dobar splet okolnosti i Alonso može doći dalekoChuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
Mislim da su Mclareni i RB-ovi brži

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
dobar splet okolnosti i Alonso može doći dalekoChuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
Mislim da su Mclareni i RB-ovi brži
ma bio bi prvi i u belgiji da su to napravili.....Memphis je napisao/la:da su zadnju izmjenu odradili kako treba i stavili žute gume, sad bi bio prvi na postolju!
pa bit će, vidjet ćeš!McLewis je napisao/la:ma bio bi prvi i u belgiji da su to napravili.....Memphis je napisao/la:da su zadnju izmjenu odradili kako treba i stavili žute gume, sad bi bio prvi na postolju!
Izracunaj gap pa mi javiMcLewis je napisao/la:ma bio bi prvi i u belgiji da su to napravili.....Memphis je napisao/la:da su zadnju izmjenu odradili kako treba i stavili žute gume, sad bi bio prvi na postolju!
Alonso je startao dobro,prešao Massu i onda je u onoj borbi Mclarenovaca morao prikočiti jače i to su Mercedesi iskoristili._dreamer_ je napisao/la:Mislim da je ovo najlosija utrka Alonsa ove sezone. Zeznuo start, pa onda par izletanja... Supersoft takodjer nije bas previse pomogao... Ne znam, moglo je ovo mnogo bolje... Na kraju je vise sretno nego spretno dosao do podija.
ta cinjenica ti ne stoji ni malo.... da je imao boks manje vjerojatno bi bio blize vodecima i oni bi ubrzali, ovako su svi krstarili do kraja samo a on pritiskao...Alonso-champ je napisao/la:Izracunaj gap pa mi javiMcLewis je napisao/la:ma bio bi prvi i u belgiji da su to napravili.....Memphis je napisao/la:da su zadnju izmjenu odradili kako treba i stavili žute gume, sad bi bio prvi na postolju!
ocigledno je da su danas soft gume bile strahovite brze kad se iole zagrijao asfalt ali ne dovoljno da super softice dostignu svoj puni potencijal.. cim je pocela ponovo kisa button webber i ostali na softu su vise kosili travu pored nego li isli po stazi dok su ovi na SS odlicno se drzali.. cudno..Chuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno kako su one crvene gume i njemu i Hamiltonu bile sporije od žutih nakon samo 5 krugova.Pa nije ih mogao tako spaliti
Izvini brate Chuck, ali ne mogu se sloziti. Imao je odlican start, progurao se zamalo na 3 poziciju, a onda je otisao presiroko u prvoj krivini i izgubio mjesta od 2 merca. Nije ga niko izgurao, vec se bio preagresivan. Greska, ali ok, to mogu sazvakati. Onda, pretice Schumija i Rosberga relativno brzo, vozi fenomenalno na intermediate gumama (dokaz vise da mu ova staza lezi kad je mokra), no onda pravi odlucujucu gresku i gubi 3-4 sekunde i mjesto iza rosberga. To ga nije kostalo samo te 3-4 sec, vec sigurno 10tak sekundi, jer je Rosberg bio spor, a potrajalo je dok ga je obisao.Chuck Norris je napisao/la:Alonso je startao dobro,prešao Massu i onda je u onoj borbi Mclarenovaca morao prikočiti jače i to su Mercedesi iskoristili._dreamer_ je napisao/la:Mislim da je ovo najlosija utrka Alonsa ove sezone. Zeznuo start, pa onda par izletanja... Supersoft takodjer nije bas previse pomogao... Ne znam, moglo je ovo mnogo bolje... Na kraju je vise sretno nego spretno dosao do podija.
Ja ne bih rekao da mu je ovo loša utrka.Vozio je na maksimumu pogotovo na početku gdje se vidjelo koliki je problem zagrijati gume,vidjelo se u početnim krugovima kako se bori da održi bolid na stazi i unatoč tome on je agresivan bio,svaki put na predzadnjem zavoju je driftao
Da su one gume izdržale samo malo dulje,da nisu im ono nagle pale performanse svašta bi bilo moguće
Ferrari je danas bio 3. bolid po snazi i uz dozu sreće došao je do postolja što je za svaku pohvali
A sad drugi problem što to nije dovoljno i što se sa ovime oprostio od kakve takve šanse za naslovom
I treba napomenuti da to niti ljudi u Mcm i Ferrariju nisu mogli znati kada su se odlučili na 4 stop strategiju sa LH i FA.Barry je napisao/la:ocigledno je da su danas soft gume bile strahovite brze kad se iole zagrijao asfalt ali ne dovoljno da super softice dostignu svoj puni potencijal.. cim je pocela ponovo kisa button webber i ostali na softu su vise kosili travu pored nego li isli po stazi dok su ovi na SS odlicno se drzali.. cudno..Chuck Norris je napisao/la:Nije mi jasno kako su one crvene gume i njemu i Hamiltonu bile sporije od žutih nakon samo 5 krugova.Pa nije ih mogao tako spaliti
ja bi rekao da je ovo bio jedan svojevrsni test i dobra škola za ubuduće što se tiče soft guma u vlažnim uvjetima. Sve su momčadi iz primjera Hamiltona i Alonsa naučili za ubuduće koje će gume ići. Jednostavno soft su anulirale onu teoriju da ne mogu na hladnoj stazi bit optimalne a i to da ne mogu izdržat pola trke.Dero je napisao/la:
I treba napomenuti da to niti ljudi u Mcm i Ferrariju nisu mogli znati kada su se odlučili na 4 stop strategiju sa LH i FA.
Nevjerojatno je kolika su nepoznanica ove gume i samom Pirreliju jer očito da nitko nezna kako se koja komponenta ponaša na određenoj temperaturi. Baš me zanima kako bi Soft gume se ponašale na nekom bolidu od vodecih da su ih stavili odmah nakon prelaska sa Inter.