elder je napisao/la:Zašto je Hamilton bio tako dobar u GP2 seriji, naravno zbog svojeg stila voznje. Tamo svi vozaci imaju iste bolide i nije samo tako da prođes, oni moraju biti agresivni. Ako spomenemo LMES seriju samo gledajte kako se tamo prelazi vozac ispred, priđe mu se malo ga se trkne da se izbaci iz putanje i prođe. U svim auto sportovima bitno je da imas mentalitet ja to mogu bez obzra na sve. NASCAR, Indy, V8 supercars, LMES pa cak i F3 i GP2 pogledajte kako ljudi voze i kako su te trke uvjek zanimljive. Ali zato u Formuli 1 cim malo dotaknes nekoga FIA odmah evo ti kazne, gusiju sport. Cak da nema svih pizdarija poput kers-a i drs-a nego da im maknu sva ona silna pomagala te da ne daju za svaki i najmanji dodir ili zalbu vozaca kaznu da vidis kakva bi gledanost bila i kolko bi zanimljivo bilo. Ali to ljudima nebi odgovaralo jer određeni vozaci onda nebi bilo to što jestu rekel budem otvoreno mislim na Vettela onda bi u planu bili odvazni vozaci koji imaju hrabrosti preticavati. I radi toga trenutno u f1 za mene najbolji vozaci su Hamilton, Alonso, Schumacher, Barrichello i trenutno neprisutni Kimi i Montoya.
Vettel nema hrabrosti pretjecati i ne umije biti jako agresivan? Jesi možda gledao Tursku prošle sezone?
Priča vam je šuplja. Potrebni nam je agresivnih vozača bla bla u drugim serijama je tako bla bla. Onaj iza ima pravo da agresivno napada koliko god želi, a onaj ispred ne smije biti agresivan kada se brani? Massa je prije dvije godine u Japanu, ako se ne varam, jako agresivno napao Hamiltona i izazvao sudar. Ja sam prvi rekao da je napravio glupost. Ako vozač ispred zatvori vrata tvoje je da kočiš, a ne da se zabijaš u njega. To nije agresivnost, nego glupost. Agresivnost je ono što su Hamilton i Button u Turskoj pokazali. Točak uz točak bez ijednog kontakta.
edit: Gledam ovaj video kontakta Hamiltona i Maldonada i ne mogu da vjerujem šta vi pišete da vidite ovdje.
1. Maldonado ima idealnu putanju, Lewis je iza i nije na trkaćoj putanji.
2. Ako niste primjetili Lewis je počeo napadati Maldonada dok je još na snazi bila žuta zastava (s lijeve strane se vide svjetla, a prestaju blinkat tek pred kraj startno-ciljne ravnine).