F1NAC je napisao/la:ja ih vidin 2, pijan jos nisamDani je napisao/la:Jesi ti pijan? Ja vidim samo jedan obrambeni potez.F1NAC je napisao/la:opet križa na ravnom
Veliš, prije ili poslije će se i to desiti...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
F1NAC je napisao/la:ja ih vidin 2, pijan jos nisamDani je napisao/la:Jesi ti pijan? Ja vidim samo jedan obrambeni potez.F1NAC je napisao/la:opet križa na ravnom
Po čemu? Zbog svojeg krivudanja, trenja i nepravilnog strujanja zraka "gubiš" na brzini (odnosno sporije ubrzavas),Slash je napisao/la:Jedno je mijenjat smjer u pokušaju da izbaciš vozača iza sebe iz ''firunga'', a drugo mijenjat smjer pri samom napadu/obrani.
samo da se razumijemo ja nisam došao drzat prodike jel dozvoljeno il ne , ja sam reko to u zajebanciji ... chillDani je napisao/la:Ali to mjenjanje smjera je 1 obrambeni potez koji je dozvoljen. A to ni nije ćudno za ove manje serije. Tu se uče potezi koji kasnije dobro dođu u f1.
pitanje dal je Nicole uopće pravi razlog..Centurion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada![]()
ZA SVE JE ONA KRIVA xDF1NAC je napisao/la:pitanje dal je Nicole uopće pravi razlog..Centurion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada![]()
....hahahaha pitanje koja glava ce mu bit bistra jer ovce i novce ne mozes imat...ono kad bog kaze adamu dobru i losu vijestCenturion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada![]()
nek uzme Tele 2 pa će imati i ovce i novce hahahah samo neka pametnije voziLord of the Ring je napisao/la:....hahahaha pitanje koja glava ce mu bit bistra jer ovce i novce ne mozes imat...ono kad bog kaze adamu dobru i losu vijestCenturion je napisao/la:Možda će sada kad mu je glava bistra voziti kako spada![]()
![]()
Ma samo nek nas nash Hamsta uveseljava
ahhhhh a izgleda kao da će biti velika dominacija McLarena ovaj vikend... stvarno ga nerazumjem... ako zna da je dominantan, zar mora to pokazati?????? još za vrijeme treninga???vidc je napisao/la:opet kazna za lewisa, 3 mjesta na gridu zbog toga što je svoje najbrže vrijeme postavio pod žutim zastavama. i perez dobio istu kaznu...
stvarno je krajnje vrijeme da počne razmišljati dok vozi. nijedan vozač nije imun na gluposti i svi s vremena na vrijeme naprave glupost, al iz utrke u utrku raditi takve greške je zaista previše
tko je još trebao dobiti kaznu?Dani je napisao/la:Prebrz je, i opet neke vozače se kažnjava , a neke ne. MaFIA opet na djelu.
da,rezat šikanu u ulaznom krugu je isto kao voziti punim gasom pod žutim zastavama... žute zastave ne postoje bez razlogaDani je napisao/la:Tokom sezone. nemoj se držat ko pijan plota samo ovog gp vikenda. prije su samo brisali vremena , sada se polako izdrkavaju. Eto, pao mi na pamet vettel na prošloj utrci i rezanje šikane.
kakve veze ima utrka u spa prije 3 sezone s ovime?uostalom, rezat šikanu u ulaznom krugu i usred dvoboja za prvu poziciju nije isto.Dani je napisao/la:Postoji i šikana sa razlogom. Zašto je ono Hamiltonu oduzeta legitimna pobjeda u Spa ono?
Ovo kaj se desilo Hamiltonu i Perezu je dijelom greska onih koji upravljaju sa signalinim ekranima uz stazu, cim se na ekranu pojavi zeleno vozacu na volanu se pokaze zeleno. A sudci sa strane su mahali jos sa zutim zastavama. Tak da to je bila njihova greska, a kaj se tice Vettela on je presel poprecki da si ustedi vremena da stigne jos jedan krug odvoziti na vrijeme u qulifikacijama ak se dobro sjecam cime je dobio na prednosti. Kaj je Hamilton dobil s tim osim kaj je postavil najbrze vreme FP1. Tak da sudci sigurno nemaju jednake kriterije za svakogavidc je napisao/la:da,rezat šikanu u ulaznom krugu je isto kao voziti punim gasom pod žutim zastavama... žute zastave ne postoje bez razloga