Sve u svemu ja prezadovoljan
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa i nije baš da svi imaju istoBravo je napisao/la:Vž i Čk ništa
@jere
Zvuk če ti krčat ako imaš jako stare zvučnike, a slike nečeš niti imat ako nemaš bar dvb-t resiverSve što vidiš na bbc-u mora biti i na svakoj drugoj tv..
vidim da nitko nije primjetil link kaj sam zaljepil gore, vtv je jos u pregovorima, link:Bravo je napisao/la:Vž i Čk ništa
@jere
Zvuk če ti krčat ako imaš jako stare zvučnike, a slike nečeš niti imat ako nemaš bar dvb-t resiverSve što vidiš na bbc-u mora biti i na svakoj drugoj tv..
- prenose svi istu sliku, ali...K1M1 je napisao/la:Da, definitivno svaka čast lokalcima i ogromna pljuska hrt-u.
Prvo sam gledao na kanalu ri, al slika je bila užas, kao da gledam na nekon streamu, onda sam prebacio na net tv, a tamo savršena.E sad nzm zašto je to tako al baš čudno, šta ne bi trebali svi istu sliku prenosit?
Kenny je napisao/la:sad se snađi ko s australijom, a poslje si uzmi nešto ko kod nas maxtv, naravno ako imaš love i ako imaju te programeMaestro je napisao/la:Svaka vam čast i blago vama. Ja imam samo Z1, a oni neće prenositi.![]()
![]()
EDIT: možda pomaže
ma na max tv-u sam gledao, zato se i čudim...na kanalu ri, osječkoj i još jednoj stvarno loš signal, ne vidiš ni pročitat vremena ni imena vozača kolko je mutna slika, a onda prebacim na net-tv, kad ono tamo slika kristalno čista.darky je napisao/la:- prenose svi istu sliku, ali...
- da li su svi na DVB-t? (navodno neki lokaci još plaze na analognom)
- koliko je daleko od tebe taj odašiljač?
- da li imaš LOS prema njemu?
- imaš li uopće vanjsku antenu?
Molim se, na koljenima sam, plisssshtr je napisao/la:vidim da nitko nije primjetil link kaj sam zaljepil gore, vtv je jos u pregovorima, link:Bravo je napisao/la:Vž i Čk ništa
@jere
http://www.evarazdin.hr/lokalne-televiz ... bez-vtv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čak i ako se dogovore tek bi od sljedeće utrke bilo na vtv-u...shtr je napisao/la:vidim da nitko nije primjetil link kaj sam zaljepil gore, vtv je jos u pregovorima, link:Bravo je napisao/la:Vž i Čk ništa
@jere
http://www.evarazdin.hr/lokalne-televiz ... bez-vtv-a/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam odgledao samo dio 2. treninga , al apsolutno potpisujem sve navedeno i samo tako nastavite ja više necu paliti ni rtl ni bbc niti neke streamove po cjeli dan ce se vrtiti samo lokal tv F1, pa toga nema nigdje na svijetu da par lokalnih tv kuca prenosi sportski spektakl kao što je Formula1!Ricxpa je napisao/la:S obzirom da sam bio budan cijelu noc, nisam kontao propustiti po prvi puta prenos F1 treninga na TV-u. Stvarno svaka cast lokalcima sto su imali muda i hrabrosti upustiti se u ovakav projekt i na male televizore nam donijeti jos vise Formule 1 nego sto je to cinio HRT. Prenos treninga po meni je odradjen jako dobro, reklama nema toliko puno i uglavnom su kratke, mislim da su i oni sami svjesni da nema smisla previse gusiti s reklamama i da ce se to sve fino raspodijeliti kroz citav vikend i prenose. Komentatorski dvojac je OK, mada meni iskreno fali Blazicko (pa i Novak), no vec vidim da ce ovaj Dijakovic biti novi Novak
Jergovic je ok, prepun informacija, stalno prica, pokusava uciniti trening zanimljivim i to mi je super.
Sve u svemu ja prezadovoljan
pa i CNN je bila mala lokalna kabelska Tv stanica koja je samo vrtila vjestiMika_bar je napisao/la:pa toga nema nigdje na svijetu da par lokalnih tv kuca prenosi sportski spektakl kao što je Formula1!![]()
da, danas prenose ratovedarky je napisao/la:pa i CNN je bila mala lokalna kabelska Tv stanica koja je samo vrtila vjestiMika_bar je napisao/la:pa toga nema nigdje na svijetu da par lokalnih tv kuca prenosi sportski spektakl kao što je Formula1!![]()
vidi ih danas...
Ja ne znam nikog da hvata osječku tv i mi iz Broda smo osuđeni gledat preko streema. Žalosna nam majka sa SBTV-om.-ferrari-F1- je napisao/la:jel ima tko iz slavonskog broda da moze uhvatit osjecku tv
Znam sve mi je jasno, ja sam uhvatio neki ruski streem i gledao Australiju ali ovo bi bilo bolje ali eto Brod je opet zadnji u svemu pa i u tome i mislim jedini veći grad bez utrke prek tv-a.-ferrari-F1- je napisao/la:ma de ovaj nas SBTV je sprdnja od televizije
nije meni problem, mogu gledat na rtl.de ili na internetu, al nevolim slusat svabe kako kometiraju(a da ne pricam o reklamama), a na internetu zna stekat
Meni je na Osječkoj dobra slika.K1M1 je napisao/la: ma na max tv-u sam gledao, zato se i čudim...na kanalu ri, osječkoj i još jednoj stvarno loš signal, ne vidiš ni pročitat vremena ni imena vozača kolko je mutna slika, a onda prebacim na net-tv, kad ono tamo slika kristalno čista.