja prognoza
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la: Brazil kao i Turska=0 bodova
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF

eto ti moja prognoza
Ajd dobro, kad vec prognoziramo, evo i moje :D....

-Brazil-nosen emocijama i domacom publikom - 2-4
Koreja- ~ 6
Abu Dhabi ~ 4
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
schuey je napisao/la: Brazil kao i Turska=0 bodova
Abu Dhabi=o bodova
Koreja=garantirani DNF

eto ti moja prognoza
Ajd dobro, kad vec prognoziramo, evo i moje :D....

-Brazil-nosen emocijama i domacom publikom - 2-4
Koreja- ~ 6
Abu Dhabi ~ 4
misliš bodova? to je realno da :biggrin:
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosberga
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la: misliš bodova? to je realno da :biggrin:
Ne, ne..... :D
Mislim na plasman u utrci. Znam da ce mi mnogi reci da sam lud ( :D ) ali eto, ne gubim nadu. :D

Go Felipe !!! 8)
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

deda je napisao/la:Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosberga
jedino ako Kubica bude bicikl vozio po stazi je to moguće
Scuderia je napisao/la:
Mislim na plasman u utrci. Znam da ce mi mnogi reci da sam lud ( :D ) ali eto, ne gubim nadu. :D

Go Felipe !!! 8)
ovo je teški SF,kakav Voyager :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

F2004_the_best_ever je napisao/la:Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
Zamisli se u toj situaciji. Kako bi ti reagirao?
Cekas dugo pobjedu, na startu sve super proslo, i onda dobijes takvu poruku. ;)

Mogao je to bolje napraviti, ali u tom trenutku, jednostavno mu je takav moment dosao. ;)

@schuey
samo ti gledaj, kasnije kada budemo komentirali voznju Felipea, reci ces mi, Scud, bio si u pravu. :D :D
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Mene više nervira ono ponašnje Masse u Njemačkoj nego ove loše vožnje, ove loše vožnje nekako i mogu i da opravdavam ali ono ponašnje u Njemačkoj nikako ne mogu.
Zamisli se u toj situaciji Kako bi ti reagirao?

Mogao je to bolje napraviti, ali u tom trenutku, jednostavno mu je takav moment dosao. ;)

@schuey
samo ti gledaj, kasnije kada budemo komentirali voznju Felipea, reci ces mi, Scud, bio si u pravu. :D :D
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

ako ostali proizvođači motora odustanu,ima šanse,pa on se nemože snaći doma u kući a kamoli na novoj stazi,a čekaju ga 2 :D

ne vjerujem,zašto? iskreno jer mislim da neće niti u Q3 ući ako i uđe vozit će na hard gumama kako bi ostao duže i nekako ali samo nekako probao štopati ekipu za alonsa,ala button danas,to je jedini razlog
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Auuu Masssa :(
Do ove utrke bio sam uvjeren da će ostat i sljedeće sezone. Da nema razloga da ga se odbaci, no...
Ove kvale bile su katastrofa, ne znam u čemu je problem da nije uspio ući u Q3. Bila je greška i bolid u 1.pokušaju ali onda imao još jedan krug. Odnosno znam kaj je bio problem, skinul ga je Miško :D
Izgleda nekako bezvoljno, umjesto da radi i pomaže timskom kolegi da osvoji naslov on kao da namjerno vozi što lošije i da moli Boga da ovaj ne osvoji naslov.
Ove izjave " ja hoću biti 1.vozač i bla bla" pa onda odgovor glavešina, kaj god oni izjavili nekako mi sve izgleda da bi Massa mogao letit na kraju sezone.
Te izjave mi nekako izgledaju kao prikrivanje onoga što će se dogoditi po isteku sezone. Pa na kraju krajeva možda i Massa ima neki osjećaj da ga se namjeravaju odreći pa je izgubio i volju i više ga voli ona stvar. Samo ne znam ko bi mogao doći na njegovo mjesto? Možda Sutil?
Za Kimija ne vjerujem da bi ga nakon šikaniranja vratili da vozi u paru sa Alonsom.
Michael is faster than you!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:
deda je napisao/la:Sam da ostane u bodovima ispred Kubice i Rosberga
jedino ako Kubica bude bicikl vozio po stazi je to moguće
Scuderia je napisao/la:

Go Felipe !!! 8)
ovo je teški SF,kakav Voyager :biggrin:
Kubica je u zadnje dvije utrke imao problema sa gumama i kotačima, tako da i bicikl nije siguran ;) , možda i sa biciklom bude imao problema sa kotačem ili gumom, za Kubicu je najbolje da metne gusjenice. :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Igor18 je napisao/la:Auuu Masssa :(
Do ove utrke bio sam uvjeren da će ostat i sljedeće sezone. Da nema razloga da ga se odbaci, no...
Ove kvale bile su katastrofa, ne znam u čemu je problem da nije uspio ući u Q3. Bila je greška i bolid u 1.pokušaju ali onda imao još jedan krug. Odnosno znam kaj je bio problem, skinul ga je Miško :D
Izgleda nekako bezvoljno, umjesto da radi i pomaže timskom kolegi da osvoji naslov on kao da namjerno vozi što lošije i da moli Boga da ovaj ne osvoji naslov.
Ove izjave " ja hoću biti 1.vozač i bla bla" pa onda odgovor glavešina, kaj god oni izjavili nekako mi sve izgleda da bi Massa mogao letit na kraju sezone.
Te izjave mi nekako izgledaju kao prikrivanje onoga što će se dogoditi po isteku sezone. Pa na kraju krajeva možda i Massa ima neki osjećaj da ga se namjeravaju odreći pa je izgubio i volju i više ga voli ona stvar. Samo ne znam ko bi mogao doći na njegovo mjesto? Možda Sutil?
Za Kimija ne vjerujem da bi ga nakon šikaniranja vratili da vozi u paru sa Alonsom.

Zašto misliš? Kimi je vozio,i odveza uvijek trku,taj tandem ima po meni najveće šanse najbolji bolid napraviti,a Kimi bi se vratio,sigurno. Kubica je danas jako ljut,jako jako i to Renaultu ne pomaže isto kako nije problem Ferrariju dovesti ga,danas se otvorilo više prilika nego u zadnjih 2 mjeseca
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

ako ostali proizvođači motora odustanu,ima šanse,pa on se nemože snaći doma u kući a kamoli na novoj stazi,a čekaju ga 2 :D

ne vjerujem,zašto? iskreno jer mislim da neće niti u Q3 ući ako i uđe vozit će na hard gumama kako bi ostao duže i nekako ali samo nekako probao štopati ekipu za alonsa,ala button danas,to je jedini razlog
A ne znam koliko bi mu se isplatila ta strategija s tvrdjim gumama, pogotovo kada se zna, da ima problema s istim, dok ih dovede do optimalne temperature, moze se svasta desiti.. Opet ne znam, kakva je staza u Sjevernoj, pardon Juznoj Koreji, da li ima mjesta za pretjecanje i slicno.... Za ostale dvije se zna, kakve su.
Neka se dogovori sa Smedley-jem i ostatkom ekipe oko taktike.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
schuey je napisao/la: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

A ne znam koliko bi mu se isplatila ta strategija s tvrdjim gumama, pogotovo kada se zna, da ima problema s istim, dok ih dovede do optimalne temperature, moze se svasta desiti.. Opet ne znam, kakva je staza u Sjevernoj, pardon Juznoj Koreji, da li ima mjesta za pretjecanje i slicno.... Za ostale dvije se zna, kakve su.
looooooooooooool znaš koji će dogovor biti? ZAVRŠI TRKU!!!! hahahahah
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la: looooooooooooool znaš koji će dogovor biti? ZAVRŠI TRKU!!!! hahahahah
A jbg. sad, ako cemo gledati tako, Felipe je sve utrke do ove, zavrsavao. Sve. Nikakvo odustajanje, nikakav kvar, samo tu se onda postavlja pitanje, na kojim je to mjestima zavrsavao....

Priznajem, nedovoljno dobrim. :|
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Scuderia je napisao/la: Zamisli se u toj situaciji. Kako bi ti reagirao?

Massa je u Njemačkoj trebao sam shvatiti da ne može završiti utrku ispred Alonsa ako je Alonso iza njega. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Njegov problem nije u brzini već u samopouzdanju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Scuderia je napisao/la:

Igram F1 2010 i ima jedno odlično mjesto za pretjecanje, a možda čak i 2.
Nakon 1.zavoja slijedi jedan jaako dugi pravac i poprilično širok nakon kojeg slijedi snažno kočenje i tamo će biti pravo mjesto za pretjecanje.
Top speed će biti jako važan što se utrke tiće baš zbog tog pravca jer u 2. i 3. sektoru nema nikakve prilike za pretjecanje jer je praktički zavoj na zavoj i tu će Red Bull imati veliku prednost tako da možemo baš zbog 2. i 3. sektora očekivati Red bull u sličnoj formi kao danas.
Drugo potencijalno mjesto za pretjecanje je 1.zavoj. Nakon startno/ciljne ravnine na koju se dolazi sa poprilično velikom brzinom iz 3.sektora jer je jedna kombinacija brzih zavoja i tu za potencijalno pretjecanje bitno kako se odvoze ti zavoji jer uz dobar izlazak na ciljnu ravninu na kočenju se može prestići bolid ispred.
Michael is faster than you!!
Odgovori