Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Dani »

Jedno je igra , drugo je stvarnost. I ja na komjuteru znam voziti avion.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Massa je u Njemačkoj trebao sam shvatiti da ne može završiti utrku ispred Alonsa ako je Alonso iza njega. ;)
Razumijem ja sta hoces reci, sve pet. No gledao si utrku, Seb ( ako se ne varam) i Alonso su se na pocetku borili, Felipe je to iskoristio, i poveo utrku. Nisam nikakav psiholog, da se razumijemo, ali mozes zamisliti situaciju.... Vodis u utrci, krenuo si sa treceg mjesta, nakon svega sta ti se desilo prosle sezone, i jedva cekas prvu pobjedu..... Adrenalin i samopuzdanja ti ne manjka. Ferrari se odlucio tako, kako je, i tu se nema vise sta reci. A sad malo sta bi bilo, kad bi bilo.... Zamisli da je Felipe pobjedio kojim slucajem u Njemackoj. Imao bi jako puno samopouzdanja za nastavak.

Da se maknemo od sta bi bilo, kad bi bilo.
Nije pobjedio, samopouzdanje mu je palo i to se vidi. Sada kada je stiska za konstruktorski poredak, Ferrari ima samo jednog vozaca koji je medju TOP 3 ( zadnje dvije utrke), dok drugi stuca. I tu se opet vracamo na ono, sta bi bilo, kad bi bilo.... Tko zna kakva bi situacija bila i sto se tice Alonsa u borbi za naslov svjetskog prvaka, Felipe-ova volja i motivacija za dalje, a i za sam Ferrari po pitanju konstruktora. Eto dotakli smo se Njemacke, jer danas i nismo nista imali za komentirati po pitanju utrke, sto mi je zao. Vise bih volio raspravljati o njegovoj voznji, nego o onoj Njemackoj. ;)

Bilo pa proslo, sada se treba pod hitno okrenuti ka Koreji, Brazilu i Abu Dhabiju.
Pod hitno !!!
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:Jedno je igra , drugo je stvarnost. I ja na komjuteru znam voziti avion.
Znam ja i svemirski brod vozit. :D
Ja govorim o potencijalnim mjestima za pretjecanje.
Kako će izgledati u stvarnosti ne mogu znati ali na temelju viđenog postoji realna šansa. Na kočenju nakon tog pravca sigurno postoji realna šansa, jer se sa 300+ km/h snažno koči (do 2 brzine pretpostavljam da će ići) za desni zavoj i tamo će se sigurno pretjecati.
Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Massa nakon svoje kratke utrke.
KLIK
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
...put u raj nije posut ružama...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Za Massu je sezona završila nakon Hockenheima i to se vidi po njegovim vožnjama.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Chuck Norris je napisao/la:Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
Osjeća se netrpeljivost između Masse i Alonsa, sve je počelo još kad je Alonso potpisao za Ferrari i Massinom izjavom da mu je Alonso oduzeo titulu 2008, znamo da je tada morao da reaguje i Ferrari-jev PR, i početkom sezone se mogla vidjeti ta loša atmosfera a sve je kulminiralo u Njemačkoj.
Bez obzira što osobno simpatišem Massu ako bi morao birati između Masse i Alonsa izabrao bih Alonsa, jer je to u interesu Ferrari-ja a za mene je Ferrari na prvom mjestu, iako je i Domenicali izjavio i da Alonso zna nekad biti težak za saradnju. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Moj je dojam,možda se varam ali tako mi se čini,da bi Massa bio sretniji da bilo ko osvoji naslov samo ne Alonso
Osjeća se netrpeljivost između Masse i Alonsa, sve je počelo još kad je Alonso potpisao za Ferrari i Massinom izjavom da mu je Alonso oduzeo titulu 2008, znamo da je tada morao da reaguje i Ferrari-jev PR, i početkom sezone se mogla vidjeti ta loša atmosfera a sve je kulminiralo u Njemačkoj.
Bez obzira što osobno simpatišem Massu ako bi morao birati između Masse i Alonsa izabrao bih Alonsa, jer je to u interesu Ferrari-ja a za mene je Ferrari na prvom mjestu, iako je i Domenicali izjavio i da Alonso zna nekad biti težak za saradnju. ;)

Ne bi loše bilo u Koreji poslati Massu na hlađenje,a ubaciti Fisichellu da mu se da do znanja šta ga čeka ne bude li se trgnuo
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Evo kakva su očekivanja poglavice LDM od Mase u naredne 3 utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da će Massa u naredne 3 utrke biti tempirana bomba i ne bi me čudilo da opet napravi neki kamikaza potez kao danas, i mislim da se ovi vozači koji se bore za noslov, to posebno važi za Alonsa , ne bi proveli dobro u nekom duelu sa njim.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Fisico je zasigurno borbeniji vozač od Masse al vjerujem kako bi se i on vozio oko sredine grida. A ubaciti sad Fisica, značilo bi da se Massa nema više kad trgnuti.
Još su samo 3 utrke. Massa je pomalo isfrustiran, dekoncentriran a nema ni sreće, što jest.
Scuderia
Moderator
Moderator

F2004_the_best_ever je napisao/la:Evo kakva su očekivanja poglavice LDM od Mase u naredne 3 utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da će Massa u naredne 3 utrke biti tempirana bomba i ne bi me čudilo da opet napravi neki kamikaza potez kao danas, i mislim da se ovi vozači koji se bore za noslov, to posebno važi za Alonsa , ne bi proveli dobro u nekom duelu sa njim.
Pa ne bih se slozio bas s tobom. ;)
Kakva god da je situacija sa Alonsom, mislim da mu Felipe ne bi pravio problema ako se nadje ispred Alonsa.
Timski je on igrac, bez obzira na sve sto se dogadjalo ove sezone. ;)
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Mogo bi Massa pomoći Alonsu ali ne tako da će završit ispred dvojca iz RB nego da riješi jednog od njih na način kako je danas riješio Liuzzia :D
Proba se kvalificirati negdje blizu njih i onda "izgubi bolid" u 1.zavoju :D hehe... Nelsinjo je dobro odigrao svoju ulogu za Alonsa, da vidimo Massu haha
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ja sam razočaran (opet) s njegovom vožnjom... :doubt:
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Meni je masa bio uvijek drag dečko, ali ove godine u Hockenhaimu mi je ponestalo dragosti.
Umjesto da sam sebi prizna u kakvoj je poziciji i 'neprimjetno' propusti Alonsa, on to napravi na najočiti mogući način.

I što je još gore, kasnije plače i pravi se lud na presici. Pa fala bogu da će se skužit šta su radili!

Japan nisam gledao prvih 20 krugova pa ne mogu dati sud, ali očito mu ne ide baš najbolje.
A nebi imao ništa protiv Fisica, neaka se i on malo vozi, a uostalom nije nimalo lošiji vozač od dotičnog Brazilca.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ako Massi daju cipelu na kraju sezone, možda bi fisico mogao dobiti priliku da jednu sezonu vozi za Ferrari. Na njega sam potpuno zaboravio kad su u pitanju moguće rošade vozača krajem sezone,
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Hahaha... sto se vozacke postave tice, ovo zvuci kao zlatno renaultovo doba... Mozda u Ferrariju zele reprizu u njihovom bolidu :) zao mi je masse ali svojim voznjama ove sezone nije bas zasluzio sjedit tamo di sjedi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

razocarava me sad u ovim zadnjim trkama
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ponovo loše,8 desetinki za Alonsom(čak 8 a ne 6 :biggrin: )
Valjda će sutra biti bolje i da bude od pomoći Alonsu u utrci za naslov
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Chuck Norris je napisao/la:Ponovo loše,8 desetinki za Alonsom(čak 8 a ne 6 :biggrin: )
Valjda će sutra biti bolje i da bude od pomoći Alonsu u utrci za naslov
aha,hoće,ist kao Button Hamiltonu :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Ne kužim samo što su u ferrariju radili kada su ga poslali na stazu, mislim odluče se na jedan brzi krug u Q3 i onda ga pošalju 3 min prije kraja da zaglavi u prometu. Ak su išli sa strategijom 1 flying kruga trebali su ga staviti u zadnje sekunde Q3a. Vidjeli smo koliko se staza ubrzala na primjeru drugog kruga oba RBa.
Al ajde barem je ispred kubice i dugmeta...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Dero je napisao/la:Ne kužim samo što su u ferrariju radili kada su ga poslali na stazu, mislim odluče se na jedan brzi krug u Q3 i onda ga pošalju 3 min prije kraja da zaglavi u prometu. Ak su išli sa strategijom 1 flying kruga trebali su ga staviti u zadnje sekunde Q3a. Vidjeli smo koliko se staza ubrzala na primjeru drugog kruga oba RBa.
Al ajde barem je ispred kubice i dugmeta...
Sumnjam da se staza ubrzala... RBi su tek za 2. krug zagrijali gume na optimalnu temp...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Svaka cast za voznju Massi danas ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Svaka cast za voznju Massi danas ;)
da, odlično je odvozio. i onda nek netko kaze da ne zna vozit po kiši. :biggrin:
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

odlično Massa danas, jedna solidna mokra utrka za njega! Samo da i do kraja bude dobar pa da malo pomogne Alonsu...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

K1M1 je napisao/la:
Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Svaka cast za voznju Massi danas ;)
da, odlično je odvozio. i onda nek netko kaze da ne zna vozit po kiši. :biggrin:
pa ne zna,on po kiši nije vozio kao niti ostali,ono nije kiša ono je mokra staza :P

no kapa dolje,prva prava utrka po meni ove sezone,puno više nego sam očekivao od njega.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Odgovori