Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Monaka, Circuit de Monaco, 26.-29.5.2011.
ti si neki veseli?
ajd neka.. ziv bio!
ajd neka.. ziv bio!
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PXAB0sQs ... ture=feedu[/youtube]
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 10.-12.6.2011.

Prva utrka: 8. listopada 1978.
Dužina kruga: 4 361 metara
Ukupno krugova: 70 (305.270 km)
Najbrži krug: R. Barrichello - 1:13:622 (2004, Ferrari)
Postolje 2010.: 1. L Hamilton 2. J Button 3. F Alonso
Petak
1. slobodni trening 16:00 - 17:30
2. slobodni trening 20:00 - 21:30
Subota
3. slobodni trening 16:00 - 17:00
Kvalifikacije 19:00
Nedjelja
Utrka 19:00

- mislav 1984
- Navijam za: Dobru utrku
netipično puno akcije, ako nigdje drugdje, pirelli je u monacu pun pogodak, i upravo ono što toj utrci treba.
- Dero
- Profesionalni vozač
Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 10.-12.6.2011.
Samo da se zna da od Kanade pa i na ostalim utrkama na kojima je moguce nas čekaju 2 DRS zone
LINK
I zanimljivo je da ce DRS zone biti postavljene jedna za drugom, na ravnini nakon L’Epingle i na startnoj ravnini do 1. zavoja.
Koliko sam ja shvatio imati ce jednu detekcijsku zonu. Znači ako bolid koji koristi DRS prestigne nekoga na ravnini prije zadnjeg zavoja moci ce koristiti DRS i na startnoj ravnini očito bez mogucnosti da prestignuti vozač proba vratiti poziciju.
koje sustavno uništavanje sporta, kao da je Kanadi potreban DRS
LINK
I zanimljivo je da ce DRS zone biti postavljene jedna za drugom, na ravnini nakon L’Epingle i na startnoj ravnini do 1. zavoja.
Koliko sam ja shvatio imati ce jednu detekcijsku zonu. Znači ako bolid koji koristi DRS prestigne nekoga na ravnini prije zadnjeg zavoja moci ce koristiti DRS i na startnoj ravnini očito bez mogucnosti da prestignuti vozač proba vratiti poziciju.
koje sustavno uništavanje sporta, kao da je Kanadi potreban DRS
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Slažem se za DRS.
A u Kanadi očekujem 1-2 McLarena i DNF Vettela
.
A u Kanadi očekujem 1-2 McLarena i DNF Vettela

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ja ne ocekujem, ali se nadam. 

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
da li je stvarno vrijeme da vettel odustane ili da mu rikne motor.nije meni sada da mclaren dobije tu utrku kao prošle sezone (naravno da bi volio) ali ako ne mclaren neka meni ljuti protivnik (ferrari) dobije utrku samo ne ovi crveni bikovi pa da moram gledati kažiprsta kako urlika na radiju.
da li itko zna od mclarenovaca (gringo) jeli mclaren donosi što novo u kanadu i koje su gume na raspolaganju timovima.
da li itko zna od mclarenovaca (gringo) jeli mclaren donosi što novo u kanadu i koje su gume na raspolaganju timovima.

- mcLuke
- Početnik
Koristit će se soft i super soft. Ne znam ako će imati dosta setova uopće jer su prošle godine žvakali ko ludi, a gume su bile dosta izdržljivije.senamozart je napisao/la:da li je stvarno vrijeme da vettel odustane ili da mu rikne motor.nije meni sada da mclaren dobije tu utrku kao prošle sezone (naravno da bi volio) ali ako ne mclaren neka meni ljuti protivnik (ferrari) dobije utrku samo ne ovi crveni bikovi pa da moram gledati kažiprsta kako urlika na radiju.
McLaren neće uvoditi značajnije promijene. Nije toliko važna najbolja aerodinamika za ovu utrku, a oni kažu da imaju najbolji KERS i motor tako da bi trebali biti dosta dobri.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91946
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mah opet soft i super soft trebali bi staviti hard i super soft bilo bi zanimljivijemcLuke je napisao/la: Koristit će se soft i super soft. Ne znam ako će imati dosta setova uopće jer su prošle godine žvakali ko ludi, a gume su bile dosta izdržljivije.
McLaren neće uvoditi značajnije promijene. Nije toliko važna najbolja aerodinamika za ovu utrku, a oni kažu da imaju najbolji KERS i motor tako da bi trebali biti dosta dobri.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91946

Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Race edit je stigao. Ima nekoliko zanimljivih team radia.
http://www.formula1.com/video/race_edits/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.formula1.com/video/race_edits/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dero
- Profesionalni vozač
"What a dirty driver", "Suprise, suprise" koji carKing iCool je napisao/la:Race edit je stigao. Ima nekoliko zanimljivih team radia.![]()

- Morgan Freeman
Jel na kraju zabranjen taj blown difusor za Kanadu ili nije?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Mislim da nije, ako se dobro sjećam rekli su da će 16.6 o tome raspravljat...Morgan Freeman je napisao/la:Jel na kraju zabranjen taj blown difusor za Kanadu ili nije?
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Još jednom ću ponovit, ova dvostruka DRS zona nikako mi se ne sviđa. Odnosno ne sviđa mi se kako su je oni zamislili..
Po meni, zar nebi bilo bolje kad su već 2 zone da su napravili 1 zona tu di je, na onoj ravnini a sljedeća koju su stavili na ciljnu ravninu da se koristi za svojevrsnu kontur prestignutog vozača. Znači karikiram, Hamilton prođe Vettela uz pomoč DRS-a u posljednjoj šikani i onda nakon "zida prvaka" Vettel ima priliku na ciljnoj ravnini da mu vrati.. A ovako vozač iza nema nikakvu šansu vratit poziciju..
Po meni totalno nepotrebno, tu dvostruku DRS zonu mogli su stavit U Barceloni gdje skoro pa nemreš u normalim okolnostima prestizat pa bi dvostruka zona uvelike pridonjela zanimljivosti. A u Kanadi ne da ne treba 2 zone, nego ne treba niti jedna....
Nije mi baš jasna logika FIA-e.
Stazu sa dugim pravcima i naglim kočenjima gdje je uvijek bilo uzbuđenja i prestizanja dvostrukom zonom učinit će vozaču koji se brani jednostavno nemoguće da obrani poziciju i da odmah uzvrati kontrom. Sve mi se čini da će to biti "laganini" prolasci bez ikakve mogučnosti obrane..
Po meni, zar nebi bilo bolje kad su već 2 zone da su napravili 1 zona tu di je, na onoj ravnini a sljedeća koju su stavili na ciljnu ravninu da se koristi za svojevrsnu kontur prestignutog vozača. Znači karikiram, Hamilton prođe Vettela uz pomoč DRS-a u posljednjoj šikani i onda nakon "zida prvaka" Vettel ima priliku na ciljnoj ravnini da mu vrati.. A ovako vozač iza nema nikakvu šansu vratit poziciju..
Po meni totalno nepotrebno, tu dvostruku DRS zonu mogli su stavit U Barceloni gdje skoro pa nemreš u normalim okolnostima prestizat pa bi dvostruka zona uvelike pridonjela zanimljivosti. A u Kanadi ne da ne treba 2 zone, nego ne treba niti jedna....
Stazu sa dugim pravcima i naglim kočenjima gdje je uvijek bilo uzbuđenja i prestizanja dvostrukom zonom učinit će vozaču koji se brani jednostavno nemoguće da obrani poziciju i da odmah uzvrati kontrom. Sve mi se čini da će to biti "laganini" prolasci bez ikakve mogučnosti obrane..
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Dobro da nisu obe zone stavili na istu ravninu.. Nebi me cudila takva glupostIgor18 je napisao/la:Još jednom ću ponovit, ova dvostruka DRS zona nikako mi se ne sviđa. Odnosno ne sviđa mi se kako su je oni zamislili..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
meni odgovaraju dvije zone iako bi više volio da su tri...mogli bi jos jednu dodat negdje u sredini krugaIgor18 je napisao/la:Još jednom ću ponovit, ova dvostruka DRS zona nikako mi se ne sviđa. Odnosno ne sviđa mi se kako su je oni zamislili..
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
danas je bilo mokro u montrealu

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Morgan Freeman
U petak se najavlajuje sunčano dok se u subotu popodne najavljajuje srednja kiša sa oko 8 mm kiše dok se u nedjelju najavljuje poluoblačno s kišom od oko 2 mm, pe ćemo sad vidjet koliko su te prognoze vjerodostojne.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- mcLuke
- Početnik
Trebali su staviti 1 kratku zonu i to je to. Samo radi približavanja bolidu ispred. Kao da vozače smatraju idiotima koji ne znaju obilaziti - nastavlja se niz gluposti FIA-e.
Znači, isto kao dosad.
Ovaj vikend navijam protiv Vettela...I za kišu.Morgan Freeman je napisao/la:U petak se najavlajuje sunčano dok se u subotu popodne najavljajuje srednja kiša sa oko 8 mm kiše dok se u nedjelju najavljuje poluoblačno s kišom od oko 2 mm, pe ćemo sad vidjet koliko su te prognoze vjerodostojne.
Znači, isto kao dosad.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- ice_man
- Početnik
Prvi slobodni trening počinje u 16:00 po našem vremenu, u 20:00 drugi.
Napokon će i ljudi koji rade biti u prilici pogledat trening:)
Molim vas samo da ne stavljate linkove za vremensku prognozu, znamo onda kakvo će vrijeme na kraju biti.
Napokon će i ljudi koji rade biti u prilici pogledat trening:)
Molim vas samo da ne stavljate linkove za vremensku prognozu, znamo onda kakvo će vrijeme na kraju biti.
-
- Profesionalni vozač
Kakve je momak srece, bit ce suho i pobijedit ce.mcLuke je napisao/la:Ovaj vikend navijam protiv Vettela...I za kišu.
Znači, isto kao dosad.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92100" onclick="window.open(this.href);return false;
PROVOKACIJE?
živi bili pa vidli, ako bude kiše nikaj od toga..
PROVOKACIJE?
živi bili pa vidli, ako bude kiše nikaj od toga..
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
ova staza je jedna zanimljiva stop and go staza gdje nema brzih zavoja gdje ekipe voze s malim down forceom , kočnice se ludo troše a ako kome prdnu nikaj novog . A što se tiče favorita to je očito HRT dok crveni vol bez muda neće moći ništa

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Bilo bi zanimljivo vidjeti kisu, ali to spacedoc veli kocnice se na toj stazi trose ko lude. Ja se samo nadam pobjedi Mclarena/Hamilton, i da Ferrari i Mercedes zauzmu ostale pozicije do 6. A red bull da napokon ima nekih problema jer im je u uvih par utrka ama bas sve islo na ruku, nekad mora i stati
Darkness rises when silence dies