Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mrd
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - McLaren
ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Sam Michel je imao previše ulogi u Williamsu što mu je uveliko otežavalo posao i nije baš, da je sam dizajnirao i radio bolid ali je kao direktor bio odgovoran. Da nije takav stručjnak nebi ga Mclaren ni uzeo u ekipu.mrd je napisao/la:ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da je to to. Sam Michael je bio "one man army" u Williamsu. Vjerujem da je i njemu laknulo kad je dobio nogu, jer je previše uloga imao u momčadi. Po mom mišljenju odličan potez McLarena.Forza je napisao/la:Sam Michel je imao previše ulogi u Williamsu što mu je uveliko otežavalo posao i nije baš, da je sam dizajnirao i radio bolid ali je kao direktor bio odgovoran. Da nije takav stručjnak nebi ga Mclaren ni uzeo u ekipu.mrd je napisao/la:ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...iliti kraće rečeno: navijači će biti razočarani ako ne svojimo drugo mjesto u momčadskom poretku...kao i treće i četvrto u vozačkom (ako ne i drugo i treće)...Centurion je napisao/la:Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Centurion
- Test vozač
istinaToon je napisao/la:...iliti kraće rečeno: navijači će biti razočarani ako ne svojimo drugo mjesto u momčadskom poretku...kao i treće i četvrto u vozačkom (ako ne i drugo i treće)...Centurion je napisao/la:Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha

- Mika_bar
- Početnik
Evo vrlo dinamični novi mclaren screensaver:
http://www.mclaren.com/page/download-ou ... eensaver-1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mclaren.com/page/download-ou ... eensaver-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
So, how can we make sense of a gap of 0.009 seconds between Jenson and pole man Vettel. Well, our engineers have done it for us, it equates to 68cm in length when travelling at 280km/h across the start / finish line. When you consider the Suzuka circuit is 5.807km in length, that is mighty close! - 68cm na skoro 6km !

- Centurion
- Test vozač
hmmmm nisam gledao kvalifikacije pa ne znam,
jel bilo pogreške kod Buttona? čuo sam za lapsuz oko Hamiltona i da je Vettel bio na samoj granici...
znajući da baš Button ne iskoristi bolid 100% možda je moguće da je bolid brži od Red Bulla?
čeka nas odlična utrka, svakako očekujem jaku utrku McLaren-a
jel bilo pogreške kod Buttona? čuo sam za lapsuz oko Hamiltona i da je Vettel bio na samoj granici...
znajući da baš Button ne iskoristi bolid 100% možda je moguće da je bolid brži od Red Bulla?
čeka nas odlična utrka, svakako očekujem jaku utrku McLaren-a

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Button je na konferenciji rekao da je nekoliko puta lagano oversteerao bolid u krugu ali zato jer se trudio vozit najbrže kaj ide, bolid je u svakom slučaju brži od RBR-a
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Profesionalni vozač
Trebao bi u utrci biti brzi od Red Bulla, zbog DRS-a kojeg u utrci nema cijeli krug. Nisu nikad ove sezone bili toliko blizu Red Bullu u kvalama, a eto opet je Vettel na poleu.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ovaj lik je nevjerovatan. On kao da prije svake utrke napiše nekoliko opravdanja za situaciju kad će Hamilton napravit sranje i onda ih samo plasira u javnost.Martin Whitmarsh is backing Lewis Hamilton to bounce back after yet another disappointing race weekend that included an incident with Felipe Massa.
Having lost out in qualifying when he was sent out too late and then boxed in by Mark Webber and Michael Schumacher, Hamilton started Sunday's 53-lap Japanese GP fourth on the grid.
The Brit, though, was up to second by the end of the first lap before dropping down the order after being passed by Jenson Button and the subsequent pit stops.
This put him on a collision course with Massa, who, coming up behind Hamilton, attempted to pass the McLaren driver around the outside.
The two touched with bodywork flying off both cars, however, the stewards opted not to issue a penalty due to Massa's approach from the right into a left-hander.
But, despite a reasonable explanation from the stewards, Massa once again hit out at Hamilton saying the Brit "doesn't learn."
As for Whitmarsh's take on the incident, the McLaren team boss told Autosport: "Sadly they do seem to be magnetised don't they?
"Lewis did not see him. You could say 'well he should have done', but are the mirrors big enough, good enough? Maybe not, but it was one of those things.
"You could say, because of previous form, it was one of those types of incidents, but I don't think it was. He didn't see him and he moved over.
"In truth he (Massa) had more space than Jenson had at the start (after being squeezed by Sebastian Vettel), and if he had moved off line harder he would have avoided it, wouldn't he?"
Whitmarsh, though, has backed his driver to bounce back, saying: "I think he has got to be comfortable in himself, and it will come.
"He is a great racing driver. His heart is in it, and he is very open about his emotions. He doesn't like not winning, but it will come good. I hope that this time next week we are celebrating one of Lewis' greatest ever victories, and that is entirely possible.
"We all know he has got it, we know we have got a car that can give him a win and he has got the capability to do it. We just have to make sure he has got the focus and ensure that we do that."
He added: "You look at any top international athlete. Their confidence and form ebbs and flows a little bit, and you have to say that, at the moment, some of it is luck. He is in a situation where he will, and can, recover very, very quickly from that."
Rođena majka mu nebi mogla smisliti toliko isprika
Michael is faster than you!!
- Mika_bar
- Početnik
700 and counting! McLaren celebrates GP milestone in Korea
Na VN Koreje McLaren slavi 700. grand prix u F1!
Na VN Koreje McLaren slavi 700. grand prix u F1!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ovo izgleda jako jako dobro za kvalifikacije. Button je uspjel odvoziti cisti krug na kraju i popraviti vrijeme, Hamilton je zapel u prometu i siguran sam da bi i on isel jos i brze. Tako da sam definitivno siguran da mclaren ostvaruje Pole u koreji
Darkness rises when silence dies
-
- Profesionalni vozač
Konacno pole!!!
- Centurion
- Test vozač
ALEEEE obojica dobro izgledaju

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo uzeti dvostruku pobjedu na 700. utrci. I još bi malo otežali posao RBR-u da uzmu konstruktorsku titulu. Bikovi trebaju uzeti samo 1 bod više od nas da bi riješili stvar.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast!
Link

Link

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hebenica..... da mi je takvo sto dozivit !!!!!!!!gringo73 je napisao/la:James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast!![]()
Link
[ http://www.b92.net/news/pics/2011/10/70 ... 5_orig.jpg ]
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Samo trebas jedno jako veliko glascko tijelo koje ce glasati za tebe i uz malo srece prođes.McLewis je napisao/la:hebenica..... da mi je takvo sto dozivit !!!!!!!!gringo73 je napisao/la:James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast!![]()
Link
Darkness rises when silence dies
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne mogu reći da ne zavidim Simiću, ali mi je drago da je neki fan oktana s ovog jadnog Balkana dobio takvu priliku.gringo73 je napisao/la:James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast!![]()
Link

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
+1One and only je napisao/la: Ne mogu reći da ne zavidim Simiću, ali mi je drago da je neki fan oktana s ovog jadnog Balkana dobio takvu priliku.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Svaka mu čast, kaka je to nagradna igra bila?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
johnie walker... i ja sam ju igrao, i kad je bio nagradni ispit koji popjedniku dodjeljuje put u woking mclarenovom tehnoloskom centru i natjecanje da se dobije krug u bolidu ja sam bio u monzi...Kenny je napisao/la:Svaka mu čast, kaka je to nagradna igra bila?

McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso