bas to sto kazes - nikako ne mogu nac objasnjenja kako takav tim ne moze slozit auto koji barem nekakve brzine..
kako jedan sauber, mali tim, sa novim sponzorima, sa "novim" pedigreom, sa nekim zastarjelim djelovima (auspuh) moze slozit bolid koji progresiva konstantno..
kako moze reno slozit odlican bolid, sa svim tim promjenama vlasnistva, imena, sponzora..
ja sam siguran da ce za neke staze poslozit stvari i biti dovoljno konkurentni da bi oni mogli biti taj brzi bolid koji napada..
i siguran sam da ce bit situacija gdje ce schumi skidat skalp kobi i ostalima..
neznam zasto se previse cudite tim pretjecanjima kobe i dozivljavate kao sramotu.. to sto je schumi majsor ne znaci da moze neznam sto radit da se obrani.. pogotovo sad s ovim blesavim drsom.. kamui je imao brzi bolid i borio se sa schumijem od ispred.. schumi je dao otpora i to u pogledu citave utrke jer je kamui morao prolazit 3 puta..
kamui naravno da ce zapinjat jer je mali vozac kakav treba u f1 i kakvih treba biti vise jer pruza puno zabave svima.. ne fantazira previse, ako je netko ispred prestigne ga, ako netko njega prestigne vrati poziciju odmah u nastavku

potezi jako lijepi..
borbe sa schumijem su bile super..
ms se vratio zbog mercedesa, to vam mora bit jasno..
mozda je bila zelja da sudjeluje u razvoju bolida, ali mislim da danas nema vozac puno pripomoc samoj brzini bolida.. danas su toliko bolidi izjednaceni da prednosti daju samo aeorodinamicke inovacije koje ostali nemaju (ili ne smiju imat

..
no zapravo, tako je kroz cijelu eru f1.. rbr,reno, ferrari, williams, benneton, finalno chapman
nije u redu samo sto su sada vrlo odredjena pravila oko svega sto moze bit na bolidu i ako ne nadjes neku coravu cestu mos ga jbat poslije.. jedino preostaje kopiranje i uklepavanje u bolid koji nije prvotno dizajniran za to..
što je veća korporacija:
- odluke se donose sporo (sa tendencijom još sporijega) i često odluke donose tipovi koji nemaju nikakve kompetencije za ono što odlučuju.
- škrtari se na svakom centu (na pogrešnom mjestu obično)
- vrlo konzervativni pristup dizajniranju (inovacije i rizik nisu poželjni)
odlicno!
samo ostaje jos mnogo pitanja - gdje nestaje njemacka urodjena pouzdanost.. ovi sto god da stave to nis ne radi kako treba.. sve zapinje, staje..