Formula 1 na regionalnim TV kanalima!

Rasprave o događajima (ne)izravno vezanim uz Formulu 1

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
IH!
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

Post Postao/la IH! »

To da niko ne prenosi to vec svi znamo odasvno.

Ali mene jos vise fascinira cinjenica da i u vecini informativnih emisija ili ne kazu nista vezano za rezultate ili onako suhoparno procitaju samo prva tri mjesta za polpozisn.. :roll:

Totalno ignorisanje,nevjerovatno.
slika
slika
Barufa
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Barufa »

BBC preko Expat Shielda je radio savršeno, slika vrlo dobra, ni najmanji trzaj, jako sam zadovoljan. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Kao što je netko vec spomenuo, nisam očekivao ovakvu kvalitetu usluge od njemačkog rtla :P

Nadam se da ce i sutra na utrci biti ovak
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Ako se neki događaj u svijetu u određenoj zemlji ne prenosi uživo na nekoj televiziji, onda taj događaj za tu zemlju uopće ni ne postoji! Jedanput sam naletio na ovu izjavu (ne doslovno, ali slično) pred par godina, jednog novinara CNN-a mislim, vezano za neki rat u kojem su sudjelovali Ameri, dakle ako nešto nije na TV-u to se zapravo ni ne događa, otprilike!
Ali mene jos vise fascinira cinjenica da i u vecini informativnih emisija ili ne kazu nista vezano za rezultate ili onako suhoparno procitaju samo prva tri mjesta za polpozisn..

Totalno ignorisanje,nevjerovatno.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

Ohhhhh... Pa BHTV1 neprenosi F1... Ja previše radim, pa nisam glavu razbijao prenosima, tek sam danas shvatio da nijedan od TV kanala koje imam neprenosi F1... Auuuhhhhh... Uništavam svoj život poslom, čitam i sanjam o novoj sezoni toliko i sada... Auuuuu... Jedino mi preostaje streaming... Iako tako nikad nisam gledao, osim par puta kvalifikacije... Gdje ce biti on-line prijenos, molio bih nekog da mi pošalje kakav link, ja stvarno nemam vremena da tražim, a i nekužim se previše u streaming... Sve je bilo jednostavnije dok su Blažek i Novak tu bili... Utrka je u 08.00h, ako se nevaram???
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

EdijanH je napisao/la:Ohhhhh... Pa BHTV1 neprenosi F1... Ja previše radim, pa nisam glavu razbijao prenosima, tek sam danas shvatio da nijedan od TV kanala koje imam neprenosi F1... Auuuhhhhh... Uništavam svoj život poslom, čitam i sanjam o novoj sezoni toliko i sada... Auuuuu... Jedino mi preostaje streaming... Iako tako nikad nisam gledao, osim par puta kvalifikacije... Gdje ce biti on-line prijenos, molio bih nekog da mi pošalje kakav link, ja stvarno nemam vremena da tražim, a i nekužim se previše u streaming... Sve je bilo jednostavnije dok su Blažek i Novak tu bili... Utrka je u 08.00h, ako se nevaram???
Da u 8 ali ak imas stariju uru ( nema automatsko) prije spavanja je pomakni 1 sat unaprijed :biggrin:
slika
senior.r
Navijam za: Alonso. Ferrari

Post Postao/la senior.r »

Koristim priliku da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su ovdje pisali o Astra2 i BBC-ovim streamovima. Do juče sam bio prilično ljut i razočaran a onda mi prijatelj kaže da ima tanjur, stalak i reciver, i da mu to samo smeta na tavanu nek to nosim mukte (a jooj ..). Kupio lnb(60kn) i 10m kabla(20kn), došo majstor i upuco antenu (100kn), ljudi, skakao sam metar u zrak i lupao petama od sreće, ovi streamovi su ludilo, pa to je non-stop f1 i sve o f1, raj za fanove. još jednom hvala i bog vas blagoslovio na informacijama
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;

Hrvatska dodana na listu i po ovom sve će ići LIVE :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Domi je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters

Hrvatska dodana na listu i po ovom sve će ići LIVE :biggrin:
Ja ne vjerujem jel MOGUCE :mrgreen:
Ma nije moguce -.-
ili ipak je :peace:
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

WTF??? Da je znati koja je to televizija u pitanju, posto nema nikakvih indikacija.

Ovdje u BiH u Tuzli su na kablovskoj jutros ugasili SLO2 tacno kad su pocele kvale. Valjda nece tako biti sa nekim od hrvatskih prijenosa, ako ih bude.
Lotus f1
Navijam za: Preticanja

Post Postao/la Lotus f1 »

Pozdrav svima na forumu . Na forumu sam novi , ali doslovno pratim formulu , dok je još ford coshwort bio motor nr 1 , a vozači :Regazzoni ,Lauda ,Scheckter ,Fittipaldi .... Nadam se da vam staro kljuse neće smetati na forumu , ali doslovno sam u panici zbog TV prijenosa . Ne znam šta da radim ? Još jednom iskreni pozdrav ljubiteljima brzina iz Novske .
organ

Post Postao/la organ »

BBC iplayer+Expat Shield live stream preko neta samo se jednom smrznuo. Slika je kvalitetnija nego preko satelitskog RTL-a(barem meni) jeste da Live Stream kasni cca 4 sekunde za Rtl-om al razumjem komentatore ;)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

organ je napisao/la:BBC iplayer+Expat Shield live stream preko neta samo se jednom smrznuo. Slika je kvalitetnija nego preko satelitskog RTL-a(barem meni) jeste da Live Stream kasni cca 4 sekunde za Rtl-om al razumjem komentatore ;)
Meni se smrznuo zato što sam ja radio nešto drugo na netu, ali inače sve 5!
slika
organ

Post Postao/la organ »

Lotus f1 je napisao/la:Pozdrav svima na forumu . Na forumu sam novi , ali doslovno pratim formulu , dok je još ford coshwort bio motor nr 1 , a vozači :Regazzoni ,Lauda ,Scheckter ,Fittipaldi .... Nadam se da vam staro kljuse neće smetati na forumu , ali doslovno sam u panici zbog TV prijenosa . Ne znam šta da radim ? Još jednom iskreni pozdrav ljubiteljima brzina iz Novske .

Dali imaš flat i brzinu barem 3mb? Internet je pravo riješenje za tebe :D
Lotus f1

organ je napisao/la:
Imam brzinu 4mb , to je znači po tvome mišljenju i više nego dovoljno . Što još treba napraviti da gledam prijenos ( htio bi , ako je moguće uopće tražiti u ovoj situaciji , egnleski prijenos )
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Lotus f1 je napisao/la:
organ je napisao/la:
Imam brzinu 4mb , to je znači po tvome mišljenju i više nego dovoljno . Što još treba napraviti da gledam prijenos ( htio bi , ako je moguće uopće tražiti u ovoj situaciji , egnleski prijenos )
Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao ti :D )kaže jednu riječ...strpi se, vjerovatno ti ništa neće extra trebat, prijenosi su dogovoreni, kažu otklupljeni od strane Kreator medije i ići će na 9 lokalnih televizija od sljedeće utrke u Maleziji. A sutra...kod nekog pajde što ima njemački RTL ili još bolje BBC na satelitu. Internet steramovi bi mogli sutra pucati, jer utrku prati najveći broj ljudi.
#BigBalls
organ

Post Postao/la organ »

Imam brzinu 4mb , to je znači po tvome mišljenju i više nego dovoljno . Što još treba napraviti da gledam prijenos ( htio bi , ako je moguće uopće tražiti u ovoj situaciji , egnleski prijenos )[/quote]

Imaš Poruku, neznam dali smin o tome javno :D
Lotus f1

[quote="organ"
Imaš Poruku, neznam dali smin o tome javno :D[/quote]

Primio na pp i odgovorio . Hvala
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao ti )kaže jednu riječ...strpi se, vjerovatno ti ništa neće extra trebat, prijenosi su dogovoreni, kažu otklupljeni od strane Kreator medije i ići će na 9 lokalnih televizija od sljedeće utrke u Maleziji. .
Odakle ta informacija , jel to provjereno ili i dalje samo nagađanja?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Lotus f1

-Briatore- je napisao/la: Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao ti :D )kaže jednu riječ...strpi se, vjerovatno ti ništa neće extra trebat, prijenosi su dogovoreni, kažu otklupljeni od strane Kreator medije i ići će na 9 lokalnih televizija od sljedeće utrke u Maleziji. A sutra...kod nekog pajde što ima njemački RTL ili još bolje BBC na satelitu. Internet steramovi bi mogli sutra pucati, jer utrku prati najveći broj ljudi.
Iz tvojih usta u božje uši
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Pozdravljam ovu vijest ako je točna da se od iduće utrke nećemo baviti problemima oko prijenosa.

Riješio problem oko Expat Shield i sve radilo odlično za vrijeme kvala :D
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

:D imam b-net najskromniji paket u kojem je njemački rtl na kojem sam gledao danas kvale i nije bilo opće reklama .
anach75
Navijam za: alo

Post Postao/la anach75 »

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
??
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Napokon je i to službeno riješeno =D> =D> .
Bit ce prijenos svih utrka i treninga =D>
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

now been officially confirmed and F1 2011 broadcasting begins from Malaysia, April the 10th
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Zaključano