Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ok, sigurno imaju još dvije sekunde rezerve, ali bojim se da red bul ima 3 s.
Iskreno malo se bojim već rb-a, :biggrin: jer nam treba podhitno pobjeda inaće mislim da smo ovo prvenstvo izgubili, naravno ima još vremena.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

slika
haha, koja slika.
Inače, tražio sam slike mclarenovog novog prenjeg krila ali na f1 sajtu ima slabo. jel ima neko link za neku usoredbu ili nešto? ono što sam vidio i ne čini mi se baš nisko.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

mrd je napisao/la:[http://www.formula1.com/wi/597x478/sutt ... esp624.jpg]
haha, koja slika.
Inače, tražio sam slike mclarenovog novog prenjeg krila ali na f1 sajtu ima slabo. jel ima neko link za neku usoredbu ili nešto? ono što sam vidio i ne čini mi se baš nisko.
nije niže... izgleda mi jednako kao i prošle utrke...
a pri izbočinama krilo ne pleše kao i red bullovo... ovo kao da rastežeš neku plastiku ili šta li...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne znam jeste gledali race edit iz Turske, presmiješno mi je bilo kad je Button napado Hamiltona čuješ team radio - ''Save tyres'' :D.
Nek' oni pričaju kolko hoće da vole da se utrkuju njhivo vozači, možda nominalno vole, i vjerojatno njeguju tu jednakost, al' siguran sam
da im nije svejedno kad je onako gusto kao što je bilo u Turskoj :).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Slash je napisao/la:Ne znam jeste gledali race edit iz Turske, presmiješno mi je bilo kad je Button napado Hamiltona čuješ team radio - ''Save tyres'' :D.
Nek' oni pričaju kolko hoće da vole da se utrkuju njhivo vozači, možda nominalno vole, i vjerojatno njeguju tu jednakost, al' siguran sam
Jako zanimljivo... Baš slično kao i prošle godine. A jeli Massa ili Hamilton rekao ono <fuck> kad su izlazili iz boksa?

The Greatest je napisao/la:Mclarenu je nos dosta spušteniji od prošle utrke.
Vizualno se bolid ne čini nešto drugačiji...Slika nigdje nema baš za usporedbu. Al ajde, ako je 12 upgradova onda možda bude nešto iz te Španije.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

mcLuke je napisao/la:
Slash je napisao/la:Ne znam jeste gledali race edit iz Turske, presmiješno mi je bilo kad je Button napado Hamiltona čuješ team radio - ''Save tyres'' :D.
Jako zanimljivo... Baš slično kao i prošle godine. A jeli Massa ili Hamilton rekao ono <fuck> kad su izlazili iz boksa?

The Greatest je napisao/la:Mclarenu je nos dosta spušteniji od prošle utrke.
Vizualno se bolid ne čini nešto drugačiji...Slika nigdje nema baš za usporedbu. Al ajde, ako je 12 upgradova onda možda bude nešto iz te Španije.
Mislim da je ono bio Smedley ?
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

F1NAC je napisao/la:Mislim da je ono bio Smedley ?
A da... Imaš pravo, još se vidi na snimci to :D
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Mogu reći da sam i htio 3. i 5. mjesto, jer sam znao da je prvo nedostižno, a ovako smo na ćiščim stranama i možda vettelu neće raditi kers pa ga Lewis uspije proč.
Inaće vidim da su crveni bikovi pre, pre brzi.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Centurion
Test vozač
Test vozač

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Mogu reći da sam i htio 3. i 5. mjesto, jer sam znao da je prvo nedostižno, a ovako smo na ćiščim stranama i možda vettelu neće raditi kers pa ga Lewis uspije proč.
Inaće vidim da su crveni bikovi pre, pre brzi.
već je većina timova rekla da će još raditi na bolidima da sustignu red bullove, ali da će se zapravo prava akcija u utrci događati iza njih,
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

dobar posao, malo je falilo =D>
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ostadosmo posljednja crta obrane protiv nadmočnog neprijatelja...no nema predaje...dobar rezultat iako je možda moglo i bolje...ne sviđaju mi se "neki" vozaći koje smo obilazili za cijeli krug...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Nećemo im još dugo u mijenjač gledat!

Samo se bojim da je možda kasno - 118:77
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:Nećemo im još dugo u mijenjač gledat!

Samo se bojim da je možda kasno - 118:77
Istina da su jako blizu u trci red bullu, novi dijelovi na bolidu rade. Sad je monaco tu se svasta moze desiti, ali u kanadi budemo vec vidli dal su mozda ih vec prosli. A 41 bod zaostaka nije puno, sve je to dostizno
Darkness rises when silence dies
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja mislim opet da je McL malo zabrljao s Hamiltonovom strategijom. Držali su ga u početku po 2-3 kruga duže gdje je samo gubio i da bi na kraju kod zadnje promjene izašao +2.5 a prije ulaska mu je došao na sekundu. Pa zar nije bolje da je u istom krugu ko i Vettel obavio zadnji pit s samo +1.0. Kad je tako mal zaostatak postoje šanse da se pri promjeni guma i samog izlaska promjene pozicije. A u najgorem slučaju ako sve ostane isto opet su na stazi sekundu razmaka a ne +2.5.
Dobar je posao McLarena obavljen po pitanju razvoja i brzine al ove sitinice oko strategije uzimaju po sekundu koje koštaju pobjede
slika
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Pozdrav svim navijačima McLarena. Danas dobra trka, Lewis fantastičan kao i uvijek.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Sad je za nadati se da ce na iducoj utrci biti jos blizi, jer aerodinamika nece biti presudna. Jedino me zabrinjava dug medjuosovinski razmak McLarena, kao autobus su.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Jedino kaj bi jos Mclaren moral popraviti je DRS sustav nekak mi se cini da imaju malo losije reseno nek ostali
Darkness rises when silence dies
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

SRV je napisao/la:Sad je za nadati se da ce na iducoj utrci biti jos blizi, jer aerodinamika nece biti presudna. Jedino me zabrinjava dug medjuosovinski razmak McLarena, kao autobus su.
Treba se nadati, da. Jer, u Monacu je imperativ povjeda ILI DNF Vettela ako se žele održati nade u naslov.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nadam se da ce i Webber konacno proraditi i poceti oduzimati bodove Vettelu, jer nam treba da na svakoj iducoj utrci Hamilton zavrsi ispred Vettela i na taj nacin smanji razmak. Cak i da Webber pobijedi, nije tako strasno ako je Hamilton drugi i ispred Vettela.
Centurion
Test vozač
Test vozač

Slash je napisao/la:
SRV je napisao/la:Sad je za nadati se da ce na iducoj utrci biti jos blizi, jer aerodinamika nece biti presudna. Jedino me zabrinjava dug medjuosovinski razmak McLarena, kao autobus su.
Treba se nadati, da. Jer, u Monacu je imperativ povjeda ILI DNF Vettela ako se žele održati nade u naslov.
Šta tako crne priče, pa nije još ni pola sezone ošlo.. da mora se ubrzati ali ova je utrka bila odlična,
vidjeli smo da se Hamilton držao i bio brži od Red Bulla čak i u zadnjem dijelu utrke, ali eto, ova staza je jako teška za pretjecanje, još s tim
da red bull ima onaj nos i ima downforce-a više nego gravitacija što privuče bolid pa je išao u zavojima brže nego F22...
sve u svemu dobra utrka, moramo razmišljati da je jako potrebno podesiti aerodinamiku da bi bili brzi,
a McM je bio, ako ništa drugo, jednako brz kao Red Bull (vidimo i po Hamiltonu i bo Button-u)...
onih 5 sekundi je hamilton istopio u 5 krugova... impresivno...
sve u svemu, nadam se da će tako nastaviti, te da će pobjediti sljedeću utrku, ili barem da će netko maknuti Vettela sa trona...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Danas je bio jako dobar dan dan. :) Super strategija, odlične vožnje. Šteta što je Button imao onako loš prvi krug, ali oprošteno mu je. Na ovoj stazi boriti se za pobjedu znači da je ovaj bolid dobro složen. Mi i RBR , a ostatak društva krug i više zaostatka - fascinantno! =D> Još ta stvar s kvalifikacijama da se riješi i bilo bi dobro. I, kao što elder kaže; i meni se čini da kod McLarena taj DRS nije toliko efektan kao kod nekih drugih.
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

gringo73 je napisao/la:Danas je bio jako dobar dan dan. :) Super strategija, odlične vožnje. Šteta što je Button imao onako loš prvi krug, ali oprošteno mu je. Na ovoj stazi boriti se za pobjedu znači da je ovaj bolid dobro složen. Mi i RBR , a ostatak društva krug i više zaostatka - fascinantno! =D> Još ta stvar s kvalifikacijama da se riješi i bilo bi dobro. I, kao što elder kaže; i meni se čini da kod McLarena taj DRS nije toliko efektan kao kod nekih drugih.
DRS nije pomagao u ovoj utrci (npr na početku onaj vlakić prvih četvorice... cijelo vrijeme su bili u razmaku od 0.5... ni bliže a baš ni dalje), a hamilton bi došao za vrijeme DRS-a sa 0.8 na 0.3 sekunde... nije toliko loše
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ma u Monacu će bit problem opet zbog kvala. Ako Vettel opet bude u prvi, što je vrlo izgledno, može ga samo neki mehanički problem spriječit
od pobjede, ako ga nismo uspjeli tu prestić, u Monacu ćemo još manje.
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Nisam pretjerani optimist za Monaco zbog naše duge limuzine, ali pouzdam se u majstora Lewisa. Go Lewis!
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Ne znam baš za Monaco. Ova staza je maksimalno odgovarala Red Bullu zbog njihove aerodinamike. Ne znam koja bi još mogla biti takva da imaju ovu ogromnu prednost na kvalama.
Monaco je specifična staza na kojoj bolidi nisu toliko bitni. Ali ipak, imaju Red Bull te mape motora za kvale jako dobro složene. Uzdamo se u vozače jer vremena za upgrade nema. :D
Odgovori