Kako te nije sram pričati,dobiješ 2 velika sudačka poklona i opet ti maloMourinho nije zadovoljan suđenjem, opet je Real ostao s igračem manje
"Samo bih želio jednom prilikom iste kriterije na obje strane. Zašto je uopće Albiol dobio crveni, nije mi jasno. Sada neće moći igrati finale Kupa kralja. No, ako je već dobio crveni zbog ničega, onda je valjda trebao i Dani Alves pocrvenjeti", startao je s pričom Mourinho i nastavio:
"Kada igram protiv Barcelone stalno moja momčad mora igrati s igračem manje. To je sada već normalno. Ma, jednom, samo jednom bih volio vidjeti Barcelonu s igračem manje."
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Strani nogomet
...put u raj nije posut ružama...
- Bad-Boy
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma to je s gol.hr oni uvijek nadodaju gluposti i napuhnuChuck Norris je napisao/la:Kako te nije sram pričati,dobiješ 2 velika sudačka poklona i opet ti maloMourinho nije zadovoljan suđenjem, opet je Real ostao s igračem manje
"Samo bih želio jednom prilikom iste kriterije na obje strane. Zašto je uopće Albiol dobio crveni, nije mi jasno. Sada neće moći igrati finale Kupa kralja. No, ako je već dobio crveni zbog ničega, onda je valjda trebao i Dani Alves pocrvenjeti", startao je s pričom Mourinho i nastavio:
"Kada igram protiv Barcelone stalno moja momčad mora igrati s igračem manje. To je sada već normalno. Ma, jednom, samo jednom bih volio vidjeti Barcelonu s igračem manje."

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Tako je to kada nema van Gaala.
Bayern 5 - 1 Leverkusen ( Gomez 3x, Ribery, Rolfes-autogol)
Moglo je biti i vise, no ne zalim se.
Tri boda su tu, 3 mjesto opet pod kontrolom, tko zna, ako Leverkusen do kraja napravi tri kiksa, a Bayern upise sve pobjede do kraja, eto drugog mjesta, i direktan plasman za Ligu prvaka iduce sezone.

Tri boda su tu, 3 mjesto opet pod kontrolom, tko zna, ako Leverkusen do kraja napravi tri kiksa, a Bayern upise sve pobjede do kraja, eto drugog mjesta, i direktan plasman za Ligu prvaka iduce sezone.

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
To je teorija,budi zadovoljan i sa 3. mistom,ako navijaš za Bayern.Ipak neće vjerojatno izmać LP.A bitno da Borussia ide dogodine u LP izravnoScuderia je napisao/la:Tako je to kada nema van Gaala.

Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
1)prošle sezone sa Interom postiga gol iz ofsajda,i nakon faula,u onoj 3-1 utakmici.
2)Real igra prljavo i grubo u ovoj utakmici na Santiago Bernabeuu,nisan gleda,ali čujen da je bilo vrlo prgavo,da je sudac propustija nekoliko startova Realovaca sankcionirat žutim kartonom.A onaj "penal" za Real je smijurija,nije ga ni taka.

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Messi seljačino, to ne rade ni u našem jadnom nogometu.
- Schumy.d
- Legenda
1) Protiv Barcelone je rano ostao bez Motte koji je nepravedno isključenSpretni Pajkan je napisao/la: Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
1)prošle sezone sa Interom postiga gol iz ofsajda,i nakon faula,u onoj 3-1 utakmici.
2)Real igra prljavo i grubo u ovoj utakmici na Santiago Bernabeuu,nisan gleda,ali čujen da je bilo vrlo prgavo,da je sudac propustija nekoliko startova Realovaca sankcionirat žutim kartonom.A onaj "penal" za Real je smijurija,nije ga ni taka.
2) Barcelona je dobila više žutih nego Real, toliko o tome. A ako Alves nije dirao Marcela, sigurno nije dirao ni loptu.

Zaboravio je i Piqueu dati 2. žuti isto pa se nitko ne buni, a crveni je ionako po meni prestrog.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Dzaba se raspravljate i jedni i drugi
Utakmica od sinoc ce mi ostati u sjecanju samo po tome sto je Messi ispao seljak..
Niti je igra bila lijepa, niti sudjenje OK..
Sudjenje ne odgovara ni jednim ni drugim, dva gola iz dva penala...hebes takvu tekmu.
A da je malo cudno da Mou protiv Barce uvijek ostane sa 10 igraca...jbg cudno je
Utakmica od sinoc ce mi ostati u sjecanju samo po tome sto je Messi ispao seljak..
Niti je igra bila lijepa, niti sudjenje OK..
Sudjenje ne odgovara ni jednim ni drugim, dva gola iz dva penala...hebes takvu tekmu.
A da je malo cudno da Mou protiv Barce uvijek ostane sa 10 igraca...jbg cudno je
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Spretni Pajkan
- Početnik
Za crveni od sinoć se slažen da je bija prestrog i pogrešna odluka.Za penal,smatran da ga nije bilo,pogotovo nakon pogledane snimke iz drugog kuta.Motta je napravija udarac prema licu,iako se ovaj teatralno bacija.Schumy.d je napisao/la:1) Protiv Barcelone je rano ostao bez Motte koji je nepravedno isključenSpretni Pajkan je napisao/la: Da se još vratin na Mourinha,šta se ima žalit kad je:
2) Barcelona je dobila više žutih nego Real, toliko o tome. A ako Alves nije dirao Marcela, sigurno nije dirao ni loptu.![]()
Zaboravio je i Piqueu dati 2. žuti isto pa se nitko ne buni, a crveni je ionako po meni prestrog.
Uostalom,ne kužin zašto se Mourinho toliko žali na ovu utakmicu kad je i onako rezultatski nebitna,čak i da je Real dobio,prednost Barcelone bi i dalje bila ogromna,i vrlo teško dostižna.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Mou se žali zato jer je to dio njegove osobnosti...takav je bio i u Londonu i u Milanu i sada u Madridu...svaka njegova rijeć će "odjeknuti" na starom kontinentu i potencijalni suci na njegovim utakmicama će je sigurno pročitati i iako su svi načelno neutralni i pravedni to će im negdje u podsvjesti utjecati na odluke...svoje momčadi mobilizira često na način "svi su protiv nas" i zato trebamo "tim svima" pokazati zajedno koliko smo dobri...u svakom slučaju to jest način pripreme za nadolazeće utakmice a da li će mu pomoći će se vidjeti uskoro...bitno da je spektakl...Spretni Pajkan je napisao/la:Uostalom,ne kužin zašto se Mourinho toliko žali na ovu utakmicu kad je i onako rezultatski nebitna,čak i da je Real dobio,prednost Barcelone bi i dalje bila ogromna,i vrlo teško dostižna.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
Ako je Messi zbog ovoga ispao seljak šta je tek onda Ramos ispao u Barceloni ili šta reći svaku utakmicu za onog manekena sa postojanom frizurom
- Schumy.d
- Legenda
Evo najava za prekosutra:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1f7neSzD ... r_embedded[/youtube]

Messi kupuje Realov dres

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1f7neSzD ... r_embedded[/youtube]

Messi kupuje Realov dres

Zar ti ovo odobravaš?Chuck Norris je napisao/la:Ako je Messi zbog ovoga ispao seljak šta je tek onda Ramos ispao u Barceloni ili šta reći svaku utakmicu za onog manekena sa postojanom frizurom

Kompleksi...manekena sa postojanom frizurom
-
- Veteran
Pa se Mourinho pita kako uvijek ostane s 10 igrača protiv Barce
@Schumy
Ne odobravam,nije sportski ali ništa strašno,pogotovo u usporedbi s Ramosom koji svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia udara
@Schumy
Ne odobravam,nije sportski ali ništa strašno,pogotovo u usporedbi s Ramosom koji svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia udara
- Schumy.d
- Legenda
Po meni je puno teži ovaj Messijev slučaj koji gađa ljude koji GLEDAJU svom snagom. Zamisli samo da je pogodio kakvo dijete tamo u glavu!Chuck Norris je napisao/la: @Schumy

Ne opravdavam nijedan slučaj, ali "ništa strašno" je dobro završilo. U svakom slučaju sramotan potez.
-
- Veteran
Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na loptiSchumy.d je napisao/la:Po meni je puno teži ovaj Messijev slučaj koji gađa ljude koji GLEDAJU svom snagom. Zamisli samo da je pogodio kakvo dijete tamo u glavu!Chuck Norris je napisao/la: @Schumy
Ne odobravam,nije sportski ali ništa strašno,pogotovo u usporedbi s Ramosom koji svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia udara![]()
Ne opravdavam nijedan slučaj, ali "ništa strašno" je dobro završilo. U svakom slučaju sramotan potez.
- Schumy.d
- Legenda
Da, slučajno je...Chuck Norris je napisao/la: Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na lopti

Koji bijes? Zbog čega bijes?
Da ne govorim da nije ni karton dobio za taj svoj "bijes"...
-
- Veteran
Tvoje pravo da misliš da je on gađao ljude u publici ne pada mi napamet razuvjeravati teSchumy.d je napisao/la:Da, slučajno je...Chuck Norris je napisao/la: Ti misliš da je on ljude namjerno gađao?Rekao sam nesportski i nepotreban potez,prije svega nesmotren ali da je bilo zle namjere ne vjerujem,iskalio bijes na lopti![]()
Koji bijes? Zbog čega bijes?
Da ne govorim da nije ni karton dobio za taj svoj "bijes"...
Volio bi vidit s druge strane kameru gdje je ta opasna po život lopta pogodila
A što se tiče kartona lopta je bila još u igri pa nema razloga za kartonom
Ja sam sinoć malo burnije reagirao jer ovdje samo čekate neki razlog da pljujete po igračima Barce a evo dao sam primjer Ramosa niko od navijača Reala(mislim na forumu) nije ni riječi napisao o tome.Ako vam smetaju takve stvari kao što je ovo što je Messi radio i "borite se" za fair play daj onda imajte jednake kriterije pa reagirajte kad slične stvari Realovi igrači naprave ili neki drugi.Ovako ispada da ste opterećeni Barcelonom

- Schumy.d
- Legenda
Nije uopće u tome stvar, kad Ronaldo nešto napravi, vi ste ti koji odmah seru po njemu, a Messi je svetac. Messi je prgav igrač i ovo mu nije prvi put da radi takve poteze kad mu ne ide kako bi on to htio i onda kad nešto napravi izigrava nevino dijete.Chuck Norris je napisao/la: Tvoje pravo da misliš da je on gađao ljude u publici ne pada mi napamet razuvjeravati te
Volio bi vidit s druge strane kameru gdje je ta opasna po život lopta pogodila
A što se tiče kartona lopta je bila još u igri pa nema razloga za kartonom
Ja sam sinoć malo burnije reagirao jer ovdje samo čekate neki razlog da pljujete po igračima Barce a evo dao sam primjer Ramosa niko od navijača Reala(mislim na forumu) nije ni riječi napisao o tome.Ako vam smetaju takve stvari kao što je ovo što je Messi radio i "borite se" za fair play daj onda imajte jednake kriterije pa reagirajte kad slične stvari Realovi igrači naprave ili neki drugi.Ovako ispada da ste opterećeni Barcelonom
I nije istina da nitko nije ništa o Ramosu rekao. Ja sam uvijek protiv nasilja na terenu i ono šta su Ramos ili Pepe napravili nikako ne podržavam. Ali ti obožavaš Messija i tebi nikad nije kriv.
Rekao si da sam ja subjektivan, ali, ovaj put si i ti itekako.
Možda je falilo 10 cm da ta lopta ne udari u ogradu, a napucavanje lopte koja je BILA VANI (nije bila još u igri) nikako nije fair play potez i zaslužuje karton kao nesportsko ponašanje.
I ja sam opterećen Barcelonom, a ti nisi iako Realove igrače nazivaš "manekenom sa postojanom frizurom"... Toliko o opterećenosti.

-
- Veteran
Nađi mi jedan post poslije te utakmice da je neko od vas spomenuo Ramosa(osim mene i K1M1-a)Schumy.d je napisao/la: I nije istina da nitko nije ništa o Ramosu rekao. Ja sam uvijek protiv nasilja na terenu i ono šta su Ramos ili Pepe napravili nikako ne podržavam.
Je li lopta udarila u ogradu?Je i drugo ništa nije bitno,a sad koliko je cm ja ne znam očito ti imaš više podataka.A ako i je 10 cm pa čovjek ima precizan udaracSchumy.d je napisao/la:Možda je falilo 10 cm da ta lopta ne udari u ogradu

Lopta nije bila vani,odnosno lopta je bila"živa"(sad je li prešla liniju ili ne to nije bitno)Schumy.d je napisao/la:a napucavanje lopte koja je BILA VANI (nije bila još u igri) nikako nije fair play potez i zaslužuje karton kao nesportsko ponašanje
Kako znaš na koga sam mislio,nisam nikog imenovaoSchumy.d je napisao/la:I ja sam opterećen Barcelonom, a ti nisi iako Realove igrače nazivaš "manekenom sa postojanom frizurom"... Toliko o opterećenosti.

Ja tog dotičnog ne volim ne zato što je Realovac,nisam ga nikad volio čak zbog njega ne volim reprezentaciju koja mi je bila jedna od dražih
- Schumy.d
- Legenda
Evo ga:Chuck Norris je napisao/la: Nađi mi jedan post poslije te utakmice da je neko od vas spomenuo Ramosa(osim mene i K1M1-a)
luka_kimi je napisao/la: Sad sam pročitao šta je kung-fu Ramos napravio (budući da sam odustao od gledanja negdje oko 70.minute), i stvarno mogu reći, kao navijač Reala, da tom dečku nisu sve na broju... Da ide onako podmuklo i nesportski na protivničkog igrača, i da zatim nokautira pola protivničke ekipe, to nije primjereno igraču Reala...
Poraz boli... Sve nas...
Lopta je bila vani 100%, nije nu nikako mogao vratiti u teren. A i da nije, to je nesportsko ponašanje za koje se dobiva žuti karton. Neki su dobivali i drugi žuti zbog puno lakše situacije ako se sjećaš.Chuck Norris je napisao/la:Lopta nije bila vani,odnosno lopta je bila"živa"(sad je li prešla liniju ili ne to nije bitno)
Ponašao se nesportski i to bi svaki navijač trebao osuditi.
Ali, nebitno, bilo pa prošlo. Neda mi se vječito prepirati oko ovakvih gluposti.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Hebemu misa koji okrsaj...
Schumy.d vs. Chuck Norris
Ajde ljudi popustite malo...imamo jos 3 tekme, pa cemo onda snimiti film o tome ako treba
Nego sve nesto kontam, sutra tekma!!!!

Ajde ljudi popustite malo...imamo jos 3 tekme, pa cemo onda snimiti film o tome ako treba

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
-
- Veteran
Ma sve 5 moramo malo dignuti tenzije prije tekmiFerrari-BiH je napisao/la:Hebemu misa koji okrsaj...

- Schumy.d
- Legenda
To smo se mi dogovorili da dignemo malo temu, ali niste se uključili baš...Chuck Norris je napisao/la: Ma sve 5 moramo malo dignuti tenzije prije tekmi

EDIT:
Meni samo ne ide u glavu zašto svi smjenjuju Mourinha u Realu već u prvoj sezoni provedenoj u Madridu?

Ancellotti mijenja Josea
Na ovo ću se samo nasmijati.

- Spretni Pajkan
- Početnik
Možda su zakasnili s prvoaprilskima
Iako,Mourinho je,ako se gleda samo Primera,statistički neuspješniji od osporavanog prethodnika Pellegrinija,78-80 u bodovima,za sada,iako se to još može promijenit.

Iako,Mourinho je,ako se gleda samo Primera,statistički neuspješniji od osporavanog prethodnika Pellegrinija,78-80 u bodovima,za sada,iako se to još može promijenit.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Scuderia
- Moderator