Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Felipe Massa
Jedno je igra , drugo je stvarnost. I ja na komjuteru znam voziti avion.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Razumijem ja sta hoces reci, sve pet. No gledao si utrku, Seb ( ako se ne varam) i Alonso su se na pocetku borili, Felipe je to iskoristio, i poveo utrku. Nisam nikakav psiholog, da se razumijemo, ali mozes zamisliti situaciju.... Vodis u utrci, krenuo si sa treceg mjesta, nakon svega sta ti se desilo prosle sezone, i jedva cekas prvu pobjedu..... Adrenalin i samopuzdanja ti ne manjka. Ferrari se odlucio tako, kako je, i tu se nema vise sta reci. A sad malo sta bi bilo, kad bi bilo.... Zamisli da je Felipe pobjedio kojim slucajem u Njemackoj. Imao bi jako puno samopouzdanja za nastavak.F2004_the_best_ever je napisao/la: Massa je u Njemačkoj trebao sam shvatiti da ne može završiti utrku ispred Alonsa ako je Alonso iza njega.
Da se maknemo od sta bi bilo, kad bi bilo.
Nije pobjedio, samopouzdanje mu je palo i to se vidi. Sada kada je stiska za konstruktorski poredak, Ferrari ima samo jednog vozaca koji je medju TOP 3 ( zadnje dvije utrke), dok drugi stuca. I tu se opet vracamo na ono, sta bi bilo, kad bi bilo.... Tko zna kakva bi situacija bila i sto se tice Alonsa u borbi za naslov svjetskog prvaka, Felipe-ova volja i motivacija za dalje, a i za sam Ferrari po pitanju konstruktora. Eto dotakli smo se Njemacke, jer danas i nismo nista imali za komentirati po pitanju utrke, sto mi je zao. Vise bih volio raspravljati o njegovoj voznji, nego o onoj Njemackoj.

Bilo pa proslo, sada se treba pod hitno okrenuti ka Koreji, Brazilu i Abu Dhabiju.
Pod hitno !!!

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Znam ja i svemirski brod vozit.Dani je napisao/la:Jedno je igra , drugo je stvarnost. I ja na komjuteru znam voziti avion.

Ja govorim o potencijalnim mjestima za pretjecanje.
Kako će izgledati u stvarnosti ne mogu znati ali na temelju viđenog postoji realna šansa. Na kočenju nakon tog pravca sigurno postoji realna šansa, jer se sa 300+ km/h snažno koči (do 2 brzine pretpostavljam da će ići) za desni zavoj i tamo će se sigurno pretjecati.
Michael is faster than you!!
- Scuderia
- Moderator
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Za Massu je sezona završila nakon Hockenheima i to se vidi po njegovim vožnjama.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Osjeća se netrpeljivost između Masse i Alonsa, sve je počelo još kad je Alonso potpisao za Ferrari i Massinom izjavom da mu je Alonso oduzeo titulu 2008, znamo da je tada morao da reaguje i Ferrari-jev PR, i početkom sezone se mogla vidjeti ta loša atmosfera a sve je kulminiralo u Njemačkoj.Chuck Norris je napisao/la:Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
Bez obzira što osobno simpatišem Massu ako bi morao birati između Masse i Alonsa izabrao bih Alonsa, jer je to u interesu Ferrari-ja a za mene je Ferrari na prvom mjestu, iako je i Domenicali izjavio i da Alonso zna nekad biti težak za saradnju.

-
- Veteran
F2004_the_best_ever je napisao/la:Osjeća se netrpeljivost između Masse i Alonsa, sve je počelo još kad je Alonso potpisao za Ferrari i Massinom izjavom da mu je Alonso oduzeo titulu 2008, znamo da je tada morao da reaguje i Ferrari-jev PR, i početkom sezone se mogla vidjeti ta loša atmosfera a sve je kulminiralo u Njemačkoj.Chuck Norris je napisao/la:Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
Bez obzira što osobno simpatišem Massu ako bi morao birati između Masse i Alonsa izabrao bih Alonsa, jer je to u interesu Ferrari-ja a za mene je Ferrari na prvom mjestu, iako je i Domenicali izjavio i da Alonso zna nekad biti težak za saradnju.
Ne bi loše bilo u Koreji poslati Massu na hlađenje,a ubaciti Fisichellu da mu se da do znanja šta ga čeka ne bude li se trgnuo
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Evo kakva su očekivanja poglavice LDM od Mase u naredne 3 utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da će Massa u naredne 3 utrke biti tempirana bomba i ne bi me čudilo da opet napravi neki kamikaza potez kao danas, i mislim da se ovi vozači koji se bore za noslov, to posebno važi za Alonsa , ne bi proveli dobro u nekom duelu sa njim.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da će Massa u naredne 3 utrke biti tempirana bomba i ne bi me čudilo da opet napravi neki kamikaza potez kao danas, i mislim da se ovi vozači koji se bore za noslov, to posebno važi za Alonsa , ne bi proveli dobro u nekom duelu sa njim.
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Fisico je zasigurno borbeniji vozač od Masse al vjerujem kako bi se i on vozio oko sredine grida. A ubaciti sad Fisica, značilo bi da se Massa nema više kad trgnuti.
Još su samo 3 utrke. Massa je pomalo isfrustiran, dekoncentriran a nema ni sreće, što jest.
Još su samo 3 utrke. Massa je pomalo isfrustiran, dekoncentriran a nema ni sreće, što jest.
- Scuderia
- Moderator
Pa ne bih se slozio bas s tobom.F2004_the_best_ever je napisao/la:Evo kakva su očekivanja poglavice LDM od Mase u naredne 3 utrke

Kakva god da je situacija sa Alonsom, mislim da mu Felipe ne bi pravio problema ako se nadje ispred Alonsa.
Timski je on igrac, bez obzira na sve sto se dogadjalo ove sezone.

- Igor18
- Veteran
Mogo bi Massa pomoći Alonsu ali ne tako da će završit ispred dvojca iz RB nego da riješi jednog od njih na način kako je danas riješio Liuzzia 
Proba se kvalificirati negdje blizu njih i onda "izgubi bolid" u 1.zavoju
hehe... Nelsinjo je dobro odigrao svoju ulogu za Alonsa, da vidimo Massu haha

Proba se kvalificirati negdje blizu njih i onda "izgubi bolid" u 1.zavoju

- Schumy.d
- Legenda
Ja sam razočaran (opet) s njegovom vožnjom... 

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Meni je masa bio uvijek drag dečko, ali ove godine u Hockenhaimu mi je ponestalo dragosti.
Umjesto da sam sebi prizna u kakvoj je poziciji i 'neprimjetno' propusti Alonsa, on to napravi na najočiti mogući način.
I što je još gore, kasnije plače i pravi se lud na presici. Pa fala bogu da će se skužit šta su radili!
Japan nisam gledao prvih 20 krugova pa ne mogu dati sud, ali očito mu ne ide baš najbolje.
A nebi imao ništa protiv Fisica, neaka se i on malo vozi, a uostalom nije nimalo lošiji vozač od dotičnog Brazilca.
Umjesto da sam sebi prizna u kakvoj je poziciji i 'neprimjetno' propusti Alonsa, on to napravi na najočiti mogući način.
I što je još gore, kasnije plače i pravi se lud na presici. Pa fala bogu da će se skužit šta su radili!
Japan nisam gledao prvih 20 krugova pa ne mogu dati sud, ali očito mu ne ide baš najbolje.
A nebi imao ništa protiv Fisica, neaka se i on malo vozi, a uostalom nije nimalo lošiji vozač od dotičnog Brazilca.
- Igor18
- Veteran
Ako Massi daju cipelu na kraju sezone, možda bi fisico mogao dobiti priliku da jednu sezonu vozi za Ferrari. Na njega sam potpuno zaboravio kad su u pitanju moguće rošade vozača krajem sezone,
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Hahaha... sto se vozacke postave tice, ovo zvuci kao zlatno renaultovo doba... Mozda u Ferrariju zele reprizu u njihovom bolidu
zao mi je masse ali svojim voznjama ove sezone nije bas zasluzio sjedit tamo di sjedi...

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Veteran
Ponovo loše,8 desetinki za Alonsom(čak 8 a ne 6
)
Valjda će sutra biti bolje i da bude od pomoći Alonsu u utrci za naslov

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
aha,hoće,ist kao Button HamiltonuChuck Norris je napisao/la:Ponovo loše,8 desetinki za Alonsom(čak 8 a ne 6)

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dero
- Profesionalni vozač
Ne kužim samo što su u ferrariju radili kada su ga poslali na stazu, mislim odluče se na jedan brzi krug u Q3 i onda ga pošalju 3 min prije kraja da zaglavi u prometu. Ak su išli sa strategijom 1 flying kruga trebali su ga staviti u zadnje sekunde Q3a. Vidjeli smo koliko se staza ubrzala na primjeru drugog kruga oba RBa.
Al ajde barem je ispred kubice i dugmeta...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Sumnjam da se staza ubrzala... RBi su tek za 2. krug zagrijali gume na optimalnu temp...Dero je napisao/la:Ne kužim samo što su u ferrariju radili kada su ga poslali na stazu, mislim odluče se na jedan brzi krug u Q3 i onda ga pošalju 3 min prije kraja da zaglavi u prometu. Ak su išli sa strategijom 1 flying kruga trebali su ga staviti u zadnje sekunde Q3a. Vidjeli smo koliko se staza ubrzala na primjeru drugog kruga oba RBa.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
da, odlično je odvozio. i onda nek netko kaze da ne zna vozit po kiši.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Svaka cast za voznju Massi danas

- Cuky
- Moderator
odlično Massa danas, jedna solidna mokra utrka za njega! Samo da i do kraja bude dobar pa da malo pomogne Alonsu...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pa ne zna,on po kiši nije vozio kao niti ostali,ono nije kiša ono je mokra stazaK1M1 je napisao/la:da, odlično je odvozio. i onda nek netko kaze da ne zna vozit po kiši.Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Svaka cast za voznju Massi danas

no kapa dolje,prva prava utrka po meni ove sezone,puno više nego sam očekivao od njega.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!