V3GI je napisao/la:kowalski je napisao/la:Realno gledajući, ako mečka bude unutar 0.5sec zaostatka za vodećima bit će to veliki uspjeh.
A po cemu je tvoje oko "sokolovo" zakljucilo
da mozda nisi kompic od sumija ili brawna pa da su ti se izjadali

Imam kristalnu kuglu.
A sad zaozbiljno.
Ljudi iz Mercedesa su po vlastitom priznanju imali problema s razumijevanjem auta koje su proizveli, do samog kraja sezone. Imaju 3 konkurenta, redom Red Bull, McM, Ferrari koji su većim dijelom sezone bili preko sekunde brži od njih u jednome krugu.
Sad ti meni kaži, kolika je vjerojatnost, da struka iz Mercedesa, koji počinju od nule (jer je lanjski auto smeće), prestignu jedan Red Bull koji je funkcionirao savršeno lani, i koji gradi novi auto na prošlogodišnjim temeljima.
Naravno, mijenjala su se pravila, gume, kers itd..ali mislim da to nije faktor koji Mercedesu garantira da će se uopće približiti vodećima, a pogotovo prestići ih.
Prevelik je zaostatak, a konkurenata je mnogo, nitko ne sjedi prekštenih ruku, i ne vjerujem da se može pronaći sekunda-dvije u odnosu na konkurenciju.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/