Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
IH!
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la IH! »

Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida :biggrin: ,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu =D>

Da l' se moze ocekivati,barem priblizno,nastavak ovakvih brzina i prikazanog vec na slijedecoj trci,il' je ovo bio samo jedan blijesak i sticaj okolnosti (kisa,SC itd.)????
slika
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

IH! je napisao/la:Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida :biggrin: ,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu =D>

Da l' se moze ocekivati,barem priblizno,nastavak ovakvih brzina i prikazanog vec na slijedecoj trci,il' je ovo bio samo jedan blijesak i sticaj okolnosti (kisa,SC itd.)????
Po meni više ovo :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

IH! je napisao/la:Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida :biggrin: ,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu =D>

Okolnosti i ostalo su donekle pomogli (pri probijanju), ali donekle i odmogli (utoliko da je uopće moralo doć do tog probijanja). Sve u svemu, može se očekivati nastavak ovakve brzine McL-a u utrci, od Španjolske imamo najbrži auto u utrci, ova utrka nije bila iznimka. :!:
Siguran sam da je bilo i suho da bi i Hamilton i Button dosta skočili u poretku... sve u svemu super, jedina loša stvar što je ova ''renesansa'' stigla daleko prekasno, tj. ne bi bilo prekasno da smo tu prednost koju smo imali iskoristili na sve tri prethodne utrke, a ne samo na ovoj jednoj i to samo s jednim vozačem...tako se prvenstva ne osvajaju, pogotovo kad ti prvi čovjek bježi 60 bodova.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Dani je napisao/la:Izvlači nas poboljšani bolid. Očit je napredak još tamo od Kine. Zanima me da li je možda hobotnica funkcionalna? Znam da imaju novi zadnji ovjes, mjenjač, podnicu i prednje krilo.
Bolid je poboljšan,ima i brzinu.Možda ne u kvalama ali u utrci jedan od najboljih,a Hamilton je ipak frustriran našim bolidomNezahvalnil.Možda da pokuša da analizira prvo sebe a tek onda ekipu i bolid.
slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

F1NAC je napisao/la:

Po meni više ovo :)
Nebih rekao da je samo sticaj okolnosti.Bolid nije možda vrhunski,al ne zaostaje mnogo za RBRovim.Samo pametna strategija,koje ne zaostaje.I ako oba vozača počnu da rade za tim i jednako skupljaju bodove ja mislim da smo glavni pretendenti bar za titulu u poretku konstruktora-koja je za mene i važnija.
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Samo jedan malo veci update da legne ,ne moraju cak ni stici RB u kvalama,neka se priblize na destinku ili dvije ali ce ih u utrci onda rasturiti...Jedino jos za njih nije kasno da zaustave Red Bull ako stvarno zapnu a ako iko ima resurse i sposobnost za to onda je to Mclaren,oni se nikada ne otpisuju....Jedina im je boljka sto zadnju deceniju su samo tri puta startali sezonu s konkuretnim bolidom,skoro uvijek igraju catch-up i na tome gube sampionate...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
McRambo

Post Postao/la McRambo »

Najava za Top Gear:
http://www.youtube.com/watch?v=wJnpCp841_0

Navodno je McLaren MP4-12C uništio konkurenciju :faca:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nisam ni sumnjao. U taj auto je uloženo toliko znanja i truda da je jednostavno morao pojest sve na stazi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

yep istina, al pojeo je sve jer su 458 vec provozali pa nema direktnog konkurenta :P
rFactor F1 HR server Info
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne bih te htio uvrijediti ni sve ljubitelje Ferrarija ali ima jedan komentar za koji ćemo vidjeti da li je točan.
It did and with an amazing time!

1:14.118 completely stock, and a 1:12.915 when fitted with Corsa tires, and the light weight package.

Ferrari 458 Italia: 1.19.100

Bugatti Veyron Super Sport: 1.16.800

Evo klip sa nekog testiranja:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5ejAKZ3K ... r_embedded[/youtube]
458 ti je onaj crveni :biggrin:

slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Lord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
Da kolko sam cital 100komada su ih napravili i 100komada je prodano odmah. A MP4-12c GT3 koji sada pripremaju bude za trke i posebno za Le Mans 24h
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Lord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
O ukusima se ne raspravlja. Meni recimo 458 izgleda kao da ga je sastavio dječak od 10 godina pomoću lego kocaka.A i Ferrari danas svaki seljak sa leasingom na firmu ima.

slika
biga
Navijam za: Kubica

Post Postao/la biga »

sve je to ok i stoji, al nemoj mi protiv Opela... hehehe...
nisam veliki fan tih 'unikatnih' automobila kao što su McLaren, Ferrari itd, jednostavno nisu potrebni nama na ovakvim cestama... jbt imam malo spuštenije auto i ne mogu na 50% cesta voziti normalno..
ta su auta za Njemačku i sređenije zemlje što imaju i malo više asfalta na cestama.. mislim bez rupa, pogrešno izvedenih krivina i ostaloga..

a to da bi više žena zbario sa Ferreriem nego McLarenom je možda samo zato što je Ferrari zvučnije ime. svaka šuša na svijetu je čula za njega. a McLaren je jedna cura koju poznajem znala mjenjati sa McDonnaldsom... živa istina!!
"Understeer"-when you hit the fence with the front of the car
"Oversteer"-when you hit the fence with the rear of the car
"Horsepower"-how fast you hit the fence
"Torque"-how far you take the fence with you.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

biga je napisao/la:
sve je to ok i stoji, al nemoj mi protiv Opela... hehehe...
nisam veliki fan tih 'unikatnih' automobila kao što su McLaren, Ferrari itd, jednostavno nisu potrebni nama na ovakvim cestama... jbt imam malo spuštenije auto i ne mogu na 50% cesta voziti normalno..
ta su auta za Njemačku i sređenije zemlje što imaju i malo više asfalta na cestama.. mislim bez rupa, pogrešno izvedenih krivina i ostaloga..

a to da bi više žena zbario sa Ferreriem nego McLarenom je možda samo zato što je Ferrari zvučnije ime. svaka šuša na svijetu je čula za njega. a McLaren je jedna cura koju poznajem znala mjenjati sa McDonnaldsom... živa istina!!

hahahahhaaahahahha prejako :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

dani - sve je to do vozaca :)
rFactor F1 HR server Info
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Dani je napisao/la: O ukusima se ne raspravlja. Meni recimo 458 izgleda kao da ga je sastavio dječak od 10 godina pomoću lego kocaka.A i Ferrari danas svaki seljak sa leasingom na firmu ima.
Hehe znao sam de ces se ti navuc...OK de gustibus i tako dalje bla bla yadayada! Pa meni npr jedan od pojmova fenomenalnog automobila je Nissan GT-R koji mozemo se univerzalno sloziti nije lijep niti cu se ja uvrijediti ili nekaj ako neko kaze da je taj auto gadan ali je takav kakav je tj on niti ne preferira biti u toj klasi ultra supersportskih egzotika (njegov dizajn je vise "mecha" japanski stil) dok Mclaren ima krizu identiteta s ovim autom jer imaju imidz od prije (stari vanzemaljski F1) koji na neki nacin nosi sa sobom ocekivanja! Auto koji zeli biti u tom uskom krugu ekstra egzotike treba i izgled koji ide u paketu...najbolji primjer mozda je Pagani Zonda Cinque koja toliko mocno izgleda koliko i brutalno ide, s njom nema second guess! Jer auti kao Zonda, Reventon, F40, CCXR, stari F1... imaju to nesto, oni su ikone! I bas zato sto su ikone su posebni, jer opet neko moze onog GT-Ra nabrijat za malo love da ce jest i Enza i Murca i Zondu ali on opet ostaje GT-R,nasuprot autu kao F40 koji je ikona i dan danas kada ima mali milijon auti sa boljim performansama itd no taj F40 ostaje kao legenda.

@biga: naravno nista ja nisam mislio protiv opela, oni za svoju klasu rade izvrsno prihvatljive aute i respect njima :biggrin:

Al ovo s McDonaldsom mi je prejako - evo prilike za marketing kampanju Mclarena, nek se povezu s Mekicem i u proboj na nova trzista, stavit Ronalda ko livery i trubu "I'm lovin it" i eto novih fanova :biggrin:
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Ko uzme Mclarena da bari komade taj je definitivno profulao auto :) za to ce mu dobro doci bilo koji amg mercedes,bmw,audi koji je posebno popularan kod nasih balkanskih seljaka,ferrari vec imaju samo malo teze baje,pola od njih ne znaju ni sta voze,samo je bitno koliko ima " konja " i znacka na haubi...da ne bude da su svi seljaci,svaka cast obrazovanim ljudima koji znaju sta kupuju i koji to kupuju iz strasti prema odredjenoj marki automobila i onome sto ona predstavlja...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ma da je najružniji na svijetu volio bih ga ja provozati. A komadi? Kome treba dobro auto da umoči u današnje vrijeme odma nek se ubije :) .

Sjetih se jedne anegdote što mi pričao lik kad je bio u Njemačkoj. Uglavnom čikica neki prekoputa motela imao kućicu, pored kućice baštu neku i tako svaki dan obrađivao malo baštu, oko kuće deverao. I jedan dan otvorio malo poveću garažu u sklopu kuće. Unutra neki Merc oldtimer i Ferrari. Nije lik skonto o kojim je modelima riječ, ali su pali na dupe kad su vidjeli. Takvi ljudi i treba da imaju takva auta, a ne neki skorojević i seljačina koji samo želi biti glavna faca u gradu. Ova auta su pravljena za ljude koji znaju cijeniti njihovu pravu vrijednost.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ako netko ima višak love:TAG Heuer MP4-12C Watch
slika
Cijena? Prava sitnica od nekih 14,950.00 dolara

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Tko ide u London od sad mora posjetiti i ovo :P ( Imati ce i par bolida unutra )

slika

Evo Button&Hamilton i Ron na otvaranju

Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

@dero

Uf uf, evo idem u london u 7. mjesecu sa školom, moram ih barem nagovoriti da idemo do tamo 8)
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Rasprodani su za slijedeće tri godine.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Mclaren u FP1 testira novo prednje krilo i radi toga nebudu korisitili DRS, tako da u FP1 nebudu postavljali neka vrhunska vremena
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

elder je napisao/la:Mclaren u FP1 testira novo prednje krilo i radi toga nebudu korisitili DRS, tako da u FP1 nebudu postavljali neka vrhunska vremena
O_o šta nije stražnje krilo??
koristili su boju na stražnjem krilu a ne na prednjem...
a i ne vidim razlog zašto zbog prednjeg krila ne bi koristili DRS,
uglavnom, izgledaju dosta brzo čak i bez DRS-a... ali opet, svaka momčad drži neki as u rukavu...
Odgovori