Ma ja govorim na pogled današnje forme, naravno da bih želio da ostane u McLaren-u, i naravno da bih htio da pobijedi još bezbroj prvenstava, no budimo realni, nitko nemože pljunuti trenutno do Red Bulla... ono prošla je bila zbog briljantne vožnje Hamiltona i dobre taktike a ne direktno odraz bolida...King iCool je napisao/la:A zašto misliš da mora otići negdje drugdje da osvoji 2. naslov? Zašto ne bi "ostao vjeran" i osvojio novi naslov sa Mclarenom? Bilo koji vozač da bilo gdje ode nikad nezna sigurno hoće li imati najbrži bolid.Centurion je napisao/la:vidjeti ćemo... ja mislim da je on čeljade McLarena i da on najradije ne bi htjeo ići iz McM-a, ali ipak, mora razmišljati o svojoj budućnosti...King iCool je napisao/la: Glupost. Uopće ne mora biti da će ići tamo jer mu ugovor traje do kraja 2012. i 99% je sigurno da će ga odraditi, a u 2 godine se jako puno toga može desiti i Red Bull bi opet mogao biti negdje u sredini poretka i boriti se za pokoji bod. Ja osobno mislim da će on kad dođe vrijeme produžit ugovor sa Mclarenm.
biti vjeran ili doći do 2. naslova... iskreno mislim da bi mu bila pogreška da prijeđe u Red Bull, tamo su svi orijentirani na Vettela... vidimo da čak imaju različito razvijene aute (Vettel ima bržeg), tek je ovu utrku Webber bio dobio kako spada svoj KERS...
Jednostavno je Red Bull najbrži bolid, i nema mu bržeg, ako u OVOJ sezoni želi pobijediti, ili će morati jako upregnuti ljude iz McLarena (koji već rade na samoj granici) da naprave neki novi sistem koji će funkcionirati i biti brži od Red Bull ili će se odlučiti prijeći u Red Bull (što sam već objasnio prije). A i F1 ide od sezone do sezone, nove stvari se uvode, neke se stare stvari zabranjuju, tko zna, možda sljedeće godine fleksibilno krilo bude zabranjeno pa Red Bull bude ponovno u sredini terena...