Ali mene jos vise fascinira cinjenica da i u vecini informativnih emisija ili ne kazu nista vezano za rezultate ili onako suhoparno procitaju samo prva tri mjesta za polpozisn..

Totalno ignorisanje,nevjerovatno.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ali mene jos vise fascinira cinjenica da i u vecini informativnih emisija ili ne kazu nista vezano za rezultate ili onako suhoparno procitaju samo prva tri mjesta za polpozisn..
Totalno ignorisanje,nevjerovatno.
Da u 8 ali ak imas stariju uru ( nema automatsko) prije spavanja je pomakni 1 sat unaprijedEdijanH je napisao/la:Ohhhhh... Pa BHTV1 neprenosi F1... Ja previše radim, pa nisam glavu razbijao prenosima, tek sam danas shvatio da nijedan od TV kanala koje imam neprenosi F1... Auuuhhhhh... Uništavam svoj život poslom, čitam i sanjam o novoj sezoni toliko i sada... Auuuuu... Jedino mi preostaje streaming... Iako tako nikad nisam gledao, osim par puta kvalifikacije... Gdje ce biti on-line prijenos, molio bih nekog da mi pošalje kakav link, ja stvarno nemam vremena da tražim, a i nekužim se previše u streaming... Sve je bilo jednostavnije dok su Blažek i Novak tu bili... Utrka je u 08.00h, ako se nevaram???
Ja ne vjerujem jel MOGUCEDomi je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
Hrvatska dodana na listu i po ovom sve će ići LIVE
Meni se smrznuo zato što sam ja radio nešto drugo na netu, ali inače sve 5!organ je napisao/la:BBC iplayer+Expat Shield live stream preko neta samo se jednom smrznuo. Slika je kvalitetnija nego preko satelitskog RTL-a(barem meni) jeste da Live Stream kasni cca 4 sekunde za Rtl-om al razumjem komentatore
Lotus f1 je napisao/la:Pozdrav svima na forumu . Na forumu sam novi , ali doslovno pratim formulu , dok je još ford coshwort bio motor nr 1 , a vozači :Regazzoni ,Lauda ,Scheckter ,Fittipaldi .... Nadam se da vam staro kljuse neće smetati na forumu , ali doslovno sam u panici zbog TV prijenosa . Ne znam šta da radim ? Još jednom iskreni pozdrav ljubiteljima brzina iz Novske .
Imam brzinu 4mb , to je znači po tvome mišljenju i više nego dovoljno . Što još treba napraviti da gledam prijenos ( htio bi , ako je moguće uopće tražiti u ovoj situaciji , egnleski prijenos )organ je napisao/la:
Dali imaš flat i brzinu barem 3mb? Internet je pravo riješenje za tebe
Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao tiLotus f1 je napisao/la:Imam brzinu 4mb , to je znači po tvome mišljenju i više nego dovoljno . Što još treba napraviti da gledam prijenos ( htio bi , ako je moguće uopće tražiti u ovoj situaciji , egnleski prijenos )organ je napisao/la:
Dali imaš flat i brzinu barem 3mb? Internet je pravo riješenje za tebe
Odakle ta informacija , jel to provjereno ili i dalje samo nagađanja?Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao ti )kaže jednu riječ...strpi se, vjerovatno ti ništa neće extra trebat, prijenosi su dogovoreni, kažu otklupljeni od strane Kreator medije i ići će na 9 lokalnih televizija od sljedeće utrke u Maleziji. .
Iz tvojih usta u božje uši-Briatore- je napisao/la: Da ti drugo staro kljuse (dobro možda ne staro kao ti)kaže jednu riječ...strpi se, vjerovatno ti ništa neće extra trebat, prijenosi su dogovoreni, kažu otklupljeni od strane Kreator medije i ići će na 9 lokalnih televizija od sljedeće utrke u Maleziji. A sutra...kod nekog pajde što ima njemački RTL ili još bolje BBC na satelitu. Internet steramovi bi mogli sutra pucati, jer utrku prati najveći broj ljudi.
Napokon je i to službeno riješenoanach75 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
??
now been officially confirmed and F1 2011 broadcasting begins from Malaysia, April the 10th