Ja sam uživao u Massinoj vožnji danas, nije efikasno ali je predivno za gledat

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Aha...Kenny je napisao/la:Mislim da Ferrari pobjeđuje u nedjelju, a Massa je dobro izgledo u driftu
Pogledaj da je Red Bull jako spor danas bio, mislim da oni neće moć pobjedit do sad nisu ni jednom skrivali brzinu na treninzima, a jedino ko im može zaprjetit je MclarenThe Greatest je napisao/la:
Aha...
Možemo sad govorit, a u subotu... Red Bull 2 sek brži u kvalifikacijama.
Ma nista novo, Massa po obicaju gubi bolid, ali ovaj put ga uspijeva uhvatiti. YT je tvoj "haver"Djekson je napisao/la:Može li mi neko naci link sa Felipeovim driftanjem,jer nisam mogao gledati treninge???
Samo što se čini da je Ferrari brži od Mclarena u Monacu. Tako da...SRV je napisao/la:Pa bilo bi super kad bi Ferrari zadrzao bikove iza sebe. Naravno pod uvjetom McLaren ima 1-2.
to koliko je brži se može okačit mačku o repThe Greatest je napisao/la:Samo što se čini da je Ferrari brži od Mclarena u Monacu. Tako da...SRV je napisao/la:Pa bilo bi super kad bi Ferrari zadrzao bikove iza sebe. Naravno pod uvjetom McLaren ima 1-2.
Alonso je to jednostavno opisao: However, the reason is very simple in that here, the aerodynamics count for less and so we are suffering less. On a track with the lowest average speed, some weaknesses are hidden by other factors, such as the mechanical side and the engine.Sanel je napisao/la:Nije mi samo jasno odakle sad takva brzina Ferrarija naspram vodećih, a do pred 5 dana su bili očajni. Možda doista gume kao što neki tvrde ali ipak...
U svakom slučaju za sada odlično, Alonso briljira, Massa konačno pri vrhu, valjda bi mogao i on doprinijeti malo značajnije u nedjelju.
Nadam se da će biti jednako brzi kao Red Bull, u tom slučaju Vettel i Webber nemaju šanse, ali McLaren, imam dojam da ćebiti iznimno brzi u Monacu.
flexi krilo na najsporijem zavoju u F1 ????f.alonso je napisao/la: Najvjerovatnije je u pitanju novo flexi krilo
Mercedes sporiji desetinku od Ferrarija - a ustvari 1,5 sekundi od Red BullaMorgan Freeman je napisao/la:Ja bih malo pričekao s ovom euforijom jer su tek prošla samo dva slobodna treninga a i podatak da je Rosberg u Mercedesu bio sporiji samo desetinku valjda nešto govori jer ne vjerujem da su i Mercedes i Ferrari napravili takav korak naprijed.
TI stvarno siris dezinformacije. Ako znas sta je najveca i odlucujuca prednost Red Bulla, onda bi trebao da valjda da znas da ta prednost ovdje ne dolazi uopste do izrazaja, jer aerodinamicki paket ima inferiornu ulogu naspram mehanickog gripa. Ferrari, koji zadnjih godina tradicionalno ima dobar mehanicki grip, je upravo iz tog razloga dobar, i za mene bi sve osim postolja (pa da kazemo i pobjede) bilo veliko razocarenje. Porediti Spaniju i Monaco i uzimati zaostatke s jedne staze kao bazu za eventualne zaostatke na drugoj stazi je ravno poredjenju ukusa satarasa i sladoleda od vanilije...Igor18 je napisao/la:Mercedes sporiji desetinku od Ferrarija - a ustvari 1,5 sekundi od Red BullaMorgan Freeman je napisao/la:Ja bih malo pričekao s ovom euforijom jer su tek prošla samo dva slobodna treninga a i podatak da je Rosberg u Mercedesu bio sporiji samo desetinku valjda nešto govori jer ne vjerujem da su i Mercedes i Ferrari napravili takav korak naprijed.
Znači, Ferrari sporiji 1.4 sekunde od Red Bulla....
kako ide ona pjesma od bjelog dugma.. "lipe cvatu, sve je isto ko i lani"
Nebi htio kvariti euforuju... al ništa od tog ferrarija... Nije na autoputu od Španjolske do Monaca pronađena sekunda i pol..
Sutra će RB sjest u prve redove, nije im ferrari ni blizu.. bez obzira na P 1 i P2... (bil je i Schumacher u španjolskoj u P3 koji je kao neko mjerilo odnosa snaga na određenoj stazi na trećoj poziciji pa je zaostal za cijeli krug u utrci).
Slobodni trening se može objesit mačku o rep...
Uostalom eto Sutila u Force Indiji na 0.4 sec od Webbera i 1.4 od Vettela... što znači da RB- Vettel može ići još minimalno 1,5 sekundu brže.. a čisto sumnjam da u Alonsovom Ferrariju ima još sekunda i pol
O kakvom ti Webberu pricas? Pa valjda znas da je taj isti Webber bio 0.3 sec ispred Kubice, a od istog tog Kubice je bio u Barceloni na kvalama brzi 1.5 sec. Dalje, da Alonso nije klepio u zid, ubijedjen sam da bi na toj utrci uzeo i pole i utrku, ali dobro, to su vec hipoteticke stvari...Igor18 je napisao/la:Šta je dezinformacija??! To što sam reko da je RB u odnosu na Ferrrai brži 1-1,5 sekundu.. Ili to da se taj odnos u tjedan dana teško da može promijeniti..
Red Bull je i prošle godine imao isto tako nadmoćan paket.. taj njihov auto nije ništa drastično drugačiji (ako se izuzme KERS i DRS) od prošlogodišnjeg.
A prošle godine RB Marka Webbera u Q3 išao je 1:13.826 i bez ikakvih problema uzeo pobjedu ispred Vettela...
Nisam ja uspoređivao zaostatke dvije staze nego općeniti zaostatak koji je bio od početka sezone..
Naravno, Monaco je specifična staza i tu uvijek ima ekipa kojima ta staza jednostavno odgovara i tu su odlični a ostatak sezone katastrofa to sam i napisao u jednom od predhodnih postova... ali bez obzira na to ne vjerujem da mogu biti bolji od RB-a.
Možeš ti očekivat šta hoćeš, i navijat, isto kao i ja da Schumacher bude na postolju..
Ja sam uvjeren da će RB bez problema u 1. red.. Ne kažem da ti nisi u pravu, jednostavno sam drugačijeg mišljena..
Vidjet ćemo sutra..