Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Toon
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
Re: Formula 1 team - Ferrari
...s obzirom na to što ove godine voze odlična su mjesta ulovili...u slučaju nekog ne(očeivanog) krkljanca i neka niža stepenica na podiju im nije daleko...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Igor18 je napisao/la:To se govori nakon gotovo svakih kvalaThe Greatest je napisao/la:Ako ovu utrku ne pobijede, trebaju baciti ovu sezonu i okrenuti se 2012.![]()
Čuj, pa nije da startaju 1. i 2.
Alonso starta iza 2 dominantna RB-a i iza Hamiltona.
Pustite priče Alonso je najbolji starter i bla bla, nema raketu u guzici pa da projuri pokraj 3 automobila na startu. Postolje na ovoj utrci realno je za očekivati, do pobjede čisto sumnjam. Red Bull je još uvijek bolji za pola sekunde, a malac je svoju kvotu pogrešaka ispucao u Kanadi.
Španjolska ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
A pa nemrete očekivat svaku utrku da ponovi potez koji se uspije jednom u 50 utrka (karikiram).
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja sam zadovoljan njegovim startom otkad su promjenili kvacilo u španjolskoj na svakom startu od onda se probio minimalno 1 mjesto izuzev Kanade kad je start bio iza SC

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
To je činjenica da od tada puno bolje starta.
Ja samo kažem, 4. mjesto nije ni loše ali nije ni garancija da će se ugroziti vodećeg.
Ferrari dobro izgleda, ali Red Bull izgleda fenomenalno.
Ispred njega je prvo Hamilton koji je uvijek agresivan te 2 Red Bulla koji su za razliku od početka sezone riješili KERS.
Uvijek se može dogoditi neki krkljanac ispred njega ili pogreška nekog od vozača pri startnoj proceduri ali bit će teško.
Valencija predhodnih godina nije se pokazala kao staza zahvalna za prestizanja, ako jedan ili ne daj Bože oba Red Bulla odu na startu naprijed ne vidim tko bi ih mogao ugrozit. Jednog bika proći još nekako ali proći obojcu.. hm..
Alonso mora gledati i u retrovizore jer Jenson nije bio najsretniji nakon kvala i sigurno će htjeti što prije krenuti prema naprijed, tu bi Massa mogao eventualno pripomoći.
Ja ipak navijam da se dva bika potuku i završe u ogradi
Ja samo kažem, 4. mjesto nije ni loše ali nije ni garancija da će se ugroziti vodećeg.
Ferrari dobro izgleda, ali Red Bull izgleda fenomenalno.
Ispred njega je prvo Hamilton koji je uvijek agresivan te 2 Red Bulla koji su za razliku od početka sezone riješili KERS.
Uvijek se može dogoditi neki krkljanac ispred njega ili pogreška nekog od vozača pri startnoj proceduri ali bit će teško.
Valencija predhodnih godina nije se pokazala kao staza zahvalna za prestizanja, ako jedan ili ne daj Bože oba Red Bulla odu na startu naprijed ne vidim tko bi ih mogao ugrozit. Jednog bika proći još nekako ali proći obojcu.. hm..
Alonso mora gledati i u retrovizore jer Jenson nije bio najsretniji nakon kvala i sigurno će htjeti što prije krenuti prema naprijed, tu bi Massa mogao eventualno pripomoći.

Michael is faster than you!!
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Nije ni nemoguće,poznavajući Webberovu nabrijanost na Vettela..ali mislin da će ipak stić prije utrke "direktiva" iz Red Bulla,da ne idu u izravan okršaj osim na startu,i onda će naravno Vettel odjurit...ali,utrka traje 57 krugova,i svašta se može dogodit.Igor18 je napisao/la:

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
-
- Navijam za: Felipe Massa
Zar niko ne misli da Felipe ima sanse da nekome pomrsi racune,starta sa ciste strane,poznat je kao jedan
od najboljih startera,al mozda je i bolje iz prikrajka se prišunjati...
od najboljih startera,al mozda je i bolje iz prikrajka se prišunjati...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Fry-ev cilj je učiniti Ferrari kreativnijim...sigurno ne treba biti lumen da se to shvati, u svakom slučaju bolje to nego zazivati sreću...mene osobno su posebno začudile rečenice:"There are a lot of very clever people at Ferrari. We are just trying to give them space to try and come up with ideas and be more creative, I don't think there will be any [staff] changes." - jednostavno ne mogu vjerovati da je toliko "gušenje" bilo prisutno u momčadi i da "dobre ideje" nisu mogle isplivati...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ja sam samo rekao da je ovo zadnji voz...Igor18 je napisao/la:To se govori nakon gotovo svakih kvalaThe Greatest je napisao/la:Ako ovu utrku ne pobijede, trebaju baciti ovu sezonu i okrenuti se 2012.![]()
Čuj, pa nije da startaju 1. i 2.
Alonso starta iza 2 dominantna RB-a i iza Hamiltona.
Pustite priče Alonso je najbolji starter i bla bla, nema raketu u guzici pa da projuri pokraj 3 automobila na startu. Postolje na ovoj utrci realno je za očekivati, do pobjede čisto sumnjam. Red Bull je još uvijek bolji za pola sekunde, a malac je svoju kvotu pogrešaka ispucao u Kanadi.
Ako sad ne pobijede, gotovo. Red Bull ode naprijed u bodovima. To je onda neuhvatljivo više.
Avanti FER, Avanti!!!
- ostoja
- Navijam za: McLaren
Hehehehe,RedBull je već otišao napred.Njih više nemože da spasi ni Obi van Kenobi sa svojom silom.Hehehehe
A inače se oni okreću svake sezone na sledeću pa ništa,jadna ekipa sa još jadnijim pitvolom.Samo vam još Hamilton fali da upotpuni atmosferu gubitnika.
A inače se oni okreću svake sezone na sledeću pa ništa,jadna ekipa sa još jadnijim pitvolom.Samo vam još Hamilton fali da upotpuni atmosferu gubitnika.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ta jadna ekipa je najuspješnija u povjesti F1, e sad što Ferrari trenutno vodi nesposoban čovjek to je druga stvar.ostoja je napisao/la:Hehehehe,RedBull je već otišao napred.Njih više nemože da spasi ni Obi van Kenobi sa svojom silom.Hehehehe

- ostoja
Slažem se sa tobom u potpunosti,al kad bi dobili još jednog uspiješnog čovijeka "Hamija" mislim da bi to kompletiralo vaš pad i da bi onda morali nešto da uradite.Hehehehe.F2004_the_best_ever je napisao/la:Ta jadna ekipa je najuspješnija u povjesti F1, e sad što Ferrari trenutno vodi nesposoban čovjek to je druga stvar.ostoja je napisao/la:Hehehehe,RedBull je već otišao napred.Njih više nemože da spasi ni Obi van Kenobi sa svojom silom.Hehehehe

- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
Nije mi jasno zašto je Vettel jučer gledao Alonsov bolid i volan, a tek kasnije sam vidio ono mijenjanje volana kod ulaska u boks u kvalama. Stvarno su jadni ako na taj način mijenjaju mape motora i treba ih kazniti kao i sve druge koji krše pravila. Baš me zanima šta će biti kod prve promjene guma i da li će im uopće motor izdržati ako je programiran za kvale jer će biti opterećen gorivom i bar 15 krugova moraju voziti full opterećeni. Samo da Alonso dobro starta kako on to zna i sve je moguće i otvoreno a i Massa nije loš. AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Alonso se puno puta pokazao kao specijalist za start, moguće da je i vrlo koristan u razvoju sustava startnih procedura. Sjetimo se Renaulta nekad koji su redovito na startu bili daleko najjači.
Ipak, dobar start nije garancija dobrog završetka, u Barceloni je njegov start bio fenomenalan, ali kasnije bolid jednostavno nije bio dovoljno brz.
Ipak, dobar start nije garancija dobrog završetka, u Barceloni je njegov start bio fenomenalan, ali kasnije bolid jednostavno nije bio dovoljno brz.
- Cuky
- Moderator
ja ne mogu vjerovat što ovi u boksu rade...Alonso ispred Webera i sad mora opet...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
Također,nek u Ferrariju objasne kako uvijek u svakoj utrci Felipe izgubi poziciju kroz box???
- dady16
Dobro je Massu koštalo ono drugo zaustavljanje,vjerujem da bi zadnjih par krugova bio na repu Hamiltona,možda bi ga prestigao.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
jednostavno jer je lewis vozio par krugova na novijim gumama i to je to... a felipe nije klasa fernanda da izvlaci nemoguce iz auta...Djekson je napisao/la:Također,nek u Ferrariju objasne kako uvijek u svakoj utrci Felipe izgubi poziciju kroz box???
i da prvi puta sam se veselio da fernado ide prema naprijed i navijao sam za njegovu pojedu jos od odlaska iz mclarena... svaka cast dobra voznja
McLaren u <3
-
povratak otpisanih
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Prognoziram sigurnu pobjedu u Silverstoneu, danas Fernando svemirac odličan, uspio u izravnoj borbi dvaput prestići rbr, jednom na stazi. Nije uopće bio sporiji do zadnjeg ulaska u boks od vettela, još sa novim aero paketom i ilegalnim ispušnim plinovima rbr-a moja je prognoza da rbr nema šanse, tj. ima ali ne protiv Fernanda.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ne vrijedi više ni pisati koliko su ljudi sa pit wall-a Ferrari-ja nesposobni.
Prilikom drugog box-a kada se Alonso nalazio ispred Webbera oni ostavljaju Alonsa krug duže u odnosu na Webbera i Alonso gubi poziciju, s obrzirom da je Alonso imao prednost od samo 1-1.5 s nad Webberom trebali su pozvati Alonsa kad je i Webber pozvan ili čak i ranije jedan krug, jer se tada išlo opet na soft gume a s obzirom da Webber nije imao nikog ispred(to su u Ferarriju trebali proračunat) Webber je imao dovoljno vremena uzimajući u obzir dužinu staze da zagrije soft gume i da odveze dobar krug i dođe ispred Alonsa.
Srećom kod 3 box-a napravili su dobar posao kada su ostavili Alonsa duže na stazi, jer je Webberu trebalo 2-3 kruga da zagrije medium gume a i našao je na vozače koji su zaostajali čitav krug.
Prilikom drugog box-a kada se Alonso nalazio ispred Webbera oni ostavljaju Alonsa krug duže u odnosu na Webbera i Alonso gubi poziciju, s obrzirom da je Alonso imao prednost od samo 1-1.5 s nad Webberom trebali su pozvati Alonsa kad je i Webber pozvan ili čak i ranije jedan krug, jer se tada išlo opet na soft gume a s obzirom da Webber nije imao nikog ispred(to su u Ferarriju trebali proračunat) Webber je imao dovoljno vremena uzimajući u obzir dužinu staze da zagrije soft gume i da odveze dobar krug i dođe ispred Alonsa.
Srećom kod 3 box-a napravili su dobar posao kada su ostavili Alonsa duže na stazi, jer je Webberu trebalo 2-3 kruga da zagrije medium gume a i našao je na vozače koji su zaostajali čitav krug.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Tako su nesposobni da su Alonsa progurali ispred Webbera pomoću taktike.

- Dero
- Profesionalni vozač
Pa danas je taktika bila dobra, neznam u čemu je problem?
Alonso je namjerno ostajao po krug duže od Webbera da može na kraju na softu napraviti onih par brzih krugova koji su bili brži od Webberovih na novim tvrđim gumama.
Da je išao prije od Webbera u 2. promjeni možda bi alonso morao ici po tvrđe prije Webbera pa bi situacija bila obrnuta
Alonso je namjerno ostajao po krug duže od Webbera da može na kraju na softu napraviti onih par brzih krugova koji su bili brži od Webberovih na novim tvrđim gumama.
Da je išao prije od Webbera u 2. promjeni možda bi alonso morao ici po tvrđe prije Webbera pa bi situacija bila obrnuta

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ono što je zahvaljujući stratezima izgubio prilikom drugog box-a dobio je prilikom 3 box-a, tako oni ništa nisu donijeli Alonsu ali eto srećom ni oduzeli, ali je želim da oni nekad neku poziciju i donesu Alonsu.King iCool je napisao/la:Tako su nesposobni da su Alonsa progurali ispred Webbera pomoću taktike.

Tu se radi o 1 krugu tako da bi gume izdržale.Dero je napisao/la:Pa danas je taktika bila dobra, neznam u čemu je problem?

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Danas su bili još i dobri kakvi inače znaju biti, zajebali su samo jedan ulaz u boks i to ne mnogo, alonso je ostao dva kruga više od webbera, a moje je mišljenje da je trebao samo jedan krug ostati više, tada bi vjerojatno i izašao ispred webbera.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,