Pa kad je to 2010 godina ak su prenosili 2010 buju najvjerovatnije 2011 da bar lijepo jos komentatore i razumimpospani gad je napisao/la:Hm..... a-ja-jaj.... tu nešto ne štima.....V3GI je napisao/la: da RTCG vidi ovo tu ti je sve http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false; samo nadi.... ispada da i HRT2 ( pa i BHT - bosanska TV ) ima prijenos za ovu godinu.....
Nada je u meni tinjala, da je ovo sa TVCG sigurnjak, a sada me već hvata banana.....
Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- V3GI
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Pa onda bude i hrt prema toj tvojoj izjavi prenosio, a?V3GI je napisao/la:Pa kad je to 2010 godina ak su prenosili 2010 buju najvjerovatnije 2011 da bar lijepo jos komentatore i razumimpospani gad je napisao/la:Hm..... a-ja-jaj.... tu nešto ne štima.....V3GI je napisao/la: da RTCG vidi ovo tu ti je sve http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false; samo nadi.... ispada da i HRT2 ( pa i BHT - bosanska TV ) ima prijenos za ovu godinu.....
Nada je u meni tinjala, da je ovo sa TVCG sigurnjak, a sada me već hvata banana.....

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Nisam bas pratio temu kroz zadnjih par stranica pa cu ovdje pitati da li netko mozda ima saznanja hoce li biti dostupna F1 u ovom standardnom Max TV paketu, na nekom od kanala u istom. Unaprijed hvala i lijepo se opet vratiti na forum nakon pauze 

- V3GI
- Rezervni vozač
Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ali prošle godine nije bilo emitiranja F1 na RTCG. Gledao sam na njihov kanal, kada su kod nas bile reklame. A i na ovom linku na Wikipediu, lijepo piše da su to prava prijenosa za 2011., ali mislim da u vezi ove RTCG nećemo znati dok ne počme prvenstvo.V3GI je napisao/la:Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......
Baš su nas stavili na iskušenja zbog tog prekida prijenosa F1 na HRT-u.........

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
http://www.rtcg.me/" onclick="window.open(this.href);return false; - u dnu, desno (pod specijal) ima ikonica za F1 na RTCG2...pospani gad je napisao/la:Ali prošle godine nije bilo emitiranja F1 na RTCG. Gledao sam na njihov kanal, kada su kod nas bile reklame. A i na ovom linku na Wikipediu, lijepo piše da su to prava prijenosa za 2011., ali mislim da u vezi ove RTCG nećemo znati dok ne počme prvenstvo.V3GI je napisao/la:Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ne kužimgringo73 je napisao/la:http://www.rtcg.me/" onclick="window.open(this.href);return false; - u dnu, desno (pod specijal) ima ikonica za F1 na RTCG2...pospani gad je napisao/la:Ali prošle godine nije bilo emitiranja F1 na RTCG. Gledao sam na njihov kanal, kada su kod nas bile reklame. A i na ovom linku na Wikipediu, lijepo piše da su to prava prijenosa za 2011., ali mislim da u vezi ove RTCG nećemo znati dok ne počme prvenstvo.V3GI je napisao/la:Ma nije me ni briga imam max tv gledat cu ili na rtl ili tu ja samo kazem da ce najvjerovatnije prenositi pa ne mogu svi prekinuti prijenose za 1 god a kolko znam svi oni imaju na vise god ugovor.......

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- V3GI
- Rezervni vozač
Pa za 12 kuna uzmi osnovni extra paket i prati na rtl.de

-
- Navijam za: ferrari
Ma ja nemogu vjerovat da još nitko u Hrvatskoj nije uzeo F1 da prenosi sezonu 2011. ili traju pregovori pa svi šute. Do prve utrke ima samo još malo više od mjesec dana .
- kowalski
- Rezervni vozač
Postoji li kakav live streaming, koji je pratio lani cijelu sezonu, pristojne kvalitete?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Ja preko satelita hvatam BHTV1 i makedonsku Alfa tv a netko je spominjao da oni imaju prava na utrke i kvalifikacije? Jel to istina da oni prenose?
Gdje ce te vi koji ste iz BIH gledat utrke (@schumy d., ferrari-bih)?
- Schumy.d
- Legenda
Nisam ja iz BiH.ice_man je napisao/la: Gdje ce te vi koji ste iz BIH gledat utrke (@schumy d., ferrari-bih)?

Planiram negdje na HR televiziji (nadam se da će otkupiti netko prijenos)...

- Ferrari-BiH
- Veteran
Nisam ni ja iz BiH, odakle ti toice_man je napisao/la:Ja preko satelita hvatam BHTV1 i makedonsku Alfa tv a netko je spominjao da oni imaju prava na utrke i kvalifikacije? Jel to istina da oni prenose?

A ne znam, BHT1 nije pravila neku veliku pompu prosle sezone, samo je jedan dan osvanulo na programu da se prenosi F1 utrka

Ja mozda potrazim neku alternativu, s obzirom da imam dobar net, tako da cu mozda gledati na netu, a sigurno necu ni njemacki RTL zanemariti (ukoliko oni budu prenosili), ili ovaj Sport1 (ukoliko ne bude kodiran)
Uglavnom, ne brinite, naci ce se neko rijesenje, jbt nismo u 80.-im
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
RTCG znam da prenosi ali imam pitanje
hoće li biti blokiran na maxtv-u ili nešto tako za vrijeme utrke pošto nemaju ja mislim licencu za hrvatsku :S
(i hoće li biti na 1. ili 2.?)
hvala
hoće li biti blokiran na maxtv-u ili nešto tako za vrijeme utrke pošto nemaju ja mislim licencu za hrvatsku :S
(i hoće li biti na 1. ili 2.?)
hvala

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Nadam se da će BHT prenositi F1, prošle godine su prenosili ali kad se trka desi u isto vrijeme kad i dnevnik onda prikazuju snimak kasno naveče, a i komentatori su bili loši.
Nadam se da su za godinu dana stekli neko iskustvo pa da neće valjati mnogo provala.
Nadam se da su za godinu dana stekli neko iskustvo pa da neće valjati mnogo provala.
- kreja
- Navijam za: Michaela Schumachera
dali je to onaj program gdje pise:bht i onda gore neki bjeli krug jer ja imam samo taj...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ovo je njihov logo.kreja je napisao/la:dali je to onaj program gdje pise:bht i onda gore neki bjeli krug jer ja imam samo taj...

- kreja
a ok hvala na pojasnjenju,nisam znao jer slabo koristim te programe a jeli to taj program...
- Barry
- Test vozač
to je to... prosle godine je bilo samo puff prenosi f1 kad je Hayat Tv ispao... u slucaju da se odlucis/te da pratiti na BHT1 predlazem da volume bude na -1 jer su komenatatori blago receno ocajnikreja je napisao/la:a ok hvala na pojasnjenju,nisam znao jer slabo koristim te programe a jeli to taj program...

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
upravo tospacedoc je napisao/la:ma neka melje bitno je da se čuju zvukovi bolida

kao da mi je bitno šta sere netko,ionako ne znaju više od mene...npr.,sve što su jergović u studio f1 ,te blažičko i novak u prijenosu pričali na HRT-u ja sam i više nego znao...niti jednom nisu rekli nešto što već nisam pročitao negdje prije same emisije ili prijenosa...tako da,samo neka se čuju bolidi,a na baljezganja voditelja se ne obazirem
- 7Times
- Navijam za: MSC
RTCG 2 prenosi F1, ali komentatori su KOMA.
Ne vjerujem da nece biti prenosa u HR.
Ne vjerujem da nece biti prenosa u HR.
- kreja
slazem se s kolegama nije bitno šta ovi baljezgaju najbitnije je da formule voze...
-
- Navijam za: McLaren
jel možda neko zna da li se mogu gledat prijenosi na satelite Hellas 39°East? Il treba na Astru micat pijat, pa na RTL il BBC? Please...
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Ako sam u pravu sam si odgovorio .. Astra 2B .. ako če da radi javi,nered je napisao/la:jel možda neko zna da li se mogu gledat prijenosi na satelite Hellas 39°East? Il treba na Astru micat pijat, pa na RTL il BBC? Please...

TF110 - Toyota F1 '10
"