Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ostoja
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Da... jedina je razlika u tome da su Rosberg i Michael TIMSKI KOLEGE i normalno je da će Rosberg popustiti.McLewis je napisao/la: jeste vi ćoravi ili niste vidjeli da je schumacher dva vozaca prosao tamo, dva vozaca koja su koretkno popustili da ne izazovu sudar u tom zavoju....

I šta bi se svi trebali micati Hamiltonu zato jer je on nestrpljiv i mora proći? Daj, nemoj mi pričati.

Koliko vidim, Massa se držao uobičajene putanje i NIJE ostavio nikakvog prostora o kojem ti tupiš.
- ostoja
Pa drugi nesmiju gume promijeniti,a Hamiltonu remontuju bolid.Ustavi trku da princHami uradi generalku.Hahahahah,prejako.A šta mislite kako bi bio to jak vozač da nisu svi protiv njega.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
Darkness rises when silence dies
- Schumy.d
- Legenda
Cilj je pretjecati tamo gdje možeš pretjecati, a ne ulaziti u duel očekivajući da će se vozač ispred tebe pomaknuti. Ako je mogao Schumachera proći na normalan način, onda je sigurno mogao i Massu.elder je napisao/la:Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Da budem iskren, da je bilo obratno ti bi prvi vikal Hamilton mu nije ostavil dosta mjesta. Briljantan potez Masse. Nemoj me j.... u mozakSchumy.d je napisao/la:Cilj je pretjecati tamo gdje možeš pretjecati, a ne ulaziti u duel očekivajući da će se vozač ispred tebe pomaknuti. Ako je mogao Schumachera proći na normalan način, onda je sigurno mogao i Massu.elder je napisao/la:Kaj je smisao utrkvanja biti drugi, treci ili 4. Ili pobjediti. Kak je jedan velikan rekel Biti drugi je biti prvi među gubitnicima. Meni je drago da Hamilton tak vozi, to je utrkivanje. A kaj se tice kazni to nebudem komentiral jer nema smisla se svađati.
Darkness rises when silence dies
- ostoja
Sačekaj da vidiš tek sada kako će da vozi dok ga remontuju.Vidiš da su mu pola bolida promijenili,a drugi nesmiju gume.Koja su ovo pravila i čiji su ovo sudci.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To Lewis! Samo deri!!
- Caldor
- Profesionalni vozač
... Ajd nek ide k vragu ova trka više.
- Schumy.d
- Legenda
Evo, sad je i Maldonada izgurao. A ti pričaj priče sam sebi koliko hoćeš.elder je napisao/la: Da budem iskren, da je bilo obratno ti bi prvi vikal Hamilton mu nije ostavil dosta mjesta. Briljantan potez Masse. Nemoj me j.... u mozak
- Caldor
- Profesionalni vozač
Odustajem od F1. Vettel iducih 6 godina WDC i dostiže Schumija. Nema misla vise gledat. Oni koji mogu se sami sjebu, a ostatak nije ni blizu.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šta je danas sve njegov MP4-26 izdržao. Pa nek sad neko veli da nemamo dovoljno čvrst ovjes...I još zadnje krilo kad ga je alguersuari napucal...lol
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Fantastična utrka Hamiltona!
Šteta za McLaren, uspjeli su upropastiti ovaj vikend, imali su 2 najbrža bolida na gridu, a samo 3. i 6. mjest, velika šteta.
Hamilton je odvozio onako kako je u ovoj situaciji trebao voziti; a najzanimljivije mi je da ovi koji ga sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
Sve navedeno ionako nebitno, čestitam Vettelu na drugom naslovu i nadam se zanimljivijoj sljedećoj sezoni.
Šteta za McLaren, uspjeli su upropastiti ovaj vikend, imali su 2 najbrža bolida na gridu, a samo 3. i 6. mjest, velika šteta.
Hamilton je odvozio onako kako je u ovoj situaciji trebao voziti; a najzanimljivije mi je da ovi koji ga sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
Sve navedeno ionako nebitno, čestitam Vettelu na drugom naslovu i nadam se zanimljivijoj sljedećoj sezoni.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Slash
- Veteran
Dakle, smatraš i da za Schumachera i Rosberga isto nije bilo mjesta?Schumy.d je napisao/la:Ma dajte molim vas... ako je tamo bilo prstora za pretjecanje, onda sam ja slijep.
Pa tamo je nemoguće proći sa 2 auta istovremeno, a pogotovo ako je ovaj prvi već na pola zavoja.
Ili je njegovo bio fantastičan potez?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Slash je napisao/la: Dakle, smatraš i da za Schumachera i Rosberga isto nije bilo mjesta?
Ili je njegovo bio fantastičan potez?

Samo ću reć jednu stvar: Massa nije Button
Pametnom dosta.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
kobayashi dosad nije nikom uništio utrku dok je ovaj danas barem dvojici ili trojiciSlash je napisao/la: sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: Fernando Alonso i Renault
Sramotna voznja Hamiltona. kad vidi da ne moze preteci nekoga onda ih ide izbacivati, sramota.
- ostoja
Odakle ti to da su imali 2 najbrža bolida,pogledaj ko je imao pole,i ko je imao najbrži krug.A to što neko napravi najbrže vrijeme siječući šikanu možda jeste najbrži al nije najbrži legalni krug.A Baton je odlično vozio,šta je po tebi i on trebao izazvati bar dva tri udesa pa da za tebe bude pravi vozač.Stvarno jedno nezrelo razmišljanje ako veličaš nekog ko je upropastio utrku a omalovažavaš Batona koji je izvukao maksimum.A to što ti planiraš da Hamilton zadrži 6 mjesto,moguće al samo ako Ron Denis donese par miliončića za ovo sudija što prate dešavanja na stazi.Slash je napisao/la:Fantastična utrka Hamiltona!

- Slash
- Veteran
Ti valjda gledaš neki drugi sport.Domi je napisao/la:kobayashi dosad nije nikom uništio utrku dok je ovaj danas barem dvojici ili trojiciSlash je napisao/la: sad napadaju su oni koji su Kobayashiu spomenike dizali na njegove banzai poteze.
A to kad NIJE uništio, nije uništio jer su mu se makli.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma fenomenalna vožnja danas! Massa si je sam kriv, isto se i Hulkenbergu desilo prošle godine, a Maldondado jbg...nije ostavil dosta mjesta...
Haha bravo Lewis!!

Haha bravo Lewis!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
uspio je porazbijat sve što se dalo .. Mogao je i gore zavrsit

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Schumy.d
- Legenda
Kao prvo, nemaš pravo me vrijeđati!Slash je napisao/la:Već me boli glava od nekih članova ovdje. Pa šta ak Massa nije Button??? Još bolje, znači na timskog kolegu se možeš bacit i očekivat da će ti se maknut, a na ostale ne???
Dajte, molim vas, pogotovo vi Šumaherovci, dvolična ste govna svi redom. Odjednom je sramotno tak vozit, no dok je to i puno gore stvari radio vaš ''gazda'' sve je bilo super. Bljuv x1000.
Kako bi trebao vozit Hamilton sa 9. pozicije u najbržem autu? Vozit se cijelu utrku iza pičkonje Masse dok mu je jedini konkurent za naslov u vodstvu??? DA, sigurno.

Kao drugo, suci su sve vidjeli i odlučili su pošteno. Nadam se da će dobiti i kaznu za Maldonada.
EDIT:
Kao treća stvar. Ovo je samo jedna u nizu njegovih utrka koje je fantastično odvozio. Kina, Brazil 2x, sada Monaco... itd itd. nemam se uopće namjere prepirati više jer je očito kud ovo vodi. Izvadi glavu iz pijeska malo.

Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 29 svi 2011, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
jedina pozitivna stvar preticanje schumachera,ostalo za zaborav