Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ostoja
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la ostoja »

I taj visprenio prvak je dobio ono što je cijeli dan i tražio."Zasluženo".
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

McLewis je napisao/la: jeste vi ćoravi ili niste vidjeli da je schumacher dva vozaca prosao tamo, dva vozaca koja su koretkno popustili da ne izazovu sudar u tom zavoju....
Da... jedina je razlika u tome da su Rosberg i Michael TIMSKI KOLEGE i normalno je da će Rosberg popustiti. ;)
I šta bi se svi trebali micati Hamiltonu zato jer je on nestrpljiv i mora proći? Daj, nemoj mi pričati. :roll:

Koliko vidim, Massa se držao uobičajene putanje i NIJE ostavio nikakvog prostora o kojem ti tupiš.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Pa drugi nesmiju gume promijeniti,a Hamiltonu remontuju bolid.Ustavi trku da princHami uradi generalku.Hahahahah,prejako.A šta mislite kako bi bio to jak vozač da nisu svi protiv njega.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
Darkness rises when silence dies
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la:Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
Cilj je pretjecati tamo gdje možeš pretjecati, a ne ulaziti u duel očekivajući da će se vozač ispred tebe pomaknuti. Ako je mogao Schumachera proći na normalan način, onda je sigurno mogao i Massu.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Schumy.d je napisao/la:
elder je napisao/la:Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
Cilj je pretjecati tamo gdje možeš pretjecati, a ne ulaziti u duel očekivajući da će se vozač ispred tebe pomaknuti. Ako je mogao Schumachera proći na normalan način, onda je sigurno mogao i Massu.
Da budem iskren, da je bilo obratno ti bi prvi vikal Hamilton mu nije ostavil dosta mjesta. Briljantan potez Masse. Nemoj me j.... u mozak
Darkness rises when silence dies
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Sačekaj da vidiš tek sada kako će da vozi dok ga remontuju.Vidiš da su mu pola bolida promijenili,a drugi nesmiju gume.Koja su ovo pravila i čiji su ovo sudci.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

E sad je prevršio svaku mjeru
...put u raj nije posut ružama...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

To Lewis! Samo deri!!
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

... Ajd nek ide k vragu ova trka više.
Schumy.d
Legenda
Legenda

elder je napisao/la: Da budem iskren, da je bilo obratno ti bi prvi vikal Hamilton mu nije ostavil dosta mjesta. Briljantan potez Masse. Nemoj me j.... u mozak
Evo, sad je i Maldonada izgurao. A ti pričaj priče sam sebi koliko hoćeš.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Odustajem od F1. Vettel iducih 6 godina WDC i dostiže Schumija. Nema misla vise gledat. Oni koji mogu se sami sjebu, a ostatak nije ni blizu.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Šta je danas sve njegov MP4-26 izdržao. Pa nek sad neko veli da nemamo dovoljno čvrst ovjes...I još zadnje krilo kad ga je alguersuari napucal...lol
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Fantastična utrka Hamiltona!
Šteta za McLaren, uspjeli su upropastiti ovaj vikend, imali su 2 najbrža bolida na gridu, a samo 3. i 6. mjest, velika šteta.
Hamilton je odvozio onako kako je u ovoj situaciji trebao voziti; a najzanimljivije mi je da ovi koji ga sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
Sve navedeno ionako nebitno, čestitam Vettelu na drugom naslovu i nadam se zanimljivijoj sljedećoj sezoni.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Jadnom Maldonadu upropasti odličnu utrku
...put u raj nije posut ružama...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
Dakle, smatraš i da za Schumachera i Rosberga isto nije bilo mjesta?
Ili je njegovo bio fantastičan potez?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la: Dakle, smatraš i da za Schumachera i Rosberga isto nije bilo mjesta?
Ili je njegovo bio fantastičan potez?
:lol:
Samo ću reć jednu stvar: Massa nije Button
Pametnom dosta. ;)
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Slash je napisao/la: sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
kobayashi dosad nije nikom uništio utrku dok je ovaj danas barem dvojici ili trojici
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

Sramotna voznja Hamiltona. kad vidi da ne moze preteci nekoga onda ih ide izbacivati, sramota.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Slash je napisao/la:Fantastična utrka Hamiltona!
Šteta za McLaren, uspjeli su upropastiti ovaj vikend, imali su 2 najbrža bolida na gridu, a samo 3. i 6. mjest, velika šteta.
Hamilton je odvozio onako kako je u ovoj situaciji trebao voziti; a najzanimljivije mi je da ovi koji ga sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
Sve navedeno ionako nebitno, čestitam Vettelu na drugom naslovu i nadam se zanimljivijoj sljedećoj sezoni.
Odakle ti to da su imali 2 najbrža bolida,pogledaj ko je imao pole,i ko je imao najbrži krug.A to što neko napravi najbrže vrijeme siječući šikanu možda jeste najbrži al nije najbrži legalni krug.A Baton je odlično vozio,šta je po tebi i on trebao izazvati bar dva tri udesa pa da za tebe bude pravi vozač.Stvarno jedno nezrelo razmišljanje ako veličaš nekog ko je upropastio utrku a omalovažavaš Batona koji je izvukao maksimum.A to što ti planiraš da Hamilton zadrži 6 mjesto,moguće al samo ako Ron Denis donese par miliončića za ovo sudija što prate dešavanja na stazi.
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Domi je napisao/la:
Slash je napisao/la: sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
kobayashi dosad nije nikom uništio utrku dok je ovaj danas barem dvojici ili trojici
Ti valjda gledaš neki drugi sport.
A to kad NIJE uništio, nije uništio jer su mu se makli. :roll:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ma fenomenalna vožnja danas! Massa si je sam kriv, isto se i Hulkenbergu desilo prošle godine, a Maldondado jbg...nije ostavil dosta mjesta... :badgrin:
Haha bravo Lewis!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

uspio je porazbijat sve što se dalo .. Mogao je i gore zavrsit
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Već me boli glava od nekih članova ovdje. Pa šta ak Massa nije Button??? Još bolje, znači na timskog kolegu se možeš bacit i očekivat da će ti se maknut, a na ostale ne???
Dajte, molim vas, pogotovo vi Šumaherovci, dvolična ste govna svi redom. Odjednom je sramotno tak vozit, no dok je to i puno gore stvari radio vaš ''gazda'' sve je bilo super. Bljuv x1000.

Kako bi trebao vozit Hamilton sa 9. pozicije u najbržem autu? Vozit se cijelu utrku iza pičkonje Masse dok mu je jedini konkurent za naslov u vodstvu??? DA, sigurno.
Kao prvo, nemaš pravo me vrijeđati! [-X
Kao drugo, suci su sve vidjeli i odlučili su pošteno. Nadam se da će dobiti i kaznu za Maldonada.

EDIT:
Kao treća stvar. Ovo je samo jedna u nizu njegovih utrka koje je fantastično odvozio. Kina, Brazil 2x, sada Monaco... itd itd. nemam se uopće namjere prepirati više jer je očito kud ovo vodi. Izvadi glavu iz pijeska malo. ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 29 svi 2011, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

jedina pozitivna stvar preticanje schumachera,ostalo za zaborav
Odgovori