Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Toon »

Igor18 je napisao/la: Tak možemo uspoređivat sve timove i sve izjave vozača iz godine u godinu... uvjeren sam da će biti vrlo slične :D
Naravno da i ako neš ne valja neće reći nisam zadovoljan, sve je super i sve je za 5 :D
Al ak niš drugo, Mercedes je vozil sa novim bolidom, i prvi dojmovi su solidni :biggrin:
...hahahaha...baš vam to pokušavam reći...nemojte se previše nadati...ako će biti sve dobro bar vas nitko neće moći zajebxxxxx...a ako ne bude možete reći: "znao sam, od početka je smrdjelo"...
...žao mi vas jer vidim da ste jako optimstični a ko će onda izdržati sva razočaranja kroz sezonu... :biggrin: :biggrin:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Toon Army je napisao/la:
Igor18 je napisao/la: Tak možemo uspoređivat sve timove i sve izjave vozača iz godine u godinu... uvjeren sam da će biti vrlo slične :D
Naravno da i ako neš ne valja neće reći nisam zadovoljan, sve je super i sve je za 5 :D
Al ak niš drugo, Mercedes je vozil sa novim bolidom, i prvi dojmovi su solidni :biggrin:
...hahahaha...baš vam to pokušavam reći...nemojte se previše nadati...ako će biti sve dobro bar vas nitko neće moći zajebxxxxx...a ako ne bude možete reći: "znao sam, od početka je smrdjelo"...
...žao mi vas jer vidim da ste jako optimstični a ko će onda izdržati sva razočaranja kroz sezonu... :biggrin: :biggrin:
hahaha
nemre se Brownu dogodit da 2 sezone zaredom ima auto koji nevalja :D znam, za sve postoji prvi put, al taj prvi put nije ove godine :D
Više meni smrdi McLarenove izjave, idemo s prošlogodišnjim bolidom da vidimo kak će se ponašat gume na autu iz 2010. pa da onda da imamo parametra za slagat bolid za 2011. :biggrin:
Trebal se taj auto za 2011. već složit haha.. al neka neka... samo nek oni testiraju taj prošlogodišnji auto... :biggrin:
Michael is faster than you!!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Realno gledajući, ako mečka bude unutar 0.5sec zaostatka za vodećima bit će to veliki uspjeh.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

kowalski je napisao/la:Realno gledajući, ako mečka bude unutar 0.5sec zaostatka za vodećima bit će to veliki uspjeh.
A po cemu je tvoje oko "sokolovo" zakljucilo :roll:
da mozda nisi kompic od sumija ili brawna pa da su ti se izjadali :badgrin:
Zadnja izmjena: V3GI, dana/u 03 vel 2011, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

kowalski je napisao/la:Realno gledajući, ako mečka bude unutar 0.5sec zaostatka za vodećima bit će to veliki uspjeh.
Kako ti ne ide u glavu da su vremena na testiranjima suludo mjerilo za uspoređivanje.
Cilj testiranja nije utrkivanje tko će napraviti najbrži krug nego pronalazak stvari koje nisu dobro podešene i koje treba ispraviti da bi se ušlo u sezonu s najbržim autom. ;)
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

V3GI je napisao/la:

Imam kristalnu kuglu. :)

A sad zaozbiljno.

Ljudi iz Mercedesa su po vlastitom priznanju imali problema s razumijevanjem auta koje su proizveli, do samog kraja sezone. Imaju 3 konkurenta, redom Red Bull, McM, Ferrari koji su većim dijelom sezone bili preko sekunde brži od njih u jednome krugu.

Sad ti meni kaži, kolika je vjerojatnost, da struka iz Mercedesa, koji počinju od nule (jer je lanjski auto smeće), prestignu jedan Red Bull koji je funkcionirao savršeno lani, i koji gradi novi auto na prošlogodišnjim temeljima.

Naravno, mijenjala su se pravila, gume, kers itd..ali mislim da to nije faktor koji Mercedesu garantira da će se uopće približiti vodećima, a pogotovo prestići ih.

Prevelik je zaostatak, a konkurenata je mnogo, nitko ne sjedi prekštenih ruku, i ne vjerujem da se može pronaći sekunda-dvije u odnosu na konkurenciju.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ja mislim da bez obzira kolko neka ekipa bila dominantna prošle sezone (ili općenito sezone prije) u novoj sezoni nitko ne garantira da će biti tako.
Svatko kreće od 0, uvijek se može dogoditi da se pogriješi u nečemu, jednostavno ne pogodiš onako savršeno kao sa lanjskom generacijom bolida.
Bez obzira kaj je neko imao 1 sekundu prednosti prošle sezone, on opet mora napravit novi auto.
Sve 4 ekipe imaju resurse da naprave pobjednički auto, samo je pitanje ko će pronaći odnosno izmisliti nešto što će mu donjeti prednost u odnosu na druge.
Tu sam zaboravio i Renault koji se možda vrati na staze stare slave, možda je taj ispuh "ono nešto" što su izmislili i što će im donjet tu prednost u odnosu na ostale...
Kad sam kod Renaulta 2006. imali su odličan bolid i sjajnu podlogu za 2007. pa ih 07,08 i 09 praktički nije bilo nigdje, nakon dvije šampionske sezone...
Tako da moje je mišljenje da prošl(e)a sezona je prošlost. Svi kreću od 0 i ne vidim razloga da Mercedes nebi imao bolid kao RB 2010. ili Ferrari, McLaren, Renault...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

kowalski je napisao/la:
V3GI je napisao/la:

Imam kristalnu kuglu. :)

A sad zaozbiljno.

Ljudi iz Mercedesa su po vlastitom priznanju imali problema s razumijevanjem auta koje su proizveli, do samog kraja sezone. Imaju 3 konkurenta, redom Red Bull, McM, Ferrari koji su većim dijelom sezone bili preko sekunde brži od njih u jednome krugu.

Sad ti meni kaži, kolika je vjerojatnost, da struka iz Mercedesa, koji počinju od nule (jer je lanjski auto smeće), prestignu jedan Red Bull koji je funkcionirao savršeno lani, i koji gradi novi auto na prošlogodišnjim temeljima.

Naravno, mijenjala su se pravila, gume, kers itd..ali mislim da to nije faktor koji Mercedesu garantira da će se uopće približiti vodećima, a pogotovo prestići ih.

Prevelik je zaostatak, a konkurenata je mnogo, nitko ne sjedi prekštenih ruku, i ne vjerujem da se može pronaći sekunda-dvije u odnosu na konkurenciju.
Imali su problema sa razumjevanjem poluproizvoda iz kojeg su pokušali izvući više nego je on mogao pružiti - poluproizvod zbog manjka sredstava kada se trebao početi razvijati, a poslije treba limitirati štetu na način da se ne troše novci uzalud.

Struka iz Mercedesa ne počinje od nule jer to je struka Rossa Brawna i bivšeg BAR-a pa Honde pa BrawnGP-a ... samo su promijenili ime ... prave "amatere" bez temelja vidiš u obliku Virgina, HRT-a i Team Lotusa ...

Gume nisu samo "ono crno, okruglo šta ti štiti felgu od oštećenja" ... to su dodirne točke bolida sa podlogom - promjena dobavljača je drastična promjena ako ništa drugo onda zbog trošenja i pronalaženja načina optimalnog iskorištavanja ...

... sad malo u korist tvog stava (mišljenja) - ako nema drastične promjene pravilnika onda je važno imati prošlogodišnju bazu na kojoj se može graditi dalje. Promjena sa gumama je velika ali ne toliko kao konstrukcija bolida (2009) ... kada se lovi zaostatak to je veliki hendikep ...

...iako smatram da si prepesimističan, bolje i takav stav pa doživiti ugodno "iznenađenje" nego se razočarati samo nemoj pretjerivati ...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

NAJVECI, samo naprijed!!!

P.S. o cemu se radi ovdje?

http://totalf1.com/full_story/view/3644 ... dgestones/" onclick="window.open(this.href);return false;
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/h ... chera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hamilton ne vjeruje u njega,dok s druge strane Button vjeruje..
slika
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

bas me cudi da englezi omalovažavaju njemce tako je uvijek bilo i bit ce,ali schumi ce im svima pokazati da se jako varaju...
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

V3GI je napisao/la:http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/h ... chera.html
Hamilton ne vjeruje u njega,dok s druge strane Button vjeruje..

Ne vjerujem ni ja u Hamiltona ali o tome članak nisu mogli napisat :)
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

kreja je napisao/la:bas me cudi da englezi omalovažavaju njemce tako je uvijek bilo i bit ce,ali schumi ce im svima pokazati da se jako varaju...
Ovo je sad omalovžavanje? I Button i Hamilton su bili upitani za mišljenja što se tiče Schumachera u 2011-oj. Rekli su ono što misle, nisu ga vrijeđali a niti omaložavali. Još i Hamilton naglasi da je to njegovo mišljenje i da je moguće da će biti u krivu, ali ne... Dosta mi je više napaljenih Schumi-fanova koji su spremi na sve čim se netko malo dotakne Schumacherovog imena. Odmah se ide na to da Englezi mrze Njemce i preziru svaki njihov uspijeh. Ovo nema nikakve veze s nacionalnošću! Vjerojatno bi vas ubilo da ste pročitali pravu verziju intervjua, a ne ovu u kojoj ima više laži nego istine i gotovo uvijek se riječi okreću kako "novinarima" paše. LINK!
Hamilton kao prvo uopće nije ni htio govoriti o Schumacheru, ali su ga novinari konstantno ispitivali i nešto im je morao reći. Ovdje ima jako puno dobrih Schumi-fanova, i znam da ga svi kritiziraju i više nego što je zaslužio, od Mossa do Berniea, da sad ne ulazimo u to...Ali, kad je previše, previše je...
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Arai je napisao/la:
kreja je napisao/la:bas me cudi da englezi omalovažavaju njemce tako je uvijek bilo i bit ce,ali schumi ce im svima pokazati da se jako varaju...
Ovo je sad omalovžavanje? I Button i Hamilton su bili upitani za mišljenja što se tiče Schumachera u 2011-oj. Rekli su ono što misle, nisu ga vrijeđali a niti omaložavali. Još i Hamilton naglasi da je to njegovo mišljenje i da je moguće da će biti u krivu, ali ne... Dosta mi je više napaljenih Schumi-fanova koji su spremi na sve čim se netko malo dotakne Schumacherovog imena. Odmah se ide na to da Englezi mrze Njemce i preziru svaki njihov uspijeh. Ovo nema nikakve veze s nacionalnošću! Vjerojatno bi vas ubilo da ste pročitali pravu verziju intervjua, a ne ovu u kojoj ima više laži nego istine i gotovo uvijek se riječi okreću kako "novinarima" paše. LINK!
Hamilton kao prvo uopće nije ni htio govoriti o Schumacheru, ali su ga novinari konstantno ispitivali i nešto im je morao reći. Ovdje ima jako puno dobrih Schumi-fanova, i znam da ga svi kritiziraju i više nego što je zaslužio, od Mossa do Berniea, da sad ne ulazimo u to...Ali, kad je previše, previše je...
Aj ne seri , englezi uvijek omalovažavaju Njemce i napuhavaju. sjetite se samo kine kad je hamilton izjavio bezobrazno da ga je "sram" gledati nekadašnjeg idola u takvom stanju ;)
slika
kreja

Post Postao/la kreja »

o tom narodu ne zelim ni diskutirati oni za mene ne postoje,a sto se tice hamiltona ja nisam iravno na njega mislio nego sam mislio na ove vjesti iz gol.hr koje obicno izvuku iz nekih engleskih žutila...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Rekao je svoje mišljenje, kao što je rekao i Alonso svoje. Prošle godine je sve neugodno iznenadio, pa ne čudi skepsa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Jedna zanimljivost

http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/05/c ... cher-cofc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

LOL pa kako vas flejma Hami kako se date navuc, kaj vas uopce briga kaj je rekao Hami, Alonso, Button, Massa, Lauda, Brundle, Brawn....bilo tko, sto ce biti ce biti a mi navijaci mozemo samo podrzati Michaela i biti uvjek svjesni da je to njegova odluka i da on tamo vozi (i zaradjuje od toga) i nakraju dana onda popit cugu ak je rezultat bio dobar, ak nije popit da bude bolje i to je to.
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Lord of the Ring je napisao/la:LOL pa kako vas flejma Hami kako se date navuc, kaj vas uopce briga kaj je rekao Hami, Alonso, Button, Massa, Lauda, Brundle, Brawn....bilo tko, sto ce biti ce biti a mi navijaci mozemo samo podrzati Michaela i biti uvjek svjesni da je to njegova odluka i da on tamo vozi (i zaradjuje od toga) i nakraju dana onda popit cugu ak je rezultat bio dobar, ak nije popit da bude bolje i to je to.
Dobro si napisao kolega tako je 100%
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
igor7007
Navijam za: M. Schumacher + Ferrari

Post Postao/la igor7007 »

Lord of the Ring je napisao/la:LOL pa kako vas flejma Hami kako se date navuc, kaj vas uopce briga kaj je rekao Hami, Alonso, Button, Massa, Lauda, Brundle, Brawn....bilo tko, sto ce biti ce biti a mi navijaci mozemo samo podrzati Michaela i biti uvjek svjesni da je to njegova odluka i da on tamo vozi (i zaradjuje od toga) i nakraju dana onda popit cugu ak je rezultat bio dobar, ak nije popit da bude bolje i to je to.
U potpunosti se slažem. Veliki sam Schumijev fan od onog trenutka dokle sežu moja sjećanja, a od istog tog trenutka pratim Formulu 1. Veliki vozač, ponekad je u svojim postupcima u utrkama prelazio crtu dopuštenog, ali mu to ne uzimam za zlo, zato što se naslovi ne mogu osvojiti penzionerskim vožnjama.

Priznajem, lani me jako razočarao, ali to uvijek bude tako kada ste previše optimistični. Jedva čekam početak sezone i nadam se da ćemo vidjeti Michaela u vrhunskoj formi dostojnoj borbi za pobjednička postolja.
Michael Schumacher i Ferrari u srcu
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

evo schumachera u genku (nizozemska) na jutarnjem treningu prije 4 dana, gdje je još malo brusio formu i reflekse u kartu prije službenih testiranja u jerezu.

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Moram priznat da odkad se Schumacher vratio, nisam uopće navijao za njega, navijao sam isključivo za ferrari i alonsa, isto kao što sam prije isključivo navijao za ferrari i schumachera, te se ispostavilo da sam ja ipak ferrarijev navijač. No nešto se probudilo u meni, i ja ću ove sezone i dalje navijat za ferrari, ali i za Schumachera. Ne mogu mu zaboravit sve šta je napravio u ferrariju :) Tako da, GO Ferrari, GO SCHUMI!!!
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Kako Schumi lijepo gustira se na kartingu a ne kubica na rallyu ...........
Vidi se da on zivi samo sa utrke
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Stariji je i dosta mudriji te njegovo ponasanje puno opustenije zato mislim da ima sanse za naslov novi
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Odgovori