Ja sam pricao o putu kroz F1 a ne do F1...Emerson Fittipaldi je napisao/la:
Hamilton je prošao trnovit put do formule 1. Sa 8 ili 9 godina (ne znam točno) prvi je put sreo Dennisa na nekoj karting utrci (na kojoj je i pobijedio, sponzoriran OČEVIM novcem, a ne McLarenovim) i pitago ga bi li ga spozorirao. Dennis se nasmijao i rekao mu da prikupi iskustva i pobjeda u različitim karting disciplinama i da mu se javi, što je Lewis i napravio i javio mu se kad je imao nekih 13 godina. Dennis je bio fasciniram Lewisom (eto Dennis će sigurno svakog sponzorirat, a za njega vozili Prost, Senna i Lauda) i odlučio ga je sponzorirat. Otada je Lewis zgazio svakog momčadskog kolegu u svim serijama nižim od F1 i pokupio naslov prvaka u svakoj.
Nemoj opet planut i psovat ali nije imao lak put do F1.
Ne pratim F1 od jucer, o vozacima koji me zanimaju potrudim se da saznam koliko toliko informacija. Ne mrzim niti jednog vozaca, da nije tih vozaca ja ne bih imao sta da gledam na TV-u, ne bih imao razlog da se dizem u 4 ujutro...
Ali ocito vecina drugih ne shvacaju da ja ovdje ne blatim Hamiltona nego da kazem sta ja mislim, ne shvacaju da postujem Hamiltona kao i Schumachera, Alonsa, Glocka, Idea, Mansella, Ascarija, i sve ostale koji su bar jednom sjeli za volan F1 bolida