Da l' se moze ocekivati,barem priblizno,nastavak ovakvih brzina i prikazanog vec na slijedecoj trci,il' je ovo bio samo jedan blijesak i sticaj okolnosti (kisa,SC itd.)????
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Po meni više ovoIH! je napisao/la:Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu
![]()
Da l' se moze ocekivati,barem priblizno,nastavak ovakvih brzina i prikazanog vec na slijedecoj trci,il' je ovo bio samo jedan blijesak i sticaj okolnosti (kisa,SC itd.)????
Okolnosti i ostalo su donekle pomogli (pri probijanju), ali donekle i odmogli (utoliko da je uopće moralo doć do tog probijanja). Sve u svemu, može se očekivati nastavak ovakve brzine McL-a u utrci, od Španjolske imamo najbrži auto u utrci, ova utrka nije bila iznimka.IH! je napisao/la:Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu
![]()
Bolid je poboljšan,ima i brzinu.Možda ne u kvalama ali u utrci jedan od najboljih,a Hamilton je ipak frustriran našim bolidomNezahvalnil.Možda da pokuša da analizira prvo sebe a tek onda ekipu i bolid.Dani je napisao/la:Izvlači nas poboljšani bolid. Očit je napredak još tamo od Kine. Zanima me da li je možda hobotnica funkcionalna? Znam da imaju novi zadnji ovjes, mjenjač, podnicu i prednje krilo.
Nebih rekao da je samo sticaj okolnosti.Bolid nije možda vrhunski,al ne zaostaje mnogo za RBRovim.Samo pametna strategija,koje ne zaostaje.I ako oba vozača počnu da rade za tim i jednako skupljaju bodove ja mislim da smo glavni pretendenti bar za titulu u poretku konstruktora-koja je za mene i važnija.F1NAC je napisao/la:Po meni više ovoIH! je napisao/la:Ja se i sada najezim kada se sjetim koliko je Baton,naravno uz pomoc svoga bolida,bio onako dominantam u odnosu na sve u zadnjih 15stak krugova....uhhhhh....bukvalno je grizao stazu
![]()
Da kolko sam cital 100komada su ih napravili i 100komada je prodano odmah. A MP4-12c GT3 koji sada pripremaju bude za trke i posebno za Le Mans 24hLord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
O ukusima se ne raspravlja. Meni recimo 458 izgleda kao da ga je sastavio dječak od 10 godina pomoću lego kocaka.A i Ferrari danas svaki seljak sa leasingom na firmu ima.Lord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
sve je to ok i stoji, al nemoj mi protiv Opela... hehehe...Lord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
biga je napisao/la:sve je to ok i stoji, al nemoj mi protiv Opela... hehehe...Lord of the Ring je napisao/la:Yep, Mclaren MP4-12c je bomba od auta... ali kaj mu vrijedi kad izgleda ko friski proljev, ono s Ferrarijem ces zbarit gro komada, s Mclarenom bas i nevjerujem. Stari Mclaren F1 ne samo sto je bio hardcore motherfucker nego je i imao tu misticnu karizmu i izgled...ovaj izgleda ko krizanac izmedju lotusa i opela.
nisam veliki fan tih 'unikatnih' automobila kao što su McLaren, Ferrari itd, jednostavno nisu potrebni nama na ovakvim cestama... jbt imam malo spuštenije auto i ne mogu na 50% cesta voziti normalno..
ta su auta za Njemačku i sređenije zemlje što imaju i malo više asfalta na cestama.. mislim bez rupa, pogrešno izvedenih krivina i ostaloga..
a to da bi više žena zbario sa Ferreriem nego McLarenom je možda samo zato što je Ferrari zvučnije ime. svaka šuša na svijetu je čula za njega. a McLaren je jedna cura koju poznajem znala mjenjati sa McDonnaldsom... živa istina!!
Hehe znao sam de ces se ti navuc...OK de gustibus i tako dalje bla bla yadayada! Pa meni npr jedan od pojmova fenomenalnog automobila je Nissan GT-R koji mozemo se univerzalno sloziti nije lijep niti cu se ja uvrijediti ili nekaj ako neko kaze da je taj auto gadan ali je takav kakav je tj on niti ne preferira biti u toj klasi ultra supersportskih egzotika (njegov dizajn je vise "mecha" japanski stil) dok Mclaren ima krizu identiteta s ovim autom jer imaju imidz od prije (stari vanzemaljski F1) koji na neki nacin nosi sa sobom ocekivanja! Auto koji zeli biti u tom uskom krugu ekstra egzotike treba i izgled koji ide u paketu...najbolji primjer mozda je Pagani Zonda Cinque koja toliko mocno izgleda koliko i brutalno ide, s njom nema second guess! Jer auti kao Zonda, Reventon, F40, CCXR, stari F1... imaju to nesto, oni su ikone! I bas zato sto su ikone su posebni, jer opet neko moze onog GT-Ra nabrijat za malo love da ce jest i Enza i Murca i Zondu ali on opet ostaje GT-R,nasuprot autu kao F40 koji je ikona i dan danas kada ima mali milijon auti sa boljim performansama itd no taj F40 ostaje kao legenda.Dani je napisao/la: O ukusima se ne raspravlja. Meni recimo 458 izgleda kao da ga je sastavio dječak od 10 godina pomoću lego kocaka.A i Ferrari danas svaki seljak sa leasingom na firmu ima.
O_o šta nije stražnje krilo??elder je napisao/la:Mclaren u FP1 testira novo prednje krilo i radi toga nebudu korisitili DRS, tako da u FP1 nebudu postavljali neka vrhunska vremena