Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la V3GI »

pospani gad je napisao/la:
V3GI je napisao/la: da RTCG vidi ovo tu ti je sve http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false; samo nadi
Hm..... a-ja-jaj.... tu nešto ne štima..... :( .... ispada da i HRT2 ( pa i BHT - bosanska TV ) ima prijenos za ovu godinu..... #-o
Nada je u meni tinjala, da je ovo sa TVCG sigurnjak, a sada me već hvata banana..... :doubt:
Pa kad je to 2010 godina ak su prenosili 2010 buju najvjerovatnije 2011 da bar lijepo jos komentatore i razumim
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

V3GI je napisao/la:
V3GI je napisao/la: da RTCG vidi ovo tu ti je sve http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false; samo nadi
Hm..... a-ja-jaj.... tu nešto ne štima..... :( .... ispada da i HRT2 ( pa i BHT - bosanska TV ) ima prijenos za ovu godinu..... #-o
Nada je u meni tinjala, da je ovo sa TVCG sigurnjak, a sada me već hvata banana..... :doubt:
Pa kad je to 2010 godina ak su prenosili 2010 buju najvjerovatnije 2011 da bar lijepo jos komentatore i razumim
Pa onda bude i hrt prema toj tvojoj izjavi prenosio, a? :|
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Nisam bas pratio temu kroz zadnjih par stranica pa cu ovdje pitati da li netko mozda ima saznanja hoce li biti dostupna F1 u ovom standardnom Max TV paketu, na nekom od kanala u istom. Unaprijed hvala i lijepo se opet vratiti na forum nakon pauze :biggrin:
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

V3GI je napisao/la:Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......
Ali prošle godine nije bilo emitiranja F1 na RTCG. Gledao sam na njihov kanal, kada su kod nas bile reklame. A i na ovom linku na Wikipediu, lijepo piše da su to prava prijenosa za 2011., ali mislim da u vezi ove RTCG nećemo znati dok ne počme prvenstvo.

Baš su nas stavili na iskušenja zbog tog prekida prijenosa F1 na HRT-u......... :utjeha:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

V3GI je napisao/la:Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......
Ali prošle godine nije bilo emitiranja F1 na RTCG. Gledao sam na njihov kanal, kada su kod nas bile reklame. A i na ovom linku na Wikipediu, lijepo piše da su to prava prijenosa za 2011., ali mislim da u vezi ove RTCG nećemo znati dok ne počme prvenstvo.

Baš su nas stavili na iskušenja zbog tog prekida prijenosa F1 na HRT-u......... :utjeha:
http://www.rtcg.me/" onclick="window.open(this.href);return false; - u dnu, desno (pod specijal) ima ikonica za F1 na RTCG2...
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

gringo73 je napisao/la:

http://www.rtcg.me/" onclick="window.open(this.href);return false; - u dnu, desno (pod specijal) ima ikonica za F1 na RTCG2...
Ne kužim :-k . Taj link me baca na službenu stranicu F1!? U stvari nema se tu što kužiti. U svakom slučaju......bedara. Ja na MaxTV-u imam RTCG1, ali RTCG2 nemam, niti itko drugi na MaxTV-u....... šteta..... uzalud mi radovanje........ :sranja: ....sve do 12./13.03. godine tekuće..... kada se valja ufatit' nekog, po mogućnosti, kvalitetnog streama..... :|
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Pa za 12 kuna uzmi osnovni extra paket i prati na rtl.de
slika
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Ma ja nemogu vjerovat da još nitko u Hrvatskoj nije uzeo F1 da prenosi sezonu 2011. ili traju pregovori pa svi šute. Do prve utrke ima samo još malo više od mjesec dana .
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Postoji li kakav live streaming, koji je pratio lani cijelu sezonu, pristojne kvalitete?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

Ja preko satelita hvatam BHTV1 i makedonsku Alfa tv a netko je spominjao da oni imaju prava na utrke i kvalifikacije? Jel to istina da oni prenose?

Gdje ce te vi koji ste iz BIH gledat utrke (@schumy d., ferrari-bih)?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

ice_man je napisao/la: Gdje ce te vi koji ste iz BIH gledat utrke (@schumy d., ferrari-bih)?
Nisam ja iz BiH. :D
Planiram negdje na HR televiziji (nadam se da će otkupiti netko prijenos)... :doubt:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

ice_man je napisao/la:Ja preko satelita hvatam BHTV1 i makedonsku Alfa tv a netko je spominjao da oni imaju prava na utrke i kvalifikacije? Jel to istina da oni prenose?

Gdje ce te vi koji ste iz BIH gledat utrke (@schumy d., ferrari-bih)?
Nisam ni ja iz BiH, odakle ti to :biggrin: salim se....

A ne znam, BHT1 nije pravila neku veliku pompu prosle sezone, samo je jedan dan osvanulo na programu da se prenosi F1 utrka :), vjerujem da ce i ove godine prenositi.

Ja mozda potrazim neku alternativu, s obzirom da imam dobar net, tako da cu mozda gledati na netu, a sigurno necu ni njemacki RTL zanemariti (ukoliko oni budu prenosili), ili ovaj Sport1 (ukoliko ne bude kodiran)

Uglavnom, ne brinite, naci ce se neko rijesenje, jbt nismo u 80.-im
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

RTCG znam da prenosi ali imam pitanje

hoće li biti blokiran na maxtv-u ili nešto tako za vrijeme utrke pošto nemaju ja mislim licencu za hrvatsku :S
(i hoće li biti na 1. ili 2.?)

hvala :D
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Nadam se da će BHT prenositi F1, prošle godine su prenosili ali kad se trka desi u isto vrijeme kad i dnevnik onda prikazuju snimak kasno naveče, a i komentatori su bili loši.
Nadam se da su za godinu dana stekli neko iskustvo pa da neće valjati mnogo provala.
slika
kreja
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la kreja »

dali je to onaj program gdje pise:bht i onda gore neki bjeli krug jer ja imam samo taj...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

kreja je napisao/la:dali je to onaj program gdje pise:bht i onda gore neki bjeli krug jer ja imam samo taj...
Ovo je njihov logo.

slika
slika
kreja

Post Postao/la kreja »

a ok hvala na pojasnjenju,nisam znao jer slabo koristim te programe a jeli to taj program...
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

kreja je napisao/la:a ok hvala na pojasnjenju,nisam znao jer slabo koristim te programe a jeli to taj program...
to je to... prosle godine je bilo samo puff prenosi f1 kad je Hayat Tv ispao... u slucaju da se odlucis/te da pratiti na BHT1 predlazem da volume bude na -1 jer su komenatatori blago receno ocajni :D
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

ma neka melje bitno je da se čuju zvukovi bolida
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

spacedoc je napisao/la:ma neka melje bitno je da se čuju zvukovi bolida
upravo to :D
kao da mi je bitno šta sere netko,ionako ne znaju više od mene...npr.,sve što su jergović u studio f1 ,te blažičko i novak u prijenosu pričali na HRT-u ja sam i više nego znao...niti jednom nisu rekli nešto što već nisam pročitao negdje prije same emisije ili prijenosa...tako da,samo neka se čuju bolidi,a na baljezganja voditelja se ne obazirem
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

RTCG 2 prenosi F1, ali komentatori su KOMA.

Ne vjerujem da nece biti prenosa u HR.
kreja

Post Postao/la kreja »

slazem se s kolegama nije bitno šta ovi baljezgaju najbitnije je da formule voze...
nered
Navijam za: McLaren

Post Postao/la nered »

jel možda neko zna da li se mogu gledat prijenosi na satelite Hellas 39°East? Il treba na Astru micat pijat, pa na RTL il BBC? Please...
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

nered je napisao/la:jel možda neko zna da li se mogu gledat prijenosi na satelite Hellas 39°East? Il treba na Astru micat pijat, pa na RTL il BBC? Please...
Ako sam u pravu sam si odgovorio .. Astra 2B .. ako če da radi javi, :klanjanje: .. da se hoookamo :blabla: ..
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
Zaključano