A gledaj, probaj se samo prisjetiti prosle sezone (u slucaju Alonsa) ili pak 2008. (u slucaju Hamiltona). Nikad ne znas do samog kraja sto ce biti, samo treba sada vidjeti hoce li oni moci kroz slijedecih par utrka smanjiti zaostatak. Idealan scenarij bi bio kad bi Webber nastavio formu i konstantno se ubacivao ispred Vettela (ista stvar vrijedi za Massu i Button) ili u naj-naj boljem slucaju da Vettel recimo dvije utrke ne osvoji nikakve bodoveMcLewis je napisao/la:frende zalosno ali nece ga imat ni jedan ni drugi.... steta... a zasluzujuga obojica itekako...Ricxpa je napisao/la:Ma ovo je smiješno, Alonsu i Hamiltonu treba dići spomenik što uopće koliko-toliko mogu parirati jurilicama zvanim Red Bull. Iz sveg srca želim da (ako vec Alonso ne osvoji) da naslov uzme Hamilton.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Lewis Hamilton
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa bio je ispred Vettela do utrke u Valenciji...mcLuke je napisao/la:Ovom utrkom su Hamilton i Vettel izjednačili broj pobjeda u f1.
Ako LH ne bude u mogućnosti osvojiti prvenstvo, nek se barem odvoji po broju pobjeda. Vettela ili Neweya, svejedno.
- mcLuke
- Početnik

Je, bio je... i ne možeš vjerovati kolko mu svega daje taj bolid. Baš zato.King iCool je napisao/la:Pa bio je ispred Vettela do utrke u Valenciji...mcLuke je napisao/la:Ovom utrkom su Hamilton i Vettel izjednačili broj pobjeda u f1.
Ako LH ne bude u mogućnosti osvojiti prvenstvo, nek se barem odvoji po broju pobjeda. Vettela ili Neweya, svejedno.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
-
dmarijon
- Legenda

Neće biti najveća faca, jer je realno da će nakon ove stvarno savršene pobjede, i savršene vožnje (u vjerojatno ne-najbržem bolidu) vratiti se na staro i krenuti raditi gluposti. Gluposti koje nisu na nivou F1 vozača. Možda sam u krivu. Jedno veeeeeeeeeliko možda.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovaj autosport je govno . Pogotovo nakon silverstona kad su napisali da je Alonso pobjedio uz pomoc EBD pravila

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Centurion
- Test vozač

- Navijam za: Hamiltona
više uopće ne gledam autosport, u jednom trenutku je degen, koji uništava McLaren, a u sljedećem je genije... nemogu to raditi... nek se odluče
- F1NAC
- Moderator

Malo su i pretjerali
do sad je lomio sve pred sobom a sad odjednom na toplijim gumama prijeđe i odmah u nebesa... Britanci ..

- Dani
- Legenda

Gotovo sigurno si u krivu. Vidi se na njemu da je opušten i fokusiran na svaku sljedeću utrku. U jednom članku na eurosportu je izjavio da mu je dosta PR obveza koje mu otežavaju pripreme za utrku. Prije VN Njemačke dobio je tjedan dana dopusta i to se odmah vidjelo.dmarijon je napisao/la:Neće biti najveća faca, jer je realno da će nakon ove stvarno savršene pobjede, i savršene vožnje (u vjerojatno ne-najbržem bolidu) vratiti se na staro i krenuti raditi gluposti. Gluposti koje nisu na nivou F1 vozača. Možda sam u krivu. Jedno veeeeeeeeeliko možda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Ko može raditi greške na stazi onaj koji pretiče ili onaj koji se vozi kao turista ?
Sada drugo pitanje: Što želite gledati ?
Treče:Eto što Alonsovi navijači misle o onom pretjecanju Hamija(to je samo jedan od postova):Re: Fernando Alonso
Postao/la Bravo » sri srp 27, 2011 10:22
Očito je alonso pičkica ne
Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma i kad izađu iz box-a ona su dosta sporiji, zato idu kasnije u box.
Bravo
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa
E sad šta bi vi htjeli pametnu vožnju (čitaj Alonso na toj utrci)
ili adrenalini i krv (čitaj Hami skoro sve utrke, skoro)
Treče:Eto što Alonsovi navijači misle o onom pretjecanju Hamija(to je samo jedan od postova):Re: Fernando Alonso
Ferrari ima problem sa zagrijavanjem guma i kad izađu iz box-a ona su dosta sporiji, zato idu kasnije u box.
Bravo
- F1NAC
- Moderator

Sorry al ono, Hamilton je vec imao zagrijane gume dok je ovaj hladne imao , glupost bi bila slupat se (Malezija) kad bi ga hamilton i ovako rijesio u sljdecem zavoju jer ima vise gripa . + Ovi smiješni britanci do prije par utrka je lomio sve zivo a sad je pass masterMc Dietz je napisao/la:Ko može raditi greške na stazi onaj koji pretiče ili onaj koji se vozi kao turista ?
Bravo

- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
No to sam i ja htio reći, a ne sada pljuvati po AlonsuF1NAC je napisao/la:
Sorry al ono, Hamilton je vec imao zagrijane gume dok je ovaj hladne imao , glupost bi bila slupat se (Malezija) kad bi ga hamilton i ovako rijesio u sljdecem zavoju jer ima vise gripa . + Ovi smiješni britanci do prije par utrka je lomio sve zivo a sad je pass master. Nemam ja nis protiv njega uredu je on al budimo realni , Alonso nije mogo niš tamo protiv njega .
Da je kojim slučajem Hamy bio sa hladnim gumama on bi to malo žešće branio i preuzeo veći rizik ,ali to su razlike . Nekad se isplati nekad ne...
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
eeeee moj lewis... mogao je bit blizu al aj..... sutra cekamo taktiku vidjet sa setom meksih guma vise....
McLaren u <3
-
hrcfaca (Lewis Hamilton)
- Navijam za: Nikoga
U svakom slućaju šteta, ali neznam da li bi popravio vrijeme i da nije napravio onu grešku, u svakom slućaju mislim da ima velike šanse sutra doči do pobjede još je sačuvao i jedan set mekših guma u drugoj rundi...
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Caldor
- Profesionalni vozač

Bi, jer je u zadnjem sektoru prema live timingu izgubio tri desetinke od prijašnjeg najboljeg sektora. A vjerovatno bi ga još i popravio. Eto, šteta. Nadam se da sutra neće biti ovakvih grešaka :Shrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:U svakom slućaju šteta, ali neznam da li bi popravio vrijeme i da nije napravio onu grešku, u svakom slućaju mislim da ima velike šanse sutra doči do pobjede još je sačuvao i jedan set mekših guma u drugoj rundi...
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
... Forza Massa ...
- Caldor
- Profesionalni vozač

Ma nije drama, ali mislim da bi bilo lijepo vidjet nekog drugog na poleu za promjenu, ili? Siguran sam da bi tebi isto bilo žao da je Massa propustio pole zbog greškice u zadnjem zavoju.
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Da naravno , ali ( posebno kako trenutno stvari stoje ) tukla bi se nogom u guzicu da njegov jedini problem bude greškica u zadnjem zavoju i drugo mjesto na griduCaldor je napisao/la:Ma nije drama, ali mislim da bi bilo lijepo vidjet nekog drugog na poleu za promjenu, ili? Siguran sam da bi tebi isto bilo žao da je Massa propustio pole zbog greškice u zadnjem zavoju.
... Forza Massa ...
- Centurion
- Test vozač

ti problemi su većinom sređeni od prošle godine, od kad je RB znao "štucnuti" na početku startaFerrari4ever je napisao/la:Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
opet ću biti pesimist i reći da će Hamilton biti prijeđen od strane Buttona ako ne i Masse...
jednostavno imam takav osjećaj :S
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Nece sigurno ja sam u to uvjeren 100% ili bude ostal iza vettela ili bude ga na startu presel.Centurion je napisao/la:ti problemi su većinom sređeni od prošle godine, od kad je RB znao "štucnuti" na početku startaFerrari4ever je napisao/la:Ja nekontam koja drama oko greške , pa ljudi drugi je na gridu , on starta dobro uz probleme koje zna imat RB na startu lako je moguće da izbije ispred . Ok mogao je imat savršen krug , ali ipak je očito pretjerao i uteka mu je bolid , ništa strašno .
opet ću biti pesimist i reći da će Hamilton biti prijeđen od strane Buttona ako ne i Masse...
jednostavno imam takav osjećaj :S
Darkness rises when silence dies
-
LewisF1
Lewis bu i ovu pobjedil. 
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
- elder
- Svjetski prvak

Svaka cast lewis na odluki za promjena za inter svaka cast, zasral si trku i poklonil ju buttonu
Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Znao sam,znao sam da će nešto sjebat...čak i kad je imal 10sec prednosti nisam imal dobar osjećaj. A kome to najbolje paše?? Vettelu koji će opet fino uzeti dobre bodove i ništa neće izgubiti na pratioce...