Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la mrd »

ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

mrd je napisao/la:ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.
Sam Michel je imao previše ulogi u Williamsu što mu je uveliko otežavalo posao i nije baš, da je sam dizajnirao i radio bolid ali je kao direktor bio odgovoran. Da nije takav stručjnak nebi ga Mclaren ni uzeo u ekipu.
slikaslikaslika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Forza je napisao/la:
mrd je napisao/la:ne znam, Sam Michael je jako cijenjen kao stručnjak u F1 krugovima, a opet kako kažeš dobio je nogu zbog nezadovoljstva od Franka. Vidjet ćemo.
Sam Michel je imao previše ulogi u Williamsu što mu je uveliko otežavalo posao i nije baš, da je sam dizajnirao i radio bolid ali je kao direktor bio odgovoran. Da nije takav stručjnak nebi ga Mclaren ni uzeo u ekipu.
Mislim da je to to. Sam Michael je bio "one man army" u Williamsu. Vjerujem da je i njemu laknulo kad je dobio nogu, jer je previše uloga imao u momčadi. Po mom mišljenju odličan potez McLarena.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha :/
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Centurion je napisao/la:Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha :/
...iliti kraće rečeno: navijači će biti razočarani ako ne svojimo drugo mjesto u momčadskom poretku...kao i treće i četvrto u vozačkom (ako ne i drugo i treće)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Centurion
Test vozač
Test vozač

Toon je napisao/la:
Centurion je napisao/la:Jedina dobra stvar koju smo vidjeli u ovoj utrci je da imamo najbrži krug + vidjeli smo koliko je Hamilton bio brži od Alonsa te koliko je skinuo u zadnjem dijelu utrke... EEE da ga nije Schumacher pretekao na početku mogli bi do samog vrha :/
...iliti kraće rečeno: navijači će biti razočarani ako ne svojimo drugo mjesto u momčadskom poretku...kao i treće i četvrto u vozačkom (ako ne i drugo i treće)...
istina :/ ahhh treba se prebaciti sljedećoj sezoni a ovu pokušati nekako spasiti (barem 2. mjesto u momčadskom poretku)
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Evo vrlo dinamični novi mclaren screensaver:
http://www.mclaren.com/page/download-ou ... eensaver-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

So, how can we make sense of a gap of 0.009 seconds between Jenson and pole man Vettel. Well, our engineers have done it for us, it equates to 68cm in length when travelling at 280km/h across the start / finish line. When you consider the Suzuka circuit is 5.807km in length, that is mighty close! - 68cm na skoro 6km !
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

hmmmm nisam gledao kvalifikacije pa ne znam,
jel bilo pogreške kod Buttona? čuo sam za lapsuz oko Hamiltona i da je Vettel bio na samoj granici...
znajući da baš Button ne iskoristi bolid 100% možda je moguće da je bolid brži od Red Bulla?
čeka nas odlična utrka, svakako očekujem jaku utrku McLaren-a :D
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Button je na konferenciji rekao da je nekoliko puta lagano oversteerao bolid u krugu ali zato jer se trudio vozit najbrže kaj ide, bolid je u svakom slučaju brži od RBR-a
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Trebao bi u utrci biti brzi od Red Bulla, zbog DRS-a kojeg u utrci nema cijeli krug. Nisu nikad ove sezone bili toliko blizu Red Bullu u kvalama, a eto opet je Vettel na poleu.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Martin Whitmarsh is backing Lewis Hamilton to bounce back after yet another disappointing race weekend that included an incident with Felipe Massa.

Having lost out in qualifying when he was sent out too late and then boxed in by Mark Webber and Michael Schumacher, Hamilton started Sunday's 53-lap Japanese GP fourth on the grid.

The Brit, though, was up to second by the end of the first lap before dropping down the order after being passed by Jenson Button and the subsequent pit stops.

This put him on a collision course with Massa, who, coming up behind Hamilton, attempted to pass the McLaren driver around the outside.

The two touched with bodywork flying off both cars, however, the stewards opted not to issue a penalty due to Massa's approach from the right into a left-hander.

But, despite a reasonable explanation from the stewards, Massa once again hit out at Hamilton saying the Brit "doesn't learn."

As for Whitmarsh's take on the incident, the McLaren team boss told Autosport: "Sadly they do seem to be magnetised don't they?

"Lewis did not see him. You could say 'well he should have done', but are the mirrors big enough, good enough? Maybe not, but it was one of those things.

"You could say, because of previous form, it was one of those types of incidents, but I don't think it was. He didn't see him and he moved over.

"In truth he (Massa) had more space than Jenson had at the start (after being squeezed by Sebastian Vettel), and if he had moved off line harder he would have avoided it, wouldn't he?"

Whitmarsh, though, has backed his driver to bounce back, saying: "I think he has got to be comfortable in himself, and it will come.

"He is a great racing driver. His heart is in it, and he is very open about his emotions. He doesn't like not winning, but it will come good. I hope that this time next week we are celebrating one of Lewis' greatest ever victories, and that is entirely possible.

"We all know he has got it, we know we have got a car that can give him a win and he has got the capability to do it. We just have to make sure he has got the focus and ensure that we do that."

He added: "You look at any top international athlete. Their confidence and form ebbs and flows a little bit, and you have to say that, at the moment, some of it is luck. He is in a situation where he will, and can, recover very, very quickly from that."
Ovaj lik je nevjerovatan. On kao da prije svake utrke napiše nekoliko opravdanja za situaciju kad će Hamilton napravit sranje i onda ih samo plasira u javnost.
Rođena majka mu nebi mogla smisliti toliko isprika
Michael is faster than you!!
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

700 and counting! McLaren celebrates GP milestone in Korea

Na VN Koreje McLaren slavi 700. grand prix u F1!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ovo izgleda jako jako dobro za kvalifikacije. Button je uspjel odvoziti cisti krug na kraju i popraviti vrijeme, Hamilton je zapel u prometu i siguran sam da bi i on isel jos i brze. Tako da sam definitivno siguran da mclaren ostvaruje Pole u koreji
Darkness rises when silence dies
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Konacno pole!!!
Centurion
Test vozač
Test vozač

ALEEEE obojica dobro izgledaju :D :D
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kako bi bilo lijepo uzeti dvostruku pobjedu na 700. utrci. I još bi malo otežali posao RBR-u da uzmu konstruktorsku titulu. Bikovi trebaju uzeti samo 1 bod više od nas da bi riješili stvar.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast! :thumbup:
Link

slika
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

gringo73 je napisao/la:James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast! :thumbup:
Link

[ http://www.b92.net/news/pics/2011/10/70 ... 5_orig.jpg ]
hebenica..... da mi je takvo sto dozivit !!!!!!!!
McLaren u <3
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

McLewis je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:James Allen počinje svoj tekst ovako: This week I went along to Silverstone to see something I haven’t seen before; a member of the public driving a Formula 1 car. Riječ je o natjecanju "Drive of a Lifetime" koje organizira Johnny Walker. Od mnoštva koje je sudjelovalo (u tisućama) 17 finalista dolazu Woking gdje počinje obuka, pa vožnje sportskih auta do krraja gdje najbolji dobija kao nagradu vožnju McLarena MP4-23 u Silverstonu, istog onog kojeg je Hamilton vozio kad je pobijedio u Silverstonu 2008. Ove godine pobjednik je Đorđe Simić iz Srbije! Svaka mu čast! :thumbup:
Link

hebenica..... da mi je takvo sto dozivit !!!!!!!!
Samo trebas jedno jako veliko glascko tijelo koje ce glasati za tebe i uz malo srece prođes.
Darkness rises when silence dies
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Link

Ne mogu reći da ne zavidim Simiću, ali mi je drago da je neki fan oktana s ovog jadnog Balkana dobio takvu priliku.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

One and only je napisao/la: Ne mogu reći da ne zavidim Simiću, ali mi je drago da je neki fan oktana s ovog jadnog Balkana dobio takvu priliku.
+1 =D>
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Svaka mu čast, kaka je to nagradna igra bila?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Kenny je napisao/la:Svaka mu čast, kaka je to nagradna igra bila?
johnie walker... i ja sam ju igrao, i kad je bio nagradni ispit koji popjedniku dodjeljuje put u woking mclarenovom tehnoloskom centru i natjecanje da se dobije krug u bolidu ja sam bio u monzi... :(
McLaren u <3
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Strava...svaka cast Simicu..
Alonsista hasta la muerte..
Odgovori