McLewis je napisao/la:je iskoristio je ali nevolim pobjede taktika nego vozaca......
taktika je odigrala veliku ulogu, ali čovječe - pa vozač (Hamilton) je odradio brutalan posao...DIREKTNO na stazi je prošao sve konkurente (Button, Massa, Rosberg i Vettel)! zapravo je pretjecanje za vodstvo bilo daleko najlakše, impresivan posao je odradio protiv Buttona ili recimo Rosberga koji je bio na friškim gumama...
ne znam točne podatke, ali činilo mi se da Mclaren nije baš bio ubitačno brz na ravnini (Merđo se činio dosta brži), pa je zato morao pretjecati tamo gdje se to obično ne očekuje...sve u svemu - vrhunski odrađena utrka
ali ukupno gledajući, mislim da Mclaren još zaostaje za Red Bullom, a bome i Ferrari ne zaostaje u race pace-u (pogotovo kad su puni goriva)...kako je utrka odmicala, tako je Mclaren (pogotovo Lewis) bio sve brži i radio bolja vremena od konkurencije (u prvom stintu mi se činilo da bi Ferrariji imali brži tempo da su kojim slučajem bili na vrhu poretka)
bit će zanimljivo ove sezone...ima puno specifičnosti, ima puno "zamki"...auti i gume različito reagiraju u različitim fazama utrke...sve je nekako - promjenjivo