Iskreno malo se bojim već rb-a,

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
nije niže... izgleda mi jednako kao i prošle utrke...mrd je napisao/la:[http://www.formula1.com/wi/597x478/sutt ... esp624.jpg]
haha, koja slika.
Inače, tražio sam slike mclarenovog novog prenjeg krila ali na f1 sajtu ima slabo. jel ima neko link za neku usoredbu ili nešto? ono što sam vidio i ne čini mi se baš nisko.
Jako zanimljivo... Baš slično kao i prošle godine. A jeli Massa ili Hamilton rekao ono <fuck> kad su izlazili iz boksa?Slash je napisao/la:Ne znam jeste gledali race edit iz Turske, presmiješno mi je bilo kad je Button napado Hamiltona čuješ team radio - ''Save tyres''.
Nek' oni pričaju kolko hoće da vole da se utrkuju njhivo vozači, možda nominalno vole, i vjerojatno njeguju tu jednakost, al' siguran sam
da im nije svejedno kad je onako gusto kao što je bilo u Turskoj.
Vizualno se bolid ne čini nešto drugačiji...Slika nigdje nema baš za usporedbu. Al ajde, ako je 12 upgradova onda možda bude nešto iz te Španije.The Greatest je napisao/la:Mclarenu je nos dosta spušteniji od prošle utrke.
Mislim da je ono bio Smedley ?mcLuke je napisao/la:Jako zanimljivo... Baš slično kao i prošle godine. A jeli Massa ili Hamilton rekao ono <fuck> kad su izlazili iz boksa?Slash je napisao/la:Ne znam jeste gledali race edit iz Turske, presmiješno mi je bilo kad je Button napado Hamiltona čuješ team radio - ''Save tyres''.
Nek' oni pričaju kolko hoće da vole da se utrkuju njhivo vozači, možda nominalno vole, i vjerojatno njeguju tu jednakost, al' siguran sam
da im nije svejedno kad je onako gusto kao što je bilo u Turskoj.
Vizualno se bolid ne čini nešto drugačiji...Slika nigdje nema baš za usporedbu. Al ajde, ako je 12 upgradova onda možda bude nešto iz te Španije.The Greatest je napisao/la:Mclarenu je nos dosta spušteniji od prošle utrke.
A da... Imaš pravo, još se vidi na snimci toF1NAC je napisao/la:Mislim da je ono bio Smedley ?
već je većina timova rekla da će još raditi na bolidima da sustignu red bullove, ali da će se zapravo prava akcija u utrci događati iza njih,hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Mogu reći da sam i htio 3. i 5. mjesto, jer sam znao da je prvo nedostižno, a ovako smo na ćiščim stranama i možda vettelu neće raditi kers pa ga Lewis uspije proč.
Inaće vidim da su crveni bikovi pre, pre brzi.
Istina da su jako blizu u trci red bullu, novi dijelovi na bolidu rade. Sad je monaco tu se svasta moze desiti, ali u kanadi budemo vec vidli dal su mozda ih vec prosli. A 41 bod zaostaka nije puno, sve je to dostiznoSlash je napisao/la:Nećemo im još dugo u mijenjač gledat!
Samo se bojim da je možda kasno - 118:77
Treba se nadati, da. Jer, u Monacu je imperativ povjeda ILI DNF Vettela ako se žele održati nade u naslov.SRV je napisao/la:Sad je za nadati se da ce na iducoj utrci biti jos blizi, jer aerodinamika nece biti presudna. Jedino me zabrinjava dug medjuosovinski razmak McLarena, kao autobus su.
Šta tako crne priče, pa nije još ni pola sezone ošlo.. da mora se ubrzati ali ova je utrka bila odlična,Slash je napisao/la:Treba se nadati, da. Jer, u Monacu je imperativ povjeda ILI DNF Vettela ako se žele održati nade u naslov.SRV je napisao/la:Sad je za nadati se da ce na iducoj utrci biti jos blizi, jer aerodinamika nece biti presudna. Jedino me zabrinjava dug medjuosovinski razmak McLarena, kao autobus su.
DRS nije pomagao u ovoj utrci (npr na početku onaj vlakić prvih četvorice... cijelo vrijeme su bili u razmaku od 0.5... ni bliže a baš ni dalje), a hamilton bi došao za vrijeme DRS-a sa 0.8 na 0.3 sekunde... nije toliko lošegringo73 je napisao/la:Danas je bio jako dobar dan dan.Super strategija, odlične vožnje. Šteta što je Button imao onako loš prvi krug, ali oprošteno mu je. Na ovoj stazi boriti se za pobjedu znači da je ovaj bolid dobro složen. Mi i RBR , a ostatak društva krug i više zaostatka - fascinantno!
Još ta stvar s kvalifikacijama da se riješi i bilo bi dobro. I, kao što elder kaže; i meni se čini da kod McLarena taj DRS nije toliko efektan kao kod nekih drugih.