Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Centurion
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Centurion »

King iCool je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Glupost. Uopće ne mora biti da će ići tamo jer mu ugovor traje do kraja 2012. i 99% je sigurno da će ga odraditi, a u 2 godine se jako puno toga može desiti i Red Bull bi opet mogao biti negdje u sredini poretka i boriti se za pokoji bod. Ja osobno mislim da će on kad dođe vrijeme produžit ugovor sa Mclarenm.
vidjeti ćemo... ja mislim da je on čeljade McLarena i da on najradije ne bi htjeo ići iz McM-a, ali ipak, mora razmišljati o svojoj budućnosti...
biti vjeran ili doći do 2. naslova... iskreno mislim da bi mu bila pogreška da prijeđe u Red Bull, tamo su svi orijentirani na Vettela... vidimo da čak imaju različito razvijene aute (Vettel ima bržeg), tek je ovu utrku Webber bio dobio kako spada svoj KERS...
A zašto misliš da mora otići negdje drugdje da osvoji 2. naslov? Zašto ne bi "ostao vjeran" i osvojio novi naslov sa Mclarenom? Bilo koji vozač da bilo gdje ode nikad nezna sigurno hoće li imati najbrži bolid.
Ma ja govorim na pogled današnje forme, naravno da bih želio da ostane u McLaren-u, i naravno da bih htio da pobijedi još bezbroj prvenstava, no budimo realni, nitko nemože pljunuti trenutno do Red Bulla... ono prošla je bila zbog briljantne vožnje Hamiltona i dobre taktike a ne direktno odraz bolida...
Jednostavno je Red Bull najbrži bolid, i nema mu bržeg, ako u OVOJ sezoni želi pobijediti, ili će morati jako upregnuti ljude iz McLarena (koji već rade na samoj granici) da naprave neki novi sistem koji će funkcionirati i biti brži od Red Bull ili će se odlučiti prijeći u Red Bull (što sam već objasnio prije). A i F1 ide od sezone do sezone, nove stvari se uvode, neke se stare stvari zabranjuju, tko zna, možda sljedeće godine fleksibilno krilo bude zabranjeno pa Red Bull bude ponovno u sredini terena...
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Prije sezone vozači McM-a su govorili da je bolid prespor, a i takav prespor relativno je blizu RedBullu i brži od svih ostalih.
Ako RBR ipak odmakne u sezoni toliko daleko da će ga biti teško uhvatiti, ostale ekipe mogli bi ranije započeti razvoj bolida za iduću sezonu što se RBR vjerojatno neće moći dozvoliti kako ne bi upropastio već dobivenu.
A McM je uvijek pri vrhu, ne znam gdje bi to Hamilton kao dijete McLarena mogao ili trebao otići (pa nije u Lotusu npr). Još je mlad i mnogo je godina ispred njega, a sigurno i još poneki naslov.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Nece on poneki naslov, on hoce da obiljezi desetljece kao sto je MSC uradio.
Centurion
Test vozač
Test vozač

SRV je napisao/la:Nece on poneki naslov, on hoce da obiljezi desetljece kao sto je MSC uradio.
a za to mu treba superiorni auto kojeg neće uspjeti preći nekoliko godina...
što je u ovo vrijeme jednostavno nemoguće, svake godine neki tim nešto novo izmisli,
a i ako neki tim ima nešto superiorno pitanje je samo vremena kad će drugi timovi kopirati,
te ih sustići... ovih dana je jednostavno nemoguće obilježiti kao MSC (iako se čini kao da bi Vettel mogao, vidjet će te, ako i ovu sezonu pobijedi
90% neće sljedeću sezonu... a i 2013 dolaze nove aerodinamičke postave pa ćemo vidjeti kako se timovi adaptiraju
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Centurion je napisao/la:
SRV je napisao/la:Nece on poneki naslov, on hoce da obiljezi desetljece kao sto je MSC uradio.
a za to mu treba superiorni auto kojeg neće uspjeti preći nekoliko godina...
što je u ovo vrijeme jednostavno nemoguće, svake godine neki tim nešto novo izmisli,
a i ako neki tim ima nešto superiorno pitanje je samo vremena kad će drugi timovi kopirati,
te ih sustići... ovih dana je jednostavno nemoguće obilježiti kao MSC (iako se čini kao da bi Vettel mogao, vidjet će te, ako i ovu sezonu pobijedi
90% neće sljedeću sezonu... a i 2013 dolaze nove aerodinamičke postave pa ćemo vidjeti kako se timovi adaptiraju
ja sam lewisov fan ali iskreno radi njegovih gresaka nije trostruki prvak nego ima samo jedan naslov, a McL mu nije dao pobjednički bolid s kojim je nije u igri za naslov samo 2009. godine....
2007. izgubio prvenstvo zbog kine i izletanja u sljunak, 2008. skoro ga izgubio, 2009. tu nije nista mogao, a 2010. da je u italiji i singapuru zavrsio kao 4. sta je mogao imao bi naslov.....
McLaren u <3
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

a sta onda rec za alonsa
covjek je trebo imat najmanje 4 naslova: dva vec osvojena, jedan 2007-zaosto samo jedan bod za kimijem, i sjecamo se svi abu dabija prosle godine
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

tako možemo nabrajat za mnoge vozače, što bi bilo kad bi bilo , kimi je po tom mogo bit trostruki a schumacher deseterostruki prvak :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

-ferrari-F1- je napisao/la:a sta onda rec za alonsa
covjek je trebo imat najmanje 4 naslova: dva vec osvojena, jedan 2007-zaosto samo jedan bod za kimijem, i sjecamo se svi abu dabija prosle godine
samo kazem za primjer da lewis ne sjedi u losem bolidu i da po mome ne treba mijenjat momcad na sta se naveliko prica......
McLaren u <3
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

-ferrari-F1- je napisao/la:a sta onda rec za alonsa
Kaj je bilo u abu dhabiju prošle godine :?:
Nije uspio proći Petrova...
trebo je imat naslova tolko kolko ima..
gleda se cijela sezona, a ne samo jedna utrka..

Hamilton se nebi trebao micati iz McLarena... tu je cijeli život, sve zna, svi znaju njega.. Mclaren i Ferrari su konstante, velika su to mašinerije, s vremena na vrijeme dogodi im se loša godina ali nakon toga uvijek naprave odlične bolide i konstantno se bore za pobjede.. dok ostale ekipe uglavnom imaju povremene bljeskove pa se vrate u sredinu poredka... Renault, Brown... itd... nitko ne garantira da će RB za 2 sezone biti jednako moćan..
Michael is faster than you!!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Interview sa Hamiltonom, dobro vise kao njegovi najveci snovi:

http://www.formula1.com/news/interviews ... 12029.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Centurion
Test vozač
Test vozač

SRV je napisao/la:Interview sa Hamiltonom, dobro vise kao njegovi najveci snovi:

http://www.formula1.com/news/interviews ... 12029.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a zezao se bio:
Q: You are having a dinner party and can invite four people from the world of motorsport, past or present. Who do you invite?
LH: I wouldn’t. Who to invite? Nobody. I would want to invite girls!
Legenda... a vidi se da jako voli Sennu (dobro, tko ga ne voli), volio bih vidjeti ih kako se oni utrkuju :D
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Centurion je napisao/la:
SRV je napisao/la:Interview sa Hamiltonom, dobro vise kao njegovi najveci snovi:

a zezao se bio:
Q: You are having a dinner party and can invite four people from the world of motorsport, past or present. Who do you invite?
LH: I wouldn’t. Who to invite? Nobody. I would want to invite girls!
Legenda... a vidi se da jako voli Sennu (dobro, tko ga ne voli), volio bih vidjeti ih kako se oni utrkuju :D
Hm. Kakav je komentar od Nicole na to :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

I wouldn’t. Who to invite? Nobody. I would want to invite girls!
Nebre on biti ozbiljan da ga j****. :D
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Centurion
Test vozač
Test vozač

McLewis je napisao/la: ja sam lewisov fan ali iskreno radi njegovih gresaka nije trostruki prvak nego ima samo jedan naslov, a McL mu nije dao pobjednički bolid s kojim je nije u igri za naslov samo 2009. godine....
2007. izgubio prvenstvo zbog kine i izletanja u sljunak, 2008. skoro ga izgubio, 2009. tu nije nista mogao, a 2010. da je u italiji i singapuru zavrsio kao 4. sta je mogao imao bi naslov.....
slažem se, kvragu, ako dobro pregledaš ovu temu, vidjet ćeš da sam to bio rekao,
ali ako oni njemu ne naprave superioran auto, ne može konkurirati, budimo realni, sad je sve više važno kakav je auto, a ne kakav je vozač...
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Mah, jos jednom budem ponovil Hamiltonu bi bila velika pogreska otici iz Mclarena. I vjerujem da bude ostal u Mclarenu, jer Mclaren bude uvjek pri vrhu, mozda ovih godina nisu bili najbolji ali su uvijek bili tu. A 2013 uvode se nove stvari. I vjerujem da buse sve onda okrenulo. I mislim da je cisto glupo govriti opce o odlasku Hamiltona iz Mclarena, jer se to nebude desilo.
Darkness rises when silence dies
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ma postavite si samo jedno logično pitanje
kamo možeš otići iz McLarena ili Ferarija?
samo u onu drugu momčad, ostalo je sve cile mile i druga liga ili povremeni bljesak
Red Bull je faca ove dvije godine, ali to nije garancija da će i ostati
williams je nakon nekoliko godina dominacije naprosto nestao
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Centurion je napisao/la:
McLewis je napisao/la: ja sam lewisov fan ali iskreno radi njegovih gresaka nije trostruki prvak nego ima samo jedan naslov, a McL mu nije dao pobjednički bolid s kojim je nije u igri za naslov samo 2009. godine....
slažem se, kvragu, ako dobro pregledaš ovu temu, vidjet ćeš da sam to bio rekao,
ali ako oni njemu ne naprave superioran auto, ne može konkurirati, budimo realni, sad je sve više važno kakav je auto, a ne kakav je vozač...
jedan vozac se jos davne 1992. poceo zaliti kako vise nije toliko bitan vozac nego bolid, bas je isto taj vozac otisao 1994. iz mclarena u williams i mislim da je pozalio, a mislim jos da dobro znate o kome je rijec
McLaren u <3
Steering wheel

Post Postao/la Steering wheel »

Mislim da bi bila velika greska da promijeni tim. On je dijete McLarena (jedna od dvije najvece konstante F1 sporta). Ode li, zatvorit ce si zauvijek vrata tog tima (a to bas i nije pametno, shodno tome da su McL i Ferarri timovi koji su uvijek tu pri vrhu i kada su najlosijiu vrhu su i malo im fali da se poprave). Ode li, recimo, u Ferarri, tamo nikada nece imati onaj status kao u McLarenu i imati ce mnogo manju toleranciju tima, jer ga ovi drze kao svoje dijete. Opet, gdje da predje nego li u najveceg konkurenta, a time mislim da je zatvorio sebi vrata i to samo iz razloga sto su ga ovi doveli i investirali u njega sve do sada, a da on predje tek tako.

Osim Ferarrija, ne vidim niti jednu drugu zdravu opciju za njega. Mozda Red Bull, ali je to po meni prolazno...
slika
2010.: Force Croatia GP - 22./57 - prvo mjesto: Velika Britanija; drugo: -/-; trece: Bahrein
2011.: Force Croatia - --./--. - --------
Centurion
Test vozač
Test vozač

McLewis je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
jedan vozac se jos davne 1992. poceo zaliti kako vise nije toliko bitan vozac nego bolid, bas je isto taj vozac otisao 1994. iz mclarena u williams i mislim da je pozalio, a mislim jos da dobro znate o kome je rijec
znamo ^^ gledali smo dokumentarac,
ali da... nikad se ne zna što će biti zabranjeno sljedeće sezone sve dok ona ne dođe...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Centurion je napisao/la:
Nije toliko bitan superioran auto, bitan je samo ako se zeli dominacija. Mogao je on 2010. itekako po titulu (makar da bude u borbi za titulu u zadnjoj utrci) da nije radio pogreske.

Ali tanka je linija izmedju pogresaka i genijalnih preticanja. On nije vozac koji previse kalkulira, ako je brzi uvijek ce pokusat proc. Naravno da to ne upali uvijek...
Centurion
Test vozač
Test vozač

SRV je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
Nije toliko bitan superioran auto, bitan je samo ako se zeli dominacija. Mogao je on 2010. itekako po titulu (makar da bude u borbi za titulu u zadnjoj utrci) da nije radio pogreske.

Ali tanka je linija izmedju pogresaka i genijalnih preticanja. On nije vozac koji previse kalkulira, ako je brzi uvijek ce pokusat proc. Naravno da to ne upali uvijek...
čitaj poslije postove, rekao sam i za to, da on dosta griješi,
a i naravno da je san svakog vozača da dominira... zašto netko ne bi htio dominirati? Pobijediti nikada nije dosadno :D
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

auuuu spalio je lewis prednju lijevu gumu ako bude startao na ovom setu jao se njemu
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač

F1NAC je napisao/la:auuuu spalio je lewis prednju lijevu gumu ako bude startao na ovom setu jao se njemu
a ma on uvijek to napravi, jedino za kinu to nije napravio, majke mi nekontam kako to uspije...
sad nam ostaje se utrkivati sa onima iza bikova... to su i rekli da više nema potrebe se utrkivati sa red bullom
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

a to mu je vozački feature (jendako kako MS zabacuje stražnji kraj auta)
Centurion
Test vozač
Test vozač

darky je napisao/la:a to mu je vozački feature (jendako kako MS zabacuje stražnji kraj auta)
da no MS-u to zabacivanje ne uništava strašno gume ^^ ovako još i za vrijeme kvalifikacija, sutra će biti pakleno teško zadržati ovu poziciju...
Odgovori