Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la King iCool »

F1NAC je napisao/la:
Dani je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:opet križa na ravnom :P
Jesi ti pijan? Ja vidim samo jedan obrambeni potez.
ja ih vidin 2, pijan jos nisam

Veliš, prije ili poslije će se i to desiti... :biggrin: :biggrin:
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Slash je napisao/la:Jedno je mijenjat smjer u pokušaju da izbaciš vozača iza sebe iz ''firunga'', a drugo mijenjat smjer pri samom napadu/obrani.
Po čemu? Zbog svojeg krivudanja, trenja i nepravilnog strujanja zraka "gubiš" na brzini (odnosno sporije ubrzavas),
ovaj iza tebe ako odluči ići ravno dobija puno više ali riskira da ga bocno pogodis
jer se vozis ko kreten cik cak... Zasto nitko ne odlucuje ici ravno, jednostavno jer nitko ne
ocekuje da ces mijenjati smjer 100 puta na ravnome s obzirom na taj jedan obrambeni
potez... Da nema tog jednog poteza, svi bi tako izbacivali druge iz firunga i vozili cik cak..
Vjeruj mi da nisu drugi vozaci ni glupi, ni kukavice da tako voze.. Jednostavno malo vise postuju
neka "pravila".. Da se razumijemo, ne krivim lewisa sto je ovo napravio, to mi je u zaru borbe cisto
normalno da se zeli oduprijeti svim silama (ne birajuci sredstva), ali ponavljam nije pošteno i zasluzio je kaznu...
Nitko od top vozaca ne bi bio tamo gdje jest da koji puta ne pretjera.. Ako prode prode..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Ali to mjenjanje smjera je 1 obrambeni potez koji je dozvoljen. A to ni nije ćudno za ove manje serije. Tu se uče potezi koji kasnije dobro dođu u f1.
samo da se razumijemo ja nisam došao drzat prodike jel dozvoljeno il ne , ja sam reko to u zajebanciji ... chill
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

lewis treba nakon ove sezone na veliki odmor od utrka i od nicole i nagodinu da se vrati gladan brzine a nicoll da ostavi iza sebe... ako mcm napravi ukoliko bolid da parira najbopljima mislim da ce gristi kao lud...
McLaren u <3
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada :D :D
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Centurion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada :D :D
pitanje dal je Nicole uopće pravi razlog..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač

F1NAC je napisao/la:
Centurion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada :D :D
pitanje dal je Nicole uopće pravi razlog..
ZA SVE JE ONA KRIVA xD
ahhh vidjet ćemo
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

....hahahaha pitanje koja glava ce mu bit bistra jer ovce i novce ne mozes imat...ono kad bog kaze adamu dobru i losu vijest :biggrin:

Ma samo nek nas nash Hamsta uveseljava :lol:
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Lord of the Ring je napisao/la:
....hahahaha pitanje koja glava ce mu bit bistra jer ovce i novce ne mozes imat...ono kad bog kaze adamu dobru i losu vijest :biggrin:

Ma samo nek nas nash Hamsta uveseljava :lol:
nek uzme Tele 2 pa će imati i ovce i novce hahahah samo neka pametnije vozi :D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Evo gledam njegovo oduševljenje dok je vozio MP4-4, 1200KS, zvuk...ludnica :)

slika
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Forget everything after. The 1986 turbo Formula One cars... really were rockets. And to handle them, I think, you had to be a man. - Gerhard Berger

Dobro,ovo je auto iz 1988. no ova rečenica mi je nekako najbolji opis tih godina.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

opet kazna za lewisa, 3 mjesta na gridu zbog toga što je svoje najbrže vrijeme postavio pod žutim zastavama. i perez dobio istu kaznu...
stvarno je krajnje vrijeme da počne razmišljati dok vozi. nijedan vozač nije imun na gluposti i svi s vremena na vrijeme naprave glupost, al iz utrke u utrku raditi takve greške je zaista previše
Centurion
Test vozač
Test vozač

vidc je napisao/la:opet kazna za lewisa, 3 mjesta na gridu zbog toga što je svoje najbrže vrijeme postavio pod žutim zastavama. i perez dobio istu kaznu...
stvarno je krajnje vrijeme da počne razmišljati dok vozi. nijedan vozač nije imun na gluposti i svi s vremena na vrijeme naprave glupost, al iz utrke u utrku raditi takve greške je zaista previše
ahhhhh a izgleda kao da će biti velika dominacija McLarena ovaj vikend... stvarno ga nerazumjem... ako zna da je dominantan, zar mora to pokazati?????? još za vrijeme treninga???
aj da su kvalifikacije pa ono pokušao je nego trening -.- nevjerujem....
gašššššš a ovo je bila njegova utrka u džepu, ovo novo prednje krilo je čini se jako dobro...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Prebrz je, i opet neke vozače se kažnjava , a neke ne. MaFIA opet na djelu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Prebrz je, i opet neke vozače se kažnjava , a neke ne. MaFIA opet na djelu.
tko je još trebao dobiti kaznu?
mcLuke
Početnik
Početnik

Post Postao/la mcLuke »

Ne kužim di su bile te žute zastave ako je zeleno na semaforu bilo?
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Tokom sezone. nemoj se držat ko pijan plota samo ovog gp vikenda. prije su samo brisali vremena , sada se polako izdrkavaju. Eto, pao mi na pamet vettel na prošloj utrci i rezanje šikane.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Tokom sezone. nemoj se držat ko pijan plota samo ovog gp vikenda. prije su samo brisali vremena , sada se polako izdrkavaju. Eto, pao mi na pamet vettel na prošloj utrci i rezanje šikane.
da,rezat šikanu u ulaznom krugu je isto kao voziti punim gasom pod žutim zastavama... žute zastave ne postoje bez razloga
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Postoji i šikana sa razlogom. Zašto je ono Hamiltonu oduzeta legitimna pobjeda u Spa ono?

slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

za Vettela sam i ja rekao prošli put da bi sigurno popio kaznu da ne vozi za RB.

Ove kazne za postavljanje vremena pod žutim zastavama su glupost. Šta nisu za to prije bile novčane kazne isto kao i za prebrzu vožnju kroz boks za vrijeme treninga??
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Postoji i šikana sa razlogom. Zašto je ono Hamiltonu oduzeta legitimna pobjeda u Spa ono?
kakve veze ima utrka u spa prije 3 sezone s ovime?uostalom, rezat šikanu u ulaznom krugu i usred dvoboja za prvu poziciju nije isto.
vettel jest prekršio pravilo ali nedovoljno da bi ga se kaznilo ozbiljnije. nemaju svi prekršaji jednaku težinu

edit: po meni ovo je svakako za kaznu. žute zastave znače da je sigurnost na stazi ugrožena i da se mora usporiti.
Zadnja izmjena: vidc, dana/u 28 lis 2011, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

vidc je napisao/la:da,rezat šikanu u ulaznom krugu je isto kao voziti punim gasom pod žutim zastavama... žute zastave ne postoje bez razloga
Ovo kaj se desilo Hamiltonu i Perezu je dijelom greska onih koji upravljaju sa signalinim ekranima uz stazu, cim se na ekranu pojavi zeleno vozacu na volanu se pokaze zeleno. A sudci sa strane su mahali jos sa zutim zastavama. Tak da to je bila njihova greska, a kaj se tice Vettela on je presel poprecki da si ustedi vremena da stigne jos jedan krug odvoziti na vrijeme u qulifikacijama ak se dobro sjecam cime je dobio na prednosti. Kaj je Hamilton dobil s tim osim kaj je postavil najbrze vreme FP1. Tak da sudci sigurno nemaju jednake kriterije za svakoga
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač

ali je zanimljivo koliko ja znam on u tom dijelu gdje je bio se slupao lik je vozio sporije, ali onda je poslije bio dao gas... sam button je rekao da čovjek naravno kada tako uspori na 1 dijelu želi napraviti dobar ostatak i jako gura, te zbog toga se može desiti da voze brže nego prošli krug....

totalna glupost... pa f1 sudci bi trebali biti objektivni... ne bi se trebali stavljati ljudi koji su u svađi sa nekim vozačem u f1.-..
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Evo vidim rb izletio na izlasku iz boksa jednoj force indiji u putanju, naravno plave zastave su bile, Očekujem kaznu.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

joj dajte malo objektivnosti. hamilton nije dobio ništa što je bio najbrži na treningu ali je ugrozio sigurnost drugih na stazi... zamislite kako je npr. onim maršalima dok sklanjaju bolid sa staze a neka budala punim gasom prolazi kroz zavoj. zastave su nešto što se MORA poštivati...
sjećam se mađarske 2006. i schumacherove gluposti kad ga je alonso nasamario na slobodnom treningu tako što je jako usporio i isprovocirao schumachera da ga pretekna pod crvenom zastavom. tad nije bila ugrožena ničija sigurnost jer se radilo o vrlo malim brzinama ali pravilo je da nema preticanja pod crvenom zastavom i kazna je bila i više nego zaslužena.

ok, bila je greška u signalizaciji,kao i u monacu 2010. ali svejedno vozači moraju obraćati pažnju na okolinu a ne samo na volan.
Odgovori