Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

automotofan
Ja sam: Vozač
Navijam za: Senna fan-Ferrari
Kontakt:

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la automotofan »

inače,
ne znam dali ste skužili da shift street mod ima pod modove.
gdje se npr nalazi i legendarni DTM 92 mod, znači pod mod ovog moda.
di su zvijerkice onog vremena bmw M3 e30 i merđan 190e DTM.
kako su grafički modeli auta izvana kao i iz nutra dovedeni do savršenstva oko detalja tako je i fizika pre pre SAVRŠENA. meni barem, a mislim da će se dopasti i onima koji vole DRM mod, jer to je taj filing.

ima i još tri pomoda;
FWD cup,
ferrari nešto (hehe)
i Gt2 cup.

svaki je za sebe priča,
ovi fwd su stvarno po fizici i definiciji stvarno prednji pogon.
gt2 su odlični.
a jedino mi nisu jasni ovi ferrariji, ali vidim da imaju dodatne opcije na upgrades.

uglavnom ove posebne skupine podmodova su priča za sebe kaj se tiče fizike i svaki auto iz pojedinog moda odlično dočarava fiziku za koju je napravljen.

onaj osnovni mod je komercijala i obični auti, cestovni, di kod nekih nisu baš pogodili fiziku, ali će u finalnim verzijam možda i to proraditi.
ali i bez toga u cestovnim verzijama ima par dobrih jurilica. ;)

po meni mod je i više nego odličan, a to još nije gotov mod. =D>
slika
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Sad nzm ni sam dal da skinem il ne. Neki govore da je mod sranje, neki da je odličan. Kome vjerovat? :D A niš, pričekat ću ćaleta da vidim njegovu ocjenu...

Što se tiče ovog trajanja utrka slažem se s mansellom. I ja isto više volim duže utrke, al nema smisla vozit 20-30 krugova s boksovima kad nas je samo 4,5 na serveru. Čak i sad kad je 5 krugova puno puta restartamo jer se neko razbije il se previše odvojimo. Što bi tek onda bilo u ovoj duljoj varijanti, svatko bi vozio svoju utrku bez ikakvim dvoboja na stazi i tako pola sata, to mi nema smisla, onda mogu i offline tako vozit... Ukoliko nas je na serveru više od 8,9 onda može...
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ja sam također za kraće utrke, ali na poznatim stazama i poznatim modom. čisto iz razloga koji su već naveli mansell i kimi. 20-30 krugova, pa to je već ozbiljnije, moraš vježbat offline, ganjat setup itd. itd. . neću reći da nemam vremena, vremena se uvijek može naći ali voziti offline mi nije zanimljivo, dosadno mi je i kad se skupimo pa se na practiceu ganjaju vremena pola sata.
za mene je super ono što smo zadnja 2-3 tjedna ganjali kimi,arma i ja. npr. arma uzme onog ferrarija a kimi i ja forda. uzmemo stazu koju već znamo, napravimo krug dva na practiceu i odmah na utrku. u takvoj situaciji sam čak i mogao parirati kimiju. da on uzme offline vježbati i štimati setup moj najmanji zaostatak bi bio na startu, dalje bi samo rastao. ovako odmah idemo na utrkivanje, nema puno čačkanja i gađanja putanja itd. nego utrkivanje gdje se dešava da dvojica po 3-4 zavoja prolazimo paralelno a treći vreba dvije desetinke iza,i sve bez kontakta...

e sad,svatko voli nešto drugo, ja iznosim svoje mišljenje.
automotofan
Kontakt:

ne vidim u čemu je problem ako se skupite/mo i napraviti neku ligu ili sl, jednom tjednom zvanična trka za bodove od 20-30 krugova. a u danima prije svaki dan vježbati za tu trku i svaki dan imati probne trke kad se skupe svi na serveru.
time se dosta može svako uvježbati i složiti set, a k tome svaki dan mogu biti probne trke. tako se vježbaju sve situacije. i kada bude zvanična utrka tada nema ponavljanja starta i svi imaju full respect prema svima i trke ispadnu jako dobre i zabavne.
možda je takav oblik za mnoge previše profesionalan, pa im se to neda i to razumijem. ali vjerujte mi da je takav način utrkivanja puno interesantniji. ;)

Sanio
slika
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

damjan.cule je napisao/la:evo ljudi ja se moram pohvalit da sam napokon imao sreće na nagradnoj igri i dobio original Race 07 igru sa uključenom retro pack ekspanzijom :)

http://www.virtualr.net/welcome-gifts-winners-announced" onclick="window.open(this.href);return false;
to sam i ja dobio na race roomu :D i jos dobivam neke update samo steam me zajebava igra je odlicna
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

jel večeras vozimo nešto?

:? ne znate što bi vozili ili nemate vremena? ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

dobra rasprava, al sve se svodi na isto.. dokle nas je god malo nema smisla..
a u zadnje vrijeme nije bas da se gusi server..

zadnjih par puta sto smo stavili duze utrke vozilo nas je 3/4..

ovo sto gore pise automoto apsolutno stoji.. staza ta i ta, vjezbas offline, stelas ili rastelavas auto, napravis xx krugova i kad dodje utrka si spreman i nema nepotrebnih zabijanja/razbijanja/izletavanja etc..

al to funkcionira ako je liga.. tako smo i vozili i sljakalo je oke.. jest da nas je bilo pol vise, al skupili bi se i sad..
odnosno skupit cemo se..
jer pricamo o ligi na jesen, jesen dosla, evo sve je sareno vani, toplo vise nije nazalost i sad ce taman bit vrijeme za jednu ligu..

nis se ne treba uzbudjivat previse i izmisljat toplu vodu..

dok nas na server dodje 4-ica utrka od 5 krugova ima smisla..
a i kazem da ima nesto u tome sto tako stalno vozimo pa je vjerojatno to samo sebi dokaz da nam tako najvise pase..

dakle, sad nam je odabrati mod i polako se dogovarati..

za veceras.. malo prije sam dosao doma, malo sam umoran pa necu veceras otvorit.. ako bude kasnije zainteresiranih onda moze..

usput, nadam se da ste skinuli one dvije staze iz grida..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

a da vrtimo trke od 15 krugova 10 pa poslije se lako grid okrene . Jest da imam sad malo previše obaveza u školi i okolo al cim ulovim malo više slobodnog vremena vam se joinam ;)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

što se tiče lige ja sam za iako nemam puno vremena (eventualno petak i subota trenutno). Ne želim više se nametat organizacijom ni ić nekom demokracijom i glasanjem jer od toga nema ništa ni za 2mjeseca.

Meni se neda sudjelovat u trkama od 5 krugova gdje je cilj probit se 5 mjesta prije zelenog svjetla i do kraja prvog kruga proć "fantastičnim" potezima još petoricu pa do kraja vozit brže krugove nego u kvalama. To za mene nije utrkivanje.

Ne vidim čemu onda igrat rF, onaj tko želi da svi skupa ostanu od starta do cilja neka igra NFS Undergorund. Punim gasom pod nitrom kroz cijeli krug i tako do cilja.
Smisao simulacije je upravo to da osjetiš slabiji pa bolji grip, potrošnju guma, pad performansa, kvar na autu itd...
Zbog čega onda čekate rf2? zbog grafike?
Po ovom što sam pročitao do sad vjerojatno ćete i rf2 igrat u idealnim uvjetima (dan, 30stupnjeva temp) i 5 krugova te nikad ne vidjet ni osjetit ono zapravo što se najviše očekuje od te igre.

Na dužim trkama bi se manje griješilo i više pazilo na auto i ostalo. Odnosno ovisno o strategiji napadao bi u samom startu, na polovici trke ili u završnici. Par puta smo vozili ring s boksevima i bilo je odlično upravo zbog različitih strategija s gumama i samim time što se poštovalo stazu i ostale vozače. Sjećam se da sam izašao iz boksa odmah iza K1M1-a na rep (20km staza) i kad sam zagrijao gume uspio sam ga napast i proć do kraja jer je bio na medium gumama u završnici.
Čak i za pola satne utrke potrebno je dignut potrošnju guma da bi se osjetila razlika odnosno da bi bili prisiljeni na jedno zaustavljanje dok na normal u 5 krugova kao da ni nema potrošnje.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

slažem se sa svime što je Ćale rekao. Također, moram primjetit još nešto: netko je spomenuo ligu. Ja sam uvijek za ligaško natjecanje, ali vidjeli smo kako je to bilo zadnji put kad nismo završili sezonu sa HGTC modom jer se nitko skoro nije pojavio na zadnjoj, a kasnije se nikome nije dalo voziti u nekom drugom terminu. Iskreno, kad bi bila neka liga opet trebali bi napraviti nešto zanimljivije. Moje je mišljenje da je "sezona" od 5 utrka prekratka, a da je 9-10 vozača premalo. Naravno, nas ovdje nema puno, ali možemo uvijek se udružiti sa momcima sa f1classic foruma. Kao što se sjećate, dok je Ćale otvarao servere i njima javljao da vozimo redovito nas je bilo 10-15 na serveru, zajedno sa njima. Oni isto su sad počeli svaki vikend voziti utrke sa F1 Classic modom i pripadajućim trackpackom. Vozio sam sa njima prošle subote na Monzi i bilo je predobro. Na kvalifikacijama sam bio 6. sa zaostatkom od 0.3 sekunde, a prva trojica unutar 0.05 sekundi. Mislim da to pokazuje koliko je bilo sve izjednačeno. A sa ovim modom je caka da su kočnice slabe a bolidi brzi, bez krila i sličnih "pomagala". Pokušat kasnije kočit pa preteć na taj način uglavnom završava u pijesku, stablu ili ogradi. Sve se svodilo na taktiku da se pokušava kroz zavoje ostat što bliže i onda iskoristit draft na pravcu i pokušat proć. Utrku nisam završio ali je svejedno bilo super. Kad bi mi uspjeli naći mod koji će svima odgovarat (a vidim da nam HGTC velikoj većini odgovata), zašto i mi nebismo napravili neku ozbiljniju ligu? Ako bi bilo zainteresiranih za to i ja se nudim da pomognem u organizaciji koliko mogu.

E i da ne zaboravim, ima nekoliko informacija o rF2:
*cijena je 43.99$ - uključena je igra i online account na 12 mjeseci.
*12.99$ cijena je godišnjega accounta. Bez njega moći će se igrat offline, ali online će biti nedostupan. Također, oni koji kupe account imat će automatski update igre.
*open beta verzija sa ograničenim sadržajem trebala bi biti dostupna u kratko vrijeme. Oni koji su zainteresirani za betu moraju kupiti igru, dobit će betu a kasnije i ful igru te kao "nagradu" 18 umjesto 12 mjeseci početni online account.
*Novi engine koji pokreće rF2 zove se isiMotor2.5
*neće biti podrške za DX11
*poboljšan netcode
*nakon izlaska će biti dodavano još licenciranog sadržaja
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

opet fantazirate :)

duge (normalne) utrke imaju smisla ako nas je barem 10..
posto nas je nit pola toliko duge utrke nemaju smisla.. i to je cijela poanta..

takodjer za pravu utrku se trebamo dogovoriti, pripremiti, tako da se takve utrke ne mogu vozit svaki dan, a mi najcesce vozimo redovno..
neznam zbog cega je sad takva galama.. kad se slozimo za ligu ili ne mora bit liga vec uzmemo jednom tjedno kad nam svima najbolje pase i dogovorimo utrku.. gdje i s cim.. a po tjednu se ganjamo kao i uvijek..

dizanje potrosnje guma se meni ne svidja jer je kontra svega sto si iznad toga pisao oko simulacije i onoga so ona je i zasto je..
naravno ovisno o modu, o stazi i o nacinu voznje, ali posto vozimo bolje modove ponasanje guma je uvijek dobro, gume se trose.. odredjeni zavoji na stazi trose gume najvise i ako vozis duze i trebas cuvat pripazit ces koliko ces se zaletit u taj zavoj ili ces negdje drugdje, gdje ces izgubit manje vremena lakse proc, al kad je ubrzana potrosnja guma onda u jednom pretjeranom zavoju prepalis gumu i treba 2 kruga da donekle unormalis i to pod uvjetom da vozis 2 sekunde sporije..

neznam, ne treba pretjerivati i napraviti od zabave button style race..

al da sam za duze utrke i boxeve - jesam..

rf2 - nisam ocekivao da ce naplacivati acc, al je vrlo prihvatljivo pa oke..
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma molim ? placat godišnju pretplatu . Ma daj ... jest da nije velika cijena al bar su mogli stavit da kad se kupi original igra , da dobiš i cd key s kojim mozes igrat online ali bez tih dodatnih godišnjih ...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja sam mozda vise za ovu varijantu..

sve dok tece priljev novca, radit ce se na igri sto znaci updateovi i poboljsanja.. bolje nego izbacit igru, udrit jedan update nakon izvjesnog vremena i zavrsit s projektom..

a za tih 6 kn mjesecno.. a cuj.. :)
a eto ako se kupi igra preorder godina i pol djabe..

mislim da je to najbolja opcija..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

A igra čak i nije skupa, po današnjem tečaju 239kn. I svake godine acc, po današnjem tečaju ~71kn. Mislim da je to isplativo, s obzirom što sve dobivamo. A igra u defaultu donosi velik broj vozila, od classic bolida, indy, open wheel, touring, gt...za svakog ponešto :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
automotofan
Kontakt:

damjan.cule je napisao/la:A igra čak i nije skupa, po današnjem tečaju 239kn. I svake godine acc, po današnjem tečaju ~71kn. Mislim da je to isplativo, s obzirom što sve dobivamo. A igra u defaultu donosi velik broj vozila, od classic bolida, indy, open wheel, touring, gt...za svakog ponešto :)
te cifre neće biti nikakav problem mnogima.
jedino me zanima dali će se ekipa sjetiti i naplačivati modove koje će napraviti za rf2. e tada će to postati već za zapitat se.

imam filing da će se rf još neko dobro vrijeme zadržati, jer tek sada na kraju su izašli vrhunski modovi i još će izlaziti ili se dovršavaju.
slika
slika
automotofan
Kontakt:

Armanini je napisao/la: dizanje potrosnje guma se meni ne svidja jer je kontra svega sto si iznad toga pisao oko simulacije i onoga so ona je i zasto je..
naravno ovisno o modu, o stazi i o nacinu voznje, ali posto vozimo bolje modove ponasanje guma je uvijek dobro, gume se trose.. odredjeni zavoji na stazi trose gume najvise i ako vozis duze i trebas cuvat pripazit ces koliko ces se zaletit u taj zavoj ili ces negdje drugdje, gdje ces izgubit manje vremena lakse proc, al kad je ubrzana potrosnja guma onda u jednom pretjeranom zavoju prepalis gumu i treba 2 kruga da donekle unormalis i to pod uvjetom da vozis 2 sekunde sporije..
djelomice si u pravu, ali to o čemu ti pričaš je očito neki užasno loš mod u kojem se fizika guma jako nepravilno ponaša.
tako da i nisi u pravu. [-X
osobno pripremam modove za sezone na CockpitRacingu i kako imamo trke od cca 30min, testove provedem da vidim kako se auti ponašaju sa večom potrošnjom i večom potrošnjom guma.
svaki mod individualno reagira na potrošnju.
recimo,
endurance mod slabo troši gume.
tako da bi pola satnu utrku učinili zanimljivijo i da se ulazi u boxeve potrošnja guma je stavljena na 3x i gorivo 3x.
s time da ovisi koju opciju guma staviš soft, med, hard će u konačnici u boxu odrediti dali mjenjaš gume ili ne.
gorivo se mora mjenjati jer uvijek fali.
time se dobije vrlo zanimljiva trka jer imaš i posla oko strategije.
a da se bude 2 sec po krugu sporiji po krugu iza kruga di si u nekom zavoju napravio paljenje guma, nema nikakve veze.
po xd-u se vidi kako se zacrvene, ali u narednih par stotina metara gume se stabiliziraju i temperature se vrate u normalu.
naravno da ako ćeš pretjerivati sa takvim kočenjma i ako imaš oštri trap (naoštrenu geometriju kotača) koji je bolji u zavojima, ali i brže ždere gume, tada ćeš i u zadnjoj fazi prije promjene guma ili na kraju trke imati drž-nedaj situaciju po stazi.
tu recimo da smo stavili potrošnju guma na 2x nebi bilo tog efekta i zaniljive strategije. jer endurance mod jako slabo troši gume.
tako da ovisno od moda do moda imamo različite propozicije, jer kad testiranja obavim, vidi se šta i koliko može koji pojedini auto, ako ih ima različitih.
slika
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nisu to bili losi modovi, vec bas suprotno.. endurance jasno da sporije trosi gume zbog nacina utrkivanja, dok auti namjenjeni za "normalne" utrke imaju gume koje nece izdrzat bas 100 km..

zadnji recimo primjer auta i staze gdje je situacija koju sam pisao.. - ferrari iz historixa i estoril ili watkins glen gdje ima dug zadnji zavoj koji je vrlo brz i tamo ako pretjeram prednja lijeva moze doc i do 130.. ravnica do prva 2 zavoja ne stigne ohladit dovoljno, a prva 2 zavoja su takodjer brza desna tako da gumu ne mozes dovest u optimalu lako.. to je na normalnoj potrosnji guma.. stavi tu x2 i guma se muci i popusti u jednom zavoju sto nije realno..

mozda je los primjer jer su stari auti, ali i tcl ima dobro ponasanje guma i dobar je primjer..

ono sto ustvari zelim rec - da - upravo je to balansiranje potrosnje i forisiranja zavoja u trajanju cijele utrke ono sto zapravo i cini utrku i gdje se vozac pokaze, al ako je povecana potrosnja to onda cini situaciju nerealnom..
3x je vec previse, gume se u 2/3 intezivnijih zavoja namuce kao u cijeli krug sto nema bas smisla..

ja dosta grijem i unistavam gume na kocenju zbog losih pedala, gdje na kocenju nemam nekog osjecaja vec je to vise na neki zamisljeni feel i polozaj noge jer pedala do 80% je ista..

ugl..

za veceras se odlucite za mod pa cemo nesto odvozit :)
slika
automotofan
Kontakt:

Armanini je napisao/la: ono sto ustvari zelim rec - da - upravo je to balansiranje potrosnje i forisiranja zavoja u trajanju cijele utrke ono sto zapravo i cini utrku i gdje se vozac pokaze, al ako je povecana potrosnja to onda cini situaciju nerealnom..
3x je vec previse, gume se u 2/3 intezivnijih zavoja namuce kao u cijeli krug sto nema bas smisla..
stavi trku od 2 sata i tada ćeš doživiti na normal postavkama sve te uvjet koje ćeš sa postavkama 2x ili 3x imati u pola sata trke.
i zato ponavljam,
svaki mod koji se priprema treba testirati, jer svi modovi drugačije reagiraju i vidjeti kako podesiti propozicije za trku od 30min, 45min, 1h, 2h, 4h.
Armanini je napisao/la: za veceras se odlucite za mod pa cemo nesto odvozit :)
stavi Shift street DTM 92
staza - Oran Park Lidar
ili neka druga, ali ostavi link za skinut
i dolazim! :biggrin:
slika
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

stavi trku od 2 sata i tada ćeš doživiti na normal postavkama sve te uvjet koje ćeš sa postavkama 2x ili 3x imati u pola sata trke.
i zato ponavljam,
svaki mod koji se priprema treba testirati, jer svi modovi drugačije reagiraju i vidjeti kako podesiti propozicije za trku od 30min, 45min, 1h, 2h, 4h
da, al modovi/auti i gume na njiima su zamisljeni za utrke u kakvima se ti auti utrkuju..
ne voze touring auti 2 sata, kao sto ne voze gt auti 20 krugova..
po meni treba vozit utrke kakve se i voze i kako su zamisljene i onda je sve na svom mjestu..
oke, mozda je sat i pol voznje sa bolidima puno, al to je onda pravo..
pitaj zvjerka ako je njemu 60 krugova previse i dal ide svakih 5 krugova u box..

cemu smanjivati vrijeme i onda povecavati potrosnju i ici svakih 30 km u box? 2 kruga vozit normalno, pa 2 kruga cuvat gume, 2 kruga na vec zutim gumama i jedva se dovuc u box na crvenoj gumi, a sve u 15 min? to meni nema smisla..
guma se trosi i popusta postepeno, a ne u 10 km..

uf.. malo sam jucer probao dtm bimera.. nisam bas siguran da mi je na razini drma :) ali je auto brutalan.. zvuk je dobar, vrti se ko budala.. malo cudno izgubi kontrolu, al malo sam vozio tako da neznam jos sto da kazem :)

ali ima nekih cudnih ponasanja mod.. probao sam m1.. auto se cuje i ide kao sto sam vidio onboardeva.. ali auto na izlazima iz jako brzih zavoja se jako lako okrene i to bez dodavanja ili naglog spustanja gasa..
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

automotofan je napisao/la:
stavi Shift street DTM 92
staza - Oran Park Lidar
ili neka druga, ali ostavi link za skinut
i dolazim! :biggrin:
ja sam za isto dolazim :biggrin:
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

oke than..

idem sad ca, do navecer zelim vidjeti da ste dogovorili barem* 2 staze koje cemo vozit..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ja sam protiv :D
nemam mod, a baš mi se i neda skidat 700mb za mod koji je loš...
rađe sam za provjerenu kvalitetu kao hgtc, drm, tcl, gt... pa ako bude nešto od toga dolazim oko 9, ako ne onda niš, uživajte ;)
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Evo vratio sam se i vidim da sam već prozvan ... ne Arma, meni utrka od 60 krugova nije previše tj utrka u trajanju preko sat vremena čak naprotiv jer mislim da ovi 5 krugova sprintevi nemaju ništa sa pravim utrkama i utrkivanjem, To je više "tko će odvesti najbrži krug i ako ne uspije - restart" ali ako se vama tako sviđa OK, kad sam raspoložen dođem kad nisam nema me ili brzo odem.

Što se tiče shift moda - probao, nisam oduševljen (naprotiv) i večeras me nema.
automotofan
Kontakt:

Armanini je napisao/la: cemu smanjivati vrijeme i onda povecavati potrosnju i ici svakih 30 km u box? 2 kruga vozit normalno, pa 2 kruga cuvat gume, 2 kruga na vec zutim gumama i jedva se dovuc u box na crvenoj gumi, a sve u 15 min? to meni nema smisla..
guma se trosi i popusta postepeno, a ne u 10 km..
nemoj sad mješati kruške i jabuke :lol:
pa naravno da se uzima u obzir i koji je tip auta, koji mod i sve ostalo kako bi se napravilo da bude idealno.
i ako je ljudima volja da voze 30min ili 30 krugova i da napraviš zanimljivu trku, staviš određene potrošnje.
a sprint utrke od 20-30min su opet priča za sebe.
vidim ja da bi se mi trebali naći na nekoj pivici ili sl i bilo bi to dugotrajno razglabanje.
ali dobro je to, jer i druga mišljenja su potrebana i treba ih uvažavati.

Armanini je napisao/la: ali ima nekih cudnih ponasanja mod.. probao sam m1.. auto se cuje i ide kao sto sam vidio onboardeva.. ali auto na izlazima iz jako brzih zavoja se jako lako okrene i to bez dodavanja ili naglog spustanja gasa..
nemoj previše zalaziti u ostatak moda jer ovaj dio sa DTM 92 je sasvim dovoljno za uživanje.
nije kao DRM i nemože ni biti, jer DRM mod je kraljica.
ali se merđan i bimer ljepo daju kontrolirati u zavojima kad guza krene plesati. ffb fino radi, malo premekano, ali sam si ga ja pojačao preko realfeela.
uglavnom, fizika skoro pa gotova, trebalo bi još neke sitnice doraditi, ali sa nekim promjenama u setupu, odklanjaju se i neke greške u fizici koja se događa.
Zadnja izmjena: automotofan, dana/u 04 stu 2011, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
slika
slika
automotofan
Kontakt:

i ponavljam ovim nevjernicima koji ne žele skinuti mod jer tu neki lapradju gluposti,
skinite i sami se uvjerite.
mod je opčenito ok, grafika savršena, fizika na cestovnim autima upitna, zvuk upitan,
ali to je globalna procjena moda koji je u razvoju i treba se strpiti do finalne verzije, gdje i tada neće biti sve savršeno za ove koji traže savršenstvo di ima hrpetina raznih auta i raznih fizika.

jedino je po meni hvale vrijedan Shift Street DTM 92, gdje se merđan i bimer pokazuju da ovaj mod nešto vrijedi.

i u konačnici, ja isto volim sve ove modove koje vi podržavate i najviše se njih držite, ali jednako tako podržavam nove modove koji se pokažu.
slika
slika
Odgovori