Jedina testiranja koja se smiju raditi unutar sezone su "straight line", oni su već odradili jedno takvo, od (ja mislim) 4 moguća. Svi najavljuju da će bolidi za trku biti drugačiji od ovih koja smo gledali na tetsiranjima tako da vjerojatno i oni imaju taj razvojni proces koji će trajati. Ali ako su skužili da je ovdje promašeno puno stvari, onda bi bilo logično očekivati neku B verziju nakon ljetne stanke. A kako stvari stoje oko ovog dogovora vezanog za ograničenje proračuna, i koliko će to utjecati na stvar...ko zna.senamozart je napisao/la:jedno pitanje za moderatora gringa.
naime,vidjeli smo da očito mclarenu ne ide kako su zamislili.te im fali dijelova,te neki problemi a najgore od svega toga što je hamiltonu ta cijela situacija smiješna.ne znam šta bi mu bilo toliko smiješno ako su u nekim problemima.
ok,testiranja će još biti pa čemo saznati kakvo je stanje mclarenovog bolida.ono što mene interesira je da li se mogu praviti kakve velike izmjene na bolidu poslije zadnjih testiranja do utrke u australiji i da li to smiju testirati nakon 13.ožujka.u prilog im ide (ako bolid nije OK) da se i otkazala utrka u bahreinu.smiju li iskoristiti to vrijeme da poboljšaju stanje na bolidu pod pretpostavkom da su u problemima.
Sljedeće testiranje je opet u Barceloni, a tu bi trebalo biti NAPOKON predstavljeno novo prednje krilo. Nadam se nekom napretku za 10 dana, jer trenutno stanje mi ne ulijeva optimizam. Jednostavno trom bolid.