Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Ricxpa »

McLewis je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Ma ovo je smiješno, Alonsu i Hamiltonu treba dići spomenik što uopće koliko-toliko mogu parirati jurilicama zvanim Red Bull. Iz sveg srca želim da (ako vec Alonso ne osvoji) da naslov uzme Hamilton.
frende zalosno ali nece ga imat ni jedan ni drugi.... steta... a zasluzujuga obojica itekako...
A gledaj, probaj se samo prisjetiti prosle sezone (u slucaju Alonsa) ili pak 2008. (u slucaju Hamiltona). Nikad ne znas do samog kraja sto ce biti, samo treba sada vidjeti hoce li oni moci kroz slijedecih par utrka smanjiti zaostatak. Idealan scenarij bi bio kad bi Webber nastavio formu i konstantno se ubacivao ispred Vettela (ista stvar vrijedi za Massu i Button) ili u naj-naj boljem slucaju da Vettel recimo dvije utrke ne osvoji nikakve bodove :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

mcLuke je napisao/la:Ovom utrkom su Hamilton i Vettel izjednačili broj pobjeda u f1.
Ako LH ne bude u mogućnosti osvojiti prvenstvo, nek se barem odvoji po broju pobjeda. Vettela ili Neweya, svejedno.
Pa bio je ispred Vettela do utrke u Valenciji...
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

King iCool je napisao/la:
mcLuke je napisao/la:Ovom utrkom su Hamilton i Vettel izjednačili broj pobjeda u f1.
Ako LH ne bude u mogućnosti osvojiti prvenstvo, nek se barem odvoji po broju pobjeda. Vettela ili Neweya, svejedno.
Pa bio je ispred Vettela do utrke u Valenciji...
Je, bio je... i ne možeš vjerovati kolko mu svega daje taj bolid. Baš zato.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Neću sad sam sebe citirati, ali kao što sam prije negdje napisao čim pobjedi opet će biti najveća faca, a prije 2-3 utrke su s*ali po njemu sve u 16... Baš zato mi je drago da je uzeo pobjedu u Njemačkoj, da se kritičari stišaju.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Neće biti najveća faca, jer je realno da će nakon ove stvarno savršene pobjede, i savršene vožnje (u vjerojatno ne-najbržem bolidu) vratiti se na staro i krenuti raditi gluposti. Gluposti koje nisu na nivou F1 vozača. Možda sam u krivu. Jedno veeeeeeeeeliko možda.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ovaj autosport je govno . Pogotovo nakon silverstona kad su napisali da je Alonso pobjedio uz pomoc EBD pravila
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

više uopće ne gledam autosport, u jednom trenutku je degen, koji uništava McLaren, a u sljedećem je genije... nemogu to raditi... nek se odluče
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Malo su i pretjerali :D do sad je lomio sve pred sobom a sad odjednom na toplijim gumama prijeđe i odmah u nebesa... Britanci ..
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

dmarijon je napisao/la:Neće biti najveća faca, jer je realno da će nakon ove stvarno savršene pobjede, i savršene vožnje (u vjerojatno ne-najbržem bolidu) vratiti se na staro i krenuti raditi gluposti. Gluposti koje nisu na nivou F1 vozača. Možda sam u krivu. Jedno veeeeeeeeeliko možda.
Gotovo sigurno si u krivu. Vidi se na njemu da je opušten i fokusiran na svaku sljedeću utrku. U jednom članku na eurosportu je izjavio da mu je dosta PR obveza koje mu otežavaju pripreme za utrku. Prije VN Njemačke dobio je tjedan dana dopusta i to se odmah vidjelo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

Ko može raditi greške na stazi onaj koji pretiče ili onaj koji se vozi kao turista ?
Sada drugo pitanje: Što želite gledati ?
Treče:Eto što Alonsovi navijači misle o onom pretjecanju Hamija(to je samo jedan od postova):Re: Fernando Alonso
Postao/la Bravo » sri srp 27, 2011 10:22

Očito je alonso pičkica ne
Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma i kad izađu iz box-a ona su dosta sporiji, zato idu kasnije u box.

Bravo

Navijam za: Alonsa
E sad šta bi vi htjeli pametnu vožnju (čitaj Alonso na toj utrci)
ili adrenalini i krv (čitaj Hami skoro sve utrke, skoro)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Mc Dietz je napisao/la:Ko može raditi greške na stazi onaj koji pretiče ili onaj koji se vozi kao turista ?
Sada drugo pitanje: Što želite gledati ?
Treče:Eto što Alonsovi navijači misle o onom pretjecanju Hamija(to je samo jedan od postova):Re: Fernando Alonso
Postao/la Bravo » sri srp 27, 2011 10:22

Očito je alonso pičkica ne
Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma i kad izađu iz box-a ona su dosta sporiji, zato idu kasnije u box.

Bravo

Navijam za: Alonsa
E sad šta bi vi htjeli pametnu vožnju (čitaj Alonso na toj utrci)
ili adrenalini i krv (čitaj Hami skoro sve utrke, skoro)
Sorry al ono, Hamilton je vec imao zagrijane gume dok je ovaj hladne imao , glupost bi bila slupat se (Malezija) kad bi ga hamilton i ovako rijesio u sljdecem zavoju jer ima vise gripa . + Ovi smiješni britanci do prije par utrka je lomio sve zivo a sad je pass master :roll: . Nemam ja nis protiv njega uredu je on al budimo realni , Alonso nije mogo niš tamo protiv njega .
slika
Mc Dietz
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Mc Dietz »

F1NAC je napisao/la:
Sorry al ono, Hamilton je vec imao zagrijane gume dok je ovaj hladne imao , glupost bi bila slupat se (Malezija) kad bi ga hamilton i ovako rijesio u sljdecem zavoju jer ima vise gripa . + Ovi smiješni britanci do prije par utrka je lomio sve zivo a sad je pass master :roll: . Nemam ja nis protiv njega uredu je on al budimo realni , Alonso nije mogo niš tamo protiv njega .
No to sam i ja htio reći, a ne sada pljuvati po Alonsu
Da je kojim slučajem Hamy bio sa hladnim gumama on bi to malo žešće branio i preuzeo veći rizik ,ali to su razlike . Nekad se isplati nekad ne...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

eeeee moj lewis... mogao je bit blizu al aj..... sutra cekamo taktiku vidjet sa setom meksih guma vise....
McLaren u <3
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

U svakom slućaju šteta, ali neznam da li bi popravio vrijeme i da nije napravio onu grešku, u svakom slućaju mislim da ima velike šanse sutra doči do pobjede još je sačuvao i jedan set mekših guma u drugoj rundi...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:U svakom slućaju šteta, ali neznam da li bi popravio vrijeme i da nije napravio onu grešku, u svakom slućaju mislim da ima velike šanse sutra doči do pobjede još je sačuvao i jedan set mekših guma u drugoj rundi...
Bi, jer je u zadnjem sektoru prema live timingu izgubio tri desetinke od prijašnjeg najboljeg sektora. A vjerovatno bi ga još i popravio. Eto, šteta. Nadam se da sutra neće biti ovakvih grešaka :S
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
... Forza Massa ...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Ma nije drama, ali mislim da bi bilo lijepo vidjet nekog drugog na poleu za promjenu, ili? Siguran sam da bi tebi isto bilo žao da je Massa propustio pole zbog greškice u zadnjem zavoju.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Caldor je napisao/la:Ma nije drama, ali mislim da bi bilo lijepo vidjet nekog drugog na poleu za promjenu, ili? Siguran sam da bi tebi isto bilo žao da je Massa propustio pole zbog greškice u zadnjem zavoju.
Da naravno , ali ( posebno kako trenutno stvari stoje ) tukla bi se nogom u guzicu da njegov jedini problem bude greškica u zadnjem zavoju i drugo mjesto na gridu :D i definitivno sam za nekog drugog na polu pa makar i Hami :D samo da nije Vettel - Weber pa onda ostali #-o
... Forza Massa ...
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

Ferrari4ever je napisao/la:Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
ti problemi su većinom sređeni od prošle godine, od kad je RB znao "štucnuti" na početku starta
opet ću biti pesimist i reći da će Hamilton biti prijeđen od strane Buttona ako ne i Masse...
jednostavno imam takav osjećaj :S
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Centurion je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
ti problemi su većinom sređeni od prošle godine, od kad je RB znao "štucnuti" na početku starta
opet ću biti pesimist i reći da će Hamilton biti prijeđen od strane Buttona ako ne i Masse...
jednostavno imam takav osjećaj :S
Nece sigurno ja sam u to uvjeren 100% ili bude ostal iza vettela ili bude ga na startu presel.
Darkness rises when silence dies
LewisF1

Post Postao/la LewisF1 »

Lewis bu i ovu pobjedil. :badgrin:
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

sta ga budala moze za*rat... nemam rijeci... imao sve i onda....
McLaren u <3
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Unistena utrka
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Svaka cast lewis na odluki za promjena za inter svaka cast, zasral si trku i poklonil ju buttonu
Darkness rises when silence dies
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Znao sam,znao sam da će nešto sjebat...čak i kad je imal 10sec prednosti nisam imal dobar osjećaj. A kome to najbolje paše?? Vettelu koji će opet fino uzeti dobre bodove i ništa neće izgubiti na pratioce...
Odgovori